60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kitabını aldım ama internet sitesinde de yeterli bilgi var. almasan da olur. ekstra bir sey yok kitapta
aa haberim yoktu, bir okuyayım, çok teşekkürler chemes'cim , benim öyle belirli bir sağlık sorunum yok gerçi, ama merak ediyorum neler söylüyor, tavsiyeleri neler

Günaydın arkadaşlar
Dünkü menümü yazıyorum;
Akşam iftarda: 1 kase çorba + 1 dilim ekmek + pilav üstü döner + 1 dido (bu olmasaydı süperdi)
Saat: 22:00'de bir miktar mekik çektim, biraz sopa hareketi denilen bişey var sırtımdaki ve belimdeki yağlar için, azıcıkta ondan yaptım.
Gece 04,30 sahurda: 1 tabak makarna ve yoğurt (makarna beni tok tutuyor) + bol su

esmaaa06 canım hoşgeldin inşalllah sende umduğum kilolara sağlıkla kavuşursun.

wuww bebegım harıkasın , o yağlar yok mu o yağlar onlarla da olmuyo onlarsız da :)))
Ya peacock sen nasıl bir CAN'sın o tatlı dillerini yesinler. Diyetisyenimin yüzündeki ifadeyi görmenizi isterdim.2.600 gr dedi. Kardiyo mu yaptın dedi.Şoka girdi adamcağız.Tarçınla kırmızı pul biber sanırım sırrı. Çünkü ekstra bir şey yapmadım.Neredeyse içtiğim suya bile tarçın koyacağım :)) O kadar çok seviyorum yani.Bir de boğazımı çok tutarım

pinoli fena halde seni takip edesim var:)
diyetisyene ne sıklıkta gidiyorsun?
gerçekten insan işin püf noktasını merak ediyor.
yıllardır buralarda olan biri olarak en önemlsi sağlıklı ve az yemek+spor olduğunu biliyoruz. ama diyosun ya kırmızı biber falan işte onlar cebediyo. 2,6 k. yağı 1 haftada mı yaktın 2 hafta da mı ?
bir de kızrmızı biber iştahını açmadı mı ?(benim açıyor da ama aslında işi beyinde bitirdikten sonra iştahın açılsa ne olur miden kazısa ne olur)

hooooop dünkü menüm geldi

Sabah:salatalık
ara:adaçayı
Öğlen: 2 yumurta, 100g. peynir, biber, maydanoz, 3ceviz, 10 fıstık, 7 zeytin
ara: 1 dilim kabak tatlısı
akşam19 a kadar :1 cennet elması, hazır küçük pizanın 1/8i, yarım dilim mısır ekmeği, salata, 1 tabak kapuska, 2-3 kestane
ara papatya çayı

gün boyu :2 maden suyu, bol su

Edebilirsin tabiki de hedef56 . Hafta da 1 gidiyorum.Biz diyet yapmıyoruz zaten. Sağlıklı besleniyoruz. Az yemek diye bir şey yok benim literatürümde. En faydalı şeyleri kararında yemek var.

2.600 gr 1 hafta da verdim tatlım.Ama asla kaçamak yok. Bir de siz kalori sayıyorsunuz. Ben onu yapmadım hiç. Zararlı diyemem ama benim diyetisyenim çok kızdı ondan yapamadım.Biber iştahımı açmadı.Birazda hırs vardı işin içinde. Hırstan yağ yaktım sanırım Yeşil çay içtim ama 2 fincan günde.Fazlası yasak bana.Ara öğünlerde probiyotik yoğurt ve badem,ceviz,incir,gün kurusu filan yedim.Meyve beni acıktırıyor çünkü. Bir tek ayva tok tutuyor.

Yarın hemen gidip marketten ayva yeşilçay probiyotik yoğurt ve tarçın alıcam.

annem de tarcınlı su ıcıyo hep, dur ben de onun suyuna sulanayım , dugun var 27sınde , elbısemden azıcık gobegım cıktı onu yok etmem lazımmmmmm D

Selam kızlar keyifler nasıl ben iki gündür karabuğday kırü yapıyorum regl dönminde ödem atsın diye bu ikinci günüm ilk gün 600 gr gitti ve göbeğim indi bakalm yarn sabah yine tartlcam sonucu bildiririm peacock canm 27 sinde düğün var demissin iki gün önce böyle ödem attıran bi diyet yapabilirsin canmmm

bebegim dısarılara at kendını bısıler yap, bı havan degıssın, bıze de bugun mısafırler geldı delı yedım ama kahvaltı yapmamıstım akşam da yemıycem , bırazcık kurtarıım :))

Canım dışarı çıkınca da ne yiyceğimi şaşırıyorum.gidip kebap makarna falan yiyorum.hele yanımda erkek arkadaşım olursa yandık.lahmacunla başlayıp kebap üstüne baklava falan yiyoruz.misafirlerden oluyo benimde hep ,fenalık geliyo artık.hergün çayın yanında abur cubur hamur işi yeniyo.bende öğlen öyle bi yiyorumki bugün resmen iki kez öğle yemeği yedim bi de abur cubur yedim üstüne.akşam yemeği istesemde yiyemezdim heralde.şu öğle yemeğini bi atlatsam gerisi gelicek.yarın biraz market alışverişi yapıp atıştırmalık bişeyler alıcam.belki o zaman en azından abur cuburdan vazgeçerim.motivasyonum düştü sanırım benim.

tatlımm zaten kilon normal , her sey yolunda, buara da böyle oslun de, canın istiyo yapıcak bir şey yok, zaten kilon normal, alsan alsan kac gram alıcaksın bosver , kendını strese sokma, sefam olsun de, strese soktkca beyın o sekılde işlio ve daha fazla kilo alınıyo, yanı ben de böyle oluyo en azından , amannn rahat oll, :)

aaa süpermiş evet çok haklısın böyle bır şeyler yapabilirim süper olur hiç düşünmemiştim, bu nasıl yapılıo mesela ?

Evet canım aynen bende de öyle oluyo.canım sıkılıyo sıkıldıkça daha çok yiyorum.kilomdan yine şikayetçi değilim ama çok çabuk kilo alıyorum.eminim şimdi 1kilo almışımdır yine.napalım birazda alıcaz artık.yarın motive etmeye çalışıcam kendimi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…