Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailce disari ciktik
230 kalorilik tavuk gögüslü biseyler yedim
Uzerinede 180 kc. Dondurma
820 kalori oldu
Aksamda acikirsam yogurt 1 dilim de ekmek hüpletirim ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ac kaldigin icin olmuştur bir seferlikden birsey olmaz canimAyyy kızlar hiç sormayın çokk kötü bişe yaptm bugün dondurma yedim die kendime ceza vermiştim sadece yoğurt ve badem yedim ve sonra olanlar oldu akşam doğru düzgün bişey yemediğim için canım sürekli bişeyler istedi ve bu saate kadar tıkınıp durdum yaaaa zaten kilom iyce yavaşladı gram gram gidiyor yarın artı çıkmam inşallah![]()
Sen kesin 55 gorursun yarin belkide dahada vermisindir kim bilirAksam yemegim 100 gr. Bol limonlu marul salatasi ve 1 dilim ekmek 120
Toplam 940 kalori ile günü kapatiyorum insallah
Artik yarin tartida görücez bu haftayi ....:)
ac kaldigin icin olmuştur bir seferlikden birsey olmaz canim
Sen kesin 55 gorursun yarin belkide dahada vermisindir kim bilir![]()
Kızlar ilk kilo bildirimi bende
Geçen hafta 62.2
Bugün 62.0
Fark 200gr
aslında dün sabah açkarnına tartıldığmda 61.8 dim ama Dünkü gece yemesi bana 200 gr ma maloldu
Neyse sonuçta şimdiki kilom 62.0
Stres yapma bence ne güzel 55,5 görmüşsün ya bunada şükür!!!!Yok canim yaa verememisim bugün tartidan sonra stres oldum valla temmuzun 20 sine kadar 52 olmam lazim ama nasil :what:
Bugün esmer pirinc alayim diyorum bir kac gün pirinc lapasi yicem galiba olmadi 2-3 günlük sok diyet uygulayip sasirtmam lazim bedeni...
Duraklama dönemine girmek istemiyorum tamda izin üstü ;-)
Başlangic : 71.2
Gecen hafta : 63.8
Bu hafta : 63.0
Bu hafta giden: 800gr
Toplam giden: 8.200
Bende bu hafta hafta ortasindan sonra zar zor 63'e düştüm bir indir bir cikti derken 63 oldum.
Bu kiloma Geldim ya bundan sonrasi asil benim icin heyecan verecek
Cünkü kac yil oldu bu rakamlari görmeyeli :)
Gecen yil diyet yaptim en son 63 olmuştum sonrasi malum.
Zincirleri koparmak üzereyim :)))