kitabını aldım ama internet sitesinde de yeterli bilgi var. almasan da olur. ekstra bir sey yok kitaptacanım taş devri kitabını ben de alıp okuyacagım , ilgimi çekiyor
aa haberim yoktu, bir okuyayım, çok teşekkürler chemes'cim , benim öyle belirli bir sağlık sorunum yok gerçi, ama merak ediyorum neler söylüyor, tavsiyeleri nelerkitabını aldım ama internet sitesinde de yeterli bilgi var. almasan da olur. ekstra bir sey yok kitapta
hoşgeldiniz esmaaa06 :)))Bende zayiflamak istiyorum buranin bnm için en doğru yer olduğunu düşündüm 65 800 le basliyorum hedef 53 eski halime dönmek istiyorum..
Yawuww bebegım harıkasın , o yağlar yok mu o yağlar onlarla da olmuyo onlarsız da :)))
pinoli fena halde seni takip edesim var:)Yapeacock sen nasıl bir CAN'sın o tatlı dillerini yesinler. Diyetisyenimin yüzündeki ifadeyi görmenizi isterdim.2.600 gr dedi. Kardiyo mu yaptın dedi.Şoka girdi adamcağız.Tarçınla kırmızı pul biber sanırım sırrı. Çünkü ekstra bir şey yapmadım.Neredeyse içtiğim suya bile tarçın koyacağım :)) O kadar çok seviyorum yani.Bir de boğazımı çok tutarım
Edebilirsin tabiki depinoli fena halde seni takip edesim var:)
diyetisyene ne sıklıkta gidiyorsun?
gerçekten insan işin püf noktasını merak ediyor.
yıllardır buralarda olan biri olarak en önemlsi sağlıklı ve az yemek+spor olduğunu biliyoruz. ama diyosun ya kırmızı biber falan işte onlar cebediyo. 2,6 k. yağı 1 haftada mı yaktın 2 hafta da mı ?
bir de kızrmızı biber iştahını açmadı mı ?(benim açıyor da ama aslında işi beyinde bitirdikten sonra iştahın açılsa ne olur miden kazısa ne olur)
2.600 gr 1 hafta da verdim tatlım.Ama asla kaçamak yok. Bir de siz kalori sayıyorsunuz. Ben onu yapmadım hiç. Zararlı diyemem ama benim diyetisyenim çok kızdı ondan yapamadım.Biber iştahımı açmadı.Birazda hırs vardı işin içinde. Hırstan yağ yaktım sanırımYeşil çay içtim ama 2 fincan günde.Fazlası yasak bana.Ara öğünlerde probiyotik yoğurt ve badem,ceviz,incir,gün kurusu filan yedim.Meyve beni acıktırıyor çünkü. Bir tek ayva tok tutuyor.
annem de tarcınlı su ıcıyo hep, dur ben de onun suyuna sulanayım , dugun var 27sınde , elbısemden azıcık gobegım cıktı onu yok etmem lazımmmmmmYapeacock sen nasıl bir CAN'sın o tatlı dillerini yesinler. Diyetisyenimin yüzündeki ifadeyi görmenizi isterdim.2.600 gr dedi. Kardiyo mu yaptın dedi.Şoka girdi adamcağız.Tarçınla kırmızı pul biber sanırım sırrı. Çünkü ekstra bir şey yapmadım.Neredeyse içtiğim suya bile tarçın koyacağım :)) O kadar çok seviyorum yani.Bir de boğazımı çok tutarım
bebegim dısarılara at kendını bısıler yap, bı havan degıssın, bıze de bugun mısafırler geldı delı yedım ama kahvaltı yapmamıstım akşam da yemıycem , bırazcık kurtarıım :))Off kızlar.bunalımdayım resmen.yedikçe de yiyorum.
bebegim dısarılara at kendını bısıler yap, bı havan degıssın, bıze de bugun mısafırler geldı delı yedım ama kahvaltı yapmamıstım akşam da yemıycem , bırazcık kurtarıım :))
tatlımm zaten kilon normal , her sey yolunda, buara da böyle oslun de, canın istiyo yapıcak bir şey yok, zaten kilon normal, alsan alsan kac gram alıcaksın bosver , kendını strese sokma, sefam olsun de, strese soktkca beyın o sekılde işlio ve daha fazla kilo alınıyo, yanı ben de böyle oluyo en azından , amannn rahat oll, :)Canım dışarı çıkınca da ne yiyceğimi şaşırıyorum.gidip kebap makarna falan yiyorum.hele yanımda erkek arkadaşım olursa yandık.lahmacunla başlayıp kebap üstüne baklava falan yiyoruz.misafirlerden oluyo benimde hep ,fenalık geliyo artık.hergün çayın yanında abur cubur hamur işi yeniyo.bende öğlen öyle bi yiyorumki bugün resmen iki kez öğle yemeği yedim bi de abur cubur yedim üstüne.akşam yemeği istesemde yiyemezdim heralde.şu öğle yemeğini bi atlatsam gerisi gelicek.yarın biraz market alışverişi yapıp atıştırmalık bişeyler alıcam.belki o zaman en azından abur cuburdan vazgeçerim.motivasyonum düştü sanırım benim.
aaa süpermiş evet çok haklısın böyle bır şeyler yapabilirim süper olur hiç düşünmemiştim, bu nasıl yapılıo mesela ?Selam kızlar keyifler nasıl ben iki gündür karabuğday kırü yapıyorum regl dönminde ödem atsın diye bu ikinci günüm ilk gün 600 gr gitti ve göbeğim indi bakalm yarn sabah yine tartlcam sonucu bildiririmpeacock canm 27 sinde düğün var demissin iki gün önce böyle ödem attıran bi diyet yapabilirsin canmmm
tatlımm zaten kilon normal , her sey yolunda, buara da böyle oslun de, canın istiyo yapıcak bir şey yok, zaten kilon normal, alsan alsan kac gram alıcaksın bosver , kendını strese sokma, sefam olsun de, strese soktkca beyın o sekılde işlio ve daha fazla kilo alınıyo, yanı ben de böyle oluyo en azından , amannn rahat oll, :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?