60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım baş ağrıtmak olur mu biz senin deneyimlerini paylaşmanı çok isteriz . . .

ben seni senin miğdeni asla rahatsız etmicek yere götürürüm canımcığım . . .
olmadı köfte yeriz . . . bol salatayla . . . piyazla . . .

vacım niye bu kadar az yıyon,anlmadım,zatene hedefe 1 kg kalmış,iyice kısmışın,ara öğün yokmu sende?

canımcığım aslında forumdan kızlar bilir benim iştahım oldukça çok . . . :çok üzgünüm: dün çok açık değildi . . .
yani feci düzeylerde yiyebiliyorum lakin dün sadece akşam çok hafif geçti onun sebebide spordan sonra yemek istemememdi . . .
öğlen 2 tane lahmacunda yemiştim . . .hedefe az kaldı evet ama ben 62 den sonra resmen gr gr verdim . . . yani o kadar çok zor ki artık kilo kaybetmek . . .
kızlar 60 direnci diyor buna . . .
kırmak mesele . . .

bende hep 60 çıkıorum tatlışkoom yaaa.bir inemedim 59 a bile.

fibuşum özeline bakarmısın

canımcığım benide bekliyor o meşhur 60 direnci diye düşünüyorum,yanı 59,90 gr tartıda görmek,ama şimdiden hazırladım kendimi:)ramazan ayında yaşıyacağım o durumu..sizlerin geçmiş kıloları nasıl yanı sizler hep 60-70 arasındamıydınız?anladığım kadrı ile en şişman benım şu anda..

sabun sana birşey tavsiye edeceğim ama yağabilirmisn bilmiyorum,yanı direnci kırmak için, duymuşundur sıvı gıda rejimi,bir gün yapıyosun,ben 3 kere yaptım,2 si başarılı,birnde saat 4 te pes ettim,migrenım tuttu,12 saat boyunca sabah 8-den akşam 8 kadar sadece sıvı alıyosun saat başı,

taze meyve suyu
yağsız ayran
yağsız çorba
sade soda
şekersi hoşaf
yağsız süt
su
şekersiz bitki çayı

canım bılıyorum maaşlarını dil tazmınatı alıyorlarsa falan dedıgın kadar oluyor anca..baslangıc ıcın guzel fakat sözlesmelı subaylar kurmay olamaz.. en fazla albay olcak ıste 50yas cıvarı..onun maaşı da 3bucuk gıbı ...ben cok iyi bılıyorum cunku ben az kalsın sözlesmelı subay oluyordum.vazgectıgıme de hiç pişman değilim.aynı insan özel sektörde basarıyı yakalasa 10-15yıl sonra bır yerde yöneteıcı olarak calıssa 10bin cıvarı alabılır ama subay olursa yan gelır yatar dıger tarafta eşşek gibi calısır..

kıyamam sana ben ya..
hiç iyi kokular gelmıyor senın tarafından.. senin halin benımkınden de zormus be güzelım..erkek arkdasın bana fazla "ben" diyor gibime gelıyor.ortayı bulmanız lazım..senın de karıyer hakkın var .hem onun peşinde koşturacaksın hem de onun ailesinin çöpünü ödeyeceksınız 10 sene ne demek ya...bılıyorsunkı onun ödemesı senın ödemen demek.senın kendı ailen yok mu?onların hiç mi ihtiyacı yok? cok işlemişler onu.. sizin eviniz var mı? lojmanda kalacaksınız..belkı begeneceksın belkı begenmeyeceksın..senın de ev hakkın var.ay cok sinirlendim.ogullarının sırtından gecınmye calısan bu insanlara...
doguda iş bulamazsın cnm.. özel buro falan yok orda..tek şansın devlet.. eş tayınınden yırtarsınız işte o kadar.. ama o da senı tatmın etmıyor anlasılan..haklısın da ..herkesın gölunde bir aslan yatar..belkıı sen bırgun cok buyul projeler (oteller,plazalar..)cizen,paraya para demeyen bır mımar olmayı hayal edıyorsundur bılemem.hem devletin mımara actıgı kadro cok az..girmen kolay olmaz..keske daha az okumus,daha az bilen bir kız olsaydın bunları dert etmez savrulurdun pesinde.. zaten bıkacyıl sonra hayatına ev hanımı olarak devam ederdın.bu da sana koymazdı..bilinçli olmak böyle zor işte..Allah sana da kolaylık versın.bır de sana kendı hayatımdan bahsetmek ıstıyorum subaylıkla ılgılı;

