- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
aaa süpermiş evet çok haklısın böyle bır şeyler yapabilirim süper olur hiç düşünmemiştim, bu nasıl yapılıo mesela ?
hiç yemedin farz et , unut bu yedıklerını, dıyet yapıyorum ben demeye devam et , kandır beynını :))Evet canım aynen bende de öyle oluyo.canım sıkılıyo sıkıldıkça daha çok yiyorum.kilomdan yine şikayetçi değilim ama çok çabuk kilo alıyorum.eminim şimdi 1kilo almışımdır yine.napalım birazda alıcaz artık.yarın motive etmeye çalışıcam kendimi bakalım.
tamam canım bakıyorumCanm bende yine kk da okudum istersen sende bi bak netten ama ben sabahtan başlayp acıktkça yoğurtla karıştırıp yedim bide elma yedim yannda tadı kötü çünkü
Haha tamam canım öyle düşüncem.:)hiç yemedin farz et , unut bu yedıklerını, dıyet yapıyorum ben demeye devam et , kandır beynını :))
selam nasıl yapılıyor karabuğday kürü benimde reğlide ikinci günüm dünden bugüne 1 kilo fazlam varSelam kızlar keyifler nasıl ben iki gündür karabuğday kırü yapıyorum regl dönminde ödem atsın diye bu ikinci günüm ilk gün 600 gr gitti ve göbeğim indi bakalm yarn sabah yine tartlcam sonucu bildiririmpeacock canm 27 sinde düğün var demissin iki gün önce böyle ödem attıran bi diyet yapabilirsin canmmm
selam nasıl yapılıyor karabuğday kürü benimde reğlide ikinci günüm dünden bugüne 1 kilo fazlam var(nasıl giderki bu göbüş
teşekkür ederim canım bunu deneyeceğim.Canm karabuğdayı geceden sıcak suyla ıslattm sabaha yenilecek yumuşaklkta oluyor ilk gün sabah 1 haşlanmış yumurta ve domatesle yedim 3 kaşık tabi buğdayı yogurtladm yoksa yenmiyo ve gün içinde 2 şer 3 er kaşık acıktıkça yedim 1 elma yedim bide ilk gün 600 gr gitti 2 gün sadece yoğurtlu karabuğday ve elma yedim 4 öğün 2 3 litre su içtm 500 gr gitmiş bugünde ve reglde göbek şişer ya gıcık olur şuan karnm dümdüz ödem gitti yani çok hafif hissediyorum kendimi ve her ay regl döneminde yapmayı düşünüyorum bugün normal diyetime dönd7m canm yapmanı tavsiye ederim
Günaydın kızlar.sabah 2tane haşlanmış yumurta bi dilim ekmek ve peynir yedim.az öncede mandalina yedim.şimdiye kadar bi sorun yok.öğlende çorba ve 3 tane lahana sarması yemeyi düşünüyorum.inşallah abartmam yine dayanamayıp.
Ben burdayım :)) ama yediklerimi yazamıyacağımiyi akşamlar kızlar :)
yine kimse kalmamış burda.:)
bugün sabah 1 tane ya da 2 tane krep yedim.öğlen de çiğköfte dürüm yedim ayranla beraber.akşam canım istemedi sadece bi tane lahana sarması yedim.biraz eski halime döndüm gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?