• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnn

sabah;
2 tane pişmiş yumurta beyazı 30 kalori
6 tane badem içi 102 kalori
1 tane şekersiz nescafe 3 kalori
800ml su
toplam: 135 kalori

öğle;
ezogelin çorba 90 kalori
800ml su
akşam üzeri kepek ekmeğe tost 160 kalori
1 tane şekersiz nescafe 3 kalori
253 kalori

akşam;
1 tane şeftali 50 kalori
1 tane yeşil elma 80 kalori
toplam kalori 130 kalori

gün toplam;518 kalori
ne kadar guzel bir menu canımya bu menu ile tartıldınmı vermişmisin hiç ben aslında başka gruptayım ama hedef grubum siz olunca rada bakıyom sizede:52:

Selam arkadaslar bugün yediklerim cok fene coook artik kacamak mi diyelim pis bogazlilik mi diyelim bilemiyorum menü söyle :)

10 tane kücük boy sarma
3 tane sekerpare
1 porsiyon kısır

Ve hepsinin toplami nerdeyse 1200 kc. Yapiyor bugün fazlasiyla yemis oldum aksamada Allah kerim insallah 1 elma ile günü kapatirim ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kahvaltim
1 haslanmis yumurta
4 dilim sucuk
25 gram peynir

arada iki tane grissini yedim

ögle
bir tabak karpuz
25 gram peynir

arada bi nesskafe icerim sekersiz

aksamda yarim porsiyon bulgur pilavi yerim
boyle kapatirim.insallah gunu

Selam arkadaslar bugün yediklerim cok fene coook artik kacamak mi diyelim pis bogazlilik mi diyelim bilemiyorum menü söyle :)

10 tane kücük boy sarma
3 tane sekerpare
1 porsiyon kısır

Ve hepsinin toplami nerdeyse 1200 kc. Yapiyor bugün fazlasiyla yemis oldum aksamada Allah kerim insallah 1 elma ile günü kapatirim ;-)

Oohhhh afiyet olsun ama löp löp et olmasın :-D

10 tane kücük boy sarma
3 tane sekerpare
1 porsiyon kısır

Dert etme canim sen kendini bugün ödüllendirdin say zaten hedefine ulaşmiş sayilirsin arada olacak böyle hepimiz ayniyiz ....
Önümüzdeki günler biraz daha dikkat edersin tamamdir :))

Sen bilirsin canim ama spor insani tartida agir gösterdigi gibi de bedeni inceltiyor ;-)

inceldiğim kesin zaten..çevremdekiler de bayağı fark ettiğini söylüyor ama tartıda ki rakam da insanı motive ediyor...bu hafta da kilo veremezsem çıldırırım ben:1:

canım çok tatlı çekti
2 tane de günkurusu kayısı yedim :)

sen bu işi basarmıssın canım :49: tatlı deyince biz hep hamur işi pasta düşünürüz yani canımız tatlı çekince gözümüzün önüne onlar gelir ama 2 kayısı kurusu yedikten sonra o görüntü kaybolur sen bunu basarmıssın :34:

10 tane kücük boy sarma
3 tane sekerpare
1 porsiyon kısır

kaçamak diyelim canım :49: uzun zamandır kaçamak yapmıyordun iyi oldu bence daha kolay kilo verceksin...Bu arada benim de canım çekti olsa da yesek:1:

sen bu işi basarmıssın canım :49: tatlı deyince biz hep hamur işi pasta düşünürüz yani canımız tatlı çekince gözümüzün önüne onlar gelir ama 2 kayısı kurusu yedikten sonra o görüntü kaybolur sen bunu basarmıssın :34:

sağol canım ;))
buraya yazmak da insanı motive ediyor ama :))

bide gerçekten hurma ve kuru kayısı tatlı ihtiyacını bastırıyor, herkese tavsiye ederim

ayrıca pişman da olmuyorsun yedikten sonra :))

Dert etme canim sen kendini bugün ödüllendirdin say zaten hedefine ulaşmiş sayilirsin arada olacak böyle hepimiz ayniyiz ....
Önümüzdeki günler biraz daha dikkat edersin tamamdir :))
Canim birara yediklerim icin pisman olmustum ama valla yorumlariniz beni rahatlatti ;-)

Haklisin bu hafta dikkatli olurum yine gider kilolar ;-)

inceldiğim kesin zaten..çevremdekiler de bayağı fark ettiğini söylüyor ama tartıda ki rakam da insanı motive ediyor...bu hafta da kilo veremezsem çıldırırım ben:1:

Dogru diyon aysem bizim icin tartida ki rakam daha önemli dimi sen bu hafta verirsin gör bak :D

kaçamak diyelim canım :49: uzun zamandır kaçamak yapmıyordun iyi oldu bence daha kolay kilo verceksin...Bu arada benim de canım çekti olsa da yesek:1:

Bende artik öyle düsünüyorum canim hem kacamak oldu hemde mide sasirdi bu hafta insallah gider biraz kilo...:)

Offf sorma hepsi cok lezizdi hele o sekerpare ;)

Kahvaltim:
-4 dilim kizarmiş kepekli ekmek
-4 siyah 4 yesil zeytin
-45 gr lor peyniri
-2 minik salatalik
-5 gr tereyagi
-->> 257 kalori <<--

Ara:
-1 yesil elma
-5 erik
-->> 95 kalori <<--

Ögleden sonra:
-100 gr yogurt
-1 dilim kepekli ekmek
-->> 126 kalori <<--

62,5 ol daha fazla inme canım :1:
İnsallah inebilirim o kiloya bakalim :))

Canim birara yediklerim icin pisman olmustum ama valla yorumlariniz beni rahatlatti ;-)

Haklisin bu hafta dikkatli olurum yine gider kilolar ;-)

Aman pişman olma olacak olacak arada :)))

Kahvaltim:
-4 dilim kizarmiş kepekli ekmek
-4 siyah 4 yesil zeytin
-45 gr lor peyniri
-2 minik salatalik
-5 gr tereyagi
-->> 257 kalori <<--

Ara:
-1 yesil elma
-5 erik
-->> 95 kalori <<--

Ögleden sonra: