Ödem söktürmeyi dene. Bir de yiyeceklerinden kısma sakın. Listeye devam et. Mümkünse bu hafta yürü. Vücudun şaşırdığı için hemen vereceksin kiloyu.Bu arada sana gülmüyorum aydınays kendi halime gülüyorum
deliler ağlanacak hale gülermiş diye boşuna dememişler
ama yılmak yok , diyete devam,
artık tam piskoya bağladım, bundana sonra durmak yok yola devam,
Not: 1 haftada 2 kilo vermenin kolay yolu varsa bana bir anlatıverin, hani dyetisyen daha görmedi malum,
çivilenmekten yırtayım
Kuzum günaydın. Kabızlık problemin var mı?Canım bende alınmıyorum bende ağlanacak haldeyim..Midem kaskatı
evde değilim canım çalışıyorum ama yinede elimden geleni yapacağımeğer evdeysen bence sabah kahvaltıda yumurta haşla kendine bol yeşillik peynir zeytin o kadar tok tutuyor ki. ben kepekli ya da tam tahıllı ekmek yiyorum tok tutuyor baya
m kabızlık problemim yok ama sanırım üşütüyorum gece oda bağırsaklarımda gaz mı yapıyor. Ellerim hala şiş. Birde cildim pütür pütür sivilcemsi şeyler döktü. Bu hafta tekrar düzenli beslenmeye dikkat edeceğim. 3 öğün yiyince midem rahatsızlanıyor. 6 öğün az az yediğimden vücudum bana olumlu yönde cevap veriyordu.Kuzum günaydın. Kabızlık problemin var mı?
Günaydın cnm.günaydın kızlarrr....
Doğuma 98 le gittim bir yılda 31 kilo verdim ama su an tık yok gitmiyorum ya napcan bilmiyorum ben ya
Bu arada tartinin kullanma kilavuzunu okuyunca farkettim ki, hata vermesinin ve birbirinden bu derece farklı sonuçlar cikarmasinin sebebi pil zayifligiymis.
Yeni pil takinca makul ve istikrarlı haline dondu.
Gününüz aydın olsun arkadaşlar bende katılıyorum size banada yardımcı olun lütfen eşim ile çok büyük problemlerim var bebeğim 7 aylık oldu onu emziriyorum yavaş yavaş kilo vermem gerekiyor veremiyorum
bugün aç karnına 68,6 kg geldim
ben de malesef 66 yı göremedim.ama kaçamak yok.belki vücudum ilk defa kaçamak olmayınca şaşırdı ve az kilo verdi
Ödem var demek ki vücudunda. Ellerin de şişse.canı
m kabızlık problemim yok ama sanırım üşütüyorum gece oda bağırsaklarımda gaz mı yapıyor. Ellerim hala şiş. Birde cildim pütür pütür sivilcemsi şeyler döktü. Bu hafta tekrar düzenli beslenmeye dikkat edeceğim. 3 öğün yiyince midem rahatsızlanıyor. 6 öğün az az yediğimden vücudum bana olumlu yönde cevap veriyordu.
İyi fikirÖdem söktürmeyi dene. Bir de yiyeceklerinden kısma sakın. Listeye devam et. Mümkünse bu hafta yürü. Vücudun şaşırdığı için hemen vereceksin kiloyu.
o pütür pütürler ben de var ne bunlar biliyon mucanı
m kabızlık problemim yok ama sanırım üşütüyorum gece oda bağırsaklarımda gaz mı yapıyor. Ellerim hala şiş. Birde cildim pütür pütür sivilcemsi şeyler döktü. Bu hafta tekrar düzenli beslenmeye dikkat edeceğim. 3 öğün yiyince midem rahatsızlanıyor. 6 öğün az az yediğimden vücudum bana olumlu yönde cevap veriyordu.
Kopyala yapıştır,Ben hala bu listeye nasıl kendimi ekleyeceğim bulamadım vallaha
nasıl yaptığını açarmısın canım pirinç lapasını akşamları yeyim de tok tutsun bari.ödem için pirinç lapasını tavsiye ederim canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?