Günaydin kk nın azimli güzel bayanları :)
Bugünkü kahvaltim
2 dilim ekmek 120 kc
1 yumurta 80 kc
beyaz peynir 70 kc
recel 25 kc
krem peynir 25 kc
320 kalori
Canımm senin durumun farklı yani , nurtopu gibi evladın oldu , bu kiloların her biriyle cocugunu geliştirdin sen, bence kilolarına o gözle, zaten öyle inanılmaz kilolar almamışssın, forumalrı gezersen hamilelikte senden çok daha fazla kilo alanlar da var ;ki onlar bile verdi, sen de zamanla vericeksin.Merhaba
Çok teşekkürler ederim uzun uzun yazmışsınız güzel dualarınız için de çok sağolun amin inşallah...
Ben de öyleyim işte eşimden fazla yiyorum kendimi durdurmazsam nasıl 28 kg aldım sanıyorsunuz :)haftada 2 kg alınır mı aldım işteneyse olan oldu işte... Aslında sorunum şu : bebiş görmeye gelenlere yapılan hamurişlerini afiyetle yemem. Onları yemeği bir bıraksam problem kalmayacak ama onların orada olduğunu bildikçe dayanamıyorum ben de aklımda duracağına midemde dursun diyor ve yiyorum. Aslında buraya dönmemin sebebi tartı günü heyecanını tekrar yaşamak zaten çok büyük hayallerim yok ilk etapta 60 kg bana yeter.
Sizin de az kalmış hedefe ne güzel bilinçli beslenmek sağlık için ne kadar önemli çok iyi biliyorum da uygulaması zor işte keşke iştahsız biri olaydım keşke...
oo süpermişş :)) ben de temizlik yapayım ya o zaman , evde biraz iş yaratayım kendime :))akşam yemeğim ıspanak yemeği tarhana corbası 3 kasık sarımsaklı yoğurt 2 dilim c.ekmeği toplamda 723 kl
kızlar yaaa ben bugün temizlik yaptım 4 saatte 1000 kl yakmışım temizliğin bu kadar kl yaktırdığını bileydim hergün yapardım :)
yakılan kl 1300
alınan kl 723
şimdi kendimi ödüllendirme vaktiiii havuclu tarcınlı kek istiyordu cnm ne zamandırrr
canım ben de okuduklarımdan aynı sonuca vardım, sürekli az kalorili beslenmek metabolizma hızını düşürüyormuş, arada bir gün çok yiyorum ben de.Belki kilo vermesi bir noktada duranlar hep aynı şeyleri yaptıklarından vücutlarını buna uyum sağlayanalrdır diye düşündüm.Sen de şaşırtmayı biraz dene bakalım, belki daha etkili olurKızlar günaydın :) Ben diyetime devam ediyorum ama biraz esnettim bu hafta. Pazartesi ve dün de spor yapmamıştım. Az önce tartıya korkarak çıktım ama 300 gram vermişim. Vücudu şaşırttığım için mi böyle oldu sizce? Yoksa ben hayal mi gördüm tartıda az önce?
Not: Bugün spor düzenime başlıyorum yine. Diyet programı da aynen devam ama annem yine şaşırtmaya devam edelim bence diyor. Siz ne dersiniz?
aynen haklısın hayatım, buarada işime karışmak değil elbette memnun olurum önerilerde bulunduğunda:)Kuzucuk işine karışmak gibi olmasın ama öğün atlarsan metabolizman yavaşlar. Hem de halsiz düşersin. Günde 850 kalori az değil mi?
seninki daha da supermis canim ya keske bende yiyemesem ama akil almaz bi istah var :)aynen haklısın hayatım, buarada işime karışmak değil elbette memnun olurum önerilerde bulunduğunda:)
ama yiyemiyorum gerçekten, bugün sadece kahvaltı yaptım mesela, şimdi zoraki kahve yapıcam.Kahvaştı dışında yedıklerımı inan kendimi zorlayarak yiyorumbilerek kalorisi yüksek şeyler yemeye çalışıyorumhatat şeker bile yiyorum yani.
