60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kizlar.... hepbera hosbulduk canimmm, nasilsiniz neler yaptiniz. Benim son birkac gunum cok yogun gecti, firsat bulamadim pek nete girmeye. Ama diyetime devammmm, fazla kacamakta yapmadim. Bakalim pazar gunu tartilacagim.
Bu arada kilo veren arkadaslari tebrik ederim.

Acaba, biz kilo bildirimini yapsak da liste olusturma gorevini bir arkadasa versek.. ve o da pazartesi günü listeyi yapip yayimlasa daha mi iyi olurdu?..

Boyle karisiklik oldu, mesajdan ziyade listeler var her sayfada...

Doğuma 98 le gittim bir yılda 31 kilo verdim ama su an tık yok gitmiyorum ya napcan bilmiyorum ben ya
hoşgeldin.. hamilelik öncesi kilon neydi merak ettim. yani şuan hamilelikten önceki kilonda mısın,
yoksa daha var mı?
sağlık olsun, herkesin bu dönemleri oluyor malesef.. sanırım bu ara kırılma noktası, bırakma kendini bacım..
hoşgeldin canım. boyun yaşın kaç bilmiyorum ama eşinle sorun yaşayacak kadar problemli bi rakam değil kilon..
hoş benim eşim de kiloya çok hassas, istiyor ki hep evlendiğim günkü kadar fit ve güzel olayım..
inş eşinle aranızdaki huzursuzluklar biter, muhabbetiniz artar.
ben bebeğim 6 ayı doldurduğunda spor salonuna başlamıştım. haftada 4, bazen 5 gün gidiyordum.
hiç diyet yapmadğım halde (ama abur cuburu kesmiştim ve haftada bir gün sütlü tatlı yiyiyordum)
bir ayda 3 kilo verdim. kaslar özellikle göbek bölgem çok toparlanmıştı, olduğumdan daha zayıf ve fit görünüyordum.
o sporun hikmeti tabi.. ama emzirmenin avantajı var biliyorsun, kendine bi liste belirle ve başla
inş burada beraber inceliriz canım
tatlı neyse de meyvesiz nasıl oluyor ya
1 aydır mı diyetisteye devam ediyorsun?
ay bu adamlara gıcık oluyorum yaa!!! benim eşim de bi ara beni böyle iğnelemişti,
çok kilo aldın selülitlerin var flan diye ben de ben hamile kaldım 20 kilo aldım, 4 kilo çocuk doğurdum,
onu aylarca sütümle besledim. bedenim fizyolojim altüst oldu, mazererim budur. senin bahanen ne dedim.
öylece kalakaldı bizim sorunumuz ne biliyor musunuz, beni onun vücudu çok da enterese etmiyor.
ben ona bakınca hep aşık olduğum adamı görüyorum, ama erkek beyni başka belli ki,
o bana bakınca once silüetimi görüyor. hele ben bi cillop olayım, onun da tepesine bincem, o da versin aynı kiloyu

lady peacock karışıklık yokda yazılan mesajları takip etmekde zorlanıyorum bende bir sayfada en fazla 3-4 mesaj kalanı liste oldu hep...
ben cuma bildirim diye bugun devamlı güncelledim
ptesi derseniz paylaşımlar yapılır sonrasında ptesi bir saat belirleyelim o saatte görevi alacak arkadaşımız bildirimlere bakıp yaynlasın daha temiz olur sanırm

herkeze iyi akşamlar bayanlar ben kaçar

Merhabalar
başlangıç. 66.8
geçen hafta. 61.2
bi hafta. 61.1
Fark. 100 gr
Toplam fark. 5.7
hedef. 54

Bu hafta oğlum hasta olduğu için dikkat edemedim fazla evde ne elime geldiyse onu yedim haftaya 60 net olmayı hedefliyorum listeyi düzeltme dim kusura bakmayin

pinoli bu senin için canım

Bugünkü monum;

kahvalti
:
1 yumurta
KK peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
cay

öğle:
suyu-yagi süzülmüş (160 gr) ton baligi
1 dilim ekmek
8-10 ülker baharatli krispi

ara:
2 kasik musli+1 kase yoğurt

aksam:
5-6 kasik zeytinyagli taze fasulye
2 kasik bulgur pilavi
salata
2 salatalik tursusu

Kızlar çok mutsuzuzm dün regl oldum ve 200 gr almışım

Geçen hafta 60.6
Bu hafta 60.8
Offff

Bugün
Kahvaltı:
1 küçük poğaça
1/4 simit
3 siyah zeytin
Şekersiz çay

Öğle:
Yarım kase tavuk çorbası
Beşamelli karnabahar bi tabak
Bolca salata

Akşam:
10 adet sardalya buğulama
Bolca salata

Ara: 10 adet leblebi

Kızlar çok mutsuzuzm dün regl oldum ve 200 gr almışım

Geçen hafta 60.6
Bu hafta 60.8
Offff
Hic üzülme, regl döneminde 1-2 kg ödem topluyor vücut. Spor salonlarında da regl öncesi ve esnasinda ölçüm yapilmiyor. Hem 200 gr çok az bi fark, belki kilo verdin ama odemden anlasilmiyor. Haftaya daha doğru bi sonuç alacaksin...

Iyi akşamlar 69.3 um yine
Bugünkü menu
Sabah yarım simit,1 küçük sürme peynir
Öğle 1 dilim ekmek,kepçe tavuk çorbası, 1 buyuk yemek kaşığı etli patates,4 kaşık yoğurt
Aksam yarim porsiyon et doner,1 lavaş, 1,5 Kaymaklı Kemalpaşa(dışarda yemekteydik herkes yiyince dayanamadım)
Dovun

Cok sağol canım o kadar taktım ki bi haftadır yediğim sebze arada bi çok az kaçamak yaptım

gününüz aydın olsun arkadaşlar
bugün 2 ye kadar çalışıyorum sonra eve gidip yemeğimi yiyip ematox macerama başlıcam
bugün başlangıç paketini kullancam
yarından itibarende devam paketi+alkali kullanıcam
sizede bilgi vericem
bir defter aldım oraya yediklerimi içtilerimi saati saatine yazıcam bakalım tecrübe ediyim bi... umarım metobolizma vucut mide bağırsak sorunu yaşamam

aslında çarşamba geldi ürünlerim ama ctesi öğleden sonra ve pazar evdeyim diye haftasonuna bıraktım... işyerinde bide sorun olmasın diye düşündüm...

güzel bir gün güzel bir haftasonu olsun hepimiz için

Pridee takma canım regl haftası boyunca +1 ile 1,5 arasında oluyorum demekki kilonu iyi verdin ki sadece 200 farketti... hiç morelini bozma canım

haftasonu koşuşturması var sanırım :)
ben birazdan çıkıcam eve gidicem evden giremiyorum iki tane cocuk bir eş olunca bana vakt kalmıyor
gidiyim öğle yemeğimi yiyip başlangıç yapıyım
ptesi size ilk iki gün izlenimlerimi anlatırım
herkese iyi haftasonları

Nette b
ir sorun oldu giremedim cuma 06.şubat tartı sonucum 71,9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…