60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne varmış yaşında aşkolsun :dilcikar:
şımarmayı haketmedin mi fazlasıyla alkisalkisalkis
sen mezun olunca okulda mı kaldın hacer?hayırlısı olsun canım...
ben o işi yüksek lisans yapmadan hallettim..bir sınava girdim veee yüksek lisansa eşdeğer uzmanlığı kazanıp uzman öğretmen oldum:lepi:

sanıyorum bu sene bir yere atanamam
yüksek lisans başvurularına başlayacağım
kpss seneye kaldı, 2 sene daha okurum o arada bakalım hayat bana neler gösterecek

sanıyorum bu sene bir yere atanamam
yüksek lisans başvurularına başlayacağım
kpss seneye kaldı, 2 sene daha okurum o arada bakalım hayat bana neler gösterecek
hayırlısı olsun olsun güzelim...
sen söylenenlere pek de inanma..hem manen hemde madden tatmin ediyor öğretmenlik:)maaş,ek ders,kurs,etüd derken iyi kazanılıyor aslında..bir de çalışma saatleri ve şartları göz önüne alınırsa hem işine,hem evine,hem de kendine zaman kalıyor...bu da azımsanacak bir lüks değil...

ah ahh bir öğretmen olabilsem hepsinin farkındayım ama bu sene ipin ucunu seyrek tuttum ben
işin önemini anladığımda ise sınava 1 hafta vardı :kedi:
hayırlısı olsun dediğin gibi
geç olsun, güç olmasın :Saruboceq:

fiume selam canım yardımcı olabileceğim bir şey varsa seve seve

kızlar author gelirse söyler misiniz 9.takıma uğramasını a.s.

aynı anda aynı soru:)))
ben burdayım prenses..

kızlar diyette olunca dısarda yemek yemek zor oluyor bilirsiniz..erkek arkadasımla azıcık sorun yasıyoruz bu konuda.. özgürce gezip tozamamaktan canının istedgı her yere gıdememekten sıkayetcı benım dıyet yüzünden... yanında gıtsem ben hafıf takılsam ya da cay ıcsem falan o da sorun oluyor..illa yedırecek...evde beraber yerken de arıza gercı.. az yedın suç,yemeğin yağını süzdün suç..

neyse sımdı sorun şu.. yarın kahvaltıya gıtmek istıyoruz.. ama şerit problemı yuzunden avrupaya gecmek ıstemıyourz . bugun 11kmlık yolu 180dk da aştı da kendılerı..acayıp problemlı köprü bu ara..bakım calısması yüzünden ..anadolu yakasını da cok iyi bılmıyoruz. acık büfe brunch yapan yerlere gıcık oluyorum.. ev baklavası bıle oluyor..bir de hiçbirsey yemıyorum acık büfede kişi bası 35-40 ödenıyor ona göre...
şöyle anadoluda boğazda hafif birseyler yıyebılecegımiz mekan bakıyorum.. ay internetten 2 saattır bakıyorum bulamadım.. benmkı hiçbirsey begenmıyorsunuz kendınız bulun diyip sıyrıldı..
şansıma istanbuldan değilsiniz ama .. belki bileniniz vardır..ya da istanbullu bırı gelır..

sorun bu yani.. ay ne cok sorunluyum..üşenmeden yazdım bir de..
kaydirigubbakcemile3

bu arada abla,şu gelin meselesini okuduktan sonra sana tek bir lafım var..

Seni kesinlikle düğünümde istemiyorum! kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynen güzelim,hayırlısı olsun...
hadi bakalım,senin gibi genç ve yeni kanlara ihtiyacı var milli eğitimin...
aramıza bekliyoruz seni de...bizim camia çok renkli ve keyiflidir bilesin:)

ah kuzucum malesef ben izmirdeyim
yardımcı olamayacağım :gitme:

teşekkürler ablacımm
kısmet olur da öğretmen olabilirsem çok başını ağrıtacağım emin ol :kedi:

ah be güzelim düşündüğün şeye bak...siz brunch yapan yerlerden birine gidin yine...nispeten hafif şeylerden al tabağına ve hiç pişmanlık duymadan keyifle ye!günün geri kalan kısmında çok daha dikkat eder hatta sadace meyve yersin olur biter...
düğününe gelme meselesine gelince...tabiki gelicem:)))kapıdan kovalasan bacadan girerim:jeyyar:
aşkolsun...kambersiz ve ablasız düğün olur mu:roflol::roflol:

sınıf öğretmenliği canım
ben kullanıcı adımı değiştirdim, hcr35 :kedi:
tanıdım sekerim..
hakkında hayırlısı olsun..
en kısa zamanda olur insallah..kpss her sene var neticede girer kazanırsın. opuyorumnanaktan

ah ablam, sonra onu ye bunu ye diye agzıma sıkıştıran bir sevgılı,yemeyınce surat asar.. gercekten o olmasaydı fazladan 4-5 kılo gıtmıstı.. ben sosyal yasamımdan ödün vermeden dıyet yapmaya calısıyorum.. e tabi eskısı gıbı olmyor..bıraz fedakarlık yapıyoruz..bu da batıyor benımkıne.. diyet yapmamdan hoslanmıyor..biz cıkmaya basladıgımızda 69 kıloydum 2 sene önce falan işte.. öyle istiyor benı beyfendı.. ben de kendı begenılerımden ödün veremem.. ben zayıf olmak ıstıyorum.. zemuszemus

düğün meselesine gelınce keske gelsen..
o kadar mutlu olurumki.. opuyorumnanaktan

