60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin kk nın azimli güzel bayanları :)

Bugünkü kahvaltim
2 dilim ekmek 120 kc
1 yumurta 80 kc
beyaz peynir 70 kc
recel 25 kc
krem peynir 25 kc

320 kalori

Ogle yemegim kiymali ispanak 100 gr 150 kc
1 kutu ayran 100 kc
1 dilim ekmek 60 kc

630 kalorideyim

akşam yemeğim ıspanak yemeği tarhana corbası 3 kasık sarımsaklı yoğurt 2 dilim c.ekmeği toplamda 723 kl
kızlar yaaa ben bugün temizlik yaptım 4 saatte 1000 kl yakmışım temizliğin bu kadar kl yaktırdığını bileydim hergün yapardım :)
yakılan kl 1300
alınan kl 723
şimdi kendimi ödüllendirme vaktiiii havuclu tarcınlı kek istiyordu cnm ne zamandırrr

Canımm senin durumun farklı yani , nurtopu gibi evladın oldu , bu kiloların her biriyle cocugunu geliştirdin sen, bence kilolarına o gözle, zaten öyle inanılmaz kilolar almamışssın, forumalrı gezersen hamilelikte senden çok daha fazla kilo alanlar da var ;ki onlar bile verdi, sen de zamanla vericeksin.
Şimdi ben bekarım, hani çevremde de yakın zamanda doguran olmadığı için konuya hakim degilim açıkcası, iştahın hamilelikten mi kaynaklanıyor bilemiyorum.Sadece benim o İNANILMAZZ iştahımı kesen su içmeye başlamam ve şekeri bırakmam oldu.Su içmek en iyi süt yapan şeymiş zaten , bir de şekeri bıraksan (ilk 3-4 gün zor oluyor) inan arkası gelecek çorap söküğü gibi

oo süpermişş :)) ben de temizlik yapayım ya o zaman , evde biraz iş yaratayım kendime :))

canım ben de okuduklarımdan aynı sonuca vardım, sürekli az kalorili beslenmek metabolizma hızını düşürüyormuş, arada bir gün çok yiyorum ben de.Belki kilo vermesi bir noktada duranlar hep aynı şeyleri yaptıklarından vücutlarını buna uyum sağlayanalrdır diye düşündüm.Sen de şaşırtmayı biraz dene bakalım, belki daha etkili olur

Kuzucuk işine karışmak gibi olmasın ama öğün atlarsan metabolizman yavaşlar. Hem de halsiz düşersin. Günde 850 kalori az değil mi?
aynen haklısın hayatım, buarada işime karışmak değil elbette memnun olurum önerilerde bulunduğunda:)
ama yiyemiyorum gerçekten, bugün sadece kahvaltı yaptım mesela, şimdi zoraki kahve yapıcam.Kahvaştı dışında yedıklerımı inan kendimi zorlayarak yiyorum bilerek kalorisi yüksek şeyler yemeye çalışıyorumhatat şeker bile yiyorum yani.

seninki daha da supermis canim ya keske bende yiyemesem ama akil almaz bi istah var :)

1103 kalori ile gunu tamamlamis olmusun canim pisman olmana gerek yok ...

Tabii sekere dikkat etmek lazim belki kilo olarak geri dönmez ama surekli tukedilgi zaman karin bolgesinde yaglanmaya yol aciyor ...

haklisin canim cok sık tuketmiyorum aslinda ama yapinca da az yemekle yetinemiyorum iradesizimmm

3 dilim kek yedim 1103 kl oldu :) ve pismanimkeske bir dilimle kalabilseydim
canım 1100 kalorinin neresinden pişmansınnnn :)) helal olsun! kırk yılda bir canın çekmiş kek yemişssin nolcak :) canın çektiği şeyleri böyle kalorisini kontrol altında tutarak yemekte hiç bi sakınca yok bence , zaten o can çekmesine karşı koymak daha kötü..bir iki engel oluyosun sonra inanılmaz açgözlü şekilde saldırıyosun yanı bende öyle oluyo .
ben de senden özendim baya bi temizlik yaptım ,yapınca da acıktım yani akşam yemeğini anca yiyeyeceğim yeni acıktım .
şeker ,hamurişi az tüketiyorum, karbonatlı su içiyorum, yaptığım ekstra hiçbir şey yok yani ,bunalr iştahımı kesti benim

Bugünki kalorilerimiz gelsin o halde:
kahvaltı : 2 dilim ekmek 140, 6 zeytin 36,mantarlı omlet 100 , bal 15 ,çay
ara : ayçekirdeği 150
akşam : 3 yk yogurt(limonlu,pulbiberli) 100 ,ızgara sebze(1 kırmızı biber,2 mantar ,1/3 kabak ,yağsız,sossuz)150
ara : sütlü kahve 60 ,muz 80
toplam : 831

Selam
Teşekkür ederim moral oldu :)iştahım hep var hamilelikte katmerlendi. Şimdi ona göre üçte bir oranında azaldı porsiyonlar ama tatlıya düşkünlük kolay geçmiyor maalesef su içmeye bayılırım zaten ondan yana sıkıntı yok çok şükür. Bakalım nasıl olacak???

ya ben bir keresinde tarçınlı çay denemiştim tatlı yememek için, gerçekten tatlı isteğimi öldürmüştü . Sabah kahvaltıda içtiğim çaya kupayla içiyosam 1 ,aida bardakla içiosam 1/2 çubuk tarçın attım, çayımı yenilediğimde yine tarçını bardakta bıraktım yani aynı tarcınla kahvaltıda kaç çay içiyosam artık içtim. Bunu eger lohusalıkla ilgili bir zararı olmazsa deneyebilirsin.Aynı şekilde çubuk tarçını su şiselerine de atıyomus insanlar ama suyla denemedım ben hiç ,

Dün de pek bir şey yapmadım ama 100 gram daha gitmiş. :) Fındık yiyorum değişiklik olarak, sabah kahvaltısı da yulaf ezmesi ve süt değil 1-2 dilim tam tahıllı ekmek+yumurta+süt+peynir+salata. Hatta aralarda epey kaçamak yapıyorum. 2-3 kare bitter çikolata yemiştim mesela. Biraz daha böyle devam edeyim, eski sisteme geçeceğim.

Günaydin kizlar

Kahvaltim 2 dilim ekmek 120 kc
20kc peynir
20kc recel
az bisey yumurta 30kc
nescafe
200 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…