60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimde regl dönemim yaklasti stresi de basti :)

Yok yok benimde bi sekil alismam lazim gozlerim karariyor son günlerde oda su kaybindan olurmus genelde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabii ki de yok canim artik aramizdasin bizi birakmadigin sürece ;-)

Biz seni gaza getiririz bol bol ;-)

Kilon kac hedefin ne kadar vermek...

Oh oh ne güzel :) Şu an 63 kiloyum aslına bakarsan 55 olmak istiyorum ama ilk olarak 57-58'lere düşsem gerisi gelir gibi, kilo bildirimi günümüz var mı nasıl yapıyoruz onu 🎉🎊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Boyum da 1,65. Aslında belim incecik göbeğim falan da yok sayılır ama basen, bacaklar...... 😁

55 benim de ilk hedefim daha sonra insallah 52 ;-)

Var canim pazartesi günleri kilo bildirimi gün icinde de yedigini ictigini yaptigin sporu burda paylas ki seni takip edelim ;-)

Kararli olursan 1 ayda 58 olursun canim geriside gelir zaten dedigin gibi ;-)

Yas boy kac senin :)

Boyum da 1,65. Aslında belim incecik göbeğim falan da yok sayılır ama basen, bacaklar...... 😁

Ayyyy ne güzel ince bele bayilirim ama hiiic ince belim olmadi hep kücücük bir armut gobegım olmustur...

Zaten artik mumken de degil iki dogumdan sonra :)

Yok yok benimde bi sekil alismam lazim gozlerim karariyor son günlerde oda su kaybindan olurmus genelde

Bak sabah ac karnina iki bardak su ic daha sonra icecegin suyu göz önüne koy ki icebilesin ...

Benim sabah ilk işim iki bardak su icmek hemde büyük uzun bardaktan iciyorum.gün icinde iki tane 1 literlik pet şişeyi mutfagin tezgahina koyuyorum yaninada bir bardak koyuyorum onu güzelce doldurup iciyorum sonra tekrar doldurup hazirda bulunduruyorum öyle öyle iki litrem bitmiş oluyor akşama dogru.dahs sonrasi bana kalmiş zaten sporda yapinca 1 litreye yakinda öyle bitiyor etti neredeyse 3 litre...
Aliskanlik hale getirmiştim :)))
Ben hic su icmeyen biri olarak başardiysam sende yaparsin alişirsin .

Sanirim bende öyle yapicam yarim litrelik bardagim var tezgahin üstüne koyayim dedigin gibi gidip geldikce icerim artik insallah :)

Sen maşallah ablacım nazar değmesin, ben daha 21 yaşındayım bak kilo vermeye uğraşıyorum senin gibi 2 doğum yapsam kim bilir ne hallerde olacağım :)
Yarın finallerim bitiyor yemek uyku düzenim geri normale döner ve paylaşımlara başlarım :)

hoşbulduk çok güzel kilo vermişsın darısı başıma inşallah günde 3 lt su içiyorum hiç ekmek yemem şekerde yok ara sıra çikolata yerim işte o var
akşam altıdan sonrada yemiyorum ama hiç gitmiyor galiba yanlış besleniyorum bazı günler hiç bişe yemede yattığım oluyo sırf kahvaltıyla ozamanlar bi vermiş oluyorum napıcam hiç bişe yemezsem ancak öyle kilo vericem heralde, sen nasıl bsleniyosun uyduğun bi diyet listesi varsa paylaşırmısın benimle

Evet yariş şart )
Benimde Olmayan kiyafetlerim vardi 38 beden icine sigmiyordum hic ama şimdi tekradan oluyorlar daha ne olsun ))

Hedefimiz ayni sayilir

benim kıyafetler 40 beden di şimdi bol geliyorlar.pantolonları kemerle giyiyorum diğer kıyafetleri terziye vermedim hamile kalınca nasılsa aynı duruma gelcem diye

Canim oglumun 2 sene önce degeri 13 cikmisti tr de ki doktor düsük bulmustu ama burda kendi doktorumuz gayet iyi demisti kücük bir cocuk icin ....

ayy oğlunun maşallahı var ya.benim ilk 7,2 çıkmıştı şimdi 9,1 den 10,1 e cıktı bu kadar değişimin bile çok artısı oldu.13 çıksa yerim de duramazdım heral de bencede bir çocuğa göre gayet iyi

AKŞAM SAAT 6 gibi dolma yedim...bulgur pirinç kıyma karışımlı yoğurtlu karpuzuda saat 21:00 gibi yedim yani sadece karpuz yemiş olmadım dimi...

bak ben bunu bilmiyordum daha önce söylesene biraz kaçırmışsın ...saat 20.00 dan sonra hiç bir sey yememelisin ama sadece su ve sekersiz bitki çayı serbest

tüh ya siz regl olduğunuz da 1. lik sansım vardı ama bu hafta plato dönemindeyim bende tansiyonun kaç canım tansiyonun düşüyorsa ondan da kararır gözlerin benim küçük tansiyonum 6.aç kalınca gözlerim kararır karıncalanmalar baslar bende de

canım selülit için yapacağın sey bol bol su içmek ve yürümek..ne kadar su içiyorsun

çok teşekküer ederim, doğum yapmama rağmen kilom normal gözüküyor ama zaten doğuma gidrken 67 kiloydum bebeğim yedi aylık doğduğu için çok kilo alamamıştım. bebeğim 35 gün küvezde kaldızor günler geçirdim o sırada benimde baya sütüm azaldı yani çok az emziriyorum yediklerime pek dikkat etmiyorum galiba daha doğrusu ne yeyip yemyeceğimi bilmiyorum bi düzenim yok siz napıyosunuz nasıl besleniyosunz

benim kıyafetler 40 beden di şimdi bol geliyorlar.pantolonları kemerle giyiyorum diğer kıyafetleri terziye vermedim hamile kalınca nasılsa aynı duruma gelcem diye
Canimsin ya inşallah en kisa zamanda bebişin gelir ve biz burda seninle mutlulugunu paylaşiriz :)

Sanirim bende öyle yapicam yarim litrelik bardagim var tezgahin üstüne koyayim dedigin gibi gidip geldikce icerim artik insallah :)

İc canim ic su candır ihmal etme :)

Canimsin ya inşallah en kisa zamanda bebişin gelir ve biz burda seninle mutlulugunu paylaşiriz :)

amin canım amin bende kendi çocuğumu sevmek istiyorum eski öğrencimin kardeşi var yanım da öğrencim hocam siz ne zaman isterseniz ben getiririm seversiniz diyor

Bebeğine allah uzun ömürler versin.Bence aç kalmamaya çalış.Karatay diyeti uygulayabilirsin.Hem kanın tok oluyor,belirli bir beslenme düzenin oluyor,hem de kilo veriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…