lunacııım,canım...opuyorumnanaktanlütfen dikkat et kendine...çok geçmiş olsun bitanecimopuyorumnanaktanHerkese günaydın...
Sokaklarda,orda burada gezmekten (afacan oğlum sayesinde) ve tabii ki şu sıcaklardan pc başına oturamıyorum bir türlü...Yazdıklarınızı okuyamadığım için çok üzülüyorum aslında...
Biraz önce baktım geçmişe ama onları okumaya kalkarsam gün biter kesinlikle,vazgeçtim..Umarım herşey yolundadır,önemli şeyler kaçırmamışımdır...
Sadece Fiume tatile nereye karar verdiğimizi sormuşsun,onu gördüm,evet Gökova'ya gidiyoruz...Geçen haftalarda bir tanıdığımız ailecek gittiler,çok memnun kaldılar,biz de şimdi tereddütsüz gidiyoruz..
Evet gelelim şu kilo meselesine...Bu sabah itibari ile 55,4 geldim tartıda..
Yalnız yaklaşık bir haftadır bende belirgin bir baş dönmesi ve çarpıntı olayı var..Eşim hiçbir şey yemiyorsun ondan diyor ama ben açlık hissttiğimde yiyorum vallahi,ama az yiyorum tabii..Dün çiğ köfte bile yedim ama 3 tane mesela..Bir de aşırı kabızlık sorunum var.Bana karpuz iyi geliyor,bu gün bol bol karpuz yemeyi düşünüyorum...
Evet fıstıklar,umarım hepiniz mutlusunuzdur,güzellll bir pazar günü geçirirsiniz iyişallah...kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar.ben dün sözlendim.hatta nişan gibi bişi yaptık.cuma istendim.birgünde nişan kararı verdik.rüya gibi geçtii.hiçbişi hatırlamıyorum.kıyafetimde balina gibi duruyodum ama olsun.size bu haberi vermek için girdim:sm_cool: ayy nasıl güzeldii.
ben bu sabah itibariyle 55 KıLOYUM canlarııııııııım...:lepi:
günaydın kızlar.ben dün sözlendim.hatta nişan gibi bişi yaptık.cuma istendim.birgünde nişan kararı verdik.rüya gibi geçtii.hiçbişi hatırlamıyorum.kıyafetimde balina gibi duruyodum ama olsun.size bu haberi vermek için girdim:sm_cool: ayy nasıl güzeldii.
şimdi gelelim mermaid'e söylediğime;
kızlar sabah tartıldım veeee 60.8 kıloyum tam..
üzerime yapısan 62den kurtuldum...
az yiyerek,aşırı spor yaparak ve şok diyetlere rağbet ederek kılo vermeyen vucudum.. dengeli beslenmeye karsı koyamadı....
umarım bundan sonrası daha kolay olur...her bir kılo vermek ıcın bır aydan fazla beklemem..
öpüyorum hepınızı simdilik ben kahvaltı yapmadım..cok gec kalktım..sabaha dek uyuyamadıgım için..
bye byeee
noldu yaaa...topiğimiz mi kapandı...herkes nerde:1shok:
çok güzeldim bu gece düğünde kızlaryerimseniben
ama bir daha düğünlere giderken bu kadar güzel olmayacağım...diğerleri neyse de,gelini gölgede bırakmak ayıp oluyor:roflol::roflol:
Uunca bir ardan sonra yine diyetteyim. 4 kg aldım 2 ay içinde baktım ki hedeflerimden sapıyorum ve tekrar diyete başlamaya karar verdim bu kez farklı bir yöntem deniyorum ve 1 haftayı geride bıraktım sonuç 2 kilo.....
K FLEX i duymuşsunuzdur işte ben o diyete başladım.Günlük menüm şöyle
Sabah kalkınca aç karına elma sirkeli duble bardak su içiyorum arkasından 45 dk nive dinamik sabahlar cdsi ile çalışıyorum (haftada 4 gün )
KAHVALTI : 1Bardak sütle 2 yemek kaşığı kfleksi(ben sadeyi tercih ediyorum) karıştırıp yiyorum (300kal)
ARA : 2 tane salatalık (30 kal)
ÖĞLE 1. SEÇENEK 1kase çorba,2 dilim k.ekmeği,bol salata (genelde bunu yiyorum) (400 kal)
2. SEÇENEK 1 porsiyon z.yağlı sebze,2 dilim k.ekmeği.yoğurt (300-400kal)
3. SEÇENEK 1 porsiyon ızgara (tavuk,balık,köfte),1 dilim k.ekmek.salata (400 kal)
ARA :1 dilim karpuz yada kavun (100 kal)
AKŞAM :K FLEX
günaydınlar.ben uzun bir aradn sonra nihayet lilo çizelgemi değiştirdim.zemuszemusoldumuki?bide 2 günlük lapa diyetine başladım bugün 2.gün inşl şu üstüme yapışan şu 60 sendorumunda kurtulurum.aranızda yapan varmı? ve tabi memnun olan tabiki?opuyorumnanaktan
ben bu sabah itibariyle 55 KİLOYUM canlarııııııııım...:lepi:
inanamıyorum yaaa!!!hedefime ulaştım!!!...artık bir iki kilo daha versemde olur vermesemde...:dance::teytey::teytey:
hoşgeldin mervişiiiiiim:1hug:tebrikler ciciş diyette olmadığın zaman çok yemen bana yanlış gelmişti ama vücudunu şaşırtman gerçekten işe yaradı
aplam süpersin :roflol:
tekrar hoşgeldin aramıza a.s.
