60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Verdiğim kiloları geri alarak döndüm gruba kimler var eskilerden 11 ay öncelerden bilmiyorum ama motivasyon güzeldi o günlerde. Şimdi yeniden başlama zamanııı merhaba kızlaaarrÖ
merhaba hoşgeldiniz kaç kilo vermiştiniz şu an boyunuz kilonuz kaç ? merak ettim :) ne güzel ,burası cidden işe yarıyor demekki :)

Merhaba kızlar yarın tartı günü benden güzel haberler vaaaaaarrrr

ayy ben haftasonuna kadar ıyıydım 2 gun en yakın arkadasımda kaldım , mahvolduk ya delı gıbı yedık , esı ve o da pazartesı dıyetı baslıycaz dedıler :)) umarım almamısımdırr , bana da göbegım bıraz duzlestı gıbı gelıo ama

iyi akşamlar kızlar.bugün sabah çeyrekten daha az bazlama,biraz tereyağ, kavurma, zeytin yedim.yarım elma yedim arada.canım acayip tatlı istedi bugün.gidip aldım. iki tane ıspanaklı börek,top top çikolata kaplamalı bi tatlı bi de bisküvi yedim.az öncede patlamış mısır yedim.en azından yemek yemedim diye avutuyorum kendimi.off bu abur cubursuz nası yapıcamki ben.aldığımı düşünmüyorum bu hafta ama bakalım kaç gelicem yarın.

Yine ilk bildirimi ben yapayimmm
Baslangic: 65
Hedef kilo: 55
Gecen hafta:64.4
Bu hafta: 62.9
Haftalik fark: 1,5

Cok mutluyum kizlarr, tartida 62 li rakami görunce. Bunda regl olmus olmaminda katkisi var ama olsun. Motivasyonum tam gaz suan. Sizlerdende mutlu haberler almak dilegiyle

Selam kızlar kilo bildirimi
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo :59.2
Şimdiki kilo : 57.7
Fark :1. 500gr
Toplam fark : 17.5
Hedef :53 :) az kaldıııııııı aaaazz
bu hafta iyi verdim tabi karabuğdayn etkisi büyük regl deki bütün ödemi attı ve en önemlisi geri almadm ama tabi diyete devam ettiğim için almadm

Tebrik ederim tatlmmmm

Reactions: mhn
Kilo bildirimi:
Başlangıç:62,8
Hedef:56
Geçen hafta:68,6
Bu hafta:57,7
Fark:900 gram
Toplam verilen:5,1 kg

Kızlar bu kadar farkı hiç beklemiyodum. bu hafta 300 gram falan verdiğimi düşünüyodum.çünkü abur cubur çörek poğaça yiyorum sürekli.geçen hafta aldığım kiloları bu hafta vermiş oldum.

Öncelikle tebrik ederim mhn ve sln71, çok güzel kilo vermişsiniz Başarılarınızın devamını dilerim
Benim kilo bildirimim;
Başlangıç: 64,4
Hedef: 52
Geçen hafta: 63,8
Bu hafta: 63,3
Haftalık fark: 0,5

Cuma günü 62,9 u görmüştüm ama haftasonu almışım. Haftasonları hep kilo alıyorum ya

Allah kafein ne deyim sana sabah sabah şoka girdim 68 den 57 ye düstüm yazmşsn başta bi afalladm o ne yaaa dedim sonra bide başlangç kilona baktm jeton düştü

Hemen alıntıyla düzeltiyim bari kızlar.

Başlangıç:62,8
Hedef:56
Geçen hafta:58,6
Bu hafta:57,7
Fark:900 gram
Toplam verilen:5,1 kg

Reactions: mhn
VAUUUUVVV Maşallah size.Günaydın.

Baslangic: 63,3
Hedef kilo: 54
Gecen hafta:63,3
Bu hafta: 62,6
Haftalik fark: 700 gr

Hafta başında çok yedim hafta sonunda az yedim bir de oğlum sağolsun yordu biraz beni
Birde şu hazımsızlık işini çözsem tam olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…