Pazar gunu seni tekrar gecerim ben canim.
Ya 2 tost şekerNeyse frene dün itibariyle bastık... Dün akşam 1 saat yürüyüş + 30 dakika eliptik bisiklet ve akşam hiç bir şey yemedim...
Bugüne gelince her sabah simit yerdim onu bıraktım, kepek ekmeğe beyaz peynirli tost yedim + portakal suyu
Öğlen sadece çorba
Akşam kırmızı et domates soslu.
Kızlar bu arada sabah tartıldım... tam 66 kg yim.
Başlangıç 8/4/15 haydi hayırlısı
Bu arada bir sitede okudum. Bir bayan kendi deneyimini yazmış.. 2 bayan arkadaşıyla her gün ama aksatmadan 10.000 adım atmış, telefonuna adım sayar yükleyip kontrol etmiş. Telefondaki adım sayara göre hergün 400-500 kalori yakmış görünüyor ve bu hesaba göre de bir ayın sonunda yaklaşık 2 kg vermiş olması lazım... Bayan diyor ki;
bir arkadaşım 8 kg, diğeri ve ben 7 kg verdik. Ama şekeri kestik, bol su içtik, makarna pilav yok. Tam 28 gün boyunca 10.000 adım attık bir gün bile aksatmadık... Bende dün 10.000 adım attım , bundan sonra 1 ay böyle devam..1 ayda 8 kg vermiyim çok mühim değil 4 kg versem göbek atarım
günaydıjn güzellik
herkese günaydın kızlaaar bugün uzun zaman sonra 61i gördüm ilk defa çok mutluyum çokk inşallah böyle devam edeer toplamda giden kilo 7.700 gr oldu
herkese günaydın kızlaaar bugün uzun zaman sonra 61i gördüm ilk defa çok mutluyum çokk inşallah böyle devam edeer toplamda giden kilo 7.700 gr oldu
Evet adım sayar benim telefonumda da var. Her gün bakıyorum kaç adım attım diye.6000-7000 adımın altına inmemeye çalışıyorum.Çok faydalı. 1 ayda 7-8 kilo vermesi için bir insanın 90 kilonun üstünde olması lazım. Sen 90 kilonun üstünde misin? Her yazılana da itibar etmeyin bence.
61 i görsem ben de çok mutlu olurdum.darısı başımıza..tebrikler canım
Kiiizzzzzzsen öyle san canım. Bu hafta ucundan da olsa 59'u göreceğim inşaallah.
Kiiizzzzzz
Gececeksin galiba yaa hic vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?