Selam arkadaslar menü bildirimi :)
Sabah omlet 2 yumurtadan 150 kc.
1 dilim peynir 70 kc.
Ögle 1 redbull 112 kc.
50 gr. Pizza 127 kc.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sabah kahvaltısı ve akşam yemeği fazla yiyorum galiba spor yapamıyorum pek.en son pazar günü 200 ip atladım bahçede çalıştım,erik ağacına çıktım bi 15 dakka erikleri topladım fazla hareket yok birde bu ara dondurma yedim bide helva...Benim motivasyonum düşük.Dün akşam kızımın gösterisi vardı orada bir kemen çalan bayan hoca vardı vücudu fazla ince değildi ama iyiydi hayran kaldım.Beni motive edicek bi şeyler yapmalıyım.Ama ne bilemiyorum.
ilginize teşekkürler canım.Ama ekmek tüketmiyorum çok fazla zaten bende safra keseside yok...Aldırdım.Oturarak çalışıyorum.Muhasebeciyim...Galiba bu hareketsizlik
Ama bi deneyeyim bu hafta değil mi...
Toparlarim dimi :))
Motivasyon gerek bana !!!!
Tam hiz devam ederken hemde hevesim varken durdurmak zorunda kalip tekrar işin icine girmek ofoffff.
Tabi İstegim devam etmek bugün akßam spor yapmaya karar verdim bakalim hedefime henüz var
beni uzun zaman görmeyenler kilo vermişsin zayiflamişsin diyince dahada mutlu oldum :)))
Senin vermen gereken benimkine göre daha az,inşallah kolayca verirsin.
Keşke biraz ayan içseydi,bastırırdı açlığını,uyku da yapardı.
Canim gece bende cok aciktim yogurt veya ayran tavsiye ederim bastiriyor insani ;-)
Aynen öyle sana katiliyorum :)
Senin hedef kac ???? Şuanda kac kilosun,paylaşmişsindir burda ama pek takip edemedim topigi ????
canım yatmadan kan surubu içiyorum kan surubu ile kalsiyum alınmıyor...
11,30 daki kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı bal
5 fındık
1 dilim peynir
2 bardak açık çay
3,4 dilim kepekli ekmek yedim
akşam 19 da 1 kase special k ,3 etimek
yalnız daha 1 lt bile su içmedim su içmem lazım
Canım doktorlar söylemiyor bana da soylemedi araştırınca öğrendim.kalsiyum demirin emilimini düşürüyor.kan surubu ile c vitamini alınca da demirin alimi artıyor.o yüzden kahvalti da çay yerine meyve suyu oneriyor uzmanlar..peki oğlunun demiri kac çıkmıştı canımHmm bilmiyordum canim neyse ki ögrenmis oldum daha önce benim büyük oglana tr de bir doktor kan surubu vermisti hic bahsetmedi bundan ... hos burda da kendi doktorumuz degerleri gayet iyi bulmustu...
sabah kahvaltısın da istediğini ye sorun değil de aksam yemeğine dikkat etmen lazım ...hafta da 1 defa hareket etmekle de kilo veremezsin canım... bak bende diyet spor yapmıyorum kansızlıgım var metabolizmam yavaş ama aksam dikkat ederek bu hafta 800 gr verdim .bir hafta plato dönemine giriyorum diğer hafta kilo veriyorum...2 gün yediğime dikkat etsem 3.gün istediğimi yiyorum sonra iki gün yine yediklerime dikkat ediyorum ayrıca hergün aynı besin grubu ile beslenme ye da hergün aynı miktarda su içme arada su miktarını arttırıp azalt
Önemli değil canım ama öyle karpuzla da akşam yemeği olmaz kiteşekkür ederim tenkitlerin için...Bu gün sizi okumasaydım akşam tekrar yerdim mesela...Akşam sadece 3 adet (kesik küp) karpuz yedim
Evet yariş şartbence yarış şart yoksa ne kadar istesekte zayıflama olmayabiliyorbak netten olmak istediğin kiloda bir resim bul çıktı al karsına as bak bak motive ol...kıyafetlerin bol gelmeye başladıkça da motive olursun..ben kemersiz pantolon giyemez oldum eskiden düğmeleri zor kapatıyordum bir sürü kot pantolonumu rafa kaldırmıştım artık hepsi inecek raftan bak çevrendekiler de motive ediyor seni ne güzel
Hedefimiz ayni sayilir64 Kiloyum şimdilik 58 hedefim 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım doktorlar söylemiyor bana da soylemedi araştırınca öğrendim.kalsiyum demirin emilimini düşürüyor.kan surubu ile c vitamini alınca da demirin alimi artıyor.o yüzden kahvalti da çay yerine meyve suyu oneriyor uzmanlar..peki oğlunun demiri kac çıkmıştı canım
Benide alsanıza aranıza :))
Önemli değil canım ama öyle karpuzla da akşam yemeği olmaz kiben cok aciksam Da gece birşey yemem bunu uygula bakalım bi hafta
Benide alsanıza aranıza :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?