500 kalori
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İki gündür diyetle aram kalmadı 😊
2 saat önce bi koca kup dondurma yedim 😋
Akşam telafi edip bu durumu geride bırakıcam artık 😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
15 tane badem 76 kc.
576 kc.
Yok be henüz 63 deyim daha :))
Verecek gibide görünmüyorum .
İyi yapiyorsun afiyet olsun :))))
Yok yok aldim bile ya... İki gündür ara verdim hemen kilom firlamiş durumda hic sorma :)bende regl oldum 3. günü bugün verdiysem bile aldım ya ramazan gelince yürüyüşe de gidemez olduk...sende son durumlar nasıl ? yarın görürüm ben seni 62,5 olursan
Yok yok aldim bile ya... İki gündür ara verdim hemen kilom firlamiş durumda hic sorma :)
İki gün aradan sonra bu aksam sporumu yaptim malum kilom arti şok yapayim derken kilomda yükseldi ama olsun belki faydasi olur önümüzdeki günler icin :)
20 dakika isinma yaptim
40 dakika orta tempoda yürüdüm
Toplam 60 dakika ve 5.5 km yapmişim
350 kalori yakmişim
Yarin görürsün valla bak 1 kilo belkide daha fazla olmuştur kilom :))ben nedense halen inanamıyorum bunayarın ki kilo bildirimini görmeden inanmam
Yok diyet degil ara verdin hafta sonu yani bol bol yedim 63e takili kaldim diye vücuttumu şaşirtayim dedim ama abartimi ne :))arada iniş çıkışlar oluyor bende 63 ün üstüne çıkmadığıma şükrediyorum spor da harika olmuş....şok diyet derken ne diyeti yaptın bakim
Kızlar sahura kalkamadım uyuyakalmışım tam sela okunurken uyandırdı eşim hemen suyumu içip niyetlendim
o yüzden sahurda yediklerim 0 kalori ama 11 de yatmadan 1 paket balık krakeryemiştim iyi oldu bana ceza oldu gecenin bi körü o yağlı kraker yenir mi hiç onun kalorisini akşama eklemiştim zaten bu arada tartı beni çok mutlu etti bu hafta yarın görücez tartı gününde heycanla bekliyorum
Pirin lapasi yedim simdi
882 kalorideyim suan
Senin nasil gidiyor varmi bir degisiklik :)1 bardak light süt
cok az tatli yedim
1100 kalori civarindayim suan
yatmadan önce 1 yesil elma yerim
Senin nasil gidiyor varmi bir degisiklik :)
Başlangıç kilo:75.2
Geçen hafta kilo:62.2
Şimdiki kilo:62.0
Böyle daha iyi oldu :)
Tebrikler eksileri görmüşsün yine :)5/5/14; 66.2 kg
12/5/14;66.8 kg
19/5/14;65.3 kg
26/5/14; 65.1 kg
02/06/14;64.3 kg
09/06/14;65.2 kg
16/06/14;63.5kg
23/06/14;63.2kg
30/06/14;62.6 kg
Toplam giden; 4.2 kg
Süpersin ne güzel vermişsin tebrij ederim senide ben bu hafta duraklamaya girdim gram oynamadi artilari gördüm vücutum şaşirdin diye ara vermiştim hafta sonu insallah işe yarar bakalim :)Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 62.0
Şimdiki kilo : 60.4
Fark: 1.600 gr
toplam fark: 14.200gr
yuppiiiiilk defa bi hafta bu kadar kilo verdim üstelik dondurma kaçamaklarıma rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?