pinoli kizzz, 1 cay bardagi ancak icebildim bunu. Sen nasil ictin bu maydonoz suyunuuu??
Bu arada unutmammmm, senin diyetisyen gunlerini, sebebide senin beni gecmis olman.
@hepbera , canim benim okumazmiyim senin yazdiklarini, sadece gec gördum. Pirinc lapasini tercih ederim ilac yerine.
@mlkem , tavsiyen icin sagol canim, sabah cok erken gittim ise, denemeye firsatim olmadi ama yarin gec gidecem. Deniyeyim bakalim bu sekildede.Acaba direk maydonozu yesek ayni etki olmazmiki?? Cunku maydonozu limonla 1 tabak dolusu da olsa yiyebiliyorum.
Kusura bakmayin kizlar biraz gec yazdim, 1 hafta dan sonra ise dönus bayaa yogun ve yorucu gecti. Cevap yazamadim dun, sadece göz attim bi, neler yaptiniz diyee..
kızlaaaar bende zayıflayacaammmmmm
Tebrikler valla tatlim, bende hirsliyim ama yavas yavas ilerliyom yaa. Ilk baslarda ne guzel gidiyordu halbuki.Gülüm ben de nasıl hırs var sen biliyor musun bir şeyi kafaya takmıyayım.
Tebrikler valla tatlim, bende hirsliyim ama yavas yavas ilerliyom yaa. Ilk baslarda ne guzel gidiyordu halbuki.
Ben baya baya istediğim kıvama geldim cnm.Evde ip atlıyorum benDene derim. Benim erimez dediğim basenlerim ve popom eridi.Heryerede yürüyerek gidip geliyorum.Adım ölçeri indirdim telefonuma. 5000 adımın altına inmemeye çalışıyorum.Pazar günü 15000 adım attım mesela.
Eh iste, ilac icince kendimdeyim bayaa, bunada sukur.iyileştin mi kuzum.
Soğan sarımsak ye bol bol. Bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş. Diyetisyenim dedi.Eh iste, ilac icince kendimdeyim bayaa, bunada sukur.
hani bize? Bu mevsimde karpuz satılıyor mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?