60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lunacııım,canım...opuyorumnanaktanlütfen dikkat et kendine...çok geçmiş olsun bitanecimopuyorumnanaktan

Allahım tamamına erdirsin,ömür boyu mutluluklar nasip etsin inşallah:Saruboceq:
fibulacım çok sevindim inan...tebrikler güzel kardeşimopuyorumnanaktan

ben bu sabah itibariyle 55 KıLOYUM canlarııııııııım...:lepi:

Kutlarım canım...Azmin zaferi,vallahi bravo.Nereden nereyeeee....:hooray:

Seni de kutlarım canım..Allah tamamına erdirsin..Düğün konuşuldu,mu?Ne zamana düşünüyorsunuz...a.s.

tebrikler ciciş diyette olmadığın zaman çok yemen bana yanlış gelmişti ama vücudunu şaşırtman gerçekten işe yaradı

aplam süpersin :roflol:

tekrar hoşgeldin aramıza a.s.

canım ben yaptım işe yaradı ama 3 günden fazla yapınca tersine kilo aldırıyor haberin olsun

ben bu sabah itibariyle 55 KİLOYUM canlarııııııııım...:lepi:

tebrik ederim aplaam
herkes yavaş yavaş hedefine ulaşıyor ne güzel

inanamıyorum yaaa!!!hedefime ulaştım!!!...artık bir iki kilo daha versemde olur vermesemde...:dance::teytey::teytey:

:dance:

tebrikler canım allah tamamına erdirsin

kızlar çok kısa süren tatilimden döndüm.şileyi beğenmeyip ağvada bi pansiyona gittik.seneler önce eşimle dha tanışmamıştım aynı pansiyona gitmiştim çok duygulandım.sadece 1 gün denize girdim ama haşlanmışım baya istakozum yani yarına kararırım artıkın.yarın tartılcam umarım kilo almamışımdır

bu arada kızlar önemli bir bilgi algida lıght carte dor vardı ya küçük kapta sadece 36 cal. ve muhteşem bişeyy :dance:

hoşgeldin mervişiiiiiim:1hug:
kısa da olsa tatil tatildir...en azından havan değişmiştir canımkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bugün sabah 58,5 çıktım tartıda :) bir aya yakın 59 da kalan ben :) sonunda 58,5 oldum boşuna bişey yemicem die uğraşmışım :) hatta dün size neler yediğimi yazmıştım :) dondurma yedim patates kızartması yedim pilav yedim haşhaşlı gözleme yedim ama cidden cok büyüktü haşhaşlı gözleme boşuna kısmışım yemekten kendimi :) hep çorba yemek falan yiyordum pilavdan falan kaçıyordum :) dün yediklerim aşağıda bana yarım kilo verdiren liste :) tabi yoğurdun etkiside olabilir :)

sabah 9 da 2 bardak su 3 kaşık yoğurt
saat 1 de 5 adet patates kızartması 5 adet derken bütün sanmayın :) kızartılmış olarak 5 adet :) niyeyse canım istemedi yarım diet ekmek peynir 1 bardak çay (1 adet esmer şeker attım sadece)
sonra cartedor dondurma 3 yemek kaşığı light falan diil karamelli falan :) kaşığı mümkün olduğunca doldurdum :) 3 kaşık ya
2 saat sonra 2 bardak su 3 yemek kaşığı yoğurt
1 ya da 1,5 saat sonra 3 yemek kaşığı pilav bide tavukta koydum üstüne
1-2 saat sonra 1 adet haşhaşlı gözleme ama büyük boydu ve peynir
1 saat geçince 1 bardak nescafe
1 avuç çekirdek 1 bardak çay 2 bardak su 3-4 kaşık yoğurt
gecede yine 2 kaşık dondurma ama kaşığı mümkün olduğunca doldur :)

Selam kızlarrr.. Ben geldiimmm...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Özledim sizleri..
Ama çok güzel bi tatil geçirdim.. Keyifliydi baya.. Yarın yeniden işe başlamak zor geliyor ama..:gitme: :gitme:

Tatilde hiç kasmadım valla yemek olarak, nitekim de gelince tartıldım ve 62 kilo çıktım..:1shok: :1shok:

Hoş hem akşam hem tok karnına hemde arabada 10 saat oturduktan sonra çıkan rakam bu.. vücudum balon gibi.. 2 kilosu şişliktir ama bu hesaplada 2 kilo almışım. Umarım kolay veririm bu kiloları hatta fazlasını.. Yarın yeniden tam gaz başlıyorum diyete..

hadi ben yatar şimdilik.. Yarın görüşürük... Mucukssss...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşgeldin fulyacıııııımopuyorumnanaktan

Hoşgeldin fulyacım..Tatilinin iyi geçtiğine çokkk sevindim...

Akşam tartılmışsan doğru vücut ağırlığın değildir zaten.Vallahi gene de az gelmişsin bravo sana.Mutlaka sabah daha hafif geliceksin...Umarım ben de tatilden çok kilo almadan dönerim...kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin :) verirsin yeni alınan kilo çabuk verilir merak etme 2 günde bile gider :)

merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza 69 kiloyum şu anda.hedefim 59.umarım ulaşırım.
bu site bana gaz veriyo.bir kere daha burdaki arkadaşlarla görüşerek 15 kilo verdim.ama 8 kilosunu aldım geri.şimdi tekrar o kiloları atmak istiyorum.

l-carnetine ve elma krom hapı aldım takviye amaçlı olarak :) bakalım bende zayıflıcam mı yine? bende hergün girip yazarım burdan bişiler.görüşürüz kızlarr

hoşgeldin gençpınara.s.

