Ve sporumu başariyla tamamladim bugün ....
45 dakika 5km tempolu yürüdüm koşu bandinda özlemişim beee hic özleyecegimi düşünemezdim valla)
Evet sonunda şeytanin bacagini kirdim ya hic sorma :)))Oh oh masallah hadi bakalim seytanin bacagini kırmısın ;-)
Bende bugün o kadar cok yürüdüm ki eliptige yer kalmadi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gecen yaz bende daha kiloluydum şimdi bakiyorumda daha zayifim istedigim şeyler daha rahat oluyor bundan dolayi rahattim mi ne.
dedigin gibi farkina varmadan bende kendimi şimartiyorum sanirim))
Bu hafta hep temizlikti odu budu şudu diyerek geciştirdim kendimi.iki haftanin ardindan eve dönüş derken temizlikle ugraştim camaşirlar birikmişti eşimin felan filan vs.... Akşamada spor yapmak istemedi canim.
ayşe canım mesaj kutun doluymuş cevabım gitmiyor/gelmiyor sana
Almaktan korkmalı bi kilo bu :) bi de bacaklarımın altı ince normal üstü biraz kalın basen mi diyorLar neyse artık onu nasıl eritebilirim üstü de ince olsun istyorum
geç olsun güç olmasın ama dimi
Ara 1 redbull
Ayse kiz 30 gr. Tam tahıllı cekirdekli ekmek yedim simdi ögle yemegine sayiyorum ;-)
Birde cocuk olursa halen yaman olur seninartık bu şımarıklığa son vermemiz lazım .pazartesiden beri 300 gr almışım ya noluyor bize böyle.ahh ahh su ev işleri ömrümü yedi hem çalışan kadın hem ev hanımı olmak çok zor bitmiyor işler bir türlü.hele şu bulaşık yokmu .sırf bulaşık olmasın diye yemeden içmeden kesilcem az kaldı
Ohhh götürmüşsün malı dikkat et bacim bak sana yetişirim ha ona göreneden çekirdekli yedinçekirdek yağlı değil mi kilo yapar hani senin açından diyorum yoksa az önce 1 kase çekirdek yedim bende
tabi canım olacaksa en iyisi olsunama armudun sapı üzümün çöpü olaylarına girme çok fazla bak burayı çöpçatan topiğine cevirmeyelim
Birde cocuk olursa halen yaman olur senin))
Şaka bir yanada hem calişip hem evle ugraşmak zordur gercekten yaa...
Kilo almak yok ayşem benim bak ben bugün gaza geldim hemde regl dönemindeyim vah halime :)))
Ohhh götürmüşsün malı dikkat et bacim bak sana yetişirim ha ona göre)) az gaz vereyim sana ....
neden çekirdekli yedinçekirdek yağlı değil mi kilo yapar hani senin açından diyorum yoksa az önce 1 kase çekirdek yedim bende
Saldık valla saldıkGazlayin beni kizlar 57 de takili kalmak istemiyorum ....
Ben bide az önce 2 top dondurma yedim su regl dönemini atlatmam lazim ama nasil ...
Ben en iyisi mi spor yapayim bu gece ;-)
Saldık valla saldık))
Offf dün bende yemiştim dondurma birde akşam dişari ciktik ya mangal yaptilar bende nasiplendim)
Ama bugün dur dedim artik ööfffff...
Bende regliyim tatli cekiyor canim şuan ama yemiyecem yok yok yemiyecem....
Nazcım hadi bakimmm spora bak ben bugün silkelendim kendime geldim sende bana takil ASİ geri döndü hahaha(;
Benim spor kaldi bu gece canim kücük oglan huysuz hala uyumadi pervane etti bizi birde cok anneci illa beni istiyor ...
Ama yarina insallah artik daha da dikkat etmem gerekiyor saldim iyice kendimi
Bu arada aksam üstü 17 de cayi ictim ve suan resmen karnimda 2 kobra varmis
Saglik olsun canim !!!
Yarin yaparsin sporunu....
Ee cayin faydasini görürsün inşallah :)
Bende pirinc ile gecirdim günümü acim valla ac.... Ac olunca uykumda gelmiyorhemen sabah olsa
Yani demek ki faydasini görücen :)insallah canim insallah bir kac kiloda su cayla verirsem rahat olucak benim icin...
ama bisey diyim mi cay dehset biseymis zaten nette yaziyor müshil etkisi yapiyormus ... ;-)
ben bu cayi japonlarin aktarindan aldim bugün cok kisinin bu cay ile zayifladigini söyledi tabii yine yediklerime dikkat etmem gerekiyormus ...
Yani demek ki faydasini görücen :)
Merak ettim şimdi.
Tadi nasil cayin????
Aman fazla icme dikkat et ne olur ne olmaz canim ya
Anladim canim aklimda bulunsunda benimsenamika otu + yesil cay karisimi tadida ayni yesilcay gibi :)
günde 1 tane zaten canim ve 2 haftadan fazla kullanmayin diyor nette bende ona uyucam bu tür caylar sürekli kullanildigi zaman bagirsakta tembellesme yapiyor
Anladim canim aklimda bulunsunda benim
Duydum ama hic denemedim :))
Ben cay olarak yesil cay iciyordum yine başlayacam insallah
Evet yaz merak ederim sonra :)
Tost hangi tost ekmegi kullaniyorsun ve tostuna ne koyuyorsun???
Sanirim genelde tost yiyorsun bende severim tost acaba bendemi denesem ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?