canım ben yaptım işe yaradı ama 3 günden fazla yapınca tersine kilo aldırıyor haberin olsun
tebrik ederim aplaam
herkes yavaş yavaş hedefine ulaşıyor ne güzel
:dance:
tebrikler canım allah tamamına erdirsin
kızlar çok kısa süren tatilimden döndüm.şileyi beğenmeyip ağvada bi pansiyona gittik.seneler önce eşimle dha tanışmamıştım aynı pansiyona gitmiştim çok duygulandım.sadece 1 gün denize girdim ama haşlanmışım baya istakozum yani yarına kararırım artıkın.yarın tartılcam umarım kilo almamışımdır
bu arada kızlar önemli bir bilgi algida lıght carte dor vardı ya küçük kapta sadece 36 cal. ve muhteşem bişeyy :dance:
hoşgeldin fulyacıııııımopuyorumnanaktanSelam kızlarrr.. Ben geldiimmm...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Özledim sizleri..
Ama çok güzel bi tatil geçirdim.. Keyifliydi baya.. Yarın yeniden işe başlamak zor geliyor ama..:gitme: :gitme:
Tatilde hiç kasmadım valla yemek olarak, nitekim de gelince tartıldım ve 62 kilo çıktım..:1shok: :1shok:
Hoş hem akşam hem tok karnına hemde arabada 10 saat oturduktan sonra çıkan rakam bu.. vücudum balon gibi.. 2 kilosu şişliktir ama bu hesaplada 2 kilo almışım. Umarım kolay veririm bu kiloları hatta fazlasını.. Yarın yeniden tam gaz başlıyorum diyete..
hadi ben yatar şimdilik.. Yarın görüşürük... Mucukssss...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Selam kızlarrr.. Ben geldiimmm...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Özledim sizleri..
Ama çok güzel bi tatil geçirdim.. Keyifliydi baya.. Yarın yeniden işe başlamak zor geliyor ama..:gitme: :gitme:
Tatilde hiç kasmadım valla yemek olarak, nitekim de gelince tartıldım ve 62 kilo çıktım..:1shok: :1shok:
Hoş hem akşam hem tok karnına hemde arabada 10 saat oturduktan sonra çıkan rakam bu.. vücudum balon gibi.. 2 kilosu şişliktir ama bu hesaplada 2 kilo almışım. Umarım kolay veririm bu kiloları hatta fazlasını.. Yarın yeniden tam gaz başlıyorum diyete..
hadi ben yatar şimdilik.. Yarın görüşürük... Mucukssss...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Özledim sizleri..
hoşgeldin gençpınara.s.merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza 69 kiloyum şu anda.hedefim 59.umarım ulaşırım.
bu site bana gaz veriyo.bir kere daha burdaki arkadaşlarla görüşerek 15 kilo verdim.ama 8 kilosunu aldım geri.şimdi tekrar o kiloları atmak istiyorum.
l-carnetine ve elma krom hapı aldım takviye amaçlı olarak :) bakalım bende zayıflıcam mı yine? bende hergün girip yazarım burdan bişiler.görüşürüz kızlarr
hoşgeldin mervişiiiiiim:1hug:
kısa da olsa tatil tatildir...en azından havan değişmiştir canımkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bugün sabah 58,5 çıktım tartıda :) bir aya yakın 59 da kalan ben :) sonunda 58,5 oldum boşuna bişey yemicem die uğraşmışım :) hatta dün size neler yediğimi yazmıştım :) dondurma yedim patates kızartması yedim pilav yedim haşhaşlı gözleme yedim ama cidden cok büyüktü haşhaşlı gözleme boşuna kısmışım yemekten kendimi :) hep çorba yemek falan yiyordumpilavdan falan kaçıyordum :) dün yediklerim aşağıda bana yarım kilo verdiren liste :) tabi yoğurdun etkiside olabilir :)
sabah 9 da 2 bardak su 3 kaşık yoğurt
saat 1 de 5 adet patates kızartması 5 adet derken bütün sanmayın :) kızartılmış olarak 5 adet :) niyeyse canım istemediyarım diet ekmek peynir 1 bardak çay (1 adet esmer şeker attım sadece)
sonra cartedor dondurma 3 yemek kaşığı light falan diil karamelli falan :) kaşığı mümkün olduğunca doldurdum :) 3 kaşık ya
2 saat sonra 2 bardak su 3 yemek kaşığı yoğurt
1 ya da 1,5 saat sonra 3 yemek kaşığı pilav bide tavukta koydum üstüne
1-2 saat sonra 1 adet haşhaşlı gözleme ama büyük boydu ve peynir
1 saat geçince 1 bardak nescafe
1 avuç çekirdek 1 bardak çay 2 bardak su 3-4 kaşık yoğurt
gecede yine 2 kaşık dondurma ama kaşığı mümkün olduğunca doldur :)
Özledim sizleri..
merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza 69 kiloyum şu anda.hedefim 59.umarım ulaşırım.
bu site bana gaz veriyo.bir kere daha burdaki arkadaşlarla görüşerek 15 kilo verdim.ama 8 kilosunu aldım geri.şimdi tekrar o kiloları atmak istiyorum.
l-carnetine ve elma krom hapı aldım takviye amaçlı olarak :) bakalım bende zayıflıcam mı yine? bende hergün girip yazarım burdan bişiler.görüşürüz kızlarr
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum...belli bir diyet listem yok herşeyden az yiyorum.76 kg dan 63 kg düştüm.13 kg verdim.ilk başlarda hızlı verdim şimdilerde yavaş veriyorum motivasyon olmak için aranıza katılmak istedim bu kiloyu 6 ayda verdim.hepimize sağlam iradeler diliyorum..birde ben hipotiroid hastasıyım benim gibi olan arkadaşlar bana tavsiyeleriniz neler.
60-69 TOPıĞıNE AÇIK MEKTUP
canlarıııım(hep böyle derim ben dimi:))
yaklaşık 3 ay oldu aranıza katılalı...nisan sonuydu ve ben 64-65 arası gidip gelen bir kiloya sahiptim...
tamamen tesadüf eseri gördüm bu topiği...baktım ki bana uygun,ben de katılayım bari dedim...o zaman bilmiyordum böylesi güzel insanlarla tanışacağımı...gerçi ilk günlerde bile sıcacık bir karşılamayla karşılaşmış ve şaşırmıştım ama....
benim sizlere söylemek istediğim birkaç şey var canlarım:
şok diyetlere girmeden,ilaç falan kullanmadan,tamamen sağlıklı beslenerek kilo verileceğini ıspatladığınız için...
hiç tanımadığım ama yüreklerini bildiğim insanlarla dostluklar kurmamı sağladığınız için...
yüzlerini bile görmediğim halde,dertlerine üzülüp,mutluluklarıyla mutlu olabilmemi sağladığınız için...
aranızda kendim olabildiğim,kasmadan,sıkmadan kendim olabildiğim için...
sevginin mesafeyle ilgisi olmadığını,yüreklerde yeşerip;yüreklere ulaştırılabileceğini hatırlattığınız için...
uzaklardaki bir dostumun sıkıntılarını yüreğimde hissedip,mutluluklarına tüm kalbimle sevinmemi sağladığınız için....
benim gibi teknoloji düşmanı(!) birine teknolojiyi sevdirdiğiniz için...
sanal arkadaşlıklara yukardan bakıp inanamayan bana ağzımın payını verdiğiniz için....
tam da yeni gençlikten umudunu kesmek üzere olan bana kocaman yüreklerinizle umut verdiğiniz için...
küçücük yaşlarınıza rağmen,olgunluğun ve insanlığın yaşla ilgisi olmadığının,önemli olanın kalp büyüklüğü olduğunu hatırlattığınız için....
gerekli gereksiz tüm davranış ve yazılarımı büyük bir olgunlukla karşıladığınız için...
güzel ülkemin dört bir yanında insanlığı temsil ettiğiniz için...
zor zamanlarımda şartsız,kuralsız yanımda olup yaralarıma üflediğiniz için....
beklentisiz,karşılıksız DOSTLUĞUNUZ için teşekkürler canlarım....
ıYıKı VARSINIZ....ıYıKı TANIDIM SıZLERı.....
KÜÇÜCÜK DÜNYAMA KOCAMAAAAAAN BıR PENCERE AÇTINIZ....
teşekkürler güzel yürekli kardaşlerim....teşekkürler....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar herkese günaydın,ve istanbuldan öpücükler
size 100 puanlık uzmanlık sorusu
soru:insan bir günde nasıl 3 kılo alır
a-çok yiyerek
b-hiç yemeyerek
c-tartısını değiştirerek
doğru cevap c,ay kızlar tartıyı değişitm,eskisinde 63,900 kg gördüm,yenısınde 67,100 kg
ayy moralım bozuldu valla..
yenisi dijital eskisi normal tartıysa eğer eski tartıda yanlış kiloyu görüyordur canım:1shok:
sorma eskidide dijital,hemde en pahalısındandı,yenısı iyi bir marka,ama eskisi gittiğim diyetısyenden 1 kılo fazla tartıyodu,neyse kabullencez 67 yi başka çare yok,:) önce şok oldum ama alıştım şimdi..
sabuncuğum gelsede benım çizelgeyi düzelttse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?