Dün diyetisyenim
5 kilo 1 beden ufalmak demektir
Çok hoşuma gitti
Kuzum ödem atmaya çalışıyorsun sucuk yiyorsunGunaydin kizlaaarrrr!!!
@hepbera , lapa ise yaradi sanirim, tabi yaninda maydonoz da vardi. 600 gr ödem gitmis. 62.3 dum dun, bu sabah 61,7 ciktim. Hala var ödem ama olsun, kac gundur cok yemedigim halde vermek yerine aliyordum.
Bu sabah yine lapa yaptim, icine domates ve maydonoz kattim. Ama bi kacamak yapip 3 dilim sucuk yedim.
Dayanabilirsem bugunde yapmak istiyorum lapayi, azda olsa gitsin oda yeter ödemden.
Suandada yesil cayimi iciyorum...
Herkeze güzel hafta sonlari ve bol kilo vermeler
Şimdiki arkadaslar sanırsam cuma günü bildirim yapıyorlar...Selam kizlar kilo bildirimi cuma günleri mi ??? Ben pazartesiy di hatirliyordum
Kuzum ödem atmaya çalışıyorsun sucuk yiyorsun
Haklisin ama napiiim kizimla esim yanimda yediler sucuklari, zeytinleri banada gulduler su yedigine bak diye. Dayanamadim ucundan catalla aldim.
Kuzum sucuk çok tuzlu ve baharatlı. En çok ödem yapan şeyler yani.
HoşgeldinizMerhabalar hanimlar ben yasemin.tokatta katiliyorum aranizasuanda 69 kilooyumhamile kalana kadar hayatim boyunca zayiftim..57 iile hamile kaldim.dogum yapali uc sene ooldu.ancak ben hala burdactakildim kaldim.rejim diyet kelimesi bile bana yabanci...zaten bunlari dersem daha cok yiyesim geliyooneyse bende zayiflamak yeniden 36 38 beden giymek istiyorummm...bu aradada moral motivasyona ihtiyacim var...onun icin burdayim..yardimlarinizi bekliyoruuummm.
Hosbuldum☺☺☺☺Hoşgeldiniz
69 kilo çok değil. Boyunuz kaç?Hosbuldum☺☺☺☺
Boyun 160 ne yazikki 69 olmuyo yani.42 beden giyiyorym kiii 40 beden bile bana fazla geliyodu69 kilo çok değil. Boyunuz kaç?
Afiyet bal şeker olmasınnnn tabi canım.Az ye sakın kaçırmaOda arkdaşlarım çiğköfte sipariş ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?