ben sözlesmelı subaylık kosullarını bılıyorum. sınvlarına girdim. yardımcı branslardan ingilizcecı oldugum ıcın 4-5 sınva gırdım ben hepsını gectım.son mülakata gıtmedım.cok düşündüm.öylesine bır heves mı subaylık yoksa hayatımda en cok idealize ettiğim şey mı dıye.. sevdıgımı düsündüm..o benımle bırlıkte sürüklenemezdı.ona bu kötülüğü yapamazdım.onun da cok yuksek karıyer hedeflerı vardı ve bunlar ıcın istanbulda kalmalıydı.ve onun ıslerı tıkırındaydı.netıcede o benden buyuk ve coktan baslamıstı karıyerıne..
bılıyorsun canım hala gönlume göre bır ıs arıyorum ama bır an bıle pişmanlık duymadım.zaten o işi sevemeyecegımı düsünüyorum su an.daha dısa dönuk ve interaktif olabılcegım bır ıs benı daha cok mutlu eder.

bende hep 60 çıkıorum tatlışkoom yaaa.bir inemedim 59 a bile.

ben de 61.8 gelıyorum ya 60 direncı kırılınca kalanı kolay mı olcak?ay valla ömrumden ömür gidiyor artık kılo verıcem dıye... su ıkı kılo gıtse kolay mı olcak??

Selam Kızlar

Şu kiraz kürü deneyimlerimi paylaşayım istedim sizlerle hala yaşıyorum zemuszemus
1. günü programa aynen uydum sonuç acıkmadım kiraz tok tutuyor ama halsizlik oluştu bende
2. günü yine akşama kadar sadece kiraz ve yeşil çay içtim ama saat 9:30 gibi 3 - 4 parça grisini yedim
3. günü halsizlik iyice yoğunlaştı ve bide miğde ağrısı başladı ama kirazın sindirimi zor olduğundan kaynaklıymış pes etmeden 3 gün bitti
Sonuç : - 2 kilo ama daha da gidermiş 15 gün sonra 2. küre başlayacağım ama bi süre kirazın adını bile duymak istemiyoruuum kafamçokkarıştı

o ıkı kıloyu alırsın canım hemencicik

felaket tellalığı yapmak ıstemem ama..

cok üzüldüm kendıne yapıgın işkenceye

saglıgın etkılenmıs bak..

ben de 61.8 gelıyorum ya 60 direncı kırılınca kalanı kolay mı olcak?ay valla ömrumden ömür gidiyor artık kılo verıcem dıye... su ıkı kılo gıtse kolay mı olcak??

takıldığı kilo kırılınca emin olun daha kolay gider gerisi,bende 70 takılmıştı,sonra nasıl olduğunu anlamdan 63,90 gr olmuştum,sonra orda takıldı,ama ben hormon ilacından şiştim 67 oldum tekrar..şimdi 65 lerde

günaydın güzelleeeer...
benim bünyeye kesin bişey oldu kızlarbiliyosunuz geçen hafta çok sıkı bir diyet yaptım hiç kaçamaksız artııı spor!bir gram bile vermedim bir haftadabu hafta ise tam tersine kıtlıktan çıkmış gibi ne bulursam yiyorum..üstelik spora da ara vermek zorunda kaldım...bu sabah tartıldım;yine 56!!!
of yaaa kafayı yicem ne alıyorum ne veriyorum..madem böyle niye diyet yapıyorumki..delikafadulden
takıldım kaldım şu gıcık 56 ya:tomato:

Banada denk gelmişti hap satmaya çalışan biri, hatta eşşeklik edip elmakrom aldım.
Ama hiç kullanmadım sonra, insanın psikolojisi bozuluyor cidden. Bence üstesinden gelmişsindir canım

Tatlım yaptım ama olmadı sanırım, çok çok teşekkür ederim bu arada. a.s.
Senide uğraştırdım

o ıkı kıloyu alırsın canım hemencicik

felaket tellalığı yapmak ıstemem ama..

cok üzüldüm kendıne yapıgın işkenceye

saglıgın etkılenmıs bak..

