60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ve sporumu başariyla tamamladim bugün ....
45 dakika 5km tempolu yürüdüm koşu bandinda özlemişim beee hic özleyecegimi düşünemezdim valla )

Oh oh masallah hadi bakalim seytanin bacagini kırmısın ;-)

Bende bugün o kadar cok yürüdüm ki eliptige yer kalmadi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oh oh masallah hadi bakalim seytanin bacagini kırmısın ;-)

Bende bugün o kadar cok yürüdüm ki eliptige yer kalmadi :)

Evet sonunda şeytanin bacagini kirdim ya hic sorma :)))
Sende cok yürümüşsün zaten azicik yiyorsun kiz :)

artık bu şımarıklığa son vermemiz lazım .pazartesiden beri 300 gr almışım ya noluyor bize böyle.ahh ahh su ev işleri ömrümü yedi hem çalışan kadın hem ev hanımı olmak çok zor bitmiyor işler bir türlü.hele şu bulaşık yokmu .sırf bulaşık olmasın diye yemeden içmeden kesilcem az kaldı

Almaktan korkmalı bi kilo bu :) bi de bacaklarımın altı ince normal üstü biraz kalın basen mi diyorLar neyse artık onu nasıl eritebilirim üstü de ince olsun istyorum

evet basen ben pilates bölgesel incelme DVD si aldım sende pilates yapıyorsan alabilirsin yada facebooktan umay villa ile pilates var ordan takip edebilirsin her bölge için hareket veriyor

Ara 1 redbull

Ayse kiz 30 gr. Tam tahıllı cekirdekli ekmek yedim simdi ögle yemegine sayiyorum ;-)

neden çekirdekli yedin çekirdek yağlı değil mi kilo yapar hani senin açından diyorum yoksa az önce 1 kase çekirdek yedim bende

Birde cocuk olursa halen yaman olur senin ))
Şaka bir yanada hem calişip hem evle ugraşmak zordur gercekten yaa...

Kilo almak yok ayşem benim bak ben bugün gaza geldim hemde regl dönemindeyim vah halime :)))

neden çekirdekli yedin çekirdek yağlı değil mi kilo yapar hani senin açından diyorum yoksa az önce 1 kase çekirdek yedim bende
Ohhh götürmüşsün malı dikkat et bacim bak sana yetişirim ha ona göre )) az gaz vereyim sana ....

tabi canım olacaksa en iyisi olsun ama armudun sapı üzümün çöpü olaylarına girme çok fazla bak burayı çöpçatan topiğine cevirmeyelim

ay hayatımda biri var bir sürüde hayalim var ama param yok param olmadığı içinde evlenemiyoryum milletin çeyiz ev eşyası topiğine baktıkça o fiyatları gördükçe mideme kramplar giriyor

Gazlayin beni kizlar 57 de takili kalmak istemiyorum ....

Ben bide az önce 2 top dondurma yedim su regl dönemini atlatmam lazim ama nasil ...

Ben en iyisi mi spor yapayim bu gece ;-)

Saldık valla saldık ))

Offf dün bende yemiştim dondurma birde akşam dişari ciktik ya mangal yaptilar bende nasiplendim )

Ama bugün dur dedim artik ööfffff...
Bende regliyim tatli cekiyor canim şuan ama yemiyecem yok yok yemiyecem....

Nazcım hadi bakimmm spora bak ben bugün silkelendim kendime geldim sende bana takil ASİ geri döndü hahaha (;

Benim spor kaldi bu gece canim kücük oglan huysuz hala uyumadi pervane etti bizi birde cok anneci illa beni istiyor ...

Ama yarina insallah artik daha da dikkat etmem gerekiyor saldim iyice kendimi

Bu arada aksam üstü 17 de cayi ictim ve suan resmen karnimda 2 kobra varmis

Saglik olsun canim !!!
Yarin yaparsin sporunu....

Ee cayin faydasini görürsün inşallah :)

Bende pirinc ile gecirdim günümü acim valla ac.... Ac olunca uykumda gelmiyor hemen sabah olsa

Saglik olsun canim !!!
Yarin yaparsin sporunu....

Ee cayin faydasini görürsün inşallah :)

Bende pirinc ile gecirdim günümü acim valla ac.... Ac olunca uykumda gelmiyor hemen sabah olsa

insallah canim insallah bir kac kiloda su cayla verirsem rahat olucak benim icin...

ama bisey diyim mi cay dehset biseymis zaten nette yaziyor müshil etkisi yapiyormus ... ;-)

ben bu cayi japonlarin aktarindan aldim bugün cok kisinin bu cay ile zayifladigini söyledi tabii yine yediklerime dikkat etmem gerekiyormus ...

Yani demek ki faydasini görücen :)
Merak ettim şimdi.
Tadi nasil cayin????

Aman fazla icme dikkat et ne olur ne olmaz canim ya

Yani demek ki faydasini görücen :)
Merak ettim şimdi.
Tadi nasil cayin????

Aman fazla icme dikkat et ne olur ne olmaz canim ya

senamika otu + yesil cay karisimi tadida ayni yesilcay gibi :)

günde 1 tane zaten canim ve 2 haftadan fazla kullanmayin diyor nette bende ona uyucam bu tür caylar sürekli kullanildigi zaman bagirsakta tembellesme yapiyor

senamika otu + yesil cay karisimi tadida ayni yesilcay gibi :)

günde 1 tane zaten canim ve 2 haftadan fazla kullanmayin diyor nette bende ona uyucam bu tür caylar sürekli kullanildigi zaman bagirsakta tembellesme yapiyor
Anladim canim aklimda bulunsunda benim

Tost ekmeği kepekli tost kare dilim ekmek kullanıyorum, uno...
içinde yağsız beyaz peynir + domates oluyor.. Ve tost a kesinlikle yağ sürmüyorum, hatta ekmeği makinada kızartıyorum ki kalorisi düşsün diye...
tots tutuyor. tost öncesi bir bardak su ve sonrasında da bir bardak su içiyorum , mide şişiyor o yüzden en az 3-4 saat acıkmıyorum

Günaydin kizlar

Kahvaltim 2 haslanmis yumurta
25 gr peynir
5 zeytin
1 kiraz domates
3 dilim sucuk
1 tk. Recel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…