60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ankara hasretimi geçircek fırsatlarım oluyo ama istanbul off offf :a015: gerçekten çok özlüyorum ablam çok farklı istanbul benim için :gitme:
olmazmı bitanem...istanbul bir rüya şehri...kokusu bile başka...amaaa sadece gezip güzelliklerini yaşayacaksın istanbulun...istanbulda yaşamayacaksın:)

afiyet olsun,sen galiba tarihi roman seviyosun anladığım kadarı ile,alamutu okudunmu,amin mouluf kitaplarını falan,kadınlar kulubunda kitap bölümü var,ama hiç uğrayan yok,ben kitap kurduyumdur
ben ugruyorum arada..yorumlara bakıyorum..bu kıtapları da arastırıcam..
inceledim canım sitesini bunu da sorusturucam kitapcılarda..
olmazmı bitanem...istanbul bir rüya şehri...kokusu bile başka...amaaa sadece gezip güzelliklerini yaşayacaksın istanbulun...istanbulda yaşamayacaksın:)

neden öyle derler hep ablacım..kenarına köşesine ugramadıktan sonra istanbulun ne kötülüğü var...güvenlik sorunu yasanmadıktan sonra istanbulun geri kalan sorunu trafik ve hayat pahalılıgı.. trafiğe her güzelın bır kusuru olur gözüyle bakıyorum aldırış etmemeye calısıyorum.. pahalılıgı içinse kesınlıkle şunu söyleyebılrımki bu sehırde maaşlar nispeten yüksek.. ama devlet fix tabi..

o çok yoğun ve kozmopolit kalabalık yoruyor beni prenses...hoş buranın da oradan pek farkı kalmadı ya neysebiraz daha küçük bir yer ve tanımasamda aşina olduğum yüzler huzur ve güven veriyor bana...
istanbulu istanbullu gibi yaşamak lazım ayrıca...istanbullu derken istanbulda doğmuş olmayı değil o kültürü hazmedebilmeyi kastediyorum...ama nerdeeee

bense o yorucu kalabalığı sevıyorum sanırım..küçük yer insanın meraklı bakıslarından,kücük yerlerde hayatın cok yavas akmasından hoslanmıyorum... sabırsız ve tezcanlıyım ben..istanbulda o kalabalıkta "farkedilmemeyi" sevıyorum.insanların telaşını,hayata tutunmak için , hayatla mücadele edebılmek için canla başla uğraş vermelrını sevıyorum..herkesin sadece kendı hayatına dönük olabilmesini,komsusu ya da komsusunun kızı hakkında dedıkodu yapacak vaktı bulamamasını sevıyorum..küçük bir yerde bis esnaf mahallesınden gecerken tüm gözlerın üzerime cevrılmesınden nefret edıyorum.. bu yuzden hep sıkayet ederım küçük yerlerde.. benımkı de yapı sanırım..bebekken biri yanagımı okşasa sabaha dek aglarmısım...büyükler nazar alıyor bu cocuk ,hocaya göturun derlermışş kaydirigubbakcemile3
ama şu çirkin huyum hala benle.. biri şöyle baksın sankı yapışıyor üstüme o bakış..negatif elektrık alıyorum..istanbulda hiç yok diyemem ama en az bu sehırde gördum dıyebılırım.
sırf bu huyum yüzünden insanların birbirine bakmasının ayıp oldugu bir kültüre sahıp bır ulkede yaşamak ısterdım...

kızlar çok kilo verenler deformasyona uğramış yerler varmış vucudunuzda?ve estetik düşünyomusunuz?yoksa benmıyım tipi kayan:)

estetik mi? sekerim spor yap bence .. estetik dogal br çözüm değil bana gercek bir çözüm olamaz gıbı gelıyor.. bu aralar bosladım(2-3haftadır) ama pilates cok faydalı.. ben cok inceldim topladım..kollar ıcın de agırlık kaldırıyorum.. şekilli şemalli oluyorsun öyle..

Niyeki beni motive ediyo o resim zayıflayım bende öyle poz vericem :dance:

alkisalkisalkis ver hem de öyle poz...

bize de göster ama..
motivasyonuna hayran kaldım..

ben de mı böyle hırslar bulsam kendıme motivasyon olsun diye... -tatlicadiarzu-

yediklerimi yazayım;

sabah ılık suya ballı sireklı su(ben bu olaya alıstım 5-6 gundur yapıyorum)içtikten sonra hoş bir sıcaklık oluyor mıdemde..

kahvaltı; 5 kasık müsli yulaf,kuru kayısı,cevız,1 adet seftalı,3-4kasık yogurt..karıstır hoooop mideye..tarcın da ektim.

ara 1 adet activia cıleklı

öglen; ıkı dılım kepeklı ekmek arasına ıkı dılım tulum peynırınden olusan tost ve 1 bardak ayran ıle 1 adet domates

ara 3 adet etiform limonlu ve 1 fincan sekerısz,sütsüz nescafe

aksam (henuz yemedım) köri soslu patatesli hindi yaptım(krema yerıne yogurt,un ve tavuksuyundan olusan bir terbıye yaptım-isteyene tarifini verebılırım) pek ac değilim yarım tabak falan yerım heralde bundan ve bol yesıl salata...

yatmadan 2-3 saat önce de kesın karpuz yerım ben

bende yediklerimi yazayım :)
sabah patates yemeği dünden kalmıştı :) bide 1 dilim kepek ekmek 1 bardak çay (1 adet esmer seker attım sadece ıcıne)
ara öğünlerde 2 defa 1 er bardak ayran içtim
aralardada su içtim
akşam; 1 tabak tavuklu nohut yemegı 1 dilim kepek ekmek bide salata :) o kadar içecek bile içmedim
aslında yemek sonrası bide nohutlu tavuklu pilav vardı çokta severim içim gitti ama yemedim :) annemler birer tabak koydular tam yiyecekleri zaman içeri kaçtım :) yoksa dayanamaz yerdim
ilerleyen saatlerde 1 kutu çikolatalı süt içicem tabi yarım litre falan diil küçük kutu :) bide 1 bardak ayran :) benim menüm bu

ooo hayırlı olsun :) verdiğin kiloları geri alama emi :) kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarr
naılsınız?okuduklarıma göre süpersiniz.ben sizin kadar olmıyorum.sadece bir haftada yarım kilo gittti.o kadarcık.umarım hızlanırım.
görüşmek dileğiyle

noldu yaaa...topiğimiz mi kapandı...herkes nerde:1shok:
çok güzeldim bu gece düğünde kızlaryerimseniben
ama bir daha düğünlere giderken bu kadar güzel olmayacağım...diğerleri neyse de,gelini gölgede bırakmak ayıp oluyor:roflol::roflol:

eminim öylesindir canım meslektaşım benimm maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…