60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende sadece kahvaltı da kepekli ekmek yiyorum.pirinç patlağı ile kozalak tatlısı yapmıştım tek olarak yemeyi düşünmedim hiç

Canlarim bende en sonra gecen hafta carsamba yaptim sporumu bu arada benim de pek enerjim yok spor icin bide 57 kiloyu görünce simardim galiba :)

Yanliz bugün arkadaslar beni cok zayif buldu hatta biraz kilo al dedikleri oldu ama almicam vericem iste ;-)

Birbirimizi gazlayalim kizlar baslayalim spora düzenli bir sekilde asi bak senin tatilede az kaldi canim ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence ekmeği hayatından çıkarırsan hata edersin canım.kahvaltıda bari tükett.gecen gün dedim ya sana pilates hocası pilatesten önce 1 dilim kepekli ekmek öneriyor ....hem neden Türkiye de kilo alcam diye sartlıyorsun kendini.sen istemezsen almazsın

Kahvalti bildirimi

2 yumurta omlet yagsiz tuzsuz
1 kiraz domates
25 gr peynir
6 zeytin
3 kücük dilimde sucuk ;-)

Ara 1 redbull

Ayse kiz 30 gr. Tam tahıllı cekirdekli ekmek yedim simdi ögle yemegine sayiyorum ;-)

Almam dimi insallah :) ama ben yemegi cok seven birisiyim birde o kadar cok özledigim tatlilar mamalar var ki tr de onlari görünce kendime hakim olamam diye endiseleniyorum :)

Bu ekmek konusunu gecen gece nette arastirdim aslinda haklisin aslinda canim ;-)

Son düzenleme:

benim tükenmişlik sedromu devam ediyor da daha evde de işler birikti yapmak lazım sonra spor a gelir sıra.dizi izle yemek ye derken aksam bakıyorum saat geç olmuş oluyor o zaman yapasım gelmiyor zaten..birde gecen yaz ben dahaa kiloluydum simdi 3,4 kg daha zayıfım bende ondan sımarıp yapmıyorum galiba sporu ama dediğin gibi başlamak lazım yazın istediğin kıyafeti giymek gibisi var mı ya

aaa aslında haklısın da demek ne demek canım tabi ki haklıyım benim nedense canım hiççç tatlı çekmiyor oysa ki eskiden tatlı hastasıydım .ne oldu bana böyle bu ben değilimmm

Bence takinti yapma arkadaslarin dedigi gibi formunu koru yeter

Yok ya uyusa yaparim uyumuyor gündüz sporda yapsam tepeme cikar artik ))

Evet ya hic sorma bu hafta baslayamiyacam herhalde simdi esim aradi aksam disari cikacakmişiz )
Nasil girecem eski ritmime bilmiyom

Bende yokken sporu birakmişsin ya başlamaliyiz ya valla ama

gecen yaz bende daha kiloluydum şimdi bakiyorumda daha zayifim istedigim şeyler daha rahat oluyor bundan dolayi rahattim mi ne.
dedigin gibi farkina varmadan bende kendimi şimartiyorum sanirim ))

Bu hafta hep temizlikti odu budu şudu diyerek geciştirdim kendimi.iki haftanin ardindan eve dönüş derken temizlikle ugraştim camaşirlar birikmişti eşimin felan filan vs.... Akşamada spor yapmak istemedi canim.

bence gayet iyisin.bende 1,67 boyunda 63 kiloyum 60 kilo olsam yeter bence sen formunu koru başka birsey yapmana gerek yok

Almaktan korkmalı bi kilo bu :) bi de bacaklarımın altı ince normal üstü biraz kalın basen mi diyorLar neyse artık onu nasıl eritebilirim üstü de ince olsun istyorum

Süpersin Canım Bende Akşamları Erken Uyuyorum Bir şey yememek için su an kaç kilosun canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğru kuzum, erken uyumak iyi bir çözüm yollarından biri ve en azından 4-5 gün mide küçülene kadar.
Bu sabah tartıldım 63 kg verdi

evet menüyü az tutuyorum gündüz. Çünkü akşam çok acıkırsam meyve veya başka bir şey yiyebileyim diye. Çok acıkınca meyve 2 tane yiyorum + yoğurt ekliyorum nerden bakarsan 250-300 kalori yapıyor bunlarda...
Günlük 900 kaloriyi aşmıyorum.. Kilomu korumak için almam gereken 1400 kalori...
500 kalori eksik alıyorum + 250 kalori su ile yakıyorum + 350 kalori yürüyüş=1100 kalori günde
1100 x 7=7700/7000=1.1 kg haftada, ayda 4,4 kg...

