Hic sorma dün akşam spor yapamadim dişari cikmiştik :)
Yine regl dönemim geliyor ...
Su icme olayina gelince daha önce hic icmezdim su şimdi zorlada olsa iciyom.
İstanbuldayken pek icemedim ama yatmadan önce mutlaka kocamam bir bardak su ictim hep :))
Tabii ki de yok canim artik aramizdasin bizi birakmadigin sürece ;-)
Biz seni gaza getiririz bol bol ;-)
Kilon kac hedefin ne kadar vermek...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oh oh ne güzel :) Şu an 63 kiloyum aslına bakarsan 55 olmak istiyorum ama ilk olarak 57-58'lere düşsem gerisi gelir gibi, kilo bildirimi günümüz var mı nasıl yapıyoruz onu 🎉🎊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oh oh ne güzel :) Şu an 63 kiloyum aslına bakarsan 55 olmak istiyorum ama ilk olarak 57-58'lere düşsem gerisi gelir gibi, kilo bildirimi günümüz var mı nasıl yapıyoruz onu 🎉🎊
Boyum da 1,65. Aslında belim incecik göbeğim falan da yok sayılır ama basen, bacaklar...... 😁
Bak sabah ac karnina iki bardak su ic daha sonra icecegin suyu göz önüne koy ki icebilesin ...Benimde regl dönemim yaklasti stresi de basti :)
Yok yok benimde bi sekil alismam lazim gozlerim karariyor son günlerde oda su kaybindan olurmus genelde
Bak sabah ac karnina iki bardak su ic daha sonra icecegin suyu göz önüne koy ki icebilesin ...
Benim sabah ilk işim iki bardak su icmek hemde büyük uzun bardaktan iciyorum.gün icinde iki tane 1 literlik pet şişeyi mutfagin tezgahina koyuyorum yaninada bir bardak koyuyorum onu güzelce doldurup iciyorum sonra tekrar doldurup hazirda bulunduruyorum öyle öyle iki litrem bitmiş oluyor akşama dogru.dahs sonrasi bana kalmiş zaten sporda yapinca 1 litreye yakinda öyle bitiyor etti neredeyse 3 litre...
Aliskanlik hale getirmiştim :)))
Ben hic su icmeyen biri olarak başardiysam sende yaparsin alişirsin .
Ayyyy ne güzel ince bele bayilirim ama hiiic ince belim olmadi hep kücücük bir armut gobegım olmustur...
Zaten artik mumken de degil iki dogumdan sonra :)
Hoşgeldin Canım Aramıza 😊Bu Arada Sağlıklı ve Huzurla Büyüt Bebeğini ☺️
canım hoş geldin. Önce bu kilolar kesin kes gidecek de, buna emin ol... Acele etme bu çok önemli...
bak ben doğum yapmadım ama daha 1,5 ay oldu başlayalı 3,8 kg verdim....Sen üstelik doğum yapmışsın...
İlk önce bol su tüketmeye başla olur mu bu çok önemli 2,5 lt.....Ama bunu bir gün içip birg ün içmemezlik etme...
Düzene koy....
Şekeri kes eğer kullanıyorsan çay içerken falan.....
Ekmek günde 6 dilim yiyorsan 3 dilime düşür. Sonra yavaş yavaş gelir... İlerde tamamen kesersin.. Üstelik bebeğine süt vermek zorundasın..
Abur cubur yeme arada kendine ödül ver hafta bir gün bir çikolata mesela
Pilav, makarna, hamur işi
Kilon sana bir süre direnecek ve aşağıya düşmeyecek....Ta ki seni yenemeyeceğini anladığı anda patır patır gidecek kiloların
sağlıcakla bir hayat diliyorum bebişinle ve ailenle sana
Evet yariş şart)
Benimde Olmayan kiyafetlerim vardi 38 beden icine sigmiyordum hic ama şimdi tekradan oluyorlar daha ne olsun))
Hedefimiz ayni sayilir
Canim oglumun 2 sene önce degeri 13 cikmisti tr de ki doktor düsük bulmustu ama burda kendi doktorumuz gayet iyi demisti kücük bir cocuk icin ....
AKŞAM SAAT 6 gibi dolma yedim...bulgur pirinç kıyma karışımlı yoğurtlu karpuzuda saat 21:00 gibi yedim yani sadece karpuz yemiş olmadım dimi...
Benimde regl dönemim yaklasti stresi de basti :)
Yok yok benimde bi sekil alismam lazim gozlerim karariyor son günlerde oda su kaybindan olurmus genelde
Merhaba,
Sanırım bende bu gruba aitim :))
Evlenmeden önce en fazla 58 kilo olurdum ama şimdi 62 yi gördüm
Normalde çok kolay kilo verebilen biriydim ancak şimdiki çalışma ortamımda hiç hareket yok ve artık kilo veremiyorum
Kiloda rahatsız etmiyor okadar ama şu selülit olayı bana şok yaşattı. İnşllh burdan alıcam taktiklerle tekrar eski görünümüme kavuşabilirim
Kendimden bahsetmek gerekirse;
Boy:1.70
Kilo:62
Masallah canim kilon dogum yapmana ragmen cok cok iyi kendimle kiyasladigim zaman ;-)
Bebegin hayirli ugurlu olsun saglik icinde büyüsün insallah :)
Pekii sporla beraber yediklerine de dikkat ettin mi canim emziriyormusun bebegini
Canimsin ya inşallah en kisa zamanda bebişin gelir ve biz burda seninle mutlulugunu paylaşiriz :)benim kıyafetler 40 beden di şimdi bol geliyorlar.pantolonları kemerle giyiyorum diğer kıyafetleri terziye vermedim hamile kalınca nasılsa aynı duruma gelcem diye
İc canim ic su candır ihmal etme :)Sanirim bende öyle yapicam yarim litrelik bardagim var tezgahin üstüne koyayim dedigin gibi gidip geldikce icerim artik insallah :)
Canimsin ya inşallah en kisa zamanda bebişin gelir ve biz burda seninle mutlulugunu paylaşiriz :)
hoşbulduk çok güzel kilo vermişsın darısı başıma inşallah günde 3 lt su içiyorum hiç ekmek yemem şekerde yok ara sıra çikolata yerim işte o var
akşam altıdan sonrada yemiyorum ama hiç gitmiyor galiba yanlış besleniyorum bazı günler hiç bişe yemede yattığım oluyo sırf kahvaltıyla ozamanlar bi vermiş oluyorum napıcam hiç bişe yemezsem ancak öyle kilo vericem heralde, sen nasıl bsleniyosun uyduğun bi diyet listesi varsa paylaşırmısın benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?