60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hamileliğe 58 ile başladım 75 kilo ile bitirdim 17 kilo almıştım doğumdan sonra 66 a kadar indim sonra bir müddet veremedim işe başladım baktım olucağı yok biraz dikkar ettim yiyeceklerime 63 e düştüm yazada düğünler var bide giydiklerim hoş durmuyo bel ve kalça bölgemden şikayetçiyim bende o yüzden tekrar başladım dikkat etmeye birde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum çünkü çok abur cubur yiyordum

bu sabah: 2 dilim ekmek, 1 kibrit kutusu beyaz peynir + ıhlamur yedim
öğlen: mercimek çorbası ve fırında makarna yemeyi planlıyorum
akşama: Allah kerim diyelim...
bugünden itibaren oruca ara veriyorum çünkü her an hasta olabilirim. asıl rejim sınavı şimdi başlıyor yani, oruçluyken inanın herşey daha kolay, yemeyeceğiniz kesin olduğu için ne çikolata krizi ne açlık hissi hiçbişey etkilemiyor insanı oruçluyken. şimdi serbest durumda kalınca inşallah sapıtmam.

yaaa kızlar bişey sorucam, benim doğumdan sonra göbeğimin alt kısmı sönmüş balon gibi buruşuk buruşuk duruyor aynalara küstüm. napıcam ben, sizlerde de öyle olan varmı, benmi sıkılaşamadım acaba birtek?

Benimde o şekil göbeğim aynaya bakmaktan korkuyorum mekik çekmek lazım sıkılaşmak lazım ama ben vakit bulamıyorum bile hem çalışıyorum hemde benim afacanla uğraşmak yoruyor beni ama zaman ayırıcam artık yoksa ilerde hiç veremiycem gibi geliyor

Ayy ben cok aldimm 58 60 civari hamile kaldim 82 ile bitirdim bende gobek ve belden sikayetciyim bacaklarim falan cok ince ama gobek olunca giydigim hic bir sey yakismiyor bende ayaktayken cok atistiririm bide aksamlari yeme huyum olmasa belki coktan vermistim ama artik aksamlarida yemicem abartmadan dikkat etcem sonra halim kalmiyor yerimden kalkmaya

Bende bu aralar tutamadigim oruclari tutmayi dusunuyorum hazir gunler kisayken
Benimde gobegim hem cok buyuk ve cokta catladi bide cok yumusak daha ici bosalmadigi icin bilmiyorum bosalsa kesin benimkide burus burus olur.) aslımda mekık ceksek sıkılastırırda ama ben ıste o konularda cok tembelımm

günaydın kızlarr benim bildirim günüm pazartesi ama bugün adet oldum=( adetken kiloda oynama olur mu acaba

günaydın arkadaşlar, bende hasta oldum oruca ara verdim , ama varya oruç süper bir kendine hakim olma yöntemi, şimdi oruç yok nasılsa diye canım herşeyi çekiyor, yemesem ölecekmişim gibi hissediyorum... ama tabiki dikkat ediyorum. birkaç gündür işlerim çok yoğundu sık gelemedim, sporda yapamadım. inşallah bugün itibari ile normale dönüyorum.
dünkü menüm:
sabah çeğrek tost istemiştim yarım ekmek göndermişler ((
öğlen çorba ve fırında makarna
ara: 1 paket N**** (Siyahi)
akşam: yarım porsiyon kadar taze fasulye.
pek iç açıcı bir menü değil ama düzelecek inşallah...

Gunaydin kizlar ne zaman kilo bildirimi yapiyoruz
Ben bu sabah olctum 67 olmusum bi 400 gram gitmis umarim kalicidir yani sudan gitmemistir neyse kizlar grs herkese mutlu hafta sonlari

merhaba hoşgeldiniz kaç kilo vermiştiniz şu an boyunuz kilonuz kaç ? merak ettim :) ne güzel ,burası cidden işe yarıyor demekki :)
74 le başlamıştım 3 ayda 67.5 olmuştum.ama iş ortamı yüzünden sürdüremedim istikrarımı.şimdi 71 im. Boyum 169 hedefim 60 inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…