60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de takıldım işte gitmiyor kılolar gercı bende de hata var..kilo veremıyorum dıye metabolizmayı bozdum ya şok diyet yaptım ya tıka basa yedım. bır sorun oldu mesela,geberınceye kadar yiyerek cıkardım hırsımı falan..kendim ettim kendım buldum yapıstım bu kılolara ah bır 59 olsam...

ablacım aynakı görüntunden ne kadar memnunsun? belkı de hiç fazla kılon kalmadı..daha sekilli şemalli bir vucut ıcın dengelı besleneıp,spor yapabılırsın(kollarından,karnından şikayetın vardı dıye hatırlıyorum)açıkcası ben , kendı adıma, 56 olsam altına ınmek ıcın cabalamam..

bende nerde bu kız diye soracaktım tam.. opuyorumnanaktan hosgeldın Lunacım,
eminim göreceksın 55i..
bu arada sana ve benek ablama o kadar özenıyorumki ..anlatamam.. nazarım değecek diye korkuyorum valla.. korunun :lepi:

cısssssss ne biçim laf o.. sağlığın bedeli paha biçilemez..

ay kızlar adet geciktirici kullanıcam 7 gün,pazartesi başlıcam,mescidi aksaya gidicem inşallah,mirac kandılı dolsıyla,ama canımı sıkıyo,o ilaç çok fena şişiriyo insanı,fikri olan varmı??

ay kızlar adet geciktirici kullanıcam 7 gün,pazartesi başlıcam,mescidi aksaya gidicem inşallah,mirac kandılı dolsıyla,ama canımı sıkıyo,o ilaç çok fena şişiriyo insanı,fikri olan varmı??

fikrim var canım kullanma..

ibadet yapmak için bu ilacı kullandıgında Allah katında ne kadar kabul görür bılmıyorum ibadetin.. beni yanlıs anlama herkesın dini anlayışı ve dini yaşaması kendıne hastır..ben sadece kendı fıkrımı söyledım.yanı ben olsam ibadet ıcın bu ilacı kullanmazdım cunku hormanel degerlerınle oynamış olacaksın

Merhabalar hepinizeee..
Çok güzel geçen bir tatilden sonra evimdeyim , fibulacım beni merak etmişsin öpüyorum çok burdayım canım :) hedefine ulaşmış olmana da çok sevindim tebrikler tatlım.

yediklerimi yazayım;

sabah 1 kasık cingene pilavı yarım kk kutusu tulum peynırı domates,salatalık,bıber
1 dililm cavdar(70cal bu ekmegın dılımı)

öglen 3 kasık kadar yagsız taze fasulye 2 kasık cıngene pilavı(az yaglı)
2 dilim etiform light etımek(bu ıkı dılım ekmegın kalorisi bır dılım cavdar)dilimi 33cal. olarak hesap ettim.soranlar olmustu sanırım forumda.

aksama da bır porsiyon sebzeli,soya kıymalı kepeklı taglietella ve salata yiycem

geç saatte de illa ince bir dilim karpuz yıyorum(saat 10 gbı) huy edındım

Endülüs bencede kullanma canım, Ablam geçen yıl tatil için kullanmıştı.
Adeti yeniden düzene girene kadar akla karayı seçti. Bırakınca geliyo diyolarmış, ama ablam 20 gün beklemişti. Birde onun stresi var tabi, şişkinlik te oluyor fazlasıyla.

haklısnızı,kışın hacda kullandım,çok fena şişirdi,ama başka şansım,yok,hanı ben doğal bi yöntem biliyomusunuz diye sordum,mescidi aksaya gitmenın anlamı yokki namaz kılamazsam..

