benim ilk başladığım kilodasın hoş geldinboyun kaç kaç kilo olmak istiyorsun...
Boyum 1.50.İlk hedefim 60 kilo.Hele oraya bir varayım,hedefi değiştiririm diye düşünüyorum.Sen kaç kilo verdin?
Bu ay fitness uyeligimde bitti yaza girdigimiz icin uye olmadim baya motivasyonum dusmustu
Sanirim usengeclik bizim icin ciddi bi sorun ama yenmemiz gerek
Az once kosu bandinda 45 dk yurudum kostum tempolu sikilmamak icinde dizi izledim arrowu tavsiye ederim sporda iyi gitti. Lastik ve agirliklarla calistim squat cektim motive olmak icin diyet alisverisi ve dergilerini deniyorum yaz ayindayiz ve plajlara cok az kaldi sende yap eliptical cok iyi ozellikle ama bi sey izleyerek yapmalisin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende O Kiloda Başladım Şimdi 64 Kiloyum 1 ay süper kilo verdim 😊aynen devam hedefim 58 şimdilik sonra 54 te tmm diyeceğim ben bütün kilolarını troid yüzünden aldım hiç 55 in üzerine çıkmamıştım 1 sene içinde 15 kilo aldım ama çok şükür şimdi yavaş yavaş düzene giriyor her şey
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah ben de o kiloya gelirim yakında.Aslında ki üç hafta önce 67.5 i görmüştüm.Ama bu ara dikkat etmedim.Bir de menopoza geçiş düzensizliği var,etkiliyor sanırım..
Kendim yaptim canim eliptik bisikletim var birde pilates yapiyorum ama yakinda ip atlamaya gecicem sabah 300 aksam 300 ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasil motive olabildin mi bakalim bak yaz bitmeden basla ki hArika gonmelisin
Aksam yemegim
Brüksel lahanasi
Balik
Közlenmis biber ;-)
Ip atlamak guzel ama ben 100 den fazla atlayamiyorum.alt baldirlarim tas gibi oluyo.bide bu ip atlamayi vucudu isitipmi yapiyirsun?ben sporu aliskanlik haline getiremiyorum malesef
Sanirim bana yazdin cnm.hafta sonu pek motive olamadim malesef ama tatli yemedim hic.insallah bu hafta daha iyi motive olurum.
Ben aksam kaşarli tost yedim...senden muhteşem bir dönüş bekliyorum zaten canımee mantık o zaten gündüz istediğini ye ama abartmadan aksamda 20 den sonra bir sey yeme kilo veriyorsun .Yalnız bu akşam benim kaçtı gibi oldu .Balık salata yedim ama balık yağda kızartmaydı
bende 1,67 boyundayyim 5.200gr verdim bende 60 olmak istiyorum 3,300 gr fazlam var dahaBoyum 1.50.İlk hedefim 60 kilo.Hele oraya bir varayım,hedefi değiştiririm diye düşünüyorum.Sen kaç kilo verdin?
canım sen bir yerde yanlış yapıyorsun ama nerde.bak ben spor yapmadığım halde 800 gr verdim bu hafta...yemekleri mi kaciriyorsun sorun nemerhaba kızlar
tartıldım
geçen hafta 66,40 dı
bu hafta 67,10
700 gr almışım
herkes veriyor ben alıyorum anlamadım bu işi
NFK ARKADAŞTA BİLDİRSİN LİSTEYİ YAYINLAYACAĞIM.
İYİGECELER
Olsun olsun toparlarsin sen canım.bak ben sabah bir tartida 63 birinde 63,300 u gördüm eşime tartiyi gosterdim yan çiziyor para yok diyor:-D. En son sen benim kilomu yakalamak uzereydin bunu hatırla ve tam gaz devam etBen aksam kaşarli tost yedim...
Bakalim dönüşüm mutheşem olcak mi :))
Benim hedef 18 temmuza kadar 58 olmakti ama bu gidişle zor olcak neyse saglik olsun gitsinde kilolar yavaş gitsin kalici olsun :)
Demek ki geçen hafta kilo vermemişim şişkinliğin gitmesi imiş
canım sen bir yerde yanlış yapıyorsun ama nerde.bak ben spor yapmadığım halde 800 gr verdim bu hafta...yemekleri mi kaciriyorsun sorun ne
Canim makarnayi pilavi fazla yagi fazla ekmek abur cuburu tüketmemeye calis ...
1 hafta dene bakalim kilo kaybi olucakmi ...
Sabahlari omlet ye yagsiz tuzsuz yaninda 25 gr. Peynir tüketirsen 1 yemek kasigi yag almis oluyorsun buda safra kesesi icin oldukca iyi cünkü vucüdu sadece 1 hafta yagsiz birakabilirsin ondan sonrasi safrakesesine zarar ;-)
Öglenleri light 2 dilimden olusan sandavic arada 1 elma veya meyveli yogurt
Aksamlari haslama sebze haslama et but balik 1 hafta dene canim emin ol olumlu sonuc alicaksin...
Ben aynen sana yazdigim gibi yapiyorum ve gercekten gidiyor kilolar ... baktin ki zorlaniyorsun günlük kalorini yükseltirsin biraz ;-)
sabah kahvaltısı ve akşam yemeği fazla yiyorum galiba spor yapamıyorum pek.en son pazar günü 200 ip atladım bahçede çalıştım,erik ağacına çıktım bi 15 dakka erikleri topladım fazla hareket yok birde bu ara dondurma yedim bide helva...Benim motivasyonum düşük.Dün akşam kızımın gösterisi vardı orada bir kemen çalan bayan hoca vardı vücudu fazla ince değildi ama iyiydi hayran kaldım.Beni motive edicek bi şeyler yapmalıyım.Ama ne bilemiyorum.
ilginize teşekkürler canım.Ama ekmek tüketmiyorum çok fazla zaten bende safra keseside yok...Aldırdım.Oturarak çalışıyorum.Muhasebeciyim...Galiba bu hareketsizlik
Ama bi deneyeyim bu hafta değil mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?