60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy ne güzel canım bnde denerim bunu

Cancım boşver milleti sen, adapte ol yeter kendi vücudunu senden daha iyi bilen olamaz. Kilo vermeye başladığın zaman onlar sorsun merak etsin nasıl başardın diye sende onlara benim formülüm dersin..
Ya aslında verdim canım 4 kilo verdim ama sanıyo ki insanlar daha çok geri alıcam

Benim şimdiki kahvaltımda aşağı yukarı böyle. ama ben sarısını atmıyorum bir haslanmıs yumurta yiyorum iki değil.
sahanda yumurta tok tutmazken haslanmıs yumurtanın böyle tuhaf bir etkisi var. muthis tok tutuyor.
akşam 5 gibi bi haslanmıs yumurta yiyip 7 gibi de 1 kepekli sandvic yiyorum ben dersim baslamadan once.
22,30 gibi eve gelince de bi kase yogurt yiyip yatıyorum.
ne kadar erken akşam yemegi o kadar hafif bi sabah demek, bende çok işe yarıyor.

hepbera, dingonunahiri tsk ederim :) malesef dislerim sürekli sorun

benimde aynen öyle aksam yemegi kestimde veya erken yedimde daha iyi hissediyorum sabahlari ve tartim da güzel bi sonuc gösteriyo :)

hepbera, dingonunahiri tsk ederim :) malesef dislerim sürekli sorun

benimde aynen öyle aksam yemegi kestimde veya erken yedimde daha iyi hissediyorum sabahlari ve tartim da güzel bi sonuc gösteriyo :)

haşlanmış 1 adet yumurta 85 kalori iken
haşlanmış 1 adet yumurta (sarısı yok) 15 kalori
Seni tok tutan beyaz kısmı, hele 2 yumurta beyazı ye bir sabah bak bakalım acıkıyor musun..Ama bıkıyor insan yaa

haşlanmış 1 adet yumurta 85 kalori iken
haşlanmış 1 adet yumurta (sarısı yok) 15 kalori
Seni tok tutan beyaz kısmı, hele 2 yumurta beyazı ye bir sabah bak bakalım acıkıyor musun..Ama bıkıyor insan yaa

ben yagsiz cok az sütle yapiyorum tavada yinede varmidir 85 kalori
haslanmisi sevmiyorum yesemde zorla

Hanımlar ben kendi yaptığımı size söyliyeyim. Bazal metabolizma hızınıza bakın, nette bir çok sitede veriyorlar..
Boy kilo yaş girin hesaplanıyor.. Günde almanız gereken 1500 kalori ise , 300 kalori kesin mesela..... 300 kalori x 30 gün =9000 kalori / 7200(1 kgye eşit) =1,2 kg yapıyor sadece kıstığınız yemekten 1,2 kilo verirsiniz...
1 saat yürüyüşte eklerseniz 200 kaloride ona saysak 200x30 gün=6000/7200=0,830 kg
Yani toplamda 30 günde 1,2kg+0,830kg= 2,030 g verilmiş olur...

Takmayacaksın canım. Her kafadan bir ses çıkar merak etme herkes yaşıyor bu sorunu.Size akıl verenler uzmanmıymış bu konuda acaba.Konu açılırsa bu konuda yorum istemiyorum diyeceksin bitecek.

Ben de protein ağırlıklı diyet yapıyorum. Ne zaman proteini bıraksam hoop geri alıyorum kiloyu. Hem protein daha çok tok tutuyor hem de vücut onu eritmeye çalışırken daha çok kalori harcıyor.

Ben de protein ağırlıklı diyet yapıyorum. Ne zaman proteini bıraksam hoop geri alıyorum kiloyu. Hem protein daha çok tok tutuyor hem de vücut onu eritmeye çalışırken daha çok kalori harcıyor.

Sana ve hepimize başarılar.
Az önce akşam ögünü olarak bir adet haslanmıs yumurta ve bir dilim ekmek yedim. üstünde de az peynir vardı.
Akşama kursum var aç gidersem bu sefer daha beter oluyorum, aklıma bişi girmiyor.
Metro merdivenlerinde en azından yürümeyi deniyorum. Haftasonu daha çok yürüyeceğim. Ne yazık ki düzenli yürüyüş pek yapamıyorum ama havalar düzeldi azar azar hareket katmalı hayata..

Bugünkü menüm

Kahvaltım:
-2 dilim tam bugdayli ekmek
-5 yeşil zeytin
-25 gr tulum peyniri
-1 dilim salam
-1 salatalık
-18 gr bal
-100 ml Tropicana Elmalı nektarin
-2 tk. Coffee mate
Ara:
-40 gr leblebi
-4 kepekli Grissini

Aksam yemeği:
-300 ml yayla çorbası
-1 adet biber dolması
-100 ml yogurt

Spor:
-45 dakika 3 mil Leslie
-15 dakika 1 mil Leslie
-4 dakika mekik hareketleri

Aldığım kalori : 1119 kalori
Spor ile verdigim kalori : 440 kalori

pinoli kizzz, 1 cay bardagi ancak icebildim bunu. Sen nasil ictin bu maydonoz suyunuuu??
Bu arada unutmammmm, senin diyetisyen gunlerini, sebebide senin beni gecmis olman.

hepbera , canim benim okumazmiyim senin yazdiklarini, sadece gec gördum. Pirinc lapasini tercih ederim ilac yerine.

M mlkem , tavsiyen icin sagol canim, sabah cok erken gittim ise, denemeye firsatim olmadi ama yarin gec gidecem. Deniyeyim bakalim bu sekildede. Acaba direk maydonozu yesek ayni etki olmazmiki?? Cunku maydonozu limonla 1 tabak dolusu da olsa yiyebiliyorum.

Kusura bakmayin kizlar biraz gec yazdim, 1 hafta dan sonra ise dönus bayaa yogun ve yorucu gecti. Cevap yazamadim dun, sadece göz attim bi, neler yaptiniz diyee..

Maalesef bu sıkıntı var çünkü bende öyle dikkat et... 7-8 kg verdim 11 kg aldım

Ben baya baya istediğim kıvama geldim cnm.Evde ip atlıyorum benDene derim. Benim erimez dediğim basenlerim ve popom eridi.Heryerede yürüyerek gidip geliyorum.Adım ölçeri indirdim telefonuma. 5000 adımın altına inmemeye çalışıyorum.Pazar günü 15000 adım attım mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…