60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba. Topiğe yeni katıldım. Boyum 166 cm. Kilo 68-69 arası gidip geliyor. Hatta bugün 70 gördüm ama bazen tuvaletten önce böyle çıkabiliyor diye buraya dahil olmak istedim. Hayatımda hiç diyet yapmadım. Düzenli spor da yapmadım. Kiloları hamilelikte aldım. Bebeğim 14 aylık oldu. Artık hamilelikten önceki kiloma dönmek istiyorum. Hedefim 61. Emziriyorum ama zayıflamayı çok istiyorum. Bu sabah itibarıyle sıkı diyete başlıcam. Çünkü spor a, yürüyüşe vaktim yok. Hem size destek olmak hem de sizden destek almak için üye oldum. Beni de aranıza alırmısınız?

selam millet

saolasın canım ama hala bebişler hsta diet yalan oldu sizler neler yapiorsunuz ben aynıyım almadım

geçmiş olsun bebişlere....

hayırdır canım..noldu

günaydın mhn

hoşgeldin canım
ayrıca tüm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Merhaba arkadaslar nasilsiniz yeni gelenlee hosgeldiniz bugunku menum
sabah
1haslanmis yumurta
dimates salatalik
4 zeytin
az sekeeli cay
bir dil. Tah. Ekmek
bir portakal
oglen
karnibahar yemegi 4 kasik
2 kasik pirinc pilavi
3 ad. Aci tursu biberi
bir dilim normal ekmek
ara az sekerli turk kahvesi

aksam
yarim kase bugdayli misirli sutlu corba
Uc kasik karnibahar
yogurt
Aksam annemlee caya gidecegiz bu hafta spor fazla yapamadim hem kpss calisiyorum ev isi cocuklar derken tempon dustu ama toparlayacagim allahin izniyle...

Hoşgeldiniz.

Aman aman fazlalık yok ama salsam olacak
evet fıstıgım yaa, ben de onu fark ediyorum, cidden ipin ucpunu kacırınca toplaması zor oluyor, ben genelde normal kılomdaydım en fazla 1-2 fazlalıgım olurdu umursamazdım sonra bır baktım gecen sene 62.5 oluvermısım .Dur demek ve kontrol etmek lazım cıdden , etmedıgınde hemen alıyorsun

Artık almayacağız tatlım

Günaydın herkese. Dün akşam 17 den sonra bişey yememeye karar verdim. Sabah
1 dilim ekmek
Yarım kibrit kutusu peynir
2 çeri domates
Azıcık zeytinyağlı baharat.

Öğle
Bir kase mercimek çorbası
3-4 kaşık makarna

Ara
1 ince Gofret (dayanamadım )

Akşam saat 17.00
Bir kase karnabahar yemeği
2-3 kaşık makarna

Sonra dayanamadım saat 20.00 gibi bir elma yedim. Kızıma yedirirken bi kaşık da onun yemeğinden yedim. :) :)

Ama ilk gün için iyi toparladım. İradem çok kuvvetli değil bu konuda. Gece 68.9 gibiydim az önce 66.9 geldim. Şimdi kahvaltı zamanı.

Canım günaydın. Sanki listende protein olmamış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…