60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

68 kiloyum eylulde dugunum var , acil kilo vermem lazim(((( onumuz ramazan nasi olcak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kac kilo olmak istiyorsun canim...

Ramazanda kilo vermek biraz zor olur sanirim....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ve beni de alın aranız :18: an itibarıyla diyet yapmaya karar verdim 62.6 kiloym. bi 57 olsamhiç fena olmaz.ama ramazanda nasıl olacak? siz nasıl yapmayı planlıyosnz ramazanda?

Ara 1 elma

Ögle
1 dilim tam tahilli ekmek
1 dilim peynir
1 kiraz domates

bebek olursa babası bakar ben ev işi yaparım ya da ben bakarım babası işleri yapar bende de hiç gaza gelme olayı yok işte ya ikindin patlamış mısır ve miktarını hatırlayamayacağım kadar çok çekirdek yedim yine...Allahtan evde çekirdek bitti de kurtuldum bakalım yarın nasıl açıklıcam ben bu kilomu

ve beni de alın aranız :18: an itibarıyla diyet yapmaya karar verdim 62.6 kiloym. bi 57 olsamhiç fena olmaz.ama ramazanda nasıl olacak? siz nasıl yapmayı planlıyosnz ramazanda?

vermen gereken kilo o kadar da çok değil ki yaparsın...birde diyet yapmak zorun da değilsin yediklerine dikkat ederekte kilo verebilirsin ee tabi spor olmazsa olmazımız...ben ara ara dikkat ederek ara ara kendimi salarak 2,5 ayda 5,5 kg verdim .....(kansızlığım olduğu için kilo vermem zordu sen daha iyilerini başarırsın)

ay hayatımda biri var bir sürüde hayalim var ama param yok param olmadığı içinde evlenemiyoryum milletin çeyiz ev eşyası topiğine baktıkça o fiyatları gördükçe mideme kramplar giriyor

bende 26 yasın da meslek sahibi olup 27 nin sonların da evlendim herseyi eşimle biz hallettik dediğin gibi her seyin fiyatı o kadar uçuk ki tek maasla olmuyor ...

ben bu hafta sınırsız istediğimi yedim tek amacım kilomu korumaktı bu hafta :)
cuma akşam urfa ile başladım dün dondurmalar kısırlar havada uçuştu bugün de patlamış mısır kase kase çekirdekler...eminim vücudum epey şaşırmıştır haftaya kilo verebilirim artık kendini çok fazla da sınırlama hayata bir daha mı geleceksin arada istediğini yemek senin de hakkın nasıl motive ettim ama

Merhaba ben yeni üye oldm ve aranıza katılmak istiyorum 62.2 kiloyum hedefim 57 58 olmak yaklaşık 4 aydır diyetteyim 75den 62ye düştüm hala devam ediyorum diyete

Harikasin canim cok güzel ettin beni ;-)

Merhaba ben yeni üye oldm ve aranıza katılmak istiyorum 62.2 kiloyum hedefim 57 58 olmak yaklaşık 4 aydır diyetteyim 75den 62ye düştüm hala devam ediyorum diyete

Tbr ler canim güzel kilo vermisin ;-)

Hedefinede bisey kalmamis :)

Bu arada hos geldin aramiza ...;-)

Aksam
Ton balikli salata

Ara 2 ceviz
1 avuctan az kuru üzüm
Ve kahve ;-)

Müjdeee kizlar reglim geldi kazasiz belasiz

Tatli krizimde yarin son bulur artik insallah ;-)

:) hoşbulduk inşallah kalan kilolarımıda sizinle birlikte vercemmm:):):)

:) hoşbulduk inşallah kalan kilolarımıda sizinle birlikte vercemmm:):):)

Insallah canim biz seni gazlariz dicem ama pek gaza ihtiyacin yok gibi masallah ;-)

Ne tür diyet uyguluyorsun ?

Insallah canim biz seni gazlariz dicem ama pek gaza ihtiyacin yok gibi masallah ;-)

Ne tür diyet uyguluyorsun ?

Ben kalori sayıyorum günlük 1000 1200 kaloriyi geçmiyorum ama artık yavaşladı kilo vermem benimde gaza ihtiyacım var yanii :)

Peki spor falan uyguluyormusun diyetle beraber eger yapmiyorsan kilo vermeni hizlandirmak icin baslayabilirsin canim ;-)

bende 26 yasın da meslek sahibi olup 27 nin sonların da evlendim herseyi eşimle biz hallettik dediğin gibi her seyin fiyatı o kadar uçuk ki tek maasla olmuyor ...

allah ağız tadı versin versin herkese.. ama işte gözü korkuyo insanın siz hiç korkmadınız mı o kadar borcu nasıl ödicez diye bi düğün nerden baksan 50-60 milyara oluyor herşeyiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…