Toparlarim dimi :))Olsun olsun toparlarsin sen canım.bak ben sabah bir tartida 63 birinde 63,300 u gördüm eşime tartiyi gosterdim yan çiziyor para yok diyor:-D. En son sen benim kilomu yakalamak uzereydin bunu hatırla ve tam gaz devam et
bencede canim dene ;-)
gecen doktor kubilay pilav ekmek,makarna ekmek yan yana yendigi zaman kilo olarak geri döndügünü söylemisti...
Mesela menülerini inceledim
ara 10 erik
sonra yine ara 5 erik
aksam yemegi 1 tb. Taze fasulye ve tost bence fazla kuzum ...
Sadece taze fasulye yemelisin yaninda yagsiz bol limonlu salata kücük 1 kase yogurt bu sekil dene ....
Canim sana bi fikir vereyim hergün oturdugun yerden calisirken karnini icine cek birak ama yavas yavas hissede hissede cok etkili ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende 1,67 boyundayyim 5.200gr verdim bende 60 olmak istiyorum 3,300 gr fazlam var daha
18,30 da akşam yemeği yedim şu saate kadar Uyumadim ve karnimdan müzik sesleri gelmeye başladı :-D açım ama canım hiç birşey istemiyor sanırım adaptasyon yolunda7 saati geçmiş ya uyumam lazım hemen
çok saol canım...bu hafta senin ilgine kayıtsız kalmayacağım.motivasyon kaynağımsın benimmmm
Toparlarim dimi :))
Motivasyon gerek bana !!!!
Tam hiz devam ederken hemde hevesim varken durdurmak zorunda kalip tekrar işin icine girmek ofoffff.
Tabi İstegim devam etmek bugün akßam spor yapmaya karar verdim bakalim hedefime henüz var
beni uzun zaman görmeyenler kilo vermişsin zayiflamişsin diyince dahada mutlu oldum :)))
Merhaba kizlar
Kilo bildirimi hangi gun yapiliyo?insallah haftaya bende listeye dahil olucam
Kahvalti
2 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
Peynir
1 cay kasigi cokokrem
18,30 da akşam yemeği yedim şu saate kadar Uyumadim ve karnimdan müzik sesleri gelmeye başladı :-D açım ama canım hiç birşey istemiyor sanırım adaptasyon yolunda7 saati geçmiş ya uyumam lazım hemen
:) slm kızlar nasıl gidiyor diyet spor inş herkes istediği kiloya bir an önce kavuşur 😊😉
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok pes etmek istemiyorum zaten :)Toparlarsin tabii canim azmini biliyoruz yaniii ;-)
Hadi bakalim bu aksam baslasin spor bildirim görmek istiyorum burda :cool
Hem istedigin kiloya geldiginde daha da mutlu olucaksin canim pes etmek yoooook
Yok pes etmek istemiyorum zaten :)
Bugün sporumu yapicam inşallah...
İki haftanin ardindan tekrar rejim moduna girmek zor bu hafta böyle gecer rayina girene kadar.
haftaya full devam edecem inşallah :))
Benide gaza getirinde motivasyonum düşmesin :)))))
Yok pes etmek istemiyorum zaten :)
Bugün sporumu yapicam inşallah...
İki haftanin ardindan tekrar rejim moduna girmek zor bu hafta böyle gecer rayina girene kadar.
haftaya full devam edecem inşallah :))
Benide gaza getirinde motivasyonum düşmesin :)))))
Ben 71.2 ile başladim nisan ortasi.Asi_83 kaç kilosunuz 😊ve ne kadar vermek istiyorsunuz ☺️
Ya bende bura olmasa belki pes ederim ama etmiyecem :))Bilirim canim o rejim moduna girmenin ne oldugunu ...:)
Sanirim ayni sıkıntı izin dönüsü bende de olucak ama sizlerin sayesinde insallah kaldigim yerden devam ederim ... ;-)
Ben 71.2 ile başladim nisan ortasi.
Suan 65.5 kilodayim iki haftadir rejim yapamadim ama kilomu korudum cok şükür şimdi tekrar rejime devam edecem.
İlk hedefim 60 görmek sonrasi 58 olmak daha sonrasi bana kalmiş
Ya bende bura olmasa belki pes ederim ama etmiyecem :))
Temmuzda bizde tatile gidecez o zamana kadar biraz daha versem süper olcak ...
Hep beraber incelmeye devam
İnş Birbirimize Destek Olarak Bu İşin Üstesinden Gelebiliriz Diye Düşünüyorum Bende 😊herkes fit olmak için Burda bu kilolar bize yapısmadıysa elbet bir gün gidecek 😜
Aynen öyle sana katiliyorum :)İnş Birbirimize Destek Olarak Bu İşin Üstesinden Gelebiliriz Diye Düşünüyorum Bende 😊herkes fit olmak için Burda bu kilolar bize yapısmadıysa elbet bir gün gidecek 😜
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?