günaydın hanımlarrrrr . . .
süpriiz kilo çizelgemde bu sabah itibari ile 60.2 yi gördü delikafadulden opuyorumnanaktan mutluyummmmm . . .
isteyen herkeşlerin başınaaaa . . .
sositososito
ve son bi kaç gündür hiç düşünmedim kilo kaybedip kaybetmediğimi yani kesinlikle kafaya takmadığımızda bunu stress yapmayıp sağlıklı beslendiğimizde mümkün kilo kaybııııı . . .
ilk hedefim 58 di yine sağlıklı beslenmeye deneye devam 58 olsamda olur olmasamda . . .
bugün resim eklemek istedim.pc de bulduğum bana ait tek fotoğraf.eccik küçük ama idare edin.
bugün resim eklemek istedim.pc de bulduğum bana ait tek fotoğraf.eccik küçük ama idare edin.
ben karnı kocaman şiş bir psikopatım.. ay sankı bir fili yedim.. yulaf şişiyor mıdemde...
eccik küccük ama cok datlı maşAllahhh!!!
süpriiz kilo çizelgemde bu sabah itibari ile 60.2 yi gördü delikafadulden opuyorumnanaktan mutluyummmmm . . .
sositososito
ve son bi kaç gündür hiç düşünmedim kilo kaybedip kaybetmediğimi yani kesinlikle kafaya takmadığımızda bunu stress yapmayıp sağlıklı beslendiğimizde mümkün kilo kaybııııı . . .
ilk hedefim 58 di yine sağlıklı beslenmeye deneye devam 58 olsamda olur olmasamda . . .
ayyy kendimi kötü hissettim yaa korktum valla ben seni gördüm rüyamda hemde tıpkı seni ama nasıl oldu :1shok:
bende davul gibiyim 2 gündür bünyem hala alışamadı galiba bu memeleketin havasına kafamçokkarıştı
cok ılgınc ya,tatıl lafını duyunca kılo almaya mı başladın ?
ayva göbeği ise takma onu cok bence,bende de mınık bı gobiş var gıyınıyorum valla ole,,
Günaydın Kızlar, evlibarklı hızınıza zor yetiştim demiş.
Vallahi doğru, kaldığım yerden okuyum dedim anca bitirdim.
Sabahları şekersiz kahvenin zararı varmıdır ki?
Ben alışkanlık ettim bunu, içmezsem ayılamıyorum delikafadulden
Evli barklı, ayıp olmadığını biliyorum ve soruyorum kaç kiloydun canım ?
Bence azıcık göbeği dert etme.
Buldummm, 56 kg imişsin.
Bence mükemmel bir kilo. Helede 85 ten sonra.
Tebrik ederim. O göbeği hiç takma hakikaten.
Arkadaşlar benim kilo çizelgem görünüyormu?
canım gunaydın,sende çok zayıflamşısın,sende günlük tüketimlerını parlaşırmısın
kzlar çay içek . . .
geliorum az sona siz başlayın süprizim var . . .
günaydın kızlaaar opuyorumnanaktan
yediklerime dikkat ediyorum ama bu ara çok fazla spor yapamıyorum :sinifsinif:
sdece 2 sabahtır yürüyorum eşim seyahatte olduğu için ama öyle bir sıcak varki
bugün bayılcak gibi oldum nefesim daraldı çok kötü oldum kafamçokkarıştı
neyse bu sabah kahvaltımı form bisküvi ve kahveyle yaptım
bu arada evlilik yıldönümü hediyesi olarak tiyatro delisi kocama ferhan şensoy un
dvd ve kitap serisi şeklinde bi hediye seçtim çok beğeneceğine eminim. sengözlerimebaksanab
sanırım oda bana hafta sonu tatili ayarlıyor ama bakalım yarından sonra anlarız zemuszemus
çok güzel bi gün sizinle olsun kızlaaarrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
geçmiş olsun ..ayrıcam hayırlı uğurlu olsun.. canım ben de 61.8 gelıyorum.sanırım artık 1kg verılmesı gereken emeklere 100gr kaybederek cevap vercek vucudum..
canım mesele ediyorsan mayokini al..onlarda çok seksi..
kabzılık sorunun yoksa ..pek zararı yoktur bence ciciiiii...
günaydınlar endüüüşşşşşşşşşş....
senin kahvaltılarını hiç beğenmiyorum.. çalışıyorum ama diye bahane üretiyorsun şimdi,ama ben seni duymamazlıktan geliyorum..herkes çalışıyo burda..
mutlaka peynirli,tam bugdy ekmeklı ,domatesli,maydanozlu,salatalıklı bir kahvaltı ve ya meyvelı,yulaflı,müslili,yogurtlu/sütlü bişi yiyeceksüüüün yarından itibaren...o kadddarrrrrrr!!! şakkıdı
sıkma canını kozalaklara fıstık..sen üzerinden dırdırını eksik etme... kaydirigubbakcemile3
zafere giden yolda başarılar ...
tekrardan kocaman kocaman günaydın tüm fıstıklara...
bugunki mönümü sımdıden yazıcem..
sabah (su an kasıklamaktayım)
5kasık probiyotikli müsli ,3 kasık light yogurt,2 kuru kayısı, 1 adet şeftali ve 1 cevız ıcıne dogranmıs karıstırılmıs,tarcın serpilmiş bir kase
ögle ve aksam birer cay bardagı kepeklı pirincle yapılmıs lapa , üzeri yogurt ve baharatla tatlandırılmıs olarak ...
