çok ısrar ettim ağbi hatırlayamadı,ataşehirdeymış,zaten diyetisyenler birliğne şikayet edecektim,banada rastladı,kadın zorla ilaç satmaya çalıştı bana,baskı yaptı,asla zayıflayamayacağımla tehdit etti,piskolojim bozuldu,dahası diyetısyene gidemedim kaç yıl onun yüzünden,şu an çok ünlü bi hastanede çalışıyo,şikayet ettim,bende çok hikaye var kızlar,başınızı şişirmek istemıyom..başıma çok iş geldı yanı,parafınler,makıneler,yapmadığım spor kalmadı,çekmediğim eziyet desem daha doğru:)
ben 21 yaşında geldim ordudan,hiç yemezdim pide,hamur benım midemi çok rahatsız ediyor,seneler sonra geçenlerde bankacı benı yemeğe götürdü,karadeniz restaurant,pide yedik,unutmuş yemeyi battı üstüm,gece ir rahatsız etti midemi,anlatamam,ama senlen yerin kısmetse şekerim..
vacım niye bu kadar az yıyon,anlmadım,zatene hedefe 1 kg kalmış,iyice kısmışın,ara öğün yokmu sende?
canımcığım aslında forumdan kızlar bilir benim iştahım oldukça çok . . . :çok üzgünüm: dün çok açık değildi . . .
yani feci düzeylerde yiyebiliyorum lakin dün sadece akşam çok hafif geçti onun sebebide spordan sonra yemek istemememdi . . .
öğlen 2 tane lahmacunda yemiştim . . .hedefe az kaldı evet ama ben 62 den sonra resmen gr gr verdim . . . yani o kadar çok zor ki artık kilo kaybetmek . . .
kızlar 60 direnci diyor buna . . .
kırmak mesele . . .
kuzumm teşekkürler.opuyorumnanaktan bir oğlako larak diyorum ki o oğlağın peşini bırakma yawrimm.:lepi:
tatlım sevgilim abim için herşeyi yaparım ben diyor.benim okumam için o okumadı deyip duruyor.çalışmış abisi ssevgilimi okutmak için.herşeyi ikimiz hallederiz biz diyor.ailesini hiç karıştırmayackmış işin içine.bu arada babası kredi çekip ev aldı.kredi borcunuda benim ki ödeyecekmiş.10 yıl.Çok üzgünüm çoook lafdan anlamıyoki sevgilim.
iş konusunda ben çok kötüyüm.ankarda kaldığım sürece özel bürolarda rahatça çalışabileceğim.ama en fazla 4 yıl sonra doğu tayinimiz olacak ve ben her gittiğim yerde iş bulabilecek miyim bilimyorum.sonuçta özel şirket.birde mimarım.çok zor yani.büyük şehirlerde iş rahat bulunur ama.bir önceki iş yerimde askerle evleneceğim diye işten çıkarılmıştım.uzun süre onlarla çalışamayacağımı bildikleri için.her gittiğim yerde bir iş bulsam dahi sürekli yeni mezun maaşıyla işe başlamam gerekecek.mafoldumben işte bu yüzden kızıyorum sevgilime.hiç benim kariyerimi düşünmüyor.
:çok üzgünüm:mafoldumben devlet memurluğu sınavna girecğeim bu yüzden.bari devlet memuru olayım.onda da kadro açılacak,atamam olacak çok uzun iş.mimarlara devlette fazla ihtiyaç olmuyor.devlet memuru olunca özelde aldığımın nerdeyse yarısını alacağımmafoldumben
canım baş ağrıtmak olur mu biz senin deneyimlerini paylaşmanı çok isteriz . . .
ben seni senin miğdeni asla rahatsız etmicek yere götürürüm canımcığım . . .
olmadı köfte yeriz . . . bol salatayla . . . piyazla . . .
canımcığım aslında forumdan kızlar bilir benim iştahım oldukça çok . . . :çok üzgünüm: dün çok açık değildi . . .
yani feci düzeylerde yiyebiliyorum lakin dün sadece akşam çok hafif geçti onun sebebide spordan sonra yemek istemememdi . . .
