- 19 Eylül 2013
- 618
- 422
- 53
ne bileyim epeydir hep bu arada. daha da sıkmam lazım kemeri. zorluyorum olacak :))Daha ne olucak kız.
ben başlamış bulundum işte.. :))):)) ben sizin derken şuan bu sayfada olan herkes yani hepimiz için demiştim... olsun, mesajınızı tekrar okumuşum oldum
Haydi bakalım azminizi hayranlıkla izlemekteyim :))şuan ofiste tahinli çörek var ama yemeyeceğim, direniyorum..........
Bu sefer fena asıldım......mart sonuna kadar en az 3 kg en fazla 4 kg vermeliyim...
Geçen hafta. 60.3
bu hafta. 59.8
fark. 500 gr
Toplam fark. 7 kilo
Merhaba bende zayıflamaya çalışanlar danim ptesbaşladım tek başına zor oluyor internet.te gezerken burayi farkettim bende aranıza alın;-);-);-);-);-);-)
en azından sabit, gelen yok bende seni tebrik ediyorum.benim kilo bu hafta sabit ..kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Geçen hafta. 60.3
bu hafta. 59.8
fark. 500 gr
Toplam fark. 7 kilo
Boyum : 1.61benim boyum 160 kilom 66,5 kg.... Sizin boyunuz kaç , ben şuan toparlayamadım
Hem boy hem de kilo listesi yapsak ne süper olur
benim kilo bu hafta sabit ..kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Pinolii :)) senin kilo ne alemde ?Olsun biz seni kilolu da severiz. Şaka şaka sen çok azimli bir bayansın bu hafta kat kat gider eminim ben.
Benim boyum 1.72 kilom da şu an 61.9. 800 gramı ödem.Ben 55 olmak istiyorum ama bir 60'ı görelim sonra karar veririz dedi diyetisyenim.Çünkü zayıf kategorisine giriyormuşum o zaman.
Pinolii :)) senin kilo ne alemde ?
Vayy güzel aslında . Bencede 60 kilo ideal gibi. Ya bir şey soracam . Vücudumuzda ödem olup olmadıgını kendimiz anlayabilir miyiz?Benim boyum 1.72 kilom da şu an 61.9. 800 gramı ödem.Ben 55 olmak istiyorum ama bir 60'ı görelim sonra karar veririz dedi diyetisyenim.Çünkü zayıf kategorisine giriyormuşum o zaman.
Vayy güzel aslında . Bencede 60 kilo ideal gibi. Ya bir şey soracam . Vücudumuzda ödem olup olmadıgını kendimiz anlayabilir miyiz?
Ah güzelim beeee!!!!! Dert etme haftaya başlarsın ne olcak zaten Bana göre zaten zayifsin sıkmadan verirsin sende :))Ben geldiiiim...
ama cok fena geliyorum cünkü bugün diyet miyet kalmadi bende...yarin sabah kahvaltiya misafirim var ayrica aksam cayinada misafirim olacak...
Veee ayrica regl donemimdeyim istah patlamasi yasiyorum offf
Bu hafta benden ne köy olur ne de kasaba artik pazartesiye kalir benim diyet...
böylecede bekledigim kitabim gelmis olur ve ben puan sayarak şakır şakır kilolarimi veririm :)))
52 bekle beni geliyorum :)))
selam arkideşler....
Hosbulduk canım :)
hoşgeldin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?