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum...belli bir diyet listem yok herşeyden az yiyorum.76 kg dan 63 kg düştüm.13 kg verdim.ilk başlarda hızlı verdim şimdilerde yavaş veriyorum motivasyon olmak için aranıza katılmak istedim bu kiloyu 6 ayda verdim.hepimize sağlam iradeler diliyorum..birde ben hipotiroid hastasıyım benim gibi olan arkadaşlar bana tavsiyeleriniz neler.

60-69 TOPıĞıNE AÇIK MEKTUP
canlarıııım(hep böyle derim ben dimi:))
yaklaşık 3 ay oldu aranıza katılalı...nisan sonuydu ve ben 64-65 arası gidip gelen bir kiloya sahiptim...
tamamen tesadüf eseri gördüm bu topiği...baktım ki bana uygun,ben de katılayım bari dedim...o zaman bilmiyordum böylesi güzel insanlarla tanışacağımı...gerçi ilk günlerde bile sıcacık bir karşılamayla karşılaşmış ve şaşırmıştım ama....
benim sizlere söylemek istediğim birkaç şey var canlarım:
şok diyetlere girmeden,ilaç falan kullanmadan,tamamen sağlıklı beslenerek kilo verileceğini ıspatladığınız için...
hiç tanımadığım ama yüreklerini bildiğim insanlarla dostluklar kurmamı sağladığınız için...
yüzlerini bile görmediğim halde,dertlerine üzülüp,mutluluklarıyla mutlu olabilmemi sağladığınız için...
aranızda kendim olabildiğim,kasmadan,sıkmadan kendim olabildiğim için...
sevginin mesafeyle ilgisi olmadığını,yüreklerde yeşerip;yüreklere ulaştırılabileceğini hatırlattığınız için...
uzaklardaki bir dostumun sıkıntılarını yüreğimde hissedip,mutluluklarına tüm kalbimle sevinmemi sağladığınız için....
benim gibi teknoloji düşmanı(!) birine teknolojiyi sevdirdiğiniz için...
sanal arkadaşlıklara yukardan bakıp inanamayan bana ağzımın payını verdiğiniz için....
tam da yeni gençlikten umudunu kesmek üzere olan bana kocaman yüreklerinizle umut verdiğiniz için...
küçücük yaşlarınıza rağmen,olgunluğun ve insanlığın yaşla ilgisi olmadığının,önemli olanın kalp büyüklüğü olduğunu hatırlattığınız için....
gerekli gereksiz tüm davranış ve yazılarımı büyük bir olgunlukla karşıladığınız için...
güzel ülkemin dört bir yanında insanlığı temsil ettiğiniz için...
zor zamanlarımda şartsız,kuralsız yanımda olup yaralarıma üflediğiniz için....
beklentisiz,karşılıksız DOSTLUĞUNUZ için teşekkürler canlarım....
ıYıKı VARSINIZ....ıYıKı TANIDIM SıZLERı.....
KÜÇÜCÜK DÜNYAMA KOCAMAAAAAAN BıR PENCERE AÇTINIZ....
teşekkürler güzel yürekli kardaşlerim....teşekkürler....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin mervişiiiiiim:1hug:
kısa da olsa tatil tatildir...en azından havan değişmiştir canımkaydirigubbakcemile3

aplam sanki aylardır tatildeyim evi unutmuşum tembelleşmişim ya kaydirigubbakcemile3

tebrikler alkisalkisalkis az yiyince belli bir zamandan sonra kilo verilmiyor çok iyi yapmışsınn vereliniortak

hoşgeldin ciciş, onun en az iki kilosu şiştir.2 akşam güzel uyku çekersen anca 3. gün tartı doğruyu gösterir :teselli:

hoşgeldiniz kızlar aramıza

çok çok çok şekersin aplam çok güzel bi mektup opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN KIZLAR a.s.

kızlar herkese günaydın,ve istanbuldan öpücükler

size 100 puanlık uzmanlık sorusu

soru:insan bir günde nasıl 3 kılo alır

a-çok yiyerek
b-hiç yemeyerek
c-tartısını değiştirerek

doğru cevap c,ay kızlar tartıyı değişitm,eskisinde 63,900 kg gördüm,yenısınde 67,100 kg

ayy moralım bozuldu valla..

yenisi dijital eskisi normal tartıysa eğer eski tartıda yanlış kiloyu görüyordur canım:1shok:

yenisi dijital eskisi normal tartıysa eğer eski tartıda yanlış kiloyu görüyordur canım:1shok:

sorma eskidide dijital,hemde en pahalısındandı,yenısı iyi bir marka,ama eskisi gittiğim diyetısyenden 1 kılo fazla tartıyodu,neyse kabullencez 67 yi başka çare yok,:) önce şok oldum ama alıştım şimdi..

sabuncuğum gelsede benım çizelgeyi düzelttse..

eskiside dijitalse nasıl olur anlamadım.bende 2 dijital tartıda benzer bi sorun yaşamıştım eskis ve yenisinin markası ne?

günaydın kızlaaarr opuyorumnanaktan
harika bi hafta sonu geçirdim olimposta zemuszemus
kocam evlilik yıldönümümüz için güzel bi tatil planlamış
çok huzurlu ve çok güzeldi :kedi:

fibula cım allah tamamını erdirsin inşallah çoook mutlu olursun :1hug:
benek ablacım 55 kilo demiş olay tamammm :lepi: darısı bizim başımıza :Saruboceq:
fulyacım hoşgeldin canımmm a.s.
benek aplam sende iyiki varsın canımmm a.s.

kızlaarrr seviyorum hepiniziii :asigim:
çok iyi bi hafta geçirelim inşallah hep beraber a.s.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…