60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar!!!
Bugün şu prinç lapası diyetine başladım bakalım, dayanilirsem 2 günlük.
Bu arada huzurlu bir gün, hayırlı cumalar.

aleyküm selam canım..lapayı 1 gün yap istersen..ilk gün olan biten gidiyo.ertesi gün pek bişey değişmiyo

Reactions: mhn
bravoooo harikasınız !
sizin gibi arkadaslar beni cidden motive ediyor. bakalım haftaya ucundan da olsa 68 'i görebilir miyim ? :)

Hamilelik kilolarını vermeye çalışıyorum canım oğlum martta 1 yaşına giricek emiyo net diyet uygulamadan bi alıp bi vererek oğlumun doğum gunun de doğum öncesi kilom olan 58 e dusmeyi hedefledim evlilik yıl dönümü müze de 53 kg olarak girmek istiyorum inşallah başarıcam. Benim sana tavsiyem önüne tarih hedef koy ben çok zor kilo verebilen bir insanım ayrıca sen de basarirsin

Merhaba kızlar,
bugün kilo bildirimi yapamayacağım
çünkü yarın diyetisyen randevum var,
yani kilom yarın belli olacak,
hakkımda hayırlısı bakalım

slm arkadaşlar ben 2 doğum üzeri fazla kilolardan kurtulmak istiorum kilo 63 boy 165 hedef 54 eski kilom :) bugun itibariyle bende kendimce diyete basladım an iibarıyle yeşil çay ve iki bardak :) cok azimli olurum gazlan çalisirim sizlerden motive olucama inanırum

Bugünkü menüm

Kahvaltım :

-2 dilim tam bugdayli ekmek
-25 gr tulum peyniri
-6 yeşil zeytin
-1 salatalık
-1 yumurta
-200 ml süt Nescafe ile

Ara

-6 adet kepekli Grissini
-150 ml yayla çorbası

Aksam yemeğim:

-4 veya 5 yk. Etli Taze fasulye olcak
-4 yk. Pilav
-100 gr yogurt

Ara:

-1 elma

Toplan alınan kalorim: 1094 kalori

Bugün spor yapmayı düşünmüyorum :)

Pirinç lapası diyeti nasıl bişey tatlım sadece lapamı yiyosun bütün gün
Canim 2 gunluk ödem atmak amaciyla yapiliyormus. Evet butun gun lapa yiyozz. hepbera nin tavsiyesi uzerine. Pirinc hasladim yagsiz tuzsuz, ama icine maydonoz ve 1 domates karistirdim yerken. Hangi konuda hatirlamiyorum ama kk dada var bu diyet hakkinda bilgiler.

ayy ben pirinç lapasını pek severim..gerçek bak..babaannem böbrek hastasıydı.yazık sürekli lapa yerdi.çocuğuz ya.ona özenirdik

Reactions: mhn
ayy ben pirinç lapasını pek severim..gerçek bak..babaannem böbrek hastasıydı.yazık sürekli lapa yerdi.çocuğuz ya.ona özenirdik
Biz de ishal olunca verirlerdi küçükken. (Kusura bakmayın biraz mide bulandırıcı oldu ama)

Güzel menü . Grissini yi nerden alabilirim acaba?

Bugünkü menüm
SABAH
-bi dilim kepek ekmek
-bir parça beyaz peynir
-5 tane siyah zeytin
-şekersiz çay

ARA
-Yeşil çay

ÖĞLEN
-Form limonlu
-Yeşil Elma

Akşam
-Bi kase mercimek çorbası
-biraz patetes püresiyle bi parça köfte

Aktivite yok :) şimdiye kadar 1.5 lt su

Gunaydin kizlaaarrrr!!!
hepbera , lapa ise yaradi sanirim, tabi yaninda maydonoz da vardi. 600 gr ödem gitmis. 62.3 dum dun, bu sabah 61,7 ciktim. Hala var ödem ama olsun, kac gundur cok yemedigim halde vermek yerine aliyordum.
Bu sabah yine lapa yaptim, icine domates ve maydonoz kattim. Ama bi kacamak yapip 3 dilim sucuk yedim.
Dayanabilirsem bugunde yapmak istiyorum lapayi, azda olsa gitsin oda yeter ödemden.
Suandada yesil cayimi iciyorum...

Başlangıç: 74
Boy : 163
Başlangıç 74

G. Hafta: 71.7
Bu hafta: 70.9
Giden: 800 gr

Toplam giden: 3.100 gr.

Hedefler
1. Hedef 70
2. Hedef 65
3. Hedef 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…