60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boleyn kızı'nı okuyordum ben de.. şimdi bitti..çok kalındı kitap günlerdir okuyordum 820sayfa bıtınce boşluga düştüm sankı :roflol:
yok artık..nasıl yani???sen beni görmüyorsun değil mi?:uhm:ben de az önce Piraye'yi bitirdim ve aynı boşluk duygusunu hissettimdelikafadulden
birazdan kara çığlık'ı okumaya başlıycam:))

BıR KADIN NEDEN AĞLAR...
Bir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında. Kadınlar her şeye
ağlayabilir; bir filme, bir şarkıya, bir yazıya... En az erkekler kadar
yani! Ama bir kadını yürekten ağlatmak zordur. Eğer bir kadın yürekten
ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir. Ama o yüreğin değerini bilememiş olacak ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır iğnelerini yüreğe! ışte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına kadının. Yutkunamaz, nefes alamaz; çünkü o koca yumruk canını çok acıtır. Gözleri buğulanır kadının sonra. Ağlamayacağım, der içinden. Ama engel olamaz işte. Çünkü yüreğine ulaşmıştır birileri ve iğneler saplamaktadır.. Bu acıya ne kadar karşı koyabilir ki bir kadın. ınce ince süzülür yaşlar gözünden; önce birkaç damla, sonra bir yağmur seli... Ve kadın ağlar; hem de çok!
Sanmayın ki gidene ağlar kadın! Gidenin giderken koparttığı yerdir onu
ağlatan, orada bıraktığı yaradır. O yaranın hiç kapanmayacağını, kapansa bile izinin kalacağını bilir kadın; o yüzden ağlar. Ama bilir misiniz, ağlamak kadınları olgunlaştırır. Her damla, daha çok kadın yapar kadınları. Her damla bir derstir çünkü. Bazen kadınlar ağladığında çoğu insan, ağlama niye ağlıyorsun ki, değmez onun için derler.
Bilmediklerindendir böyle demeleri. Çünkü yürekleri acıyan kadınlar
ağlamazlarsa, ölürler. ıçlerindeki zehirdir onları öldüren!
Ağlayarak o zehirden kurtulur kadınlar, o irini temizlerler yaralarındaki!
Çünkü bilirler, o irin temizlenmezse iltihaba dönüşür yaraları.
Dönüşmemesi lazımdır oysa. O yüzden de bolca ağlarlar. Zaman geçer sonra. Kadınlar kendilerine sarılmayı öğrenirler. Umarım öğrenirler, yoksa ruhlar sapkın yollara çarpar kendini. Sapan ruhların doğru yolu bulması da yeni acılar demektir. Bunu bilir kadınlar, o yüzden eninde sonunda öğrenirler kendilerine sarılmayı...
Çok ağlayan kadınlar, bir çok şeyden vazgeçen kadınlardır aslında. Her
damla olgunlaştırır kadınları evet ama olgunlaştıkça o safça inandıkları
aşk gerçeği onların gözünde küçülür.. Küçüldükçe değerini yitirir ve işte o zaman kendilerine sarılıp, yeni bir kadın yaratırlar kendilerinden. Güçlü, yenilmez, mağrur ve aşka inanmayan...
ınsanlar soruyorlar çoğu zaman neden bu kadar çok bekar kadın var diye; hepsi kariyer derdinde olan. Çünkü inançlarını yitirdi o kadınlar.
Zamanında yüreklerine o kadar çok iğne saplandı ki, o kadar çok ağladılar ki! Artık kendilerinden başka bir doğru olmadığına inanıyorlar, o yüzden kendilerine sarılıyorlar. Çünkü biliyorlar ki sarıldıkları adamlar onları hak etmedi; hem de hiçbir zaman! Hep bir çıkarları oldu sarıldıkları adamların. E o zaman niye sarılsınlar ki!
Niye sarılalım ki!
Etrafınızda yürekten ağlayan bir kadın varsa bilin ki olgunlaşıyordur.
Bilin ki, gerçekleri kabul etmeye başlamıştır. Bilin ki, artık aşkın
olmadığına inanmıştır. Bilin ki, sarılacak tek bir doğrusu kalmıştır.
O da kim, ne diye sormayın artık. Çok ağlayan kadınlar, eninde sonunda
kendilerine sarılırlar çünkü!
CAN YÜCEL

Yakında kovacaklar beni bu topikten...ne işi var burda bu şiirlerin yazıların diye
ama ne yapayım..böylesi güzellikleri sevdiklerimle paylaşmak çok mutlu ediyor beni...

oley :) dün 59 dum sabah ama bu saatlerde 61 dim :) bugün yine sabah 59 dum ama şimdi 59,5 :) şimdi tartılıp geldim :) yarın 59 u 100 gr bari aşarım herhalde sabah :) ayran saolsun :) ayran hem iştahımı kapatıyo tatlı falan yemiyorum hatta çay nescafe bile bi gündüz içiyorum gece canım istemiyor :) hem de metabolizmayı hızlandırıyor :) ama tabi yemekle içmiyorum ayrıca içiyorum öğün yerine :)

neden hem sabah hem de akşam tartılıyorsun ki lale:uhm:
bu sadece senin motivasyonunu düşürür...
her sabah tartılmak bile çok doğru değilken üstelik...

neden hem sabah hem de akşam tartılıyorsun ki lale:uhm:
bu sadece senin motivasyonunu düşürür...
her sabah tartılmak bile çok doğru değilken üstelik...

Mavibeneğe katılıyorum, ben bikaç sabahta bir tartılıyorum.
Kilo verdiğimi görünce havalara uçup daha dikkatli yiyorum :sm_cool:
Gün aşırı tartılmak, insanın hevesini kaçırır lale,
Bikaç günde bir daha iyi olur bence.

haftada bir tartılmak en mantıklısı elbet ama hergun tartılıyorum ben de dayanamayaraktan..heleki digitalse gram hesabı yapıyor ınsan..
hasta edecek bu tartılar bizi..

:) hergün tartılmak daha iyi ya :) bazen günde 2 kez tartılıyorum bazen gunde bir ama bak neselenmem ıcın sebep oldu demek ki 59 bende iyice yerleşti :)

Tamam canım ben şimdilik biriktiriyorum sizlerden edindiklerimi 25'i gibi hakikatli bir diyete başlıycam hayırlısı ile....Şimdililik almamaya çabalıyorum tatil var bölünecek illa o yüzden bu moddayım

kilo çizelgem olmuş mu kızlar
Harika olmuş en güzel yanıda kilo kısımları inşallah bende göreceğim

Bilmiyorum tatlım evet illa insanına kalmış benim tercihim bu yöndeydi aslında ailelerimizinde böyle bir tavrı hiç olmadı ama ben her nedense böyle yaptım.Aslına bakarsan bunun olumsuz yanıda olmadı değil epey bi kazancım olduğu bir dönemdi birikimimi bu yönde harcadım harcamasaydım evlendiğimde bir birikimim elime kalırdı oda ayrı mesele............

Bir kitap aldım bugün okuyanınız var mı acaba?
Tek şişman beyniniz yasemin SOYSAL.Okuyayımda faydalı bişeyler varsa sizlerlede paylaşırım.

Bu tartı manyaklığı bendede var her sabah tartılıyorum.Diyetteyken seyrekleştirmeli 3,4 günde bir ama diyette değilken her sabah olayı insanı frenliyor bence.

BİR KADIN NELERE AĞLARIN SLAYTI VAR HOŞ BİR MÜZİK EŞLİĞİNDE TAVSİYE EDRİM

Kızlar aranıza yeni geldim.30 yaş 1.60 boy kilo 67 kilo vermek istiyorum hadi beni zayıflatın.ama size bir sır veriyim evde yapılmış elma sirkesi sabahları için netten araştırdım zayıflatıyormuş.evde sirke yapabilirsem denicem ,hadi kolay gelsin.

aaaa burası çok deişmiş görmeyeli kaydirigubbakcemile3
ben hep burda takılıodum ama bayadan beri yoktum mirmirmirmir
ee haliyle tanımadı kmsecikler bni :roflol:
nse sewal ben eskiler bilir :roflol::roflol:a.s.

ohh oğlunla yazın tadını çıkar tatlımm ne güzel ohhh zemuszemus

zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

Canım sağol fiumecim..Sen de vericen kiloları merak etme ,her bünye bir değil,bazısı çabuk bazısı biraz uğraştırıyor..Önemli olan kararlı olmak değil mi?Seni çok çok opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

ay kızlar adet geciktirici kullanıcam 7 gün,pazartesi başlıcam,mescidi aksaya gidicem inşallah,mirac kandılı dolsıyla,ama canımı sıkıyo,o ilaç çok fena şişiriyo insanı,fikri olan varmı??

Dah önce kullandığını yazmışsın,sıkıntılarını biliyorsundur.Ben yıllar önce bir nedenden dolayı kullanmak zorunda kalmıştım bir kez.Aman Allahım.Sonrasında regl oldum,olmam gereken zamanda ama üç gün elim karnımda iki büklüm dolaştım evde.O yüzden bir daha mı ASLA....lmaz:

Ben de seni ve diğer canım arkadaşlarımı özledim canım...Kilona kafayı takma sakın,nirelerden nirelere geldin bak..alkisalkisalkis Zaten bir şey yemiyon,bu sıcaklarda fazla da yüklenme kendine.

Bu arada ayın 17'sinde çıkıyoruz tatile.Düşünsene karşılaştığımızı ama bilmiyoruz biz olduğumuzu.Ama inan sanki seninle karşılaşsam tanıyacakmışım gibi geliyor bana benekcimmm...:1hug:

Aaaa kesin deniyicem:lepi:.

Ben de pirinçli bir şey zannetmiştim.Bi de dedim ki bu kız sabah sabah pilav mı yiyor acep:1shok:
Vallahi çok hoşuma gitti bu tarif...kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler benekcim,kovmak ne demek bence örnek gösterilmelisin bu değerli yazıları bizimle paylaştığın için...alkisalkisalkis

Hoşgeldina.s....

aaaa burası çok deişmiş görmeyeli kaydirigubbakcemile3
ben hep burda takılıodum ama bayadan beri yoktum mirmirmirmir
ee haliyle tanımadı kmsecikler bni :roflol:
nse sewal ben eskiler bilir :roflol::roflol:a.s.

Memnun oldum..Tekrar hoşgeldin..a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…