60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam arkadaslar menü bildirimi :)

Sabah omlet 2 yumurtadan 150 kc.
1 dilim peynir 70 kc.

Ögle 1 redbull 112 kc.
50 gr. Pizza 127 kc.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ara 1 havuc
Nescafe

Aksam 90 gr. Balik
200 gr. Bol limonlu havuc salatasi ;-)

sabah kahvaltısın da istediğini ye sorun değil de aksam yemeğine dikkat etmen lazım ...hafta da 1 defa hareket etmekle de kilo veremezsin canım... bak bende diyet spor yapmıyorum kansızlıgım var metabolizmam yavaş ama aksam dikkat ederek bu hafta 800 gr verdim .bir hafta plato dönemine giriyorum diğer hafta kilo veriyorum...2 gün yediğime dikkat etsem 3.gün istediğimi yiyorum sonra iki gün yine yediklerime dikkat ediyorum ayrıca hergün aynı besin grubu ile beslenme ye da hergün aynı miktarda su içme arada su miktarını arttırıp azalt

bence yarış şart yoksa ne kadar istesekte zayıflama olmayabiliyor bak netten olmak istediğin kiloda bir resim bul çıktı al karsına as bak bak motive ol...kıyafetlerin bol gelmeye başladıkça da motive olursun..ben kemersiz pantolon giyemez oldum eskiden düğmeleri zor kapatıyordum bir sürü kot pantolonumu rafa kaldırmıştım artık hepsi inecek raftan bak çevrendekiler de motive ediyor seni ne güzel

Senin vermen gereken benimkine göre daha az,inşallah kolayca verirsin.

Keşke biraz ayan içseydi,bastırırdı açlığını,uyku da yapardı.

ideal kiloma ulaşınca 8,500 gr vermiş olcam bu arada ben 71 kg ma çıkmıştım ..71 den sayarsak 11 kg az mı canım..senin kaç kilo vermen lazım...ben gece yatmadan kan surubu içiyorum o yüzden kalsiyum almamam lazım canım surupla ...

Canim gece bende cok aciktim yogurt veya ayran tavsiye ederim bastiriyor insani ;-)

canım yatmadan kan surubu içiyorum kan surubu ile kalsiyum alınmıyor...
11,30 daki kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı bal
5 fındık
1 dilim peynir
2 bardak açık çay
3,4 dilim kepekli ekmek yedim

akşam 19 da 1 kase special k ,3 etimek

yalnız daha 1 lt bile su içmedim su içmem lazım

Hmm bilmiyordum canim neyse ki ögrenmis oldum daha önce benim büyük oglana tr de bir doktor kan surubu vermisti hic bahsetmedi bundan ... hos burda da kendi doktorumuz degerleri gayet iyi bulmustu...

Merhaba bayanlar.
Bende aranıza yeni katıldım.
Dün diyetisyenle görüştüm bugün ise başladım diyetime.
Aslında diyet demek pek doğru değil.Düzenli beslenme programıma diyeyim.
Ben diyet olayını doğru bulan biri değilim sevmiyorum öyle listelere bağımlı kalmayı.
Ama inadımı kırdım ve gittim iyiki de gitmişim diyebilirim ilk günden gönül rahatlığıyla.
Gerçekten yeme düzeniniz ile birlikte hayatınızda düzene giriyor.
Her akşam ne yediğimi paylaşacağım hep birlikte motive olmak adına.
Aşırı iştahlı bir insan değilim ama tatlıya çok düşkünüm ve en çok tükettiğim besin grubu karbonhidratlar.
(Makarna'ya çok düşkünüm(((düm) daha doğrusu)) mesela.)
Ama daha ilk günden tatlı isteğimi nasıl bastıracağımı öğrendim.
Gün boyu ne yediğimi yazıyorum.