öğlen 2 tane lahmacunda yemiştim . . .hedefe az kaldı evet ama ben 62 den sonra resmen gr gr verdim . . . yani o kadar çok zor ki artık kilo kaybetmek . . .
kırmak mesele . . .
maaşları 2000 e yakın çokta fena sayılmaz kira vs. vermeyeceği için bide fibulada çalışırsa hayli hayli yetebilir.ama bu doğu görevi vs.si varmı bilmyorum.gittiği yerde iş bulabilirmi onuda bilmiyorum.herşeyin hayırlıı olsun hepimiz için, nerde kiminle olursak olalım hep mutlu olalım inşallah:Saruboceq:
kuzumm teşekkürler.opuyorumnanaktan bir oğlako larak diyorum ki o oğlağın peşini bırakma yawrimm.:lepi:
tatlım sevgilim abim için herşeyi yaparım ben diyor.benim okumam için o okumadı deyip duruyor.çalışmış abisi ssevgilimi okutmak için.herşeyi ikimiz hallederiz biz diyor.ailesini hiç karıştırmayackmış işin içine.bu arada babası kredi çekip ev aldı.kredi borcunuda benim ki ödeyecekmiş.10 yıl.Çok üzgünüm çoook lafdan anlamıyoki sevgilim.
iş konusunda ben çok kötüyüm.ankarda kaldığım sürece özel bürolarda rahatça çalışabileceğim.ama en fazla 4 yıl sonra doğu tayinimiz olacak ve ben her gittiğim yerde iş bulabilecek miyim bilimyorum.sonuçta özel şirket.birde mimarım.çok zor yani.büyük şehirlerde iş rahat bulunur ama.bir önceki iş yerimde askerle evleneceğim diye işten çıkarılmıştım.uzun süre onlarla çalışamayacağımı bildikleri için.her gittiğim yerde bir iş bulsam dahi sürekli yeni mezun maaşıyla işe başlamam gerekecek.mafoldumben işte bu yüzden kızıyorum sevgilime.hiç benim kariyerimi düşünmüyor.
:çok üzgünüm:mafoldumben devlet memurluğu sınavna girecğeim bu yüzden.bari devlet memuru olayım.onda da kadro açılacak,atamam olacak çok uzun iş.mimarlara devlette fazla ihtiyaç olmuyor.devlet memuru olunca özelde aldığımın nerdeyse yarısını alacağımmafoldumben
canım baş ağrıtmak olur mu biz senin deneyimlerini paylaşmanı çok isteriz . . .
ben seni senin miğdeni asla rahatsız etmicek yere götürürüm canımcığım . . .
olmadı köfte yeriz . . . bol salatayla . . . piyazla . . .
kırmak mesele . . .
bende hep 60 çıkıorum tatlışkoom yaaa.bir inemedim 59 a bile.
Selam Kızlar
Şu kiraz kürü deneyimlerimi paylaşayım istedim sizlerle hala yaşıyorum zemuszemus
1. günü programa aynen uydum sonuç acıkmadım kiraz tok tutuyor ama halsizlik oluştu bende
2. günü yine akşama kadar sadece kiraz ve yeşil çay içtim ama saat 9:30 gibi 3 - 4 parça grisini yedim
3. günü halsizlik iyice yoğunlaştı ve bide miğde ağrısı başladı ama kirazın sindirimi zor olduğundan kaynaklıymış pes etmeden 3 gün bitti
Sonuç : - 2 kilo ama daha da gidermiş 15 gün sonra 2. küre başlayacağım ama bi süre kirazın adını bile duymak istemiyoruuum kafamçokkarıştı
ben de 61.8 gelıyorum ya 60 direncı kırılınca kalanı kolay mı olcak?ay valla ömrumden ömür gidiyor artık kılo verıcem dıye... su ıkı kılo gıtse kolay mı olcak??
o ıkı kıloyu alırsın canım hemencicik
felaket tellalığı yapmak ıstemem ama..
cok üzüldüm kendıne yapıgın işkenceye
saglıgın etkılenmıs bak..
fibuşş özelin...
