Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksam dişari ciktik kizi parka götürdük.
Oracikta :)) 2 top dondurma yedim biri cikolatali biri cevizli ... Kendimi ödüllendirdim iyide geldi :)
Valla haftaya kadar en az 62,5-62 olmak isterim yani ama kismet :))
en iyisi sporu bırakayım ben canım spor bana yaramıyorspor yapmadan daha cok veriyordum
Sen bilirsin canim ama spor insani tartida agir gösterdigi gibi de bedeni inceltiyor ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kıslarrr yaa ben bu sabah evden 7:30 gibi çıktım işe unutmuşum tartılmayı yarın tartılayım
hemide listeyi yapayım olmaz mııııı![]()
Akşam yemeği
1 kase şehriye çırbası
5 minik köfte
Biraz makarna
1 dilim uno çok tahıllı
Ama canım çok tatlı çekti çaya püsküüt bandırıyorum şimdi 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm biliyorum da bugün 12 saat dışardaydım doğru düxgün de bişi yemedim, bi tost bi simit yedim sadece o yüzden yedim bide emziriyorum ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet aynen hafta başı diye dondurmami hüplettim :)Iyi yapmisin canim ödül icin pazartesi de dogru birgün bence ;-)
Aksam üstü bizde oglanlari parka cikardik tatli biseyler yememek icin kendimle savastim en sonunda kahveye talip oldum
Yarin büyük gün arkadas mevlüd okutuyor sarmalar pogcalar kısırlar sekerpareler napicam bilmiyorum benim icin tam bir sınav olucak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benide araniza alirmisiniz :) ama benim motivasyona ihtiyacim var.
sabah diyet yapmaya basliyorum oglen aman yarin yaparim bugunde canimin
istedigini yeyim diyorum.Saglik sorunumda var vermem gerekiyor 59 olmam lazim
ama hic motivasyonum yok. Ilac kullaniyorum acayip istahim acik. bana destek olun lutfeen...
Benide araniza alirmisiniz :) ama benim motivasyona ihtiyacim var.
sabah diyet yapmaya basliyorum oglen aman yarin yaparim bugunde canimin
istedigini yeyim diyorum.Saglik sorunumda var vermem gerekiyor 59 olmam lazim
ama hic motivasyonum yok. Ilac kullaniyorum acayip istahim acik. bana destek olun lutfeen...