olmazmı bitanem...istanbul bir rüya şehri...kokusu bile başka...amaaa sadece gezip güzelliklerini yaşayacaksın istanbulun...istanbulda yaşamayacaksın:)ankara hasretimi geçircek fırsatlarım oluyo ama istanbul off offf :a015: gerçekten çok özlüyorum ablam çok farklı istanbul benim için :gitme:
ben ugruyorum arada..yorumlara bakıyorum..bu kıtapları da arastırıcam..afiyet olsun,sen galiba tarihi roman seviyosun anladığım kadarı ile,alamutu okudunmu,amin mouluf kitaplarını falan,kadınlar kulubunda kitap bölümü var,ama hiç uğrayan yok,ben kitap kurduyumdur
inceledim canım sitesini bunu da sorusturucam kitapcılarda..Çok sürükleyici bir kitap tavsiyesi istermisiniz kızlar ben gecen hafta iki gecede bitirdim çok esrarengiz ve günümüzdede az çok kulak misafiri olduğumuz konulara hahim bir kitap hatta reklamınıda bu sayfada görüp satın aldım ben çokda beğendim Kayıp Kromozon kitabın adı
Kayıp Kromozom buda tanıtım sayfası bi bakın bakalım
olmazmı bitanem...istanbul bir rüya şehri...kokusu bile başka...amaaa sadece gezip güzelliklerini yaşayacaksın istanbulun...istanbulda yaşamayacaksın:)
o çok yoğun ve kozmopolit kalabalık yoruyor beni prenses...hoş buranın da oradan pek farkı kalmadı ya neyseben ugruyorum arada..yorumlara bakıyorum..bu kıtapları da arastırıcam..
inceledim canım sitesini bunu da sorusturucam kitapcılarda..
neden öyle derler hep ablacım..kenarına köşesine ugramadıktan sonra istanbulun ne kötülüğü var...güvenlik sorunu yasanmadıktan sonra istanbulun geri kalan sorunu trafik ve hayat pahalılıgı.. trafiğe her güzelın bır kusuru olur gözüyle bakıyorum aldırış etmemeye calısıyorum.. pahalılıgı içinse kesınlıkle şunu söyleyebılrımki bu sehırde maaşlar nispeten yüksek.. ama devlet fix tabi..
o çok yoğun ve kozmopolit kalabalık yoruyor beni prenses...hoş buranın da oradan pek farkı kalmadı ya neysebiraz daha küçük bir yer ve tanımasamda aşina olduğum yüzler huzur ve güven veriyor bana...
istanbulu istanbullu gibi yaşamak lazım ayrıca...istanbullu derken istanbulda doğmuş olmayı değil o kültürü hazmedebilmeyi kastediyorum...ama nerdeeee
canım profildeki resim sinirimi bozdu:)
kızlar çok kilo verenler deformasyona uğramış yerler varmış vucudunuzda?ve estetik düşünyomusunuz?yoksa benmıyım tipi kayan:)
Niyeki beni motive ediyo o resim zayıflayım bende öyle poz vericem :dance:
a.s günaydın arkadaşlar hepinize,
ilk hedefim kesinlikle bu gruba dahil olmak...
azcık daha sıkarsam dişimi...
şimdi gelelim mermaid'e söylediğime;
kızlar sabah tartıldım veeee 60.8 kıloyum tam..
üzerime yapısan 62den kurtuldum...
az yiyerek,aşırı spor yaparak ve şok diyetlere rağbet ederek kılo vermeyen vucudum.. dengeli beslenmeye karsı koyamadı....
umarım bundan sonrası daha kolay olur...her bir kılo vermek ıcın bır aydan fazla beklemem..
öpüyorum hepınızı simdilik ben kahvaltı yapmadım..cok gec kalktım..sabaha dek uyuyamadıgım için..
bye byeee
ooo hayırlı olsun :) verdiğin kiloları geri alama emi :) kaydirigubbakcemile3
noldu yaaa...topiğimiz mi kapandı...herkes nerde:1shok:
çok güzeldim bu gece düğünde kızlaryerimseniben
ama bir daha düğünlere giderken bu kadar güzel olmayacağım...diğerleri neyse de,gelini gölgede bırakmak ayıp oluyor:roflol::roflol:
aynı anda aynı soru:)))kızlarrrrrr
nerdesiniz yahu...
ben de birsey danışacaktım..
ne yapayım hacercim,bu yaşta hatunun güzel fiziği olmuş,böyle şımarmış işte:))))))eminim öylesindir canım meslektaşım benimm maşallah sana
ne yapayım hacercim,bu yaşta hatunun güzel fiziği olmuş,böyle şımarmış işte:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?