- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
teşekkür ederim, hepimiz verelim kilocuklar pıt pıt :)))
ayy ne güzel canım bnde denerim bunuKimseye söylemeden yap, çevrende böyle insanlar varsa.. Seni teşvik edecek insanlarla konuş sadece.Tabi insanın en büyük destekçisi kendisi. Kendini teşvik et sürekli.
Komik gelecek ama ben pes etmeye yakınken açıyorum yabancı klipleri, bakıyorum incecik kızlara, hemen hevesim yerine geliyor.İnan gerçekten işe yarıyor.[/QUO
Ya aslında verdim canım 4 kilo verdim ama sanıyo ki insanlar daha çok geri alıcamCancım boşver milleti sen, adapte ol yeter kendi vücudunu senden daha iyi bilen olamaz. Kilo vermeye başladığın zaman onlar sorsun merak etsin nasıl başardın diye sende onlara benim formülüm dersin..
Benim şimdiki kahvaltımda aşağı yukarı böyle. ama ben sarısını atmıyorum bir haslanmıs yumurta yiyorum iki değil.Mesela bir örnek vereyim ben 1 hafta boyunca sadece saba öğün için bunu yazıyorum.
2 yumurta haşladım (sarısını atıp) sadece beyazını doğradım, peynir+salatalık+domates+2-3 zeytin karıştırdım.
7 gün boyunca sabah kahvaltım buydu ve 1 haftada 1 kg farketti ama hemen bıkıyor insan
Benim şimdiki kahvaltımda aşağı yukarı böyle. ama ben sarısını atmıyorum bir haslanmıs yumurta yiyorum iki değil.
sahanda yumurta tok tutmazken haslanmıs yumurtanın böyle tuhaf bir etkisi var. muthis tok tutuyor.
akşam 5 gibi bi haslanmıs yumurta yiyip 7 gibi de 1 kepekli sandvic yiyorum ben dersim baslamadan once.
22,30 gibi eve gelince de bi kase yogurt yiyip yatıyorum.
ne kadar erken akşam yemegi o kadar hafif bi sabah demek, bende çok işe yarıyor.
ayy ne güzel canım bnde denerim bunu
Ya aslında verdim canım 4 kilo verdim ama sanıyo ki insanlar daha çok geri alıcam
hepbera, dingonunahiri tsk ederim :) malesef dislerim sürekli sorun
benimde aynen öyle aksam yemegi kestimde veya erken yedimde daha iyi hissediyorum sabahlari ve tartim da güzel bi sonuc gösteriyo :)
haşlanmış 1 adet yumurta 85 kalori iken
haşlanmış 1 adet yumurta (sarısı yok) 15 kalori
Seni tok tutan beyaz kısmı, hele 2 yumurta beyazı ye bir sabah bak bakalım acıkıyor musun..Ama bıkıyor insan yaa
yeniyo vallahi, kalori asıl ondaSarısı olmadan yumurtamı yenir?
ben yagsiz cok az sütle yapiyorum tavada yinede varmidir 85 kalori
haslanmisi sevmiyorum yesemde zorla
yeniyo vallahi, kalori asıl onda
selam kızlar
Selam kızlar
Canım çok sıkkın iş yerinde kimseye diyet yaptığımı söylemiyorum her kafadan bi ses çıkıyo yok onu yeme öyle diyet olmaz sen kilo veremezsin diye moralimi bozuyolar.Sizinde başınıza geliyomu yoruldum başkalarının negatif yorumlarından
Ben de çok verim aldım protein agırlıklı beslenmeden. Bir ara dukan ile 3 kilo vermiş ama 5 kilo vermiş gibi görünmüştüm.
Ama şimdi tavuk görmeye tahammülüm kalmadı, tam dukan yapamıyorum ama protein agırlıklı devam.
Örnek listelerinizi takip edeceğim :)
Ben de protein ağırlıklı diyet yapıyorum. Ne zaman proteini bıraksam hoop geri alıyorum kiloyu. Hem protein daha çok tok tutuyor hem de vücut onu eritmeye çalışırken daha çok kalori harcıyor.
Evet gittim kuzum. Maşallah ne hafıza var kız sende. Hiçbir şeyi unutmuyorsun.800 gram ödem çıktı. 1.900 gram yağda azalma var.Ama hala 61.9 um.Yağ (kg) 13.4. İlk başladığımda vücudumda 20 kg yağ vardı.
Maalesef bu sıkıntı var çünkü bende öyle dikkat et... 7-8 kg verdim 11 kg aldım
Sana ve hepimize başarılar.
Az önce akşam ögünü olarak bir adet haslanmıs yumurta ve bir dilim ekmek yedim. üstünde de az peynir vardı.
Akşama kursum var aç gidersem bu sefer daha beter oluyorum, aklıma bişi girmiyor.
Metro merdivenlerinde en azından yürümeyi deniyorum. Haftasonu daha çok yürüyeceğim. Ne yazık ki düzenli yürüyüş pek yapamıyorum ama havalar düzeldi azar azar hareket katmalı hayata..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?