- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Özel bisey yapmadim canim kalori hesabi ve spor sadece bir dönem sarmisak cayi ictim ve bu hafta sinemaki otu cayi ictim sanirim 1 kilo vermemde onun etkisi oldu ....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaaa maşallah 26 kilo ne demek çok güzel vermissn canm özel bişey yaptnmı
KİLO BİLDİRİMİ :
2 hafta rejime mola verip kilomu korumuş olarak geri dönmüştüm :)
Başlangıc kilom : 71.2
Gecen hafta : 65.5
Bu hafta : 63.8
Bu hafta giden : 1.7
Toplam giden : 7.4
Hedef ilk önce 60 görmek :))
Öncelikle bu hafta tüm kilo verenleri tebrik ediyorum !!!!!Günaydin kizlar :)
Kilo bildirimi
Baslangic 82
Gecen hafta 57
Bu hafta 56
Toplamda giden 26 kilo
Kahvaltim
Sabah yarim lt su
2 yumurta omlet
8 tane zeytin
25. Gr peynir
1 tk recel
1 dilim tam tahilli ekmek
3 tane kiraz domates
Öncelikle bu hafta tüm kilo verenleri tebrik ediyorum !!!!!
Ya naz ne güzel 56 olmuşsun bende birgün o kiloya gelirmiyim :)))
Hayali bile güzel valla....
Sen spor yapmiyorsun buaralar yinede veriyorsun cok iyi ...
Pirinc lapanin etkisi oldu sanirim :)Aboo kiz masallah nerdeyse 2 kilo vermisin süper valla ;-)
Benim bu günkü kahvaltm
1 haşlanmış yumurta
15 gr süzme peynir
3 zeytin
Yarım dilim kaşar
1dilim salam
1 salatalık
1 domates
1 kase karpuz
1dilim çavdar ekmeği
60 taklani atinmi bari :)))Sagol canim aslinda bu hafta kilo vermeyi beklemiyordum hem cok kacamak yaptim hemde dün regl oldum ...
Ya yiyerek zayiflamak bu olsa gerek yada bu hafta 3 gün sinemaki cayi ictim o etkili oldu ...
Böyle devam edersen sende olursun canim benim icinde hayaldi bi 60 olayim 60 takla aticam diyordum
Pirinc lapanin etkisi oldu sanirim :)
Ama ben tam uygulayamadim acikcasi Bir ögün yiyebildim oda akşam yemegi olarak....
İnsallah bu hafta geri gelmez kilocuklar bakalim :)
Bugün ben kahvaltimi sıkı tuttum arada 1 elma yerim 1 kahve icerim aksam üstüde 1 diyet tost yemeyi düsünüyorum ;-)
60 taklani atinmi bari :)))
Bende izine kadar 60 görürüm insallah asil 58 olmakti izine kadar ama 60da olsam olur şimdilik gerisi gelir!!!
Dönersin dönersende Zaten hedefine kavuşmuş olursun ve korumaya gecersin ne güzel :))Hmm olabilir bak ;-)
Insallah canim zatrn dikkat ediyorsun ki gelmez geri kilolar...
Bu hafta bende spora döneyim diyorum ...:)
4 hafta var izine 6 kilo vermem imkansiz gibime geliyor ama dur bakalim belki pirinc diyetiyle desteklersem arada yada başka şok diyetiyle denersem başaririm ama dedim ya imkansiz gibime geliyor :)Yok anam nerdeee
Görürsün canim izine var daha hatta belki 58 bile olursun sen ;-)
Dönersin dönersende Zaten hedefine kavuşmuş olursun ve korumaya gecersin ne güzel :))
4 hafta var izine 6 kilo vermem imkansiz gibime geliyor ama dur bakalim belki pirinc diyetiyle desteklersem arada yada başka şok diyetiyle denersem başaririm ama dedim ya imkansiz gibime geliyor :)
Süpersin incecik dal gibi olmuşsundur zaten fit anne olmakta ayri bir güzellik bence darisi başima :))Haftaya 55 olursam eger izine kadar diyetime devam edicem canim belki 2-3 kilo daha gider :))
Oluruna birakacam artik ne verdiysem cuma günü iki ögün pirinc yedim bu beni zorladi cumartesi pazar bir ögün yiyebildim ancak aksamla feci şekilde ac kaldim öglenleride meyveyle geciştirdim sabahlari normal kahvalti yaptim.Hmm 1 ayda 6 kilo fazla gibi canim verilir ama zorlar seni ...
Dedigin gibi pirinc lapasiyla veya baska bir sok diyet ile desteklersen mümkün bence :)
Süpersin incecik dal gibi olmuşsundur zaten fit anne olmakta ayri bir güzellik bence darisi başima :))
Oluruna birakacam artik ne verdiysem cuma günü iki ögün pirinc yedim bu beni zorladi cumartesi pazar bir ögün yiyebildim ancak aksamla feci şekilde ac kaldim öglenleride meyveyle geciştirdim sabahlari normal kahvalti yaptim.
4 haftada haftada 1 kilo versem 60i görürüm geri kalanida izinden sonra veririm kilo almayalimda.
Kac kez diyet yapmişimdir ara ara ama ilk kez bu kadar uzun dayandim ve bu yüzden mutluyum...
Hep anca 3/4 hafta yapip sonra pes ederdim cünkü o zamanlari resmen diyet yapip bikiyordum ama şimdi yiyorum veriyorum buda beni ayakta tutuyor ve biktirmiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?