60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım günde 1200 kalorinin altına inme. Vücudun için tehlikeli.

Evet adım sayar benim telefonumda da var. Her gün bakıyorum kaç adım attım diye.6000-7000 adımın altına inmemeye çalışıyorum.Çok faydalı. 1 ayda 7-8 kilo vermesi için bir insanın 90 kilonun üstünde olması lazım. Sen 90 kilonun üstünde misin? Her yazılana da itibar etmeyin bence.

Yok ben 66 kg yim evet o dediğim yani yazılarını okuduğum bayanlar 90 kglerden 80 lere düşmüşler..

Hanımlar dün ben bir spor hocasıyla tanıştım ve tüm sorularımı sordum, spor yapıyorum şunu yapıyorum ama olmuyor moralim bozuluyor bırakıyorum dedim. Tek şey sorcam dedi; kepekli de olsa 1 dilim bile olsa her gün ekmek yiyorsun değil mi? evet dedim.
Peki şeker kullanıyor musun? kahve de hayır ama çayda evet dedim.
Tuz ? diye sordu, az kullanıyorum dedim

makarna pilave kola v.s yok bende dedim... Onları az da olsa yiyebilirsin ama 1 ay boyunca (sıfır ekmek+ sıfır şeker+ sıfır tuz) yap bakalım ne olacak bir ayın sonunda. Ne olacak dedim..Minimum 4 kg vereceksin dedi.

Ama ben ekmeksiz doyamıyorum

Kesinlikle pes etmeyin sabırlı olun arkadaşlar ben bunu öğrendim bi aya yakın hiç kilo veremedim ama aynı şekilde devam ettim diyetime sabrettim vücut bile bi süre sonra alışıyo şuan vücudumun artık buna alıştığını hissediyorum 55i görene kadar devammm

merhaba kızlar ben de 2 haftada 3.2 kilo verdim.3 hafta yalnızca 200 gr gitti.yani toplamda 3 haftada 3.400 gitti.diyetisyene gidiyorum bu arada.spora da başlamam lazım ama başlayamadım daha şu an62,5 kiloyum. 56-57 ye düşsem süper olucak bakalım.bu arada twister aleti kullanan var mı aranızda?ben de var ama günde ne kadar kullansm acaba?

Merhaba kizlar ben de baska bir forumda devam ediyorum ama buradanda daha cok gaz alirm diye dusundum beni de araniza alirsaniz sevinirim bende subatin son haftasi basladim diyete 70 kg ile basladim simdi ise 62.8 im yani 7.2 gitti. boyum1.68 hedefim ise 58-56 araligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…