off offffffffff...bu hikaye neden bana bu kadar tanıdık geliyor acaba
hepsi mi böyle bu erkeklerin acaba???((((((benim eşim de tam anlamıyla şişkoyken bile(gerçekten obez durumu ama..85 kilodan falan sözediyorum..)çok güzelsin deyip delirtiyordu benidelikafadulden
nisanda bir gün motorla dolaşırken anladım gerçeği!!!benimki çok kıskanç ya,herşeyi giydirmez öylebigün motorla gezerken bir abla gördük,45 lerinde falan olmalı..şortunu ve askılısını giymiş,yürüyüş yapıyor...bak,abla bile giymiş ne güzel yürüyor dedim...ağzından ne kaçırdı biliyomusun?sen de 15-20 kilo daha al,abla gibi ol,istediğini giy dedi!!!hımmmm...anlaşıldı durum..tamam en kısa sürede 10 kilo veriliyor dedim..
20 yıl oldu hala anlayamadı beni...bana hiç kimse hiçbirşeyi dayatmasın,zorla yaptırmaya kalkmasın,tam aksini yaparım ne pahasına olursa olsun....
kıskançlıktan yapıyor prenses...sen ne kadar güzelleşirsen,kıskançlık katsayısı o kadar artıyor...
ama birileri öğretmeli artık şu erkeklere...kıskançlık;tamamen kendine güvenle ilgili bir durumdur...insan kendine güveni ya da güvensizliği oranında kıskançtır...

aynen ablacım ayneeeeeeen..bu kadar mı benzer ya..
bir de sorsan asla kıskanc olduklarını kabul etmezler..yokcanım daha neler derler..
bende de kılolar gıttıkçe dekolteler artıyor.. kaydirigubbakcemile3 soğuk soğuk terler atıyor benımki..hele yaz şimdi.. zemuszemus
br de sen gıbı kısıtlanmaya sinir oluyorum.. gercekten tarzım değil..kavga cıkıyor netıcede..
bana dıyorkı sankı benım için zayıflıyorsun,bikini için ,beyaz pantalon için zayıflıyorsun dıyor.. kaydirigubbakcemile3

bir kocaman offfffffffff daha yaaa((
tabiki öncelikle onlar için değil,kendimiz için...
bu ne yaman çelişki anlayamıyorum???hem bizim kendimize güvenimizi ve özel olmamızı seviyorlar...hem de hazmedemiyorlar((
nasıl oluyorda ''ben'' olmadan ''biz''olabileceğimizi düşünebiliyorlarki???
yok öyle yağma!!!hem bizi farklı olduğumuz için sevecekler...hem de bizi farklı kılan özelliklerimizi törpüleyecekler...hakkaten yok böyle birşey..........o zaman bir zahmet sıradan insanlar bulacaklar kendilerine....

yazdıklarını ezberlemeye çalışıyorum.. en kısa zamanda püsküreceğim ilgili kişiye..

bir kere bende en çok neyi seviyorsun dıye sordugumda bana,bana kendımı kral gibi hissetiriyorsun demıstı.. o zaman bende bayıldığı özgüven değil de ne.. ama illa o türk erkeği geni yok mu.. illa cıkıyor bıryerlerden.. kaldı ki ben türkiye ortalamasının cok üstünde nazik,modern,zarif ve macoluktan uzak birini buldugumu düşünüyorum.. ama bu beyfendı de bıle türk geni börtlüyor arada sırada...

hay ben o genin...devamını yazmayayım,sansür yeriz sonra...kıyamam topiğime:)))))))
maalesef bitanem..en iyileri bizimkiler..bizimkiler de böyle işte(((((((
inan bana anlamıyorum...sorsan güvenmedikleri biz değiliz,çevremizdekiler...yani çevredeki erkekler...iyi de sen de erkeksin,demekki sende güzel bir hatun karşısında yelkenleri suya indiriyorsun...
oysa bizde(bende)öyle mi ya!!!bugüne kadar birkez bile karşımdaki insanın cinsiyetini düşünmedim...sadece insan olma özellikleri ilgilendirdi beni...beyni ve yüreği yani...
ya biz çok safız ya da erkek cinsi çok hin!!!((((((((((

onlardaki sahiplenme güdüsü sanırım bu farklılığı yaratan.. en özünde ise erkeklik egosu.. o ego sahiplenmeyi ,sahıplenme kısıtlamayı doğuruyor.."bu" benim kimse bakamaz,el süremez,yanından bile geçemez demekten hoslanıyorlar..yanlarındakı kadın, her haliyle onlara aitmiş gibi bas bas bagırsın istiyolar..böylece egoları semiriyor.. e şimdi dekolte de davetkar bişi onlara göre.. ne kadar dekolte varsa o kadar uzaklasıyor kadın erkekten.. bana kızacaklar bılıyorum ama bence dekolte özgürlüğü simgeliyor.hayata ve erkek egemen topluma bir isyan gibi..bir mesaj gibi.. hani dedin ya zorla bişi yaptıramaz kımse bana dıye.. tüm toplum ve yanımızdakı erkekler kısıtlamaya gittikce deger kazanıyor belkı de dekolte..simdi sanacaklar ki ben gercekten dekolte gıyıyorum..yok degıl..ne vucuduma her yanını sergıleyecek kadar güvenıyorum ne de yasadıgım toplumun benı kapatmadıklarımla degerlendırmeyecgınden emın değilim.. o yüzden azı karar çoğu zarar gidiyorum.. kaydirigubbakcemile3

ablacım uykusuzluk cekıyorum feci halde.. yataga girer girmez faltaşı gibi acılıyor gözlerım..

saatse kac olmuş..

sen nıye ayaktasın pekı bu saatte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…