60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar bir haftadır düzgün bir kilo veremedim 4 gün oruçtan sonra dengem şaştı bugün yeniden eski katı diyetime ve spor hayatıma döndüm hala 59 kilodayım geçen hafta annem bir tencere dolusu sütlaç yaptı 12 kase falan sütlaç çıktı o kadar güzel yapar ki yemeden duramadım hergün birer tane götürdüm :) artık tüm hızıyla diyete devam :)

Gunadn kizlar ben de daha regl olamadim ama belim cok fena agirio bende tartildim 61 .00 kilyyum ama 500-600 grami odem diye tahmin ediyorum

Günaydın selam herkese... Benimde kilo vermem durdu anlamadım.
Yediklerime çok dikkat ediyorum, her akşam en az 7000 en fazla 10.000 adım atıyorum..
8/4/15 te başladım 66 kg ile, şuan hala 64.5 kg yim... 20 günde 1,5kg çok az ya..
Tabii bu arada reglenmiştim v.s ama.... Yani normalde yediklerimden 40% azalttım..
1 hafta daha bekleyeyim sabredeyim bakalım

Günde kaç kalori alıyorsun*

Gunaydin ben bi suredir regldi oydu buydu derken diyetin yuzune bakmadim :) bugun kaldigim yerden devam.. 59 kiloyum bir kilo almisim iki gun yediklerimden..

Lütfen yardım edin. Benim mayıs ayında 4 kg vermem lazım, başka şansım yok......
Akıl verin lütfen bir yol gösterin....

Mesela bugün 1 dilim kepek ekmek+domates salatalık yedim
öğlen çorba
akşam ıspanak

hepsi bu, bunlar 1000 kalori bile etmez...???

Neler yiyorsunuz ki?

sabahları bir yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, bir bazen iki dilim kepekli ekmek

öğlen yoğurt, elma, salatalık, yarım simit gibi atıştırmalıklarla geçiştiriyorum. kesinlikle paketlenmiş hazır gıda yemiyorum.

akşam da çorba oluyor çoğunlukla, bir tabak da ne yemek varsa, sebze, tavuk, makarna, herhangi biri yani..

yalnız kilo vermedim ama 20 günde 5 cm incelmişim bugün baktım da :) doğruymuş, diyet kilonuzu, spor vucudunuzu değiştirir!!

kk da okuduğum kadarıyla yemeden zayıflanmıyor. diyetistenler ekmekli ara öğünlü diyetler veriyor, diyetsiyenlerin bütün bir gün içinde verdiklerini 2 öğünde yesek kesin kilo alırız ama, gün içinde sürekli metabolizma çalıştığı için kilo veriliyor. ben de az yerdim ve kilo veremiyorum, bir kaç gündür sıksık ve az yemeye başladım,göbeğim biraz azaldı ve bağırsaklarım düzene girdi.

bir de yürüyüş ne kadar yürüyorsun canım günde ??

maximum 1200 kaloridir...... Akşamları yürüyüşle 250 kalori gidiyor...
Rejim evveli 1600-1700 kalori alıyordum, üstelik yürüyüşte yoktu. Niye böyle oldu anlamadım

Canım benim 20 günde 1,5 kilo az değil ki.Sana az geliyor. Yediklerini daha da azaltma tansiyonun düşer.Kilon ne kadar azsa verdiğin de o kadar az oluyor. Ve zor veriyorsun.

Ben genelde yumurta yediğim zaman ekmek yemiyorum.Onun yerine ceviz yedim ya da hiç yemedim.Ara öğün yapmamışsınız sanırım

Ben genelde yumurta yediğim zaman ekmek yemiyorum.Onun yerine ceviz yedim ya da hiç yemedim.Ara öğün yapmamışsınız sanırım

evde olduğum zamanlar ara öğünleri hiç atlamıyorum, ceviz, meyve, ayran vs. yiyorum. ancak çalışırken sürekli bir koşuşturma içinde olunca, muhakkak atlanıyor. son 3-4 gündür çok dikkat ediyorum. 5-6 öğün yiyorum.

Ben yanımda hep çiğ badem taşıyorum. Bütünleştik artık Badem ağacı gibi oldum artık.

Evet 13 kilo verdim. şu an 60-61 arası gidip geliyorum.

çok güzel, tebrik ederim, en kısa sürede hedefine ulaşırsın umarım. bende senin kilolarına ulaşmayı diliyorm :)

ben geçen sene 8 kilo verdim, ama bu sene tık yok yahu :) bu kadar da üstüne düşmemiştim halbuki. geçen sene günde 40 dk yürüyordum bu sene 2,5 saat yürüdüğüm oluyor ancak ibre oynamıyor.

Ben yanımda hep çiğ badem taşıyorum. Bütünleştik artık Badem ağacı gibi oldum artık.

bende kuru kayısı taşıyorum açlığı yatıştırıyor iştahı kapatıyor şimdi kuru incir alıcam o da diyetlerde tercih ediliyormuş .Marketlerdeki paket bademleri mi alıyorsunuz acaba bademi de tüketmeyi deneyeceğim.

Canım ben kayısıyla incir de yedim. Söylemeyi unutmuşum. Kusura bakmayın. Hatta kuru üzüm de yedim. Ben de kansızlık vardı çünkü. Ayrıca kuru yaban mersini de yedim. Marketlerdeki badem değil canım. Onlar tuzlu yani kavrulmuş.Üzerinde çiğ badem yazanları al. Ya da aktara gir onlar verir. Çok tok tutuyor. Ayrıca yağ yakımını da hızlandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…