çok ısrar ettim ağbi hatırlayamadı,ataşehirdeymış,zaten diyetisyenler birliğne şikayet edecektim,banada rastladı,kadın zorla ilaç satmaya çalıştı bana,baskı yaptı,asla zayıflayamayacağımla tehdit etti,piskolojim bozuldu,dahası diyetısyene gidemedim kaç yıl onun yüzünden,şu an çok ünlü bi hastanede çalışıyo,şikayet ettim,bende çok hikaye var kızlar,başınızı şişirmek istemıyom..başıma çok iş geldı yanı,parafınler,makıneler,yapmadığım spor kalmadı,çekmediğim eziyet desem daha doğru:)
Çizelgen tamam hazancığımm
http://ticker.7910.org/wa__60__01zl00000g41MTAwMjA2MHw4NjU2N DMyZGF8Z2l0c2luIGtpbG9jdWtsYXIuLi4.gif
bunu profilinde göstermen gerek tabi . . .
bunun için kullanıcı paneline girip profil düzenlede kilo-doğum takip kısmına bu link i yapıştırmalısın . . .
opuyorumnanaktan
o ıkı kıloyu alırsın canım hemencicik
felaket tellalığı yapmak ıstemem ama..
cok üzüldüm kendıne yapıgın işkenceye
saglıgın etkılenmıs bak..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağolasın ablacığım.bu cuma istemeye geliolarmış.kafamçokkarıştı çok heyecanlandım.istemeye özgü birşeyler olmuyor değilmi.özel filan?
inş sizin işlerde tez zamanda yoluna girer canımcığım.:Saruboceq: kaynana konusuna katılıyorum.benim eltim olacak kişi yemek dahi yapmıyor evinde.kaynana başının üstünde gezdiriyor nerdeyse.evinden birtek çöp getirmemiş.sevgilim söyledi.herşeyi erkek tarafı karşılamış.babasının abisinin düğünü için çektiği kredinin yarısını aşkım ödedi.ama o gelin pek kıymetli şimdi.inşallah bizimde aramız iyi olur.:Saruboceq:
şanslımıyım bilmiyorum.asker olmak yerine kendi mesleğini yapsa daha iyiydi bence.birlikte büro açmayı düşünüyorduk biz ikimiz.demekki sadece ben öyle düşünüyormuşum.
opuyorumnanaktan nerelerdeydiinnn.özledikk seni çok.
bitanem bir diyetisyene gitsen ve bu listeyı sölesen vede ben nıye kilo veremıyorum desen,önce bi güler sonra derki çok normal verememenicanım yaa ömrünün sonuna kadar böle yenılmezki,sen beslenmıyosunki,
maaşları 2000 e yakın çokta fena sayılmaz kira vs. vermeyeceği için bide fibulada çalışırsa hayli hayli yetebilir.ama bu doğu görevi vs.si varmı bilmyorum.gittiği yerde iş bulabilirmi onuda bilmiyorum.herşeyin hayırlıı olsun hepimiz için, nerde kiminle olursak olalım hep mutlu olalım inşallah:Saruboceq:
günaydın güzelleeeer...
benim bünyeye kesin bişey oldu kızlarbiliyosunuz geçen hafta çok sıkı bir diyet yaptım hiç kaçamaksız artııı spor!bir gram bile vermedim bir haftada bu hafta ise tam tersine kıtlıktan çıkmış gibi ne bulursam yiyorum..üstelik spora da ara vermek zorunda kaldım...bu sabah tartıldım;yine 56!!!
of yaaa kafayı yicem ne alıyorum ne veriyorum..madem böyle niye diyet yapıyorumki..delikafadulden
takıldım kaldım şu gıcık 56 ya:tomato:
Herkese selam...Ben de yoktum bir kaç gün..Havuz kaçamağı yaptık oğlumla.Dün geldim eve,geçmişi çok iyi okumadım ama bayağı derin mevzulara dalmışsınız gördüğüm kadarıyla..
Evet kısa bir keyif turu yaptık ama rejimimden hiççç ödün vermedim desem yeridir,tabii hergün öğlenleri yediğim bir adet bööörtlenliii magnumu saymazsak.Sonuç olarak bu sabah tartıldım ve 55,6 geldim tartıda.
Kilo çizelgemi değiştirmiycem,çünkü bu kilonun da üzerime yerleşmesini bekliycem pazara ne görürsem öyle yapıcam çizelgemi..
Bu arada hayatımda ilk kez bikinin içinde kendimi bu kadar iyi hissettim biliyor musunuz..Yaa kilo vermek müthiş güzel bir olaymış vallahi..zemuszemus
Neyse önümüzdeki hafta cuma günü yola çıkıyoruz biz de.İyişallah o zamana kadar 55'i görürüm de,şöylee ege sahillerinin tadına doya doya varırım ..zemuszemus Hepinizi çokkkopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?