6. Gunumde 61 den 59a dusmusum bugun ilk kez tartildim :) ama bu en basta kaybedilen su filan o tarz bir sey degildir umarim.. Hala kafam karisik kimse mesajima cevap vermemis hem ask olsun
Buralardayim kizzzz.
Evet cnm gittim. 61,4 . 1 kilo ödem var.Buralardayim kizzzz.Yorgunum canim yaa. Gunduz isten vakit bulamiyorum yazmaya.
Bu arada dun gittinmi diyetisyene kiz, kac kilosun suanda. Ben pazar gunu +100 gr ciktim. 60.2 yim yani.
Evet cnm gittim. 61,4 . 1 kilo ödem var.patlayacak gibiyim. Çok fenayım. Adet dönemim.Ödemden canım yanıyor. Çünkü çok fazla turşu, baharat ve tuzlu yedim. O da ödem topladı. 1,700 gram yağdan verdim.Şu an 13,2 kilo yağ var vücudumda. Diyetisyenime göre bugüne kadar aldığımız en iyi sonuçmuş. Yani ödemi atarsak 60,4 kiloyum. Yine de seni geçemedim.
Diyetimin 8.gunu uc gun once 61den 59a dusmustum biraz once tartildim yine 61 gordum. Saka gibi sinirim bozuldu bi insan 8gunde bir kilo mu veremez ya.. Duzenli ve saglikli maksimum 800 kalori aliyorum gunde . Spor yapmiyorum diye mi butun bunlar yani(((
Haklisiniz ama daha fazla ne yiyebilirim ki sabah yagsiz sut ve neesfit ogle izgara tavuk ve salata aksam sebze yemegi .. Kalori cetvelinden bakiyorum toplam 800 kalori ya daha az ya biraz daha fazla oluyor toplami ara ogunlerde de meyve ya da yogurt diyetbiskuvi vs. cok sikinti cekiyorum ne yapsam ne yesem diye.. Saglikli beslendigimi dusunuyorum ve kalori miktarimi arttiramiyorum doyuyorum da zaten800 kalori aldığınız için olmasın??!! Sağlıklı bir insanın 1 günde alması gereken kalori 1200'ün altına düşmemeli.(bayanların)
Haklisiniz ama daha fazla ne yiyebilirim ki sabah yagsiz sut ve neesfit ogle izgara tavuk ve salata aksam sebze yemegi .. Kalori cetvelinden bakiyorum toplam 800 kalori ya daha az ya biraz daha fazla oluyor toplami ara ogunlerde de meyve ya da yogurt diyetbiskuvi vs. cok sikinti cekiyorum ne yapsam ne yesem diye.. Saglikli beslendigimi dusunuyorum ve kalori miktarimi arttiramiyorum doyuyorum da zatenkilo veremiyceksem neden diyet yapiyorum ki tamam aceleci davranmayayim daha 9. Gunum diyorum ama 1 kilo bile verememem enteresan degil mi sizce de? Lutfenn banatavsiye verin yediklerinizi yazin yardimciolun fikirlerinizi duymak istiyorum
Ne guzel ben ayni seyleri yaptigim halde 9gunde bir gram bile verememisim (spor haric )arkadaşlar ben 4 günde 3 kilo vermişim ilk kez kilo sorunum var ve ilk diyetim o yüzden mi duraklama dönemi yok yni 5 günde 3 kilo vermişim çok geldi bana acaba az mı yiyorum her gün 12 de uyanırım
5 siyah zevtin çok az peynir bir salata ve haslanmış yumurta yiyorum ve 3 dilim çavdar ekmek gündüz acıkınca ıspanak pırasa vb sulu bir yemeği ekmeksiz 1 veya 2 tabak yiyorum akşam bir çorba 2 yemek kaşıgı tadımlık pilav veya makarna çok az yiyorum 2.5 ltre su tüketiyorum tv izlerken bile sürekli ortalama evde 2 saat bisiklet çeviriyorum. gün içinde acıkınca kayısı kurusu elma portakal vs meyve yiyorum spordan önce tadını sevmesemde açlığımı gidermek için ve tatlı ihtiyacını bastırmak için ve spordan önce tercih etmekle beraber günde iki yeşil çay içiyorum şeker atmamaya başladım ayrıca çaya ş kahveyi dahi şekersiz tercih ediyorum beyaz ekmek yok ekmek iki dilim çavdar o da sabah sadece tüketiyorum 4 gündür böyle zaten normalde çok yemek yemem ama çok haraketsiz oldugumdan aldım kiloları çok da acıkmıyorum bu yazdıklarımı yiyince sizce eksik bişey mi var ya da bişeyleri fazla mı abarmışım çnkü bi ay içinde en az 8 kilo vermem lazım biraz hırs yaptım kilo vermek güzel ama kaslar değil yağlar gitsin istiyorum pantolonlarımın beli sıkmıyor rahatsız olmuyorum 3 kilo bu şekilde belli oluyor aşırı bi fark yok ama ödemleri ve suyu attım sanırım
Ne guzel ben ayni seyleri yaptigim halde 9gunde bir gram bile verememisim (spor haric )( tebrik ederim boyle devam edin bence harika gidiyorsunuz
Aclik hissim nerdeyse hic yok o konuda sikintim yok ama sanirim metabolizmam yavas ya da ben bir seyleri cok yanlis yapiyorumyeşil çay ve kahve metabolizmayı hızlandırır özellikle spordan önce aldıgınızda ciddi kilo verdirir bakalım biraz erken uyanıcam sabah yapılan spor da ciddi kilo verdirir günde maximum 4 yeşil çay tüketin ve kayısı kurusu ciddi anlmda açlık hissini bastırıyor evinizde bulundurun gün içinde bir iki tane yiyin derim.maydonoz da metabolizmayı hızlandırır bilginiz olsun inş. böyle devam ederim sizde bırakmayın birden hızlıca verirsiniz bence bünyeler farklı oluyor 8 den sonra yemek yemiyorum ben mesela . umarım yaza kadar kurtuluruz hepsinden :)
Aclik hissim nerdeyse hic yok o konuda sikintim yok ama sanirim metabolizmam yavas ya da ben bir seyleri cok yanlis yapiyorumama yilmadim en az bir ay boyle devam bir ay sonunda da veremezsem bir diyetisyene giderim herhalde.. Kolay gelsin :)
Ay annem hasimato mu ne o hastaliga sahip zaten tiroid bezlerinin yavas calismasi .. Bana hep endokrinolojiye git bi baktir genetik olabiliyormus derdi.. Sonunda baktiricam sanirim .. Tesekkurler tavsiyeler icintabi diyetisyen değerlerinize bakıp size en uygun diyet besinlerini belirler. tiroid hormonu az salgılandıgında metabolizma yavaşlar ve kilo vermek daha zor olabiliyormuş.ona yönelik bir diyet programı yaparsınız diyetisyen yardımıyla
her şeyin çözümü var tbi ki kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?