- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ben çavdar ekmeği yiyorum bir de bol salata doyuruyo.Kızlar sabah kahvaltısında çok yiyorum ben diğer öğünlerim az oluyo ama kahvaltıda ekmek yemesem doyamıyorum napcam ben
Ben çok mu yiyorum ya anlamadım.
Mesela bugün bu saate kadar
2 tane haşlanmış yumurta beyazı 35 kalori
çeri domates + salatalık 35 kalori diyelim
öğlen ; 1 yemek tabağı zeytinyağlı fasülye(biraz fazlaydı) 300 kalori diyelim
Şuana kadar 370 hadi 400 kalori
Akşam yesem yesem et salata yerim , 250-300 de ona sayalım
700-900 kalori arası desem.. Bazal metabolizma hızım 1400...500 kalori eksik alıyorum.Benim ayda sırf yemeği kısmamdan 2 kilo, yürüyüşten 1,5 kg vermem lazım. 1 haftadır tık yok
Yukarıdaki hesabımda hep abartarak normali her gün benim max aldığım kalori 750 kaloriyi geçmiyor
Benimki psikolojik sanki ekmek yemeyince doymayacakmışım gibi hissediyorum ama sadece kahvaltıda boyleBen çavdar ekmeği yiyorum bir de bol salata doyuruyo.
Bana evde artık fare diyolar o kadar çok seviyorum ki peynir yemeyi akşam yemek bile yapsam üstüne peynir rendelerim yine yerim sabahları da kahvaltıda peynir dışında birşey yemem reçel falan sevmem hiç. Önce peyniri azaltmam lazim sanırım ekmeği o yediriyo bana2 ay önce bugün dermişim :) hafta sonu yarım ekmek sucuklu bol kaşarlı tost yapıp yedim sonraki pazartesi diyete başladım ve dedim ki bu kadar insan ekmek yemiyosa ben de yemeden durabilirim.
Ama ekmek yememek için yumurta peynir ceviz salata gibi tok tutacak şeyleri bol yemek lazım malum.
Ben de çareyi yine onlardan az ama ekmeği çavdar ekmeğiyle değiştirmekte buldum.
Kahvaltıda ben de yiyorum ne kadar dersen en son aldığım 500 gr. peyniri 10 eşit parçaya bölüp 50 gr. buzdolabı poşetlerine koydum her sabah 1 tane mutlaka yiyorum işte de pratik oluyo yanında ekmek 4-5 zeytin domates salatalık.Bana evde artık fare diyolar o kadar çok seviyorum ki peynir yemeyi akşam yemek bile yapsam üstüne peynir rendelerim yine yerim sabahları da kahvaltıda peynir dışında birşey yemem reçel falan sevmem hiç. Önce peyniri azaltmam lazim sanırım ekmeği o yediriyo bana
kahvaltıda hangi peyniri yiyorsun ben hep kaşar yiyorum daha çok galiba kalorisiKahvaltıda ben de yiyorum ne kadar dersen en son aldığım 500 gr. peyniri 10 eşit parçaya bölüp 50 gr. buzdolabı poşetlerine koydum her sabah 1 tane mutlaka yiyorum işte de pratik oluyo yanında ekmek 4-5 zeytin domates salatalık.
Onun dışında yemiyorum. Sen yemeğin kalorisini artırırıyosun üzerine rendeleyerek.
Ben de kaşar yiyorum hatta bu defa beyaz peynir de aldım ama hala kaşara devam ediyorum. Beyaz peyniri poşetleyemedim hala.K
kahvaltıda hangi peyniri yiyorsun ben hep kaşar yiyorum daha çok galiba kalorisi
Ceviz ve haşlanmış yumurta yeKızlar sabah kahvaltısında çok yiyorum ben diğer öğünlerim az oluyo ama kahvaltıda ekmek yemesem doyamıyorum napcam ben
Ceviz denedim bu gün gerçekten tok tutuyor. Akşam yemegindede 2 patlıcan kozledim yoğurtla yedim yağsız, az kalorili oldu herhaldeCeviz ve haşlanmış yumurta ye
Ceviz denedim bu gün gerçekten tok tutuyor. Akşam yemegindede 2 patlıcan kozledim yoğurtla yedim yağsız, az kalorili oldu herhalde
Bu gün hiç ekmek yemedim sadece sabah yarim simit yedim kahvaltıda o kadarBence müthiş bir menü olmuş. 1 dilim ekmek de yiyebilirdiniz.
Kızlar ben L-carnitine kullanmayı düşünüyorum Aranız da kullanan memnun kalan var mi?
Benim 1 ayda en az 5 kilo vermem lazım bu hafta 1 kilo vermişim reglken tartıldım belki bir kaç gr fazla çıkmıştır tartıda.canım ben solagrın kini kullandım, spor yapmadan 20 dakika önce alıyorsun sonra spor yapıyorsun.. Fakatttttttt ilacı bıraktım ve kış gelince sporu da bırakınca birden lönks diye yağlanma oldu.. Tavsiye etmem ... Bol protein al ve yürüyüş yap inan 3 ayda 8 kilo rahat rahat verirsin, ama hergün düzenli yürüyüşü yapman lazım..Ben 66-67 kg arası başladım 8 nisandan beri devam.. Bu sabah 62,3 kg olarak çıktı tartıda. Yani 1,5 ayda 5 kg gibi vermişim
Kızlar ben L-carnitine kullanmayı düşünüyorum Aranız da kullanan memnun kalan var mi?
Simit ekmekten daha tehlikeli ama biliyor musun?Bu gün hiç ekmek yemedim sadece sabah yarim simit yedim kahvaltıda o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?