Bende hayatımdan çıkardım ekmeği ne kahvaltı da ne de aksam yemeğinde daha hızlı kilo vermeye başladım kepekli bisküvi yiyorum hemde severek bir de kızlar pirinç ve Mısır patlağı var benim karnımı doyuruyor yağsız tuzsuz ben seviyorum 😃😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende uzun süre yapmayınca hiç yapasım gelmez oldu ama dediğim gibi eşim DVD leri kırmasın diye yapmam lazımevde kosu bandı olsa yapardım ben .insanın zaten akşama enerjisi kalmıyor spor yapacak sende yorgunluktan yapamıyorsundur.gündüz kızın hiç uyumuyor mu gündüz yapsan
Canim aslinda ekmegi hayatimdan cikarmak istiyorum normalde cok severim ekmegi ama yemek istemiyorum zamanim daraldi temmuzun 20 sine kadar niyetim 52 olmak 3 kilo tr de alirsam bile geldigimde 55 ile yine buraya devam ederim insallah ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kahvalti bildirimi
2 yumurta omlet yagsiz tuzsuz
1 kiraz domates
25 gr peynir
6 zeytin
3 kücük dilimde sucuk ;-)
bence ekmeği hayatından çıkarırsan hata edersin canım.kahvaltıda bari tükett.gecen gün dedim ya sana pilates hocası pilatesten önce 1 dilim kepekli ekmek öneriyor ....hem neden Türkiye de kilo alcam diye sartlıyorsun kendini.sen istemezsen almazsın
Canlarim bende en sonra gecen hafta carsamba yaptim sporumu bu arada benim de pek enerjim yok spor icin bide 57 kiloyu görünce simardim galiba :)
Yanliz bugün arkadaslar beni cok zayif buldu hatta biraz kilo al dedikleri oldu ama almicam vericem iste ;-)
Birbirimizi gazlayalim kizlar baslayalim spora düzenli bir sekilde asi bak senin tatilede az kaldi canim ;-)
Almam dimi insallah :) ama ben yemegi cok seven birisiyim birde o kadar cok özledigim tatlilar mamalar var ki tr de onlari görünce kendime hakim olamam diye endiseleniyorum :)
Bu ekmek konusunu gecen gece nette arastirdim aslinda haklisin aslinda canim ;-)
Bence takinti yapma arkadaslarin dedigi gibi formunu koru yetercanım arkadaşlarım da benim boylarımda ama 55 kilo falanlar. ama fizikleri pek yok sütyen takacak derecede göğüsleri yok mesela kadınsı hatlar pek olamamş. acaba diyorum ben 80 takıyorum onlar veya kalçalar mı klo yapıo die düşünmüyor değilimkızlar sorduğunda 60 diyemyrm 55 diyorum off yalancı bennn ((
Yok ya uyusa yaparim uyumuyor gündüz sporda yapsam tepeme cikar artikbende uzun süre yapmayınca hiç yapasım gelmez oldu ama dediğim gibi eşim DVD leri kırmasın diye yapmam lazımevde kosu bandı olsa yapardım ben .insanın zaten akşama enerjisi kalmıyor spor yapacak sende yorgunluktan yapamıyorsundur.gündüz kızın hiç uyumuyor mu gündüz yapsan
Evet ya hic sorma bu hafta baslayamiyacam herhalde simdi esim aradi aksam disari cikacakmişizCanlarim bende en sonra gecen hafta carsamba yaptim sporumu bu arada benim de pek enerjim yok spor icin bide 57 kiloyu görünce simardim galiba :)
Yanliz bugün arkadaslar beni cok zayif buldu hatta biraz kilo al dedikleri oldu ama almicam vericem iste ;-)
Birbirimizi gazlayalim kizlar baslayalim spora düzenli bir sekilde asi bak senin tatilede az kaldi canim ;-)
gecen yaz bende daha kiloluydum şimdi bakiyorumda daha zayifim istedigim şeyler daha rahat oluyor bundan dolayi rahattim mi ne.benim tükenmişlik sedromu devam ediyor da dahaevde de işler birikti yapmak lazım sonra spor a gelir sıra.dizi izle yemek ye derken aksam bakıyorum saat geç olmuş oluyor o zaman yapasım gelmiyor zaten..birde gecen yaz ben dahaa kiloluydum simdi 3,4 kg daha zayıfım bende ondan sımarıp yapmıyorum galiba sporu ama dediğin gibi başlamak lazım yazın istediğin kıyafeti giymek gibisi var mı ya
bence gayet iyisin.bende 1,67 boyunda 63 kiloyum 60 kilo olsam yeter bence sen formunu koru başka birsey yapmana gerek yok
Süpersin Canım Bende Akşamları Erken Uyuyorum Bir şey yememek için su an kaç kilosun canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aksamlari icim cok kiyilirsa hatta kiyilmaktan öte böyle yarılır gibi oluyorsa ayran, yogurt, light süt azcik ne varsa hüpletiyorum ben canim ....
Valla sen süper bas ediyorsun canim masallah sana ama menün zaten cok az o yüzden fazla yüklenme kendine derim halsiz düsersin sonra ;-)
Ara 1 redbull
Ayse kiz 30 gr. Tam tahıllı cekirdekli ekmek yedim simdi ögle yemegine sayiyorum ;-)
üşengeçlikten mi almıyorlar yoksa sen mi beğenmiyorsunsırrını da açıklamıyorsun alacağın olsun bende 28 yasımda evlendim bende mi üşengeçtim o zaman
XNAZX arkadaş bu redbullu neden içtiğini merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?