60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Daha ne olucak kız.
ne bileyim epeydir hep bu arada. daha da sıkmam lazım kemeri. zorluyorum olacak :))

:)) ben sizin derken şuan bu sayfada olan herkes yani hepimiz için demiştim... olsun, mesajınızı tekrar okumuşum oldum
ben başlamış bulundum işte.. :)))

şuan ofiste tahinli çörek var ama yemeyeceğim, direniyorum..........
Bu sefer fena asıldım......mart sonuna kadar en az 3 kg en fazla 4 kg vermeliyim...
Haydi bakalım azminizi hayranlıkla izlemekteyim :))
Geçen hafta. 60.3
bu hafta. 59.8
fark. 500 gr
Toplam fark. 7 kilo

bravoooo harikasınız !
sizin gibi arkadaslar beni cidden motive ediyor. bakalım haftaya ucundan da olsa 68 'i görebilir miyim ? :)

Pinolii :)) senin kilo ne alemde ?
Benim boyum 1.72 kilom da şu an 61.9. 800 gramı ödem.Ben 55 olmak istiyorum ama bir 60'ı görelim sonra karar veririz dedi diyetisyenim.Çünkü zayıf kategorisine giriyormuşum o zaman.

Benim boyum 1.72 kilom da şu an 61.9. 800 gramı ödem.Ben 55 olmak istiyorum ama bir 60'ı görelim sonra karar veririz dedi diyetisyenim.Çünkü zayıf kategorisine giriyormuşum o zaman.
Vayy güzel aslında . Bencede 60 kilo ideal gibi. Ya bir şey soracam . Vücudumuzda ödem olup olmadıgını kendimiz anlayabilir miyiz?

Vayy güzel aslında . Bencede 60 kilo ideal gibi. Ya bir şey soracam . Vücudumuzda ödem olup olmadıgını kendimiz anlayabilir miyiz?

Anlarsınız.Yüzük var mı parmağınızda yüzük sıkıyorsa,vücudunuz patlayacak gibiyse,çorabınızın lastik kısmında izler oluşuyorsa vücudunuzda ödem vardır. Ama ben miktarını ölçüm yapıldığı için biliyorum. Gerçi tartıya çıkmadan önce de kendisini uyarıyorum.Bu hafta ödem var diye. Vücudumu tanıyorum artık.

Günaydın kızlar !!!!

Tüm kilo verenleri tebrik ederim süpersiniz Valla durmak yok yola devam :))

Ben Pazartesi başladığım icin pazartesileri kilo bildirimi yapacam :))

günaydin bayanlar herkez cok güzel motive bu benide cok motive ediyo

dünkü menüm cok azdi sabah tartimdaki sayida

sabah bir armut
ara bir muz
öglen bir elma
ara bir armut
aksam yarim elma yarim armut
bol bol su ve yesil cay

bu sabah bir haslanmis yumurta haslanmis tavuk gögsü azcik (birde ispanakli börek vardi kenarindan kopardim)

öglen salata ve tavuk gögsü yicem

bol bol kilo vermeli bir gün olsun insallah

Ah güzelim beeee!!!!! Dert etme haftaya başlarsın ne olcak zaten Bana göre zaten zayifsin sıkmadan verirsin sende :))

Bugünkü menü
sabah
1haşlanmış yumurta
5ad. Zeytin
domates
maydanoz
1dilim tam tahilli ekmek
şekersiz çay
öğlen
haşlanmış patates yeşillikler yoğurt
akşam
tarhana çorbası
salata
yoğurt

aralarda yeşil çay elma yada portakal yadsımak sutlu kahve

bir saat leslie ebruyla 3k pilates

Selam kızlar!!!
Bugün şu prinç lapası diyetine başladım bakalım, dayanilirsem 2 günlük.
Bu arada huzurlu bir gün, hayırlı cumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…