60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa süpermiş evet çok haklısın böyle bır şeyler yapabilirim süper olur hiç düşünmemiştim, bu nasıl yapılıo mesela ?

Canm bende yine kk da okudum istersen sende bi bak netten ama ben sabahtan başlayp acıktkça yoğurtla karıştırıp yedim bide elma yedim yannda tadı kötü çünkü

hiç yemedin farz et , unut bu yedıklerını, dıyet yapıyorum ben demeye devam et , kandır beynını :))

Günaydın kızlar.sabah 2tane haşlanmış yumurta bi dilim ekmek ve peynir yedim.az öncede mandalina yedim.şimdiye kadar bi sorun yok.öğlende çorba ve 3 tane lahana sarması yemeyi düşünüyorum.inşallah abartmam yine dayanamayıp.

selam nasıl yapılıyor karabuğday kürü benimde reğlide ikinci günüm dünden bugüne 1 kilo fazlam var (nasıl giderki bu göbüş

hop hop işte bugünki kahvaltım gelsin bakalım;
20 gr kutuda ki pınar beyaz peynir
yarım simit
1 fincan 2 şekerli çay(reğliden dolayı tatlı istiyor canım yoksa atmazdım)
ara öğün 1/4 elma ve su ana kasar 1 lt su
öğlen yemeğim
hindi tandir
sebze çorbası ve varsa salata+1 dilim ekmek

selam nasıl yapılıyor karabuğday kürü benimde reğlide ikinci günüm dünden bugüne 1 kilo fazlam var (nasıl giderki bu göbüş

Canm karabuğdayı geceden sıcak suyla ıslattm sabaha yenilecek yumuşaklkta oluyor ilk gün sabah 1 haşlanmış yumurta ve domatesle yedim 3 kaşık tabi buğdayı yogurtladm yoksa yenmiyo ve gün içinde 2 şer 3 er kaşık acıktıkça yedim 1 elma yedim bide ilk gün 600 gr gitti 2 gün sadece yoğurtlu karabuğday ve elma yedim 4 öğün 2 3 litre su içtm 500 gr gitmiş bugünde ve reglde göbek şişer ya gıcık olur şuan karnm dümdüz ödem gitti yani çok hafif hissediyorum kendimi ve her ay regl döneminde yapmayı düşünüyorum bugün normal diyetime dönd7m canm yapmanı tavsiye ederim

selam arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
dün iftarda:
mercimek çorbası
patetes yemeği
pilav
cacık yedim
akşamda 2 mandalina 1 muz yedim

sahurda: yine makarna ve biraz yoğurt

ama depresyondayım dipteyim sondayım... kızım gece hiç uyumadı sabahresmen ağlayarak işe geldim artık psikolojim bozuldu, 1 yaşına geldi ama nezaman düzelecek bu uykular deliricem gerçekten, eve gidesim yok, akşam mesaiye kalıcam kendi isteğimle, yarında mesai yapıcam. eve gitmek istemiyorum yaa varmı böyle bişey, kafayı yedim resmen....

kızlar bende yogurt kürüne başladım ve gunde 2 25 l,tre su içiyorum ama yataktan kalkınca ınen gobeyım evde ıkı dakka gezınce kocamn oluyor bende mı odem atmalıyım ılk once

graphıcdesıgner ıkı tane kucuk annesı olarak aynı deprosyanlardan bende gectım hatta buyuk oglumu dovdum ama suan cok pısmanın gecmıse baktıgımda cocugumla doya doya vakıt gecıremedıgımı farkettım ıcıme bır tas oturdu sankı yanı bu zmanlar gecıyor annelık zor bır meslek bıraz sabırla ocuguna sevgını daha cok hıssettırırsen ıkınızdede bır rahtalama oldugunu goreceksın

esmacım ben heralde bi sakinleştirici filan içsem iyi olacak yoksa deliriceğimi hissediyorum. yani annelik normal kafada bir insanın yapabileceği bişey değil sanki, bana öyle geliyor. sabır üstü sabır, uykusuzluğa yorgunluğa sese ağlamaya dayanacak bir vucut lazım, ama bana ağır geliyor, ölsem keşke diye dua ederken buluyorum kendimi. yaşamaktan soğudum ya sürekli ağlıyasım var, ben napıcam bilmiyorum

KARDES OLE DUSUNME bızamnlar bn neydım yuzum yerlerden kalkmıyordu sen sımdı ıse gıdıyor rahartlıyorsun ıkıncı cocugum dogdugunda 1 bucuk yasındaydı oglum hemde nedeprosyan o kadar ezıyet etmısımkı dıyorum ogluma oglu babasına hergun senı sevıyorum derken bna demezdı sonra dusundum ben bakıcı olmak degıl anne olmak ıstıyorum ınan evım bes dakka duzgun durmaz sureklı kardes kıskanclıgı kavgası ben ıse gulmeyı bosvermeyı ogrendım adem gunesı takıp edebılırsın

bende kahvaltıda uc kasık yogurt yarım lımon bır tatlı kasıgı kırmızı biber kürü bır lt su kıprıt kutusu peynır yedım cunku oleden sonra mısafrlık var bakalım bugun sınavdan gecebılecekmıyım

teşekkür ederim canım bunu deneyeceğim.

merhaba kızlarrr nasıl gidiyor pazartesi ye az kaldııı cok heyecanlıyım verdım galıba bu hafta :))) dun mısafırler geldı , elbıse gıymıstım kac kılosun cok ınce duruyosun fln dedıler , cok mutlu oldum

Öğlen bi kase çorba bi bardak ayran ve 4 tane lahana sarması yedim.arada mandalina biraz balık kraker yedim.akşam bi bardak ayran ve 4 tane şahana yedim yine.az yemedim ama öyle çok da yemedim.yavaş yavaş eski düzene dönücek gibiyim.

iyi akşamlar kızlar :)
yine kimse kalmamış burda.:)
bugün sabah 1 tane ya da 2 tane krep yedim.öğlen de çiğköfte dürüm yedim ayranla beraber.akşam canım istemedi sadece bi tane lahana sarması yedim.biraz eski halime döndüm gibi.

Ben burdayım :)) ama yediklerimi yazamıyacağım

Verdiğim kiloları geri alarak döndüm gruba kimler var eskilerden 11 ay öncelerden bilmiyorum ama motivasyon güzeldi o günlerde. Şimdi yeniden başlama zamanııı merhaba kızlaaarrÖ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…