- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
sabah kahvaltim bir turp ceyrek havuc 1 tane peynirli yumurta bir domates bir tane. eti puf ve cikolatali gofret
canım ben bir siteden hesaplamıştım 1200 çıktı, başka sitede 1400,bir diğerinde 1600; sonra baktım olmuyor 2 tane formul vardı direk formullerden hesapladım birinde 2300 cıktı otekınde 1300 :)) yani o kadar farklı şeyler çıktı ki bana 1600lu olan makul geldi. Cunku kadınların 1200 kalorili diyetlerle zayıflayabılecegını soyleyen yazılar vardı. En az 1000 olmalı gunluk kalori diye yazıyor çoğu yerde.Çünkü daha az oldugunda kas ve kemiklerden de gidiyormuş.Ve vucüd o az kalorili beslenmeye uyum sağlayıp, daha yavas calısmaya baslıyormus.
Ben gecen hafta 1400lerdeydim bikaç gun yine de 1 kilodan fazla vermişim ki spor yapmamıştım . bence 1200-1500 arasını deneyebilirsin .
Bir de ben diyete başlamadan önce yediklerimi düşünüyorum da günde 1 ekmek yiyordum, üstüne paket paket çikolata bisküvi dondurma, sora tatlılar yani 2500ü falan kesin buluyormusum ben .O yüzden 1500 bile zayıflatır beni :)
Ya mesela kafaya koyuyorum ama iki gun suruyor dedigin gibi tam motive olmam lazim sanirimcanım yeterince kafaya koymamışssın demekki :) ben yılbaşına kadar kilo vericem diye hedef koydum, kendimi kırmızı bir elbise içinde hayal ediyorum.O beni motive ediyor :) sen de buna benzer bir motivasyon kaynagı bulabilirsin
Günaydin kizlar 2 gündür diyetim tü tü masallah cok iyi gidiyor ;-)
Kahvaltim
2 dilim tost cavdar ekmegi 120 kc.
1 omlett 80 kc.
20 gr recel 50 kc.
2 dilim salatalik
1 kiraz domates
1 tutam roka
270 kalori ....
60 dk tempolu yuruyus ve kosu 400 kl404 kalori
ben gider yuruyus yapar :)
yani aslında ben de bu kadar hızlı vermeyi planlamıyordum ,hatta bugun biraz şeker abur cubur fln yedim ..yani şu bikaç gundur 1000 altına dusuyorum bir halsizlik oluyor.Bir de iştahım gitti cidden zorla yemek yıyorum ,bıara ben yıyememıstım hiçbir şey yine öyle olmaktan korktumSagol canim aciklaman icin ;-)
Günlük 1000 kc. Altina düsmenin tehlikeli oldugunu biliyorum...
1200 kc. Bir diyet ile baslayip biraz yükseltmek gerekiyor ama iste vucüt alisinca 1200 kalori bile fazla gelmeye basliyor ...
Izin oncesine kadar günlük 1000 kc ile 2 ayda 10 kilo verdikten sonra 1 ay duraklama dönemì yasamistim...
Benim hesabim yilbasina kadar 50-52 kilo arasi olursam yine bir duraklama dönemi yasarim..zatem sonrada korumaya gecerim...;-)
Bu arada yediklerini okuyunca sok oldum canim :)
Benim kilo almam icin 1 hafta boyunca sıkı bir aksam yemegi yemem yeterli yani azcik ipin ucu kacarsa hooop kilolar yapisiyor...
Bir zamanlar ise gece yatmadan önce neler yerdim neler kilo almak icin ...
ben bi daha asla yemem galiba hahahahahhic sormaa
240 kalorilik ogle yemegim
510 kalorideyim....
170 kalorilik sandavic...
680 kalori...
Aksam icinde 2 dilim ekmek ile tarhana corbasi düsünüyorum ;-)
günaydın kızlar.bugün yine 400 gram vermişim.verdikçe motive oluyorum.
sabah:6 tane form zeytin(32),süzme peynir(41),omlet(93),çay(19),bi çatal ıslak kek(26)
oo süpersin canım, ya ben hala spor yapamıyorum ya nolcak benim bu tembelliğimbirazdan pilates de yapıcam hazır kızımı uyutmusken
spor yapmanın böyle de bi güzelliği var istediğim herseyi yedim ama aynı zamanda da yaktım 1010 dan 710 düştüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?