60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasıl incelecekler acabaa ? Ben de de var da aynı sorun.

Üniversite mezunu olmak
3 ayrı yabancı dil bilmek
şaka şaka....

Şimdiden aramıza hoşgeldin canım.. Kilo vermek için buradayız, birbirimize destek olmak için...

esprileeer, esprileeeer :) :)

Hoşbulduk.. Bi keresinde rastlamıştım Her cuma tartıdaki kilosunu bildirmeyen giremez grubumuza sunu bunu yapacak dıye sert uyarılar vardı da :) ondan sordum..

Hoşbulduk.. Bi keresinde rastlamıştım Her cuma tartıdaki kilosunu bildirmeyen giremez grubumuza sunu bunu yapacak dıye sert uyarılar vardı da :) ondan sordum..

Yok bizde öyle bir şey yok şeker ama hepimiz mümkün olduğunca cuma sabahı kilo bildiriyoruz...Burada olmak iyi oluyor, insan disipline oluyor bence :)

O dediğiniz Cuma zayıflama yarışmalarında geçerli ...

Bence de önceden akşamları elime ne geçerse yiyodum şimdi burada yazacağımı düşünerek yesem de çok az yiyorum

ben Nisan başından beridir foruma her gün muntazam uğruyorum. benim kadar abur cubur seven yoktur. Kremalı bisküvi ile ayran içmiş adamım yani düşün artık, o zamandan beri çikolata, şeker, tatlı türüne varsa sıfır.
Ekmek dersen o günden bu zamana toplam ya 2-3 dilim yemişimdir.. Akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum.. Düzenli yürüyorum kesinlikle %60-70 insan dikkat ediyor faydasını göreceksin sende... Nisana kadar akşam tartıldığımda (dolu mide) 67,5 kg lerdeydim.. Şimdi akşam tartılıyorum 62,5 kg yim. Baya yol kat ettiğime inanıyorum..

Evet yaaa Ben de kış boyu gece yarısına kadar neler yiyodum neler şimdi yesem de bir lokma alıp bırakıyorum.
Aslında sıfırlayıp bir de saat 6 kuralına uysam daha fazla giderdi. Evet yapmaya çalışıcaam karar verdim.

Himmm.... Her halukarda beni geciyorsun yani Nerelere gitsem ben yaa
Aksama kadar okadar hareket ediyorum, otobusle gidip erken inip yuruyorum, ama yinede hizli gitmiyor nu kilolar. Yapistilar resmen ustume yaa.

Günaydın rejime devam değil mi arkadaşlar.....
Ben bu sabah tartıldım 62.5 kg yim bu aralara çok oynamıyor kilom bu hafta 400-500 gram ancak indi.

Günaydın rejime devam değil mi arkadaşlar.....
Ben bu sabah tartıldım 62.5 kg yim bu aralara çok oynamıyor kilom bu hafta 400-500 gram ancak indi.
Maalesef bundan fazla gitmiyo Ben 63.60 la başladım.1 ayda 2.5 kilo gitti. 1 ayda da 1 kilo ancak verebildim. Bugün tartıldım 60.00 çıktım. Acele etme 50 leri de görüceeez.

Dünkü menüm:
Sabah kahvaltımı 10 gibi yapmaya başladım artık 2 öğün yapıcaaam.
1 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
1 domates
1 salatalık
Biraz yeşillik
4 zeytin

Saat 2 gibi 2 tane eti burçak

Akşam 6 da:
1 kepçe kuru fasulye
3 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
1 kaze dereotlu cacık

Tabii ki yürüyüşe devam
Sabah işe gelirken 30 dakika
İşten eve giderken 20 dakika
Evden işe gelirken 20 dakika
Akşam eve giderken 20 dakika
Akşam mekik aletinde yarım saat karın yarım saat de bacak hareketi yaptım.

Maalesef bundan fazla gitmiyo Ben 63.60 la başladım.1 ayda 2.5 kilo gitti. 1 ayda da 1 kilo ancak verebildim. Bugün tartıldım 60.00 çıktım. Acele etme 50 leri de görüceeez.

inşallah canım... Bende sabah tartıldım 62,5kgyim aynı değişiklik yok....Olsun buna da şükür, yaklaşık 1,5 ay evvel 67 den aşağısını göstermiyordu tartı...
Dün akşam kuru incir ve kuru kayısı kaçırdım çayın yanında, napim neyse olacak o kadar değil mi?

Hep birer tane deyip başlıyoruz ama fazla kaçıyo. Ama kilo verenlere bakıyorum da ben halaa çok yiyoruuuum.

Hep birer tane deyip başlıyoruz ama fazla kaçıyo. Ama kilo verenlere bakıyorum da ben halaa çok yiyoruuuum.

Yok yok çok şükür ben o konuda kendimi dizginliyorum..1 tane deyip 2-3 kaçırmıyorum yada kendime 1 günlük ödül veriyorum diyebilirim, açıkçası psikolojimde düzeliyor. Bugün bir arkadaşımla konuştuk bana diyor ki; ne kadar zamandır ekmek yemiyorsun? dedim 8 nisandan beri, sadece 1 yada 2 dilim yemişimdir o kadar daha da yemedim. Dün akşam bir arkadaşım tatlı yapmış bana geldi oturmaya çay kaşığıyla bile almadım yemem dediğim an biter...

Mesela bugün şuana kadar
2 haşlanmış yumurta beyazı + 2 çeri domates + 1/2 kırmızı biber
zeytinyağlı fasülye
yeşil çay şekersiz + nescafe şekersiz ..

Himmm.... Her halukarda beni geciyorsun yani Nerelere gitsem ben yaa
Aksama kadar okadar hareket ediyorum, otobusle gidip erken inip yuruyorum, ama yinede hizli gitmiyor nu kilolar. Yapistilar resmen ustume yaa.

Senden kıymetli kiloolar ya. Bu hafta dikkat etmem geçersin beni kuzum

Reactions: mhn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…