merhaba hoşgeldiniz kaç kilo vermiştiniz şu an boyunuz kilonuz kaç ? merak ettim :) ne güzel ,burası cidden işe yarıyor demekki :)Verdiğim kiloları geri alarak döndüm gruba kimler var eskilerden 11 ay öncelerden bilmiyorum ama motivasyon güzeldi o günlerde. Şimdi yeniden başlama zamanııı merhaba kızlaaarrÖ
Yine ilk bildirimi ben yapayimmm
Baslangic: 65
Hedef kilo: 55
Gecen hafta:64.4
Bu hafta: 62.9
Haftalik fark: 1,5
Cok mutluyum kizlarr, tartida 62 li rakami görunce. Bunda regl olmus olmaminda katkisi var ama olsun. Motivasyonum tam gaz suan. Sizlerdende mutlu haberler almak dilegiyle
Kilo bildirimi:
Başlangıç:62,8
Hedef:56
Geçen hafta:68,6
Bu hafta:57,7
Fark:900 gram
Toplam verilen:5,1 kg
Kızlar bu kadar farkı hiç beklemiyodum. bu hafta 300 gram falan verdiğimi düşünüyodum.çünkü abur cubur çörek poğaça yiyorum sürekli.geçen hafta aldığım kiloları bu hafta vermiş oldum.
Allah kafein ne deyim sana sabah sabah şoka girdim68 den 57 ye düstüm yazmşsn başta bi afalladm o ne yaaa dedim sonra bide başlangç kilona baktm jeton düştü
Ama.tebrikler canmm güzel kilo vermissinAyy hiç farkında değilim.Uyanamamışım ben henüz.
Kilo bildirimi:
Başlangıç:62,8
Hedef:56
Geçen hafta:68,6
Bu hafta:57,7
Fark:900 gram
Toplam verilen:5,1 kg
Kızlar bu kadar farkı hiç beklemiyodum. bu hafta 300 gram falan verdiğimi düşünüyodum.çünkü abur cubur çörek poğaça yiyorum sürekli.geçen hafta aldığım kiloları bu hafta vermiş oldum.
Günaydın. Ben de bir hafta da 11 kilo mu dedimAllah kafein ne deyim sana sabah sabah şoka girdim68 den 57 ye düstüm yazmşsn başta bi afalladm o ne yaaa dedim sonra bide başlangç kilona baktm jeton düştü
VAUUUUVVV Maşallah size.Günaydın.Yine ilk bildirimi ben yapayimmm
Baslangic: 65
Hedef kilo: 55
Gecen hafta:64.4
Bu hafta: 62.9
Haftalik fark: 1,5
Cok mutluyum kizlarr, tartida 62 li rakami görunce. Bunda regl olmus olmaminda katkisi var ama olsun. Motivasyonum tam gaz suan. Sizlerdende mutlu haberler almak dilegiyle
Ama.tebrikler canmm güzel kilo vermissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?