Günaydınnnn. Umarım gezerken dönerler yenmemiştir.günaydın güzellerrrr......
haftasonu uğrayamadım.pazartesi okul açılacak olunca ailecek paso gezdik.
bugün
Kahvaltı:
Yarım poğaça
1/4 simit
Şekersiz çay
3 siyah zeytin
Öğle:
Yarım tabak kereviz
Yarım tabak tavuk sote
Akşam:
Bir tabak brokoli salatası
Bir kase yoğurt
Bir elma bir portakal
Selam kızlar,
Forumda yeniyim ve aranıza katılmak istiyorum. Son 1 senedir gaza gelip gelip kilo veriyorum sonra bırakıyorum kendimi. Umarım burda siz beni uyarırsınız '.' Yarın diyete başlıcam inşallah.
Şu an 61 kiloyum, hedefim 56, mümkünse 54 olmak. Yazın 57'yi gördüm ama kış olunca saldım heralde biraz.
Bir de sizce 5 kiloyu en sağlıklı şekilde kaç ayda veririm?
Herkese merhaba! Formda yeniyim ve aslında amaçsızca dolaşırken bu konuya denk geldim. Tamam aslında işin doğrusu kilo vermem durmuştu ve ben de araştırma yapıyordum... Ve bu güzel konuya denk geldim. Çok güzel başlıklarınız var ama bana en uygunu bu oldu! Çocukluğumdan beri kilolu bir insandım(hala öyleyim) ama özgüvenim çok yüksekti. Evet bu bazı noktalarda iyi ancak bir süre sonra bu özgüvenim katlanarak artmaya başladı. Tabii kilolarım da. En sonunda tartıda 86+ gibi kilolar görünce bile umursamadım. Evet sonuçta benim için önemli değildi ama başkaları beni görünce (özellikle akrabalarım) sürekli yürüyor musun spor yapıyor musun tartılıyor musun gibi acayip sorular sormaya başladı. Peki onlar için kilo vermeli miydim? Bunu düşünmedim. Sadece yapabilirim dedim. Hatta yapmak zorundayım. Özellikle bazı fotoğraflarımı gördükten sonra. Kendim için. Ve geçen sene haziran başlarında başladım. Tam 20 kiloya yakın verdim. Şu an 67 kiloyum. Hala yüksek bir rakam ama benim için 6lı rakamlar hayal olmaktan çıktı. Şimdi sıra 5lilerde. Hatta kendime geçenlerde etek bile aldım. 62 olunca giyeceğim diye söz verdim. Tam 5 kilo sonra yani. :) Diyeceğim şu ki hiç bir diyetisyene gitmedim (kendi listemi kendim yaptım benim vücudumu benden başka kimse daha iyi tanıyamaz çünkü üstelik tatlı da yedim.)10 günde 10 kilo zırvalarına inanmadım ve sporumu asla ihmal etmedim. Yemeyi kesmekle kilo verebiliyoruz ama spor olmadan şekillenmemiz imkansız. Sadece ayda yaptığım ufak bir detoksum var üç günlük o kadar. Şimdi ise kilo vermem yine durdu. Umarım aranıza kabul edilirim :3 Herkese bol kilo vermeler dilerim!
Boy/Kilo: 1.66 / 67
İlk Hedef:62
Günaydınnnn. Umarım gezerken dönerler yenmemiştir.
Bence 2 kilodan fazla vereceksin.Kaçamak olmadığı gün yok gibi , 14 şubattta sonuç ne olacak ben daha çok merak ediyorum canım
Yulaf kepeğini bilmiyorumda süt kabızlık yapmıyor mu?dünkü menüm..............
sahur:
kk peynir
çeyrek ekmek
1 haşlanmış yumurta
çay
1 portakal
yarım elma
iftar:
önce:
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 çay bardağı süt
4 kuru kayısı
15 dakika sonra:
4 köfte kadar haşlanmış kuşbaşı et
közlenmiş biber yoğurtlamıştım az da ondan yedim
wc sorunum var.bunu aşamazsam istediğim kiloyu veremem.bu yüzden iftar öncesi böyle bişeye başladım.
2 fincan bitki çayı
1.5 litre su
Ağzından bal damlıyorBence 2 kilodan fazla vereceksin.
Çok samimi söylüyorum. Bak pinoli dediydi dersin.Ağzından bal damlıyor
Umarım senin dediğin doğru çıkar, bakalım 14 şubat bana ne getirecekÇok samimi söylüyorum. Bak pinoli dediydi dersin.
Aşk ve eksi kilolar.Umarım senin dediğin doğru çıkar, bakalım 14 şubat bana ne getirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?