- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Tebrikler eksileri görmüşsün yine :)
Süpersin ne güzel vermişsin tebrij ederim senide ben bu hafta duraklamaya girdim gram oynamadi artilari gördüm vücutum şaşirdin diye ara vermiştim hafta sonu insallah işe yarar bakalim :)
İnsallah canim insallah...Teşekkürler canım hiç moralini bozma benimde öyleydi ama atlattm bu hafta çok şükür hemde gitmesi gerekenden fazla gidiyor bi müddet gitmeyince hadi bakalım inşallah haftaya bol eksili rakamlar görürsün
İki günlük ara vermeden sonra kilom arti ama üzülmek yok yola devam bu hafta eksileri görme dilegiyle....
Kilo bildirmi yapayim hemen:
Baslangic : 71.2
Gecen hafta : 63
Bu hafta : 64
Bu hafta geri gelen : 1 :)))
Toplam giden : 7.2
Henüz kahvalti yapmadim bir buyuk bardak suyumu ictim üzerinede bir bardak nescafe :)
Birazdan :
-100 ml light süt ile 25 gr yulaf tüketmeyi düşünüyorum
Sıkı bir hafta beni bekliyor :)
Ben takmamaya calisiyorum artik ama bu hafta bir degisiklik olurmu bilemiyecem bakicaz artik.Bu hafta bende +500 gr olmustum canim kaloriyi yükseltince ama iyide oldu bence bedenim alisti sanirim ki -500 gr olmus yine ...
Haftaya daha iyi sonuc alirsin sende bende, gercegi ben artik öyle 1 kilo veremem de sen verirsin ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydin kizlar
Baslangic 82
Gecen hafta 55,5
Bu hafta 55,5
Bu hafta gelen 500 grami bugün vermis bulunuyorum ama sonuc yine ayni 55,5 :)
Kahvaltim
2 yumurta omlett
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
282 kalori ;-)
kilo bildirimim
başlangic 63,6
geçen hafta 62
bu hafta 60,9
bu hafta giden 1,100 gram
Kızlar size de bişey danışmak istiyorum malüm ramazan geldi. Kilomuzıcın en doğru tartılma saati ne zaman.
çünkü normal gunde sabah tartılıyoz peki şimdi.
sağol cnm sende müthissin valla hepimizi gecmisin masallah su bayrama kadar disimizi sıksakda ellili kilolara gelsek baska bise istemiyorumm tatile mutlu ve zayif gitsek ahhh ahhTebrik ederim canım çok güzel vermissn
sağol cnm sende müthissin valla hepimizi gecmisin masallah su bayrama kadar disimizi sıksakda ellili kilolara gelsek baska bise istemiyorumm tatile mutlu ve zayif gitsek ahhh ahh
Günaydin kizlar
Baslangic 82
Gecen hafta 55,5
Bu hafta 55,5
Bu hafta gelen 500 grami bugün vermis bulunuyorum ama sonuc yine ayni 55,5 :)
Kahvaltim
2 yumurta omlett
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
282 kalori ;-)
Olsun canım sen şimdi bile gayet zayıfsındır 164 boyun var 55 gayet iyi ama sen incecik olmak istiyosun galiba ahhhh bende bi 55 olsaysaydım 5 buçuk kilocuk kaldı ama hala ben kendimi kilolu hissediyorum bayrama incecik olmak istiyorum beni bayadr görmeyen akrabalrım ve geçen bayram eşimin doğum kilolarını daha verememişsin diyen akrabaları var onlar görünce şok olsun istiyorum
Ayyy inşallah canım yaa bayrama 57 olsam bile yeter ama bizde bu azim varken başarabiliriz bence
Tebrikler eksileri görmüşsün yine :)
Kaçmaz benden, geçmişe baktıkça daha a kilo verme iştahım kabarıyor
Sagol canim ...
Etraf zayif oldugu mu söylüyor ama dedigin gibi ben sanirim incecik olmak istiyorum :)
Sende olursun insallah canim hem 5 bucuk kilo dedigin ne ki ;-)
Zaten bu yaz herkesin bi sok olucagi kesin hepimiz güzel kilo veriyoruz burda ...
Benim de bir tip akrabalarim var ki kilo aldigimda sevinen ama zayifladigimda sok olanlar herkese inat incecik olalim kizlar ;-)
bencede yapmaliyizda zaten az kaldi birbirimize gaz verelim bosvermeyelim gidecek bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?