Ogle yemegim kiymali ispanak 100 gr 150 kc
1 kutu ayran 100 kc
1 dilim ekmek 60 kc
630 kalorideyim
Ara 137 kalori
Aksam yemegi henüz yiyemedim
767-800 kalori arasindayim
3 dilim kek yedim 1103 kl oldu :) ve pismanimkeske bir dilimle kalabilseydim
1103 kalori ile gunu tamamlamis olmusun canim pisman olmana gerek yok ...
Tabii sekere dikkat etmek lazim belki kilo olarak geri dönmez ama surekli tukedilgi zaman karin bolgesinde yaglanmaya yol aciyor ...
canım 1100 kalorinin neresinden pişmansınnnn :)) helal olsun! kırk yılda bir canın çekmiş kek yemişssin nolcak :) canın çektiği şeyleri böyle kalorisini kontrol altında tutarak yemekte hiç bi sakınca yok bence , zaten o can çekmesine karşı koymak daha kötü..bir iki engel oluyosun sonra inanılmaz açgözlü şekilde saldırıyosun yanı bende öyle oluyo .3 dilim kek yedim 1103 kl oldu :) ve pismanimkeske bir dilimle kalabilseydim
SelamCanımm senin durumun farklı yani , nurtopu gibi evladın oldu , bu kiloların her biriyle cocugunu geliştirdin sen, bence kilolarına o gözle, zaten öyle inanılmaz kilolar almamışssın, forumalrı gezersen hamilelikte senden çok daha fazla kilo alanlar da var ;ki onlar bile verdi, sen de zamanla vericeksin.
Şimdi ben bekarım, hani çevremde de yakın zamanda doguran olmadığı için konuya hakim degilim açıkcası, iştahın hamilelikten mi kaynaklanıyor bilemiyorum.Sadece benim o İNANILMAZZ iştahımı kesen su içmeye başlamam ve şekeri bırakmam oldu.Su içmek en iyi süt yapan şeymiş zaten , bir de şekeri bıraksan (ilk 3-4 gün zor oluyor) inan arkası gelecek çorap söküğü gibi
ya ben bir keresinde tarçınlı çay denemiştim tatlı yememek için, gerçekten tatlı isteğimi öldürmüştü . Sabah kahvaltıda içtiğim çaya kupayla içiyosam 1 ,aida bardakla içiosam 1/2 çubuk tarçın attım, çayımı yenilediğimde yine tarçını bardakta bıraktım yani aynı tarcınla kahvaltıda kaç çay içiyosam artık içtim. Bunu eger lohusalıkla ilgili bir zararı olmazsa deneyebilirsin.Aynı şekilde çubuk tarçını su şiselerine de atıyomus insanlar ama suyla denemedım ben hiç ,Selam
Teşekkür ederim moral oldu :)iştahım hep var hamilelikte katmerlendi. Şimdi ona göre üçte bir oranında azaldı porsiyonlar ama tatlıya düşkünlük kolay geçmiyor maalesefsu içmeye bayılırım zaten ondan yana sıkıntı yok çok şükür. Bakalım nasıl olacak???
canım ben de okuduklarımdan aynı sonuca vardım, sürekli az kalorili beslenmek metabolizma hızını düşürüyormuş, arada bir gün çok yiyorum ben de.Belki kilo vermesi bir noktada duranlar hep aynı şeyleri yaptıklarından vücutlarını buna uyum sağlayanalrdır diye düşündüm.Sen de şaşırtmayı biraz dene bakalım, belki daha etkili olur
Günaydin kizlar
Kahvaltim 2 dilim ekmek 120 kc
20kc peynir
20kc recel
az bisey yumurta 30kc
nescafe
200 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?