Yok yaa durum okadar vahim değil miğde rahatsızlığım kronik zaten e 3 gün boyunca kirazda başka bişey yemiyorsun hiç kolay bi diyet de değil yani ben tansiyonum filan düşer diye bekledim ama neyseki o olmadı giden kilolar geri gelirmi bilmiyorum bekleyip görcez artık

Herkese selam...Ben de yoktum bir kaç gün..Havuz kaçamağı yaptık oğlumla.Dün geldim eve,geçmişi çok iyi okumadım ama bayağı derin mevzulara dalmışsınız gördüğüm kadarıyla..

Evet kısa bir keyif turu yaptık ama rejimimden hiççç ödün vermedim desem yeridir,tabii hergün öğlenleri yediğim bir adet bööörtlenliii magnumu saymazsak.Sonuç olarak bu sabah tartıldım ve 55,6 geldim tartıda.

Kilo çizelgemi değiştirmiycem,çünkü bu kilonun da üzerime yerleşmesini bekliycem pazara ne görürsem öyle yapıcam çizelgemi..

Bu arada hayatımda ilk kez bikinin içinde kendimi bu kadar iyi hissettim biliyor musunuz..Yaa kilo vermek müthiş güzel bir olaymış vallahi..zemuszemus

Neyse önümüzdeki hafta cuma günü yola çıkıyoruz biz de.İyişallah o zamana kadar 55'i görürüm de,şöylee ege sahillerinin tadına doya doya varırım ..zemuszemus Hepinizi çokkkopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar beni hatırladınızmı bilmiyorum ama epeydir giremiyorum ne yazık kiiii..henüz 3 ayını yeni dolduran minik bi oğlum var vee kilo vermem gerekio ama sıkı diyet yapamıyorum oğlumu emziriyorum..

bişey rica etmek istiyroum mümkünse biri bana kilo çizelgesi yapabileeerr miii..

yaşım 22..şu anki kilom 60..hedefim 52 olmak..64 ile başladım diyete 1 ayda 4 kilo verdim ama yolum çok uzun.

kızlar bende öyle manyak bi iştah varki anlatamam yaaa..1 ay boyunca az ve sık yedim sandım ki midem küçülmüştür artık az yerim..nerdeee 3 gün boyunca ipin ucunu öyle bi kaçırdım ki anlatamam..yani yesem dünyayı yerim..bendeki bu midede küçülmez iyice anladım offff offf..

hani bazı insanlar vardır ya hasta olur filan iştahı kesilr işte ben o insanlara nasıl özenirim yaaa..hastayken bilem manyak iştahım oluyoooo..((

bende özledim valla opuyorumnanaktan

bitanem bir diyetisyene gitsen ve bu listeyı sölesen vede ben nıye kilo veremıyorum desen,önce bi güler sonra derki çok normal verememenicanım yaa ömrünün sonuna kadar böle yenılmezki,sen beslenmıyosunki,

canım her gün bu şekilde beslenmiyorum aslında ama sıcaklardan canım bişey yemek istemiyo.bugün yediklerimi görmüşsündür.bide şimdi öğle yemeğimi yedim fırında sebze türlü az pilav ve yoort yedim hatta yanında 1 dilim k.ekmek yedim.
akşama ne yerim bilmiyorum ama genelde akşamları karpuz peynir yada meyveyle geçiştirmeyi tercih ediyorum.
diyete ilk başladığımda diyetisyen bi arkadaşım var onunla konuşmuştum ve gayet iyi gidiyordum.
sebze haşlamaları salata çeşitleri bazen et yiyerek verdim o 9 kiloyu
ama bu ara sapıttı bünye naapcam bilmiyorum.senin o sıvı diyetini düşünüyorum bakalım yapabilecekmiyim :sinifsinif:

ne güzel bi dua bu tatlım çok saol aminnnn :Saruboceq:

ah ablam ahh hepimiz bi yerlerde takılmış durumdayız :gitme: naapcaz yaa fisfisfis

ohh oğlunla yazın tadını çıkar tatlımm ne güzel ohhh zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…