Sabah uyanır uyanmaz : 1 bardak ılık su - 1 dilim ananas
Kahvaltı:1 yumurta domates,4 adet zeytin,2 ince dilim esmer ekmek,1 fincan şekersiz çay
Ara : 2 adet kuru kayısı
Öğle:Yağsız patlıcanlı domatesli sebze yemeği,1 bardak ayran
Ara :2 adet form bisküvi
Akşam : 2 dilim tavuk göğüs ızgara 1 dilim ekmek
4 litre'ye yakın su içtim ben biraz fazla içtim normalde 2,5-3 arası önerilen.
Ama normalde hiç su tüketmeyen bir insanım ben o yüzden.
Gece : 1 bardak sıcak yeşil çay içeceğim uyumadan.

Boyum:159
Başlangıç kilom:63.3
Hedef kilo : 50
Herkese sağlıklı zayıflamalar,kilo kontrol günümde salı bakalım kaç kilo vereceğim bu hafta .

Son düzenleme:
Canım doktorlar söylemiyor bana da soylemedi araştırınca öğrendim.kalsiyum demirin emilimini düşürüyor.kan surubu ile c vitamini alınca da demirin alimi artıyor.o yüzden kahvalti da çay yerine meyve suyu oneriyor uzmanlar..peki oğlunun demiri kac çıkmıştı canım

teşekkür ederim tenkitlerin için...Bu gün sizi okumasaydım akşam tekrar yerdim mesela...Akşam sadece 3 adet (kesik küp) karpuz yedim

teşekkür ederim tenkitlerin için...Bu gün sizi okumasaydım akşam tekrar yerdim mesela...Akşam sadece 3 adet (kesik küp) karpuz yedim
Önemli değil canım ama öyle karpuzla da akşam yemeği olmaz ki ben cok aciksam Da gece birşey yemem bunu uygula bakalım bi hafta

Evet yariş şart )
Benimde Olmayan kiyafetlerim vardi 38 beden icine sigmiyordum hic ama şimdi tekradan oluyorlar daha ne olsun ))

64 Kiloyum şimdilik 58 hedefim 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hedefimiz ayni sayilir

Canim oglumun 2 sene önce degeri 13 cikmisti tr de ki doktor düsük bulmustu ama burda kendi doktorumuz gayet iyi demisti kücük bir cocuk icin ....

Önemli değil canım ama öyle karpuzla da akşam yemeği olmaz ki ben cok aciksam Da gece birşey yemem bunu uygula bakalım bi hafta

AKŞAM SAAT 6 gibi dolma yedim...bulgur pirinç kıyma karışımlı yoğurtlu karpuzuda saat 21:00 gibi yedim yani sadece karpuz yemiş olmadım dimi...

gunaydin kizlar.. Gecmise bakamadim. İns herkes iyidir.
Kusuruma bakmayin, kilo bildirimi icin biraz gec kaldim.

baslangic: 69.5
gecen hafta: 64.4
bu hafta: 63.7
Giden: 0.7
Toplam giden: 5.8
Hedef: 63

İki gundur biraz hastayim. Giden 700 gramda onun da etkisi var. Kizlar ben diyeti saldim. Yani cok siki uyamiyorum. Boyle yalandan diyette gibiyim
Netice-i kelam, sizlerle olan beraberligime bi sure icin ara veriyorum. Bu sure zarfinda yine yediklerime dikkat edip aktif sporla sikilasmayi planliyorum. Bu topik motivasyon adina gercekten cok faydali. Tum arkadaslara tesekkurler, selamlar, sevgiler..

Yine takip edicem sizleri, arada bir yazarim. Hepinizi opuyorum. Zayif kalin anacimm..

Son düzenleme:
GÜNAYDINNNNNNNNNN HERKESEEEEEEEEE,

bu sabah tartıldım tamı tamına 63,9 kg.... yehuuuuuuuuuuuuuu
Vermeye başladım...

Akşam 5 ten sonra çay yada kahve harici bir şey şey yok..

Günaydın Kızlar 😊spordayım koşuyorum 4 km yi tamamlayacağım bugün öldüm öldüm 😌😊😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…