- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
Günaydın arkadaşlar....
hala tartılmadım ama bu akşam tartılıcam :).... Yarın yazıcam kilomu
Bu sabah kepek ekmeğe beyaz peynirli tost yedim
1 soda içtim
1/2 litre su içtim
öğlen
çorba içicem
yeşil çay
şekersiz kahve
akşam
1 elma + 1 portakal
Evet canım ama sadece diyetin ilk 5 günü biraz ağır yapıyorum, midem baya küçülüyor, sonraki günlerde zorlanmıyorum.akşam sadece bunları mı yiyeceksiniz?
1200 kalorinin altına düşmemeniz gerekiyor. Kaslarınızı eritirseniz telafisi yok biliyorsunuz değil mi? Akıl vermek gibi olmasın ama yine de siz bilirsiniz.Evet canım ama sadece diyetin ilk 5 günü biraz ağır yapıyorum, midem baya küçülüyor, sonraki günlerde zorlanmıyorum.
Ama ilk 5 gün zorlu mide gurultuları eşlik ediyor bana:)...... Ben 1,5 sene evvel 2,5 ayda 8 kilo verdim.... İlk hafta çok zorladım kendimi 700 kalorilerde kaldım, sonraki günlerde günlük 900 kalori alıyorum ama sporda yapıyorum..
Ama benim tek ilacım koşmak koşunca haftada 1 kilo rahat gidiyor....Yaz ortasına kadar 57 olsam sonrası yavaş yavaş gelir.
Bu yaz slim-fit giyinmek istiyorum ve olacak başaracağım
Bu arada hedefim 53 kilo olmak.... En son 66-67 kg lerdeydim.. Şuan kaç kilo olduğumu bilmiyorum..
Aynı olduğumu düşünürsem 13 kg vermem lazım.. Buda toplam 91.000 kalori yapıyorum... Bu kiloyu ağustos ayına kadar vereceğim... yani 5 ayım var, yaklaşık gün hesabı 154 gün ... Günde 590 kalori ekstra yakmam lazım.. Bu akşam koşmaya başlıyorum
Selam kızlar
Canım çok sıkkın iş yerinde kimseye diyet yaptığımı söylemiyorum her kafadan bi ses çıkıyo yok onu yeme öyle diyet olmaz sen kilo veremezsin diye moralimi bozuyolar.Sizinde başınıza geliyomu yoruldum başkalarının negatif yorumlarından
1200 kalorinin altına düşmemeniz gerekiyor. Kaslarınızı eritirseniz telafisi yok biliyorsunuz değil mi? Akıl vermek gibi olmasın ama yine de siz bilirsiniz.
Kız nasıl hesapladın !65 kiloyum 1.70 boyum ve 2 yaşında bir kızım var. Doğumdan sonra 80 kiloydum.1 sene saldım.Sonra 15 kilo verdim. 55 olana kadar "DURMAK YOK , YOLA DEVAM !"
protein ağırlıklı besleniyorum, et + yumurta .
Aşk olsun akıl vermek gibi değil canım, ben görüşlere önerilere ve eleştirilere açığım
Selam kızlar
Canım çok sıkkın iş yerinde kimseye diyet yaptığımı söylemiyorum her kafadan bi ses çıkıyo yok onu yeme öyle diyet olmaz sen kilo veremezsin diye moralimi bozuyolar.Sizinde başınıza geliyomu yoruldum başkalarının negatif yorumlarından
selam
sabah disime kanal tedavisi yaptilar
oyüzden kahvaltiyi cok gec yaptim canim bisey istemedi
biraz yesillik yedim bir armut yesil cay
öglen ve aksam bugün sadece meyve yemeyi düsüyorum
1armut 2elma birtanede muzum var
Herkese merhaba,
1,65 cm boyunda 69,4 kiloyum bu sabah itibarı ile.
3,5 sene önce bu topikte ve devamında başka diger topiklerde toplam 17 kilo verip 59 kiloyu gördüm.
Ama 10 kilosu geri geldi.
Yeniden ince olmak istiyorum en azından bu kadar ağır hantal olmayayım.
O zaman 55 hedeflemiştim. Gözünüz aç olunca aza tamah etmeyince çoğu da bulamıyorsunuz. Diyet diyet diye kendimi zorladım ne oldu 55 te olamadım 10 kiloyu da geri aldım
Şimdi hedefim çok büyük değil, ilk etapta 65 kilo olmak ve onu korumak istiyorum
Dombili olmıyim yeter
Cancım boşver milleti sen, adapte ol yeter kendi vücudunu senden daha iyi bilen olamaz. Kilo vermeye başladığın zaman onlar sorsun merak etsin nasıl başardın diye sende onlara benim formülüm dersin..Selam kızlar
teşekkür ederim, hepimiz verelim kilocuklar pıt pıt :)))hoşgeldin canım.evet en güzeli yavaş yavaş ama geri gelmeyen kiloyu vermek..kolay gelsin
Geçmiş olsun canımselam
sabah disime kanal tedavisi yaptilar
oyüzden kahvaltiyi cok gec yaptim canim bisey istemedi
biraz yesillik yedim bir armut yesil cay
öglen ve aksam bugün sadece meyve yemeyi düsüyorum
1armut 2elma birtanede muzum var
Ben de çok verim aldım protein agırlıklı beslenmeden. Bir ara dukan ile 3 kilo vermiş ama 5 kilo vermiş gibi görünmüştüm.
Ama şimdi tavuk görmeye tahammülüm kalmadı, tam dukan yapamıyorum ama protein agırlıklı devam.
Örnek listelerinizi takip edeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?