saolasın canım ama hala bebişler hsta diet yalan oldusizler neler yapiorsunuz ben aynıyım almadım
Of of!
Gunaydin kizlar
Merhaba. Topiğe yeni katıldım. Boyum 166 cm. Kilo 68-69 arası gidip geliyor. Hatta bugün 70 gördüm ama bazen tuvaletten önce böyle çıkabiliyor diye buraya dahil olmak istedim. Hayatımda hiç diyet yapmadım. Düzenli spor da yapmadım. Kiloları hamilelikte aldım. Bebeğim 14 aylık oldu. Artık hamilelikten önceki kiloma dönmek istiyorum. Hedefim 61. Emziriyorum ama zayıflamayı çok istiyorum. Bu sabah itibarıyle sıkı diyete başlıcam. Çünkü spor a, yürüyüşe vaktim yok. Hem size destek olmak hem de sizden destek almak için üye oldum. Beni de aranıza alırmısınız?
Canımı çıkardın kız. Sarılırken o kadar sıkılır mı?
Bende iyiyim cok sukur canim benim sagol.aleyküm selam canım.iyiyim.senden naber
Merhaba. Topiğe yeni katıldım. Boyum 166 cm. Kilo 68-69 arası gidip geliyor. Hatta bugün 70 gördüm ama bazen tuvaletten önce böyle çıkabiliyor diye buraya dahil olmak istedim. Hayatımda hiç diyet yapmadım. Düzenli spor da yapmadım. Kiloları hamilelikte aldım. Bebeğim 14 aylık oldu. Artık hamilelikten önceki kiloma dönmek istiyorum. Hedefim 61. Emziriyorum ama zayıflamayı çok istiyorum. Bu sabah itibarıyle sıkı diyete başlıcam. Çünkü spor a, yürüyüşe vaktim yok. Hem size destek olmak hem de sizden destek almak için üye oldum. Beni de aranıza alırmısınız?
evet fıstıgım yaa, ben de onu fark ediyorum, cidden ipin ucpunu kacırınca toplaması zor oluyor, ben genelde normal kılomdaydım en fazla 1-2 fazlalıgım olurdu umursamazdım sonra bır baktım gecen sene 62.5 oluvermısım .Dur demek ve kontrol etmek lazım cıdden , etmedıgınde hemen alıyorsunAman aman fazlalık yok ama salsam olacak
Artık almayacağız tatlımevet fıstıgım yaa, ben de onu fark ediyorum, cidden ipin ucpunu kacırınca toplaması zor oluyor, ben genelde normal kılomdaydım en fazla 1-2 fazlalıgım olurdu umursamazdım sonra bır baktım gecen sene 62.5 oluvermısım .Dur demek ve kontrol etmek lazım cıdden , etmedıgınde hemen alıyorsun
Günaydın herkese. Dün akşam 17 den sonra bişey yememeye karar verdim. Sabah
1 dilim ekmek
Yarım kibrit kutusu peynir
2 çeri domates
Azıcık zeytinyağlı baharat.
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
3-4 kaşık makarna
Ara
1 ince Gofret (dayanamadım )
Akşam saat 17.00
Bir kase karnabahar yemeği
2-3 kaşık makarna
Sonra dayanamadım saat 20.00 gibi bir elma yedim. Kızıma yedirirken bi kaşık da onun yemeğinden yedim. :) :)
Ama ilk gün için iyi toparladım. İradem çok kuvvetli değil bu konuda. Gece 68.9 gibiydim az önce 66.9 geldim. Şimdi kahvaltı zamanı.
günaydın güzellerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?