yok artık..nasıl yani???sen beni görmüyorsun değil mi?:uhm:ben de az önce Piraye'yi bitirdim ve aynı boşluk duygusunu hissettimdelikafaduldenboleyn kızı'nı okuyordum ben de.. şimdi bitti..çok kalındı kitap günlerdir okuyordum 820sayfa bıtınce boşluga düştüm sankı :roflol:
alla alla cızelge hazırladım hatta linki kopyalayıp yapıştırdım ama kilo çizelgem niye gözükmüyo
canım sen o ilacı kullanarak yapacagın ibadetinin kabul göreceği inancındaysan kullan gitsin.. senle Allah arasında o..
ben fikrimi söyledim sen ibadet edecegım dıye vucuduna kötülük yaparsan Allah kabul etmez o ibadeti diye,benım inancıma göre böyle yani.. neticede bılıyorsunki o ilaç zararlı..
ve bıldıgım kadarıyla regl olayını erteleyecek bitkisel bir teknık yok..
canım lor ve ya cökelek peynırın ıcıne domates,salatalık,havuc rende,bıber,dereotu,maydanoz,yesıl bıber..vs koyuyorsun bıraz yag ve lımon..karıstırıyorsun işte.. egeliler bılır ..biz cok yaparız cıngene pilavı denır bızde..
:)ben karadenizliyim ama bende lor peynırı böle yapıp yıyorum,bildiğimden değil estiği için yapardım,limon koymazdım denicem,ilginç,afiyet olsyn,bende pirinçten yapılan bişey sandım:)
oldu artık :)olmamış lale
neden hem sabah hem de akşam tartılıyorsun ki lale:uhm:oley :) dün 59 dum sabah ama bu saatlerde 61 dim :) bugün yine sabah 59 dum ama şimdi 59,5 :) şimdi tartılıp geldim :) yarın 59 u 100 gr bari aşarım herhalde sabah :) ayran saolsun :) ayran hem iştahımı kapatıyo tatlı falan yemiyorum hatta çay nescafe bile bi gündüz içiyorum gece canım istemiyor :) hem de metabolizmayı hızlandırıyor :) ama tabi yemekle içmiyorum ayrıca içiyorum öğün yerine :)
neden hem sabah hem de akşam tartılıyorsun ki lale:uhm:
bu sadece senin motivasyonunu düşürür...
her sabah tartılmak bile çok doğru değilken üstelik...
Tamam canım ben şimdilik biriktiriyorum sizlerden edindiklerimi 25'i gibi hakikatli bir diyete başlıycam hayırlısı ile....Şimdililik almamaya çabalıyorum tatil var bölünecek illa o yüzden bu moddayımevet ama ben ayran yapıp ıcıyorum cmt sabah 60,5 tum bugun 59 dum sabah ama 2 bardak ayran ıcıyorum öğün olarak 2 öğün yiyodum 2 öğünde 1 er bardaktan ayran toplam 4 öğün ama benim bardağım kolaların verdiği bardaklardansadece yoğurt yiyince niyeyse acıktırıyo beni ama tabi yediğimde az! gerçi sabah haşhaşlı bile yedim ama aksam sadece şehriye çorbası içtim bide 2 dilim diet ekmek ama dun daha az yemistim aksam yemeğınde sabaha ne olcak bakalım aynı mı kalcam düşçek mi yoksa artçak mı yarın haber veririm :) ben çikolata tatlı hastasıydım artık yemek sonrası ayran ıctıgım ıcın hıc gerek duymuyorum tabı bıde 4-5 bardak suda içiyorum günde aslında 8 bardak içmem gerekiyo ama olmuyo 8 bardak yani kilo vermek için metabolizmayı hızlandırmak lazım yürüyüş bile yapmıyorum evdeyim hep hem yediğini azaltacaksın hemde metabolizmayı hızlandırcaksın ister istemez kilo verirsin ama ben sabah azda olsa haşhaşlı yedim bide kahvaltı sonrası biraz dondurma yedim ama onemlı olan aksam sabah iyi yiyeceksin aksam az yiyeceksin kural bu :) tabi kahvaltıda doldurma sakın cok die :) bide benim ayranım biraz koyu oluyo yoğurda yakın yarım yağlı yoğurttan yapıyorum
