- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Yok yaa galiba benim kemiklerim ağır 54 olduğum zaman da kemiklerim çıkıyo yüzüm çöküyo.77 den 60 a düşmen süper arkadaşım bunu başarabildiysen 49 a da düşersin
Nasıl incelecekler acabaa ? Ben de de var da aynı sorun.Ben haftasonu bir pantalon aldım, kumaşı likralı... Beden olarak 36 yