60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim de bir önerim var ben aylarca 63-64 gidip gelmiş biri olarak lahana çorbasını 3 gün yaptıktan sonra kilo vermeye başladım istersen bir dene.

2 ay önce bugün dermişim :) hafta sonu yarım ekmek sucuklu bol kaşarlı tost yapıp yedim sonraki pazartesi diyete başladım ve dedim ki bu kadar insan ekmek yemiyosa ben de yemeden durabilirim.
Ama ekmek yememek için yumurta peynir ceviz salata gibi tok tutacak şeyleri bol yemek lazım malum.
Ben de çareyi yine onlardan az ama ekmeği çavdar ekmeğiyle değiştirmekte buldum.

Bana evde artık fare diyolar o kadar çok seviyorum ki peynir yemeyi akşam yemek bile yapsam üstüne peynir rendelerim yine yerim sabahları da kahvaltıda peynir dışında birşey yemem reçel falan sevmem hiç. Önce peyniri azaltmam lazim sanırım ekmeği o yediriyo bana

Kahvaltıda ben de yiyorum ne kadar dersen en son aldığım 500 gr. peyniri 10 eşit parçaya bölüp 50 gr. buzdolabı poşetlerine koydum her sabah 1 tane mutlaka yiyorum işte de pratik oluyo yanında ekmek 4-5 zeytin domates salatalık.
Onun dışında yemiyorum. Sen yemeğin kalorisini artırırıyosun üzerine rendeleyerek.

K
kahvaltıda hangi peyniri yiyorsun ben hep kaşar yiyorum daha çok galiba kalorisi

Kızlar ben L-carnitine kullanmayı düşünüyorum Aranız da kullanan memnun kalan var mi?

canım ben solagrın kini kullandım, spor yapmadan 20 dakika önce alıyorsun sonra spor yapıyorsun.. Fakatttttttt ilacı bıraktım ve kış gelince sporu da bırakınca birden lönks diye yağlanma oldu.. Tavsiye etmem ... Bol protein al ve yürüyüş yap inan 3 ayda 8 kilo rahat rahat verirsin, ama hergün düzenli yürüyüşü yapman lazım..Ben 66-67 kg arası başladım 8 nisandan beri devam.. Bu sabah 62,3 kg olarak çıktı tartıda. Yani 1,5 ayda 5 kg gibi vermişim

Benim 1 ayda en az 5 kilo vermem lazım bu hafta 1 kilo vermişim reglken tartıldım belki bir kaç gr fazla çıkmıştır tartıda.

Kızlar ben L-carnitine kullanmayı düşünüyorum Aranız da kullanan memnun kalan var mi?

benim erkek arkadaşım kullanmıştı bir ara sporcudur zaten. O ilacı aldıgında çok spor yapardı enerji veriyor sanırım eğer spor yapacaksanız işine yarar .Hatta vücutta olan bir maddeymiş zaten onu biraz arttırıyormuş yağ yakımını sporda hızlandıran bir şeymiş zararı yok sporla beraber ciddi faydasını görmüştü

geçen gün yiğenimin doğum günüydü annem bir sürü pasta börek yapmıştı .ayy nasıl canım çekti aşkam 10 bir dilim pasta bir poğaca yedim çok mutsuz oldum .dün de bir dilim pasta daha yedim . bugünde kuruyemiş yedim bir avuç .son üç günde biraz fire verdim .Rahatsızlığımdan dolayı kendimi serbest bıraktım ama 57.5 dayım hala almadım davermedim de ama karnım şiş gibi kilo almam inş. artık iyileştim daha da düzenli yapıcam diyetimi bu kadar fire yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…