Harika olmuş en güzel yanıda kilo kısımları inşallah bende göreceğimkilo çizelgem olmuş mu kızlar
çok şaşırdım ben..aileler ne kadar para harcarsa o kadar burunlarını sokarlar meselesine.. gercekten var mı böyle insanlar ya.. ben karsı tarafı tanımıyorum ama kendı aileme kefil cıkarımki asla benım hiçbir seyıme burunlarını sokmazlar,,bekarken bıle özgürüm ben .. evlenınce mi sokacaklar burunlarını ama karsı tarafa kefil cıkamam kaydirigubbakcemile3
subay demek.. çok zor geçecek hayatın,sürekli gezeceksınız sehır sehır ama aşkınız da bir o kadar güzel.. ben seni iyi anlarım cunku bız de ılk tanıstıgımız seneyı benım üniversite egıtımım yüzünden ayrı gecırdık..hep özlem,buluşmaların sonrası hep hüzün,hep ayrılık çektik..aynen senın gıbı cep telefonu ve msn derman oluyordu bızım duruma..biz de ben okulu bıtırince iş bulayım evlilik kararını acıklayalım derken bu zamanı ettık..baktık olmuyor söyledık ailelere.. bakalım kısmet bizim işte..
ablacım cok doğru söyluyorsun da maalesef çağ çok çabuk değişiyor.. sen zamanında ferhatın şirini olmuşsun.. ama artık ne ferhat var ne şirin.. belirli bir standartı korumak gerekıyor cevreye karsı.. ben evliliği hayata ilk basamak olarak görüyorum..ve elbetteki beklentilerim çok yüksek değil yolun çok başındayken.. ama sürünmeye de herkes gibi ben de gelemem.. ben sürünürüm,gecekondu çakar otururm diyene de inanmam bu devırde.. yapan,eden pişman olur.. bu noktada hali kadar da olsa aileler duyarlı davranmalı,şu an kriz var zaten ve türkiye sizin evlendiğinz zamana göre bizler cok daha şansızız.. ben,kendımden ıkı yas buyuk olan kardesımle bıle aramda ekonomık şanssızlıklar acısından fark görüyorum..düşünün artık..
bir de kayınvalide meselesınde ben etrafımda,direk ailemde, evlenırken babaları toplu iğnelerne kadar alıp,tüm ev esyasını üstlenmesıne ragmen,cok güzel meslekleri olmasına ragmen,kayınvalıdenın beterıne cakıp dünyası zehir olan ıkı gelın gördum.bu iki gelın de benım ailemden cıktı.. bence esya almakla almamakla deil,insana çatıp çatmamakla ilgili..
ev esyasını nıye kız tarafı aldı dersenız de bızım burda öyle oluyor.. erkek tarafı talep ederse sadece salonu yapıyor..istemezse onu da yapmıyor.. ben bunu desteklemıyorum..cunku bence tüm masraflar toplanıp ıkıye bölünmeli ve bende de böyle olmayacak.. alırlarsa bır tek salon alacaklar..geri kalanını benım taraf cekecek ama ben ailemle konusup almayın demeyı düsünüyorum..yarısnı halledin..yarısını karsı taraf halletsin demek istiyorum..yanlıs mı düsünüyorum? cunku bana göre de gercekten oglan tarafına yüzsüzlenen kız tarafı degerlı oluyor.. nişanı bıle oglan evıne kendı memleketınde salon tutturup yaptıranı gördum ve su an tepesınde kayınvalıdenın..
benım babam nısanımı,düğünümü yapacak,tum esyamı halledecek ve sonra benım hıcbır degerım olmayacak dıye korkuyorum.. emek vermeyıp,naz cekmeyıp,para harcamayınca kıymet vermıyorlar sankı...
