60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkürler canım hiç moralini bozma benimde öyleydi ama atlattm bu hafta çok şükür hemde gitmesi gerekenden fazla gidiyor bi müddet gitmeyince hadi bakalım inşallah haftaya bol eksili rakamlar görürsün

Teşekkürler canım hiç moralini bozma benimde öyleydi ama atlattm bu hafta çok şükür hemde gitmesi gerekenden fazla gidiyor bi müddet gitmeyince hadi bakalım inşallah haftaya bol eksili rakamlar görürsün
İnsallah canim insallah...
Zaten bilerek hafta sonu ara verdim.
Cünkü gram oynamiyordu !!!
Dünden bugüne sabahlari tartilmama göre 800 gr gitmiş.
Umarim ara vermem ise yararda :))
Haftaya pazartesi tartida hic degilse 62 küsürleri görmek isterim artik

Günaydin kizlar

Baslangic 82
Gecen hafta 55,5
Bu hafta 55,5

Bu hafta gelen 500 grami bugün vermis bulunuyorum ama sonuc yine ayni 55,5 :)

Kahvaltim

2 yumurta omlett
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

282 kalori ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu hafta bende +500 gr olmustum canim kaloriyi yükseltince ama iyide oldu bence bedenim alisti sanirim ki -500 gr olmus yine ...

Haftaya daha iyi sonuc alirsin sende bende, gercegi ben artik öyle 1 kilo veremem de sen verirsin ;-)

Kızlar size de bişey danışmak istiyorum malüm ramazan geldi. Kilomuzıcın en doğru tartılma saati ne zaman.
çünkü normal gunde sabah tartılıyoz peki şimdi.

Ben takmamaya calisiyorum artik ama bu hafta bir degisiklik olurmu bilemiyecem bakicaz artik.
Belki eksilere ineriz umarimda öyle olur
Zaten bende birde bir şişlik var hic sorma :)

Olsun canım sen şimdi bile gayet zayıfsındır 164 boyun var 55 gayet iyi ama sen incecik olmak istiyosun galiba ahhhh bende bi 55 olsaysaydım 5 buçuk kilocuk kaldı ama hala ben kendimi kilolu hissediyorum bayrama incecik olmak istiyorum beni bayadr görmeyen akrabalrım ve geçen bayram eşimin doğum kilolarını daha verememişsin diyen akrabaları var onlar görünce şok olsun istiyorum

Kızlar size de bişey danışmak istiyorum malüm ramazan geldi. Kilomuzıcın en doğru tartılma saati ne zaman.
çünkü normal gunde sabah tartılıyoz peki şimdi.

Valla ben yine sabah tartılıyorum kızlar oruç tutan arkadaşlar siz ne zaman tartılıyosunuz sonuçta ilerleyen saatlerde çok daha aç oluyoruz

sağol cnm sende müthissin valla hepimizi gecmisin masallah su bayrama kadar disimizi sıksakda ellili kilolara gelsek baska bise istemiyorumm tatile mutlu ve zayif gitsek ahhh ahh

Ayyy inşallah canım yaa bayrama 57 olsam bile yeter ama bizde bu azim varken başarabiliriz bence

Ögle

1 dilim tam tahilli ekmek
4 küp peynir
1 kücük boy seftali

438 kalori ...

Sagol canim ...
Etraf zayif oldugu mu söylüyor ama dedigin gibi ben sanirim incecik olmak istiyorum :)

Sende olursun insallah canim hem 5 bucuk kilo dedigin ne ki ;-)
Zaten bu yaz herkesin bi sok olucagi kesin hepimiz güzel kilo veriyoruz burda ...

Benim de bir tip akrabalarim var ki kilo aldigimda sevinen ama zayifladigimda sok olanlar herkese inat incecik olalim kizlar ;-)

Kahvaltim:
-1nescafe
-100 ml süt
-25 gr yulaf
Öglen:
-2 dilim cavdarli ekmek
-30 gr beyaz light peynir
-5 yesil zeytin
-1 salatalik
Ara:
-100 gr yogurt
-30 gr light kraker olacak :))

Az önce 45 dakika leslie ile 3 mil yaptim :))

Son düzenleme:

Aynen kızlar tam gaz devam kilolar gitsiiiiiin bidaha gelmemek üzere

bencede yapmaliyizda zaten az kaldi birbirimize gaz verelim bosvermeyelim gidecek bu kilolar

Evet canm boşvermek yok bu kadar az kalmışken hemde bide insan sıkılıyo belli bi zamandan sonra artk hedeflediği kiloda olmak istiyo bunun için helede kiloların gittiğini gördükçe daha çok gaza gelip diyete çokta abartmamak şartıyla devam ediyorum tabiki sizlerde beni çok motive ediyorsunuz hem kilo verdiğimde hemde veremediğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…