Kesinlikle kalori hesabı tut, iş bitiyor...

Merhaba kizlar
Ben hala diyet psikolojisine giremedim
1-2 gune reglde olcam onunda etkisi vardir diye tahmin ediyorum
Kahvaltida misafirim vardi bugun biraz kacti malesef

Yarim pogaca
1 dilim borek
Prynir
Domates salatalik

Ogle
4 adet yulafli biskuvi ve nescafe(okul arayisindan gene disarda oldugumdan oyle gecti)

Ara 1 redbull

Ayse kiz 30 gr. Tam tahıllı cekirdekli ekmek yedim simdi ögle yemegine sayiyorum ;-)

200 gr. Limonlu havuc salatasi
1 izgara balik

Sabah:1yumurta-1 şekersiz çay,3 ceviz,helva,yarım galeta
öğle:karpuz,peynir
akşam:6 kaşık makarna,1 tabak enginar yemeği,salata,2 dilim kepekli ekmek

50 dk tempolu yürüyüş yaptım 50 mekik çektim benden bu kadar

Son düzenleme:
Hosbuldum arkadaslar tesekkür ederim . : )

Dün ne yediğimi yazamadım dün ve bugünü yazayım hemen.
Dün:
Uyanınca:1 bardak oda sıcaklığında su.
Kahvaltıeynir,domates,1 dilim tam tahıllı ekmek,3-4 tane zeytin ,şekersiz çay.
Ara:1-2 tane kuru kayısı
Öğle:Yağsız kabak yemeği pirinç vardı içinde o yüzden ekmek yemedim.
Ara:2-3 tane diyet bisküvi.
Akşam:1 kaşık sebze yemeği , tavuk göğsünden yapılmış salata.
Gece uyumadan elma kuruyemiş yemem gerekiyordu ama çok acıktığım için 4 -5 tane diyet bisküvi ve 1 bardak süt içtim.
+Bol su tabi.
Bugün:
Yine uyanır uyanmaz 1 bardak su.
Kahvaltı:Nane,1 yumurta,domates,1 dilim ananas.
Ara:Kuru kayısı.
Öğlen:Yarım simit,ayran
Uyuduğum için ara öğün olarak birşey yemedim.
Akşam:4-5 minik köfte,yağsız mevsim salatası,ekmek yemedim onun yerine az birşey patates püresi yedim.
1 minik kutu light süt içtim.
Ve malum bugün kandil(kandiliniz mübarek olsun bu arada) annem irmik helvası yaptı kaşığın ucuyla tattım ondan da.
Böyle yani..Salı günü kontrolüm var . Acayip merak ediyorum , kaç kilo vereceğim acaba.
Bu arada metobolizmayı daha hızlandırmak için uyguladığınız çay - kür vs . var mıı ?

XNAZX arkadaş bu redbullu neden içtiğini merak ettim

Redbull aslinda saglikli bisey degil canim icmesem daha iyi ama metabolizmayi hizlandiriyor ve benim aclik hissimi gideriyor ...

Öglen saatlerinde evde olmadigim icin disarda kendimi onunla bastiriyorum diyelim ;-)

Günaydin arkadaslar

Herkese hayirli cumalar diliyorum ;-)

Sabah sabah düstüm yollara oglumu logopediye getirdim burdan carsiya 12 de okula 13:30 da evde olacagim insallah :)

Kahvalti edemedim kahve mi yudumluyorum öglene kadar ne yicem onu da bilmiyorum

Sizler nasilsiniz keyifler nasil ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…