Bu tartı manyaklığı bendede var her sabah tartılıyorum.Diyetteyken seyrekleştirmeli 3,4 günde bir ama diyette değilken her sabah olayı insanı frenliyor bence.
Mavibeneğe katılıyorum, ben bikaç sabahta bir tartılıyorum.
Kilo verdiğimi görünce havalara uçup daha dikkatli yiyorum :sm_cool:
Gün aşırı tartılmak, insanın hevesini kaçırır lale,
Bikaç günde bir daha iyi olur bence.
Bir kitap aldım bugün okuyanınız var mı acaba?
Tek şişman beyniniz yasemin SOYSAL.Okuyayımda faydalı bişeyler varsa sizlerlede paylaşırım.
Tamam canım ben şimdilik biriktiriyorum sizlerden edindiklerimi 25'i gibi hakikatli bir diyete başlıycam hayırlısı ile....Şimdililik almamaya çabalıyorum tatil var bölünecek illa o yüzden bu moddayım
Harika olmuş en güzel yanıda kilo kısımları inşallah bende göreceğim
başla tabi olsun 2 kg 2 kg dır nasipse daha kilo verirsin onları alma sakın tatilde geri ben bazen pes edecek oluyorum veremeyince ama sonra diyorum napıyosun lale sen2,5 aydır nerdeyse uğraşıyorum bunları vermek için bakalım ne olcak :) pes arada ettım ama oda 1 gün sürdü genelde doğum günleri oldugunda ee pastayı kim yiyecek :) ama ertesi gün rejime devam ettım zemuszemus
:icecream: dondurma böyle bari yiyeyim :) oh güzelmiş kaydirigubbakcemile3
ohh oğlunla yazın tadını çıkar tatlımm ne güzel ohhh zemuszemus
bende nerde bu kız diye soracaktım tam.. opuyorumnanaktan hosgeldın Lunacım,
eminim göreceksın 55i..
bu arada sana ve benek ablama o kadar özenıyorumki ..anlatamam.. nazarım değecek diye korkuyorum valla.. korunun :lepi:
ay kızlar adet geciktirici kullanıcam 7 gün,pazartesi başlıcam,mescidi aksaya gidicem inşallah,mirac kandılı dolsıyla,ama canımı sıkıyo,o ilaç çok fena şişiriyo insanı,fikri olan varmı??
canııııım özledim seniopuyorumnanaktansüpersin ne diyeyim:lepi:ben yesem de yemesem de 56 ya yapıştım kaldım
şimdiden iyi tatiller lunacan..sizden bir hafta sonra da biz gideceğiz inşallah..belli mi olur belki karşılaşırız ege sahillerindekaydirigubbakcemile5
canım lor ve ya cökelek peynırın ıcıne domates,salatalık,havuc rende,bıber,dereotu,maydanoz,yesıl bıber..vs koyuyorsun bıraz yag ve lımon..karıstırıyorsun işte.. egeliler bılır ..biz cok yaparız cıngene pilavı denır bızde..
BıR KADIN NEDEN AĞLAR...
Bir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında. Kadınlar her şeye
ağlayabilir; bir filme, bir şarkıya, bir yazıya... En az erkekler kadar
yani! Ama bir kadını yürekten ağlatmak zordur. Eğer bir kadın yürekten
ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir. Ama o yüreğin değerini bilememiş olacak ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır iğnelerini yüreğe! ışte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına kadının. Yutkunamaz, nefes alamaz; çünkü o koca yumruk canını çok acıtır. Gözleri buğulanır kadının sonra. Ağlamayacağım, der içinden. Ama engel olamaz işte. Çünkü yüreğine ulaşmıştır birileri ve iğneler saplamaktadır.. Bu acıya ne kadar karşı koyabilir ki bir kadın. ınce ince süzülür yaşlar gözünden; önce birkaç damla, sonra bir yağmur seli... Ve kadın ağlar; hem de çok!
