- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
Günde kaç kalori alıyorsun*Günaydın selam herkese... Benimde kilo vermem durdu anlamadım.
Yediklerime çok dikkat ediyorum, her akşam en az 7000 en fazla 10.000 adım atıyorum..
8/4/15 te başladım 66 kg ile, şuan hala 64.5 kg yim... 20 günde 1,5kg çok az ya..
Tabii bu arada reglenmiştim v.s ama.... Yani normalde yediklerimden 40% azalttım..
1 hafta daha bekleyeyim sabredeyim bakalım
Günde kaç kalori alıyorsun*
Neler yiyorsunuz ki?
Lütfen yardım edin. Benim mayıs ayında 4 kg vermem lazım, başka şansım yok......
Akıl verin lütfen bir yol gösterin....
Mesela bugün 1 dilim kepek ekmek+domates salatalık yedim
öğlen çorba
akşam ıspanak
hepsi bu, bunlar 1000 kalori bile etmez...???
maximum 1200 kaloridir...... Akşamları yürüyüşle 250 kalori gidiyor...
Rejim evveli 1600-1700 kalori alıyordum, üstelik yürüyüşte yoktu. Niye böyle oldu anlamadım
sabahları bir yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, bir bazen iki dilim kepekli ekmek
öğlen yoğurt, elma, salatalık, yarım simit gibi atıştırmalıklarla geçiştiriyorum. kesinlikle paketlenmiş hazır gıda yemiyorum.
akşam da çorba oluyor çoğunlukla, bir tabak da ne yemek varsa, sebze, tavuk, makarna, herhangi biri yani..
yalnız kilo vermedim ama 20 günde 5 cm incelmişim bugün baktım da :) doğruymuş, diyet kilonuzu, spor vucudunuzu değiştirir!!
Ben genelde yumurta yediğim zaman ekmek yemiyorum.Onun yerine ceviz yedim ya da hiç yemedim.Ara öğün yapmamışsınız sanırım
evde olduğum zamanlar ara öğünleri hiç atlamıyorum, ceviz, meyve, ayran vs. yiyorum. ancak çalışırken sürekli bir koşuşturma içinde olunca, muhakkak atlanıyor. son 3-4 gündür çok dikkat ediyorum. 5-6 öğün yiyorum.
sen kilo verebildin mi canım, kaç kilosun ??Ben yanımda hep çiğ badem taşıyorum. Bütünleştik artıkBadem ağacı gibi oldum artık.
sen kilo verebildin mi canım, kaç kilosun ??
Evet 13 kilo verdim. şu an 60-61 arası gidip geliyorum.
Ben yanımda hep çiğ badem taşıyorum. Bütünleştik artıkBadem ağacı gibi oldum artık.
Sana da canım. Nasıl yoruldun kız. Arada baklavalrı filan götürdün.Benim kadar katı yapsan ne yapacaktın acaba
bende kuru kayısı taşıyorum açlığı yatıştırıyor iştahı kapatıyor şimdi kuru incir alıcam o da diyetlerde tercih ediliyormuş .Marketlerdeki paket bademleri mi alıyorsunuz acaba bademi de tüketmeyi deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?