bir ara da karpuz yaparım heralde..onsuz olmaz..
yasıl???
sositososito
ay kızlar hepimiz koyalım sizleri merak ediyom,
bu arada sabah bol derotulu,kırmızı biberli(salçalık olandan)omlet yedim,
2- dilim ekmek peynır 2 zeytın,azcık pekmez
arada
badem fındık,kuru kayısı(azcık azcık yıyom)
öğlene
elma sirkeli salata,tavuk.1 dilim ekmek
ikindiye çaya gelin kızlar simit alım size
bu arada ben bütün yediklerimi evden getiriyorum kızlar
:1shok: bende korktum şimdi.aynı gün bende seni gördüm heralde.ikimiz yemk mi yioduk rejim filan bişi konuşuyoduk.noliyi bizeekafamçokkarıştı
malesef canım aynı yememe rağmen kilo alıyorum:umursamaz:
bende kahve içmeden ayılamayanlardanım :1shok:
ciciş ben 65 kilodan düştüm şimdi ise 54 civarındayım, bi ara 52leride görmüştüm tatile çıkcağımızı duyunca hemen şiştim :sinifsinif:
malesefff :umursamaz:
ben 5 e kadar kendimi kısıtlamadan diyeti çok aşmadan herşeyi yiyorum canım çok tatlıı isterse kaşık kaşık reçel bile yiyorum ama 5 engeeççç çok nadir 7 ye kadar
çay hiç sevmem amaaaa cokacimcoook cokacimcoook
hediyen çok güzel babyface
mayokini gerçekten çok seksi ama çok komik yanılıyor geçen sene giydim pişman oldum
afiyet olsun ciciş
ama haksızlık bu yaaa sen kilo vermek istemiyordun korumak istiyordun neden kilo verdin :sinifsinif: bizim vermemiz lazımdı kaydirigubbakcemile3
çok şekersin ciciş
:uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
kızlar size akıl danışcam.biz şimdi 3 gün paniyonda kalıcaz.pansiyonda yemek yok ama sanırım mutfak olur.ben denizdeyken çok acıkırım ne yapmam ne yemem lazım öyle bi ortamda kilo almamak için
aa sen gel bizdeki erkek tartışmalarında geçen erkek lakaplarını gör hiç denk gelmedin galiba o muhabbetlere kozalak ne kii :roflol: bütün lakapları hakediyo bazılarıklava:
kabzılık sorunun yoksa ..pek zararı yoktur bence ciciiiii...
malesef canım aynı yememe rağmen kilo alıyorum:umursamaz:
bende kahve içmeden ayılamayanlardanım :1shok:
ciciş ben 65 kilodan düştüm şimdi ise 54 civarındayım, bi ara 52leride görmüştüm tatile çıkcağımızı duyunca hemen şiştim :sinifsinif:
malesefff :umursamaz:
ben 5 e kadar kendimi kısıtlamadan diyeti çok aşmadan herşeyi yiyorum canım çok tatlıı isterse kaşık kaşık reçel bile yiyorum ama 5 engeeççç çok nadir 7 ye kadar
çay hiç sevmem amaaaa cokacimcoook cokacimcoook
hediyen çok güzel babyface
mayokini gerçekten çok seksi ama çok komik yanılıyor geçen sene giydim pişman oldum
afiyet olsun ciciş
ama haksızlık bu yaaa sen kilo vermek istemiyordun korumak istiyordun neden kilo verdin :sinifsinif: bizim vermemiz lazımdı kaydirigubbakcemile3
çok şekersin ciciş
:uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
kızlar size akıl danışcam.biz şimdi 3 gün paniyonda kalıcaz.pansiyonda yemek yok ama sanırım mutfak olur.ben denizdeyken çok acıkırım ne yapmam ne yemem lazım öyle bi ortamda kilo almamak için
evlibarkli bende kahve içmeden ayılamayanlardanım[/B .!.::1shok:
ciciş ben 65 kilodan düştüm şimdi ise 54 civarındayım, bi ara 52leride görmüştüm tatile çıkcağımızı duyunca hemen şiştim :sinifsinif
nan yazdıklarım gitmio mu ya 60 oldum diorum aloooo . . .
delikafadulden
fibuşum saçlarımız çok benziyo . . .
tatilde canın yemek yapmak istemeyebılır canım.. etiformun ligth etimeklerindden götür..tuzsuz ve yagsız peynırın olsun,mutfak varsa karpuz da alabılrısınız sanırım.. bu mönü seni kurtarır bence..
diyet bisküvilerin olsun
bol sıvı tüket..
aklıma baska gelırse yazarım
bende eklim dedim becerenedım,profile koydum,ama belli değil..zaten orda 70 kıloyum
Yaşasın, bu bağımlılıkta yalnız değilmişim. hihoyyyt
Azmine hayran kaldım canım, 11 kg nekadar zamanda verdin?
Allah bidaha 60ı göstermesin inşallah sositososito
delikafadulden
8.part inmiyooooooo
error verıyor..
kimse bana yardım etmıyo..
5mili olan göndersin lutfen..
delikafadulden
delikafadulden
8.part inmiyooooooo
error verıyor..
kimse bana yardım etmıyo..
5mili olan göndersin lutfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?