hamileliğe 58 ile başladım 75 kilo ile bitirdim 17 kilo almıştım doğumdan sonra 66 a kadar indim sonra bir müddet veremedim işe başladım baktım olucağı yok biraz dikkar ettim yiyeceklerime 63 e düştüm yazada düğünler var bide giydiklerim hoş durmuyo bel ve kalça bölgemden şikayetçiyim bende o yüzden tekrar başladım dikkat etmeye birde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum çünkü çok abur cubur yiyordumAma iyi vermissin sen yani dogum oncesi kiona dort kilo kalmis benim daha on kilo fazlam var bi on kilo verdim ama bende 58 dim hamilelikten once sen kac kiloyla doguma girdin ayy hadi canim insaallah citir oluruz bizde..ben ama bugun tutmadim bogazimi hic diyet yapmaktan korkuyorum yine sonuc alamkcam diye neyse Allah buyuktur zayiflariz bizde insaallah
Benimde o şekil göbeğim aynaya bakmaktan korkuyorum mekik çekmek lazım sıkılaşmak lazım ama ben vakit bulamıyorum bile hem çalışıyorum hemde benim afacanla uğraşmak yoruyor beni ama zaman ayırıcam artık yoksa ilerde hiç veremiycem gibi geliyorbu sabah: 2 dilim ekmek, 1 kibrit kutusu beyaz peynir + ıhlamur yedim
öğlen: mercimek çorbası ve fırında makarna yemeyi planlıyorum
akşama: Allah kerim diyelim...
bugünden itibaren oruca ara veriyorum çünkü her an hasta olabilirim. asıl rejim sınavı şimdi başlıyor yani, oruçluyken inanın herşey daha kolay, yemeyeceğiniz kesin olduğu için ne çikolata krizi ne açlık hissi hiçbişey etkilemiyor insanı oruçluyken. şimdi serbest durumda kalınca inşallah sapıtmam.
yaaa kızlar bişey sorucam, benim doğumdan sonra göbeğimin alt kısmı sönmüş balon gibi buruşuk buruşuk duruyor aynalara küstüm. napıcam ben, sizlerde de öyle olan varmı, benmi sıkılaşamadım acaba birtek?
Ayy ben cok aldimm 58 60 civari hamile kaldim 82 ile bitirdim bende gobek ve belden sikayetciyim bacaklarim falan cok ince ama gobek olunca giydigim hic bir sey yakismiyor bende ayaktayken cok atistiririm bide aksamlari yeme huyum olmasa belki coktan vermistim ama artik aksamlarida yemicem abartmadan dikkat etcem sonra halim kalmiyor yerimden kalkmayahamileliğe 58 ile başladım 75 kilo ile bitirdim 17 kilo almıştım doğumdan sonra 66 a kadar indim sonra bir müddet veremedim işe başladım baktım olucağı yok biraz dikkar ettim yiyeceklerime 63 e düştüm yazada düğünler var bide giydiklerim hoş durmuyo bel ve kalça bölgemden şikayetçiyim bende o yüzden tekrar başladım dikkat etmeye birde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum çünkü çok abur cubur yiyordum
Bende bu aralar tutamadigim oruclari tutmayi dusunuyorum hazir gunler kisaykenbu sabah: 2 dilim ekmek, 1 kibrit kutusu beyaz peynir + ıhlamur yedim
öğlen: mercimek çorbası ve fırında makarna yemeyi planlıyorum
akşama: Allah kerim diyelim...
bugünden itibaren oruca ara veriyorum çünkü her an hasta olabilirim. asıl rejim sınavı şimdi başlıyor yani, oruçluyken inanın herşey daha kolay, yemeyeceğiniz kesin olduğu için ne çikolata krizi ne açlık hissi hiçbişey etkilemiyor insanı oruçluyken. şimdi serbest durumda kalınca inşallah sapıtmam.
yaaa kızlar bişey sorucam, benim doğumdan sonra göbeğimin alt kısmı sönmüş balon gibi buruşuk buruşuk duruyor aynalara küstüm. napıcam ben, sizlerde de öyle olan varmı, benmi sıkılaşamadım acaba birtek?
gel senide zayiflatiriz elbet bak burda ki herkes tam citir olmuskızlar benide zayıflatınnn :)
Gunaydin kizlar ne zaman kilo bildirimi yapiyoruz
Ben bu sabah olctum 67 olmusum bi 400 gram gitmis umarim kalicidir yani sudan gitmemistir neyse kizlar grs herkese mutlu hafta sonlari
Ahh canim sagol pazartesi tekrar bildiririm ozamanRahimeeee , kilo bildirimi pazartesi gunleri canim.
Adetken tatlı krizlerinin onune nasıl geçicem ya ooff ooff
Off evet bu konuda benim de yardıma ihtiyacım varne yersem yiyeyim çikolatanın yerini tutmuyor ne bulsam yiyorum o yüzden :/
74 le başlamıştım 3 ayda 67.5 olmuştum.ama iş ortamı yüzünden sürdüremedim istikrarımı.şimdi 71 im. Boyum 169 hedefim 60 inşallahmerhaba hoşgeldiniz kaç kilo vermiştiniz şu an boyunuz kilonuz kaç ? merak ettim :) ne güzel ,burası cidden işe yarıyor demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?