Selam kızlar!!!
Bugün şu prinç lapası diyetine başladım bakalım, dayanilirsem 2 günlük.
Bu arada huzurlu bir gün, hayırlı cumalar.
bravoooo harikasınız !
sizin gibi arkadaslar beni cidden motive ediyor. bakalım haftaya ucundan da olsa 68 'i görebilir miyim ? :)
Himmm iyi fikir, hem bikmam arada bir yaparim. Bugunu bir atlatayimdaaleyküm selam canım..lapayı 1 gün yap istersen..ilk gün olan biten gidiyo.ertesi gün pek bişey değişmiyo
Selam kızlar!!!
Bugün şu prinç lapası diyetine başladım bakalım, dayanilirsem 2 günlük.
Bu arada huzurlu bir gün, hayırlı cumalar.
Canim 2 gunluk ödem atmak amaciyla yapiliyormus. Evet butun gun lapa yiyozz.Pirinç lapası diyeti nasıl bişey tatlım sadece lapamı yiyosun bütün gün
Canim 2 gunluk ödem atmak amaciyla yapiliyormus. Evet butun gun lapa yiyozz.hepbera nin tavsiyesi uzerine. Pirinc hasladim yagsiz tuzsuz, ama icine maydonoz ve 1 domates karistirdim yerken. Hangi konuda hatirlamiyorum ama kk dada var bu diyet hakkinda bilgiler.
Biz de ishal olunca verirlerdi küçükken.ayy ben pirinç lapasını pek severim..gerçek bak..babaannem böbrek hastasıydı.yazık sürekli lapa yerdi.çocuğuz ya.ona özenirdik
Bugünkü menüm
Kahvaltım :
-2 dilim tam bugdayli ekmek
-25 gr tulum peyniri
-6 yeşil zeytin
-1 salatalık
-1 yumurta
-200 ml süt Nescafe ile
Ara
-6 adet kepekli Grissini
-150 ml yayla çorbası
Aksam yemeğim:
-4 veya 5 yk. Etli Taze fasulye olcak
-4 yk. Pilav
-100 gr yogurt
Ara:
-1 elma
Toplan alınan kalorim: 1094 kalori
Bugün spor yapmayı düşünmüyorum :)
Grissini'yi herhangi bir markette bulabilirsin aslında :)) senin menüde güzel ama Cok az yiyecek gördüm sanki :)Güzel menü . Grissini yi nerden alabilirim acaba?
açıkçası grissini yi senden duydumGrissini'yi herhangi bir markette bulabilirsin aslında :)) senin menüde güzel ama Cok az yiyecek gördüm sanki :)
Hmm anladım canım...açıkçası grissini yi senden duydumbakacam daha dikkatli :) anca ya yurt hayatı işte
Denerim :)) İyi bildin , arattım ^^Hmm anladım canım...
Ama biraz daha yemeye bak kalorin Cok düşük olmasın sonra halin kalmaz :)
Grissinide bildigin kraker gibi birsey ama boyut olarak daha büyük :)))
Google Amca'dan aratmışsındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?