canııııım özledim seniopuyorumnanaktansüpersin ne diyeyim:lepi:ben yesem de yemesem de 56 ya yapıştım kaldım
şimdiden iyi tatiller lunacan..sizden bir hafta sonra da biz gideceğiz inşallah..belli mi olur belki karşılaşırız ege sahillerindekaydirigubbakcemile5
sen diyet yapma sakın croxilex...bol su iç,yediklerine de dikkat et yeter...çünkü emzirirken yapılan sıkı diyetlerde kilo verirken ortaya çıkan zararlı atıklar süte geçiyor..
saracım,canım...bence seninki takılma değil..sen çok spor yapıyorsun ya kas miktarın arttı..kas da ağır çeker biliyosun,baskülde bu nedenle bir azalma göremiyosun..senin de dediğin gibi inceliyorsun ve sıkılaşıyorsun..en güzelide bu zaten bitanecimopuyorumnanaktan
prensesim aynadaki görüntümden memnunum ben...ama daha önce de söylemiştim,ben sevmiyorum çift sayılı kiloları..
tabiki deformasyon var vücudumda ama çevremdeki gencecik kızların çoğunu;karın göğüslerden öne çıkmış,popo sarkmış,kollar bacaklar sallanırken görünce(üstelik hiç de rahatsız değiller ki düşük bel pantolon ve göbek açık dolaşabiliyorlar!)kendimi manken zannediyorum(tabiki kendi katagorimde):roflol::roflol:
benim bol bol spor yapmam lazım ama ben çok tembeliiiim:kedi:mafoldumben
Merhabalar hepinizeee..
Çok güzel geçen bir tatilden sonra evimdeyim , fibulacım beni merak etmişsin öpüyorum çok burdayım canım :) hedefine ulaşmış olmana da çok sevindim tebrikler tatlım.

hoşgeldin Q kıza.s.
umarım dinlenmiş ve yenilenmiş dönmüşsündür tatilden...zemuszemus

çift sayıları sevmıyorum dıye diyet mı yapılır..ilahi abla..

öldürceksin sen beni..

manken gibi oldun işte.. inatlasma vucudunla..

eminim hiç fazlalık kalmamıstır sende..

bende 59 u bir görsem tez zamanda inşallah..

görürsün ya inşallah rejime ara verme sakın zamanla oluyo sabredersen olur merak etme :) ben kaç aydır uğraşıyorum 3 aya yaklaşmıştır herhalde bazen pes ediyorum ama 1 gün sonra yok ya diyorum vazgecmıcem :) ama 1 gün ara vermiş oluyorum :)

çift sayıları sevmıyorum dıye diyet mı yapılır..ilahi abla..

öldürceksin sen beni..

manken gibi oldun işte.. inatlasma vucudunla..

eminim hiç fazlalık kalmamıstır sende..

aşkolsun prenses,tanımıyo musun ablanı...55 diycemde olamıycam ben ha!hiç yakışır mı bana:)))ben nelerin(!) direncini kırıp,inatlaştım bir bilsen..bi şu vücudumun mu inadına yenilcem:roflol::roflol:
55 olmalı...olacak...istiyorum:lepi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

haklısnızı,kışın hacda kullandım,çok fena şişirdi,ama başka şansım,yok,hanı ben doğal bi yöntem biliyomusunuz diye sordum,mescidi aksaya gitmenın anlamı yokki namaz kılamazsam..

canım sen o ilacı kullanarak yapacagın ibadetinin kabul göreceği inancındaysan kullan gitsin.. senle Allah arasında o..
ben fikrimi söyledim sen ibadet edecegım dıye vucuduna kötülük yaparsan Allah kabul etmez o ibadeti diye,benım inancıma göre böyle yani.. neticede bılıyorsunki o ilaç zararlı..

ve bıldıgım kadarıyla regl olayını erteleyecek bitkisel bir teknık yok..

sustum sengözlerimebaksanab

saygıyla eğiliyorum önünde.. alkisalkisalkis

boleyn kızı'nı okuyordum ben de.. şimdi bitti..çok kalındı kitap günlerdir okuyordum 820sayfa bıtınce boşluga düştüm sankı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…