60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Boyum 1.50.İlk hedefim 60 kilo.Hele oraya bir varayım,hedefi değiştiririm diye düşünüyorum.Sen kaç kilo verdin?

Bende O Kiloda Başladım Şimdi 64 Kiloyum 1 ay süper kilo verdim 😊aynen devam hedefim 58 şimdilik sonra 54 te tmm diyeceğim ben bütün kilolarını troid yüzünden aldım hiç 55 in üzerine çıkmamıştım 1 sene içinde 15 kilo aldım ama çok şükür şimdi yavaş yavaş düzene giriyor her şey

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen sürekli bir bahane çıkıyo koşu bandında bende istikrarlı bi biçimde yapmıştım bi ara ay şu kaçamak ay bu kaçamak veririz inş ya ben elma diyetini yapacağım yarından itibaren bakalım nolcak

inşallah ben de o kiloya gelirim yakında.Aslında ki üç hafta önce 67.5 i görmüştüm.Ama bu ara dikkat etmedim.Bir de menopoza geçiş düzensizliği var,etkiliyor sanırım..

inşallah ben de o kiloya gelirim yakında.Aslında ki üç hafta önce 67.5 i görmüştüm.Ama bu ara dikkat etmedim.Bir de menopoza geçiş düzensizliği var,etkiliyor sanırım..

Olabilir Zor Bir Dönem Geçiriyorsunuz. Ama inanmak başarmanın yarısıdır unutmayın 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kendim yaptim canim eliptik bisikletim var birde pilates yapiyorum ama yakinda ip atlamaya gecicem sabah 300 aksam 300 ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ip atlamak guzel ama ben 100 den fazla atlayamiyorum.alt baldirlarim tas gibi oluyo.bide bu ip atlamayi vucudu isitipmi yapiyirsun?ben sporu aliskanlik haline getiremiyorum malesef

nasil motive olabildin mi bakalim bak yaz bitmeden basla ki hArika gonmelisin

Sanirim bana yazdin cnm.hafta sonu pek motive olamadim malesef ama tatli yemedim hic.insallah bu hafta daha iyi motive olurum.

Aksam yemegim
Brüksel lahanasi
Balik
Közlenmis biber ;-)

Aksam yemegimi erkenden yiyince icim kiyildi sanki bende kücük bir tas yogurt hüplettim :)

Arastirmalarima göre evet canim vucudun isinmasi lazim ve sert spor ayakkabisi ile ...

Ben aksam kaşarli tost yedim...
Bakalim dönüşüm mutheşem olcak mi :))
Benim hedef 18 temmuza kadar 58 olmakti ama bu gidişle zor olcak neyse saglik olsun gitsinde kilolar yavaş gitsin kalici olsun :)

merhaba kızlar
tartıldım
geçen hafta 66,40 dı
bu hafta 67,10

700 gr almışım

herkes veriyor ben alıyorum anlamadım bu işi

NFK ARKADAŞTA BİLDİRSİN LİSTEYİ YAYINLAYACAĞIM.

İYİGECELER

canım sen bir yerde yanlış yapıyorsun ama nerde.bak ben spor yapmadığım halde 800 gr verdim bu hafta...yemekleri mi kaciriyorsun sorun ne

Ben aksam kaşarli tost yedim...
Bakalim dönüşüm mutheşem olcak mi :))
Benim hedef 18 temmuza kadar 58 olmakti ama bu gidişle zor olcak neyse saglik olsun gitsinde kilolar yavaş gitsin kalici olsun :)
Olsun olsun toparlarsin sen canım.bak ben sabah bir tartida 63 birinde 63,300 u gördüm eşime tartiyi gosterdim yan çiziyor para yok diyor:-D. En son sen benim kilomu yakalamak uzereydin bunu hatırla ve tam gaz devam et

Son düzenleme:
18,30 da akşam yemeği yedim şu saate kadar Uyumadim ve karnimdan müzik sesleri gelmeye başladı :-D açım ama canım hiç birşey istemiyor sanırım adaptasyon yolunda 7 saati geçmiş ya uyumam lazım hemen

Demek ki geçen hafta kilo vermemişim şişkinliğin gitmesi imiş

Canim makarnayi pilavi fazla yagi fazla ekmek abur cuburu tüketmemeye calis ...

1 hafta dene bakalim kilo kaybi olucakmi ...

Sabahlari omlet ye yagsiz tuzsuz yaninda 25 gr. Peynir tüketirsen 1 yemek kasigi yag almis oluyorsun buda safra kesesi icin oldukca iyi cünkü vucüdu sadece 1 hafta yagsiz birakabilirsin ondan sonrasi safrakesesine zarar ;-)

Öglenleri light 2 dilimden olusan sandavic arada 1 elma veya meyveli yogurt

Aksamlari haslama sebze haslama et but balik 1 hafta dene canim emin ol olumlu sonuc alicaksin...

Ben aynen sana yazdigim gibi yapiyorum ve gercekten gidiyor kilolar ... baktin ki zorlaniyorsun günlük kalorini yükseltirsin biraz ;-)

Günaydin kizlar

Henüz kahvaltimi yapmadim
Kahvemi yudumluyorum:)

Dün tatildi ama bugün yeni bir haftaya basladik ve oldukca hareketli bir hafta olucak benim icin havada cooook sıcak

canım sen bir yerde yanlış yapıyorsun ama nerde.bak ben spor yapmadığım halde 800 gr verdim bu hafta...yemekleri mi kaciriyorsun sorun ne

sabah kahvaltısı ve akşam yemeği fazla yiyorum galiba spor yapamıyorum pek.en son pazar günü 200 ip atladım bahçede çalıştım,erik ağacına çıktım bi 15 dakka erikleri topladım fazla hareket yok birde bu ara dondurma yedim bide helva...Benim motivasyonum düşük.Dün akşam kızımın gösterisi vardı orada bir kemen çalan bayan hoca vardı vücudu fazla ince değildi ama iyiydi hayran kaldım.Beni motive edicek bi şeyler yapmalıyım.Ama ne bilemiyorum.

ilginize teşekkürler canım.Ama ekmek tüketmiyorum çok fazla zaten bende safra keseside yok...Aldırdım.Oturarak çalışıyorum.Muhasebeciyim...Galiba bu hareketsizlik

Ama bi deneyeyim bu hafta değil mi...

Son düzenleme:

Bencede canim dene ;-)

Gecen doktor kubilay pilav ekmek,makarna ekmek yan yana yendigi zaman kilo olarak geri döndügünü söylemisti...

Mesela menülerini inceledim

Ara 10 erik
Sonra yine ara 5 erik
Aksam yemegi 1 tb. Taze fasulye ve tost bence fazla kuzum ...

Sadece taze fasulye yemelisin yaninda yagsiz bol limonlu salata kücük 1 kase yogurt bu sekil dene ....

Canim sana bi fikir vereyim hergün oturdugun yerden calisirken karnini icine cek birak ama yavas yavas hissede hissede cok etkili ;-)

Merhaba kizlar
Kilo bildirimi hangi gun yapiliyo?insallah haftaya bende listeye dahil olucam

Kahvalti
2 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
Peynir
1 cay kasigi cokokrem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…