Sanmayın ki gidene ağlar kadın! Gidenin giderken koparttığı yerdir onu
ağlatan, orada bıraktığı yaradır. O yaranın hiç kapanmayacağını, kapansa bile izinin kalacağını bilir kadın; o yüzden ağlar. Ama bilir misiniz, ağlamak kadınları olgunlaştırır. Her damla, daha çok kadın yapar kadınları. Her damla bir derstir çünkü. Bazen kadınlar ağladığında çoğu insan, ağlama niye ağlıyorsun ki, değmez onun için derler.
Bilmediklerindendir böyle demeleri. Çünkü yürekleri acıyan kadınlar
ağlamazlarsa, ölürler. ıçlerindeki zehirdir onları öldüren!
Ağlayarak o zehirden kurtulur kadınlar, o irini temizlerler yaralarındaki!
Çünkü bilirler, o irin temizlenmezse iltihaba dönüşür yaraları.
Dönüşmemesi lazımdır oysa. O yüzden de bolca ağlarlar. Zaman geçer sonra. Kadınlar kendilerine sarılmayı öğrenirler. Umarım öğrenirler, yoksa ruhlar sapkın yollara çarpar kendini. Sapan ruhların doğru yolu bulması da yeni acılar demektir. Bunu bilir kadınlar, o yüzden eninde sonunda öğrenirler kendilerine sarılmayı...
Çok ağlayan kadınlar, bir çok şeyden vazgeçen kadınlardır aslında. Her
damla olgunlaştırır kadınları evet ama olgunlaştıkça o safça inandıkları
aşk gerçeği onların gözünde küçülür.. Küçüldükçe değerini yitirir ve işte o zaman kendilerine sarılıp, yeni bir kadın yaratırlar kendilerinden. Güçlü, yenilmez, mağrur ve aşka inanmayan...
ınsanlar soruyorlar çoğu zaman neden bu kadar çok bekar kadın var diye; hepsi kariyer derdinde olan. Çünkü inançlarını yitirdi o kadınlar.
Zamanında yüreklerine o kadar çok iğne saplandı ki, o kadar çok ağladılar ki! Artık kendilerinden başka bir doğru olmadığına inanıyorlar, o yüzden kendilerine sarılıyorlar. Çünkü biliyorlar ki sarıldıkları adamlar onları hak etmedi; hem de hiçbir zaman! Hep bir çıkarları oldu sarıldıkları adamların. E o zaman niye sarılsınlar ki!
Niye sarılalım ki!
Etrafınızda yürekten ağlayan bir kadın varsa bilin ki olgunlaşıyordur.
Bilin ki, gerçekleri kabul etmeye başlamıştır. Bilin ki, artık aşkın
olmadığına inanmıştır. Bilin ki, sarılacak tek bir doğrusu kalmıştır.
O da kim, ne diye sormayın artık. Çok ağlayan kadınlar, eninde sonunda
kendilerine sarılırlar çünkü!
CAN YÜCEL
Yakında kovacaklar beni bu topikten...ne işi var burda bu şiirlerin yazıların diye
ama ne yapayım..böylesi güzellikleri sevdiklerimle paylaşmak çok mutlu ediyor beni...
Kızlar aranıza yeni geldim.30 yaş 1.60 boy kilo 67 kilo vermek istiyorum hadi beni zayıflatın.ama size bir sır veriyim evde yapılmış elma sirkesi sabahları için netten araştırdım zayıflatıyormuş.evde sirke yapabilirsem denicem ,hadi kolay gelsin.
aaaa burası çok deişmiş görmeyeli kaydirigubbakcemile3
ben hep burda takılıodum ama bayadan beri yoktum mirmirmirmir
ee haliyle tanımadı kmsecikler bni :roflol:
nse sewal ben eskiler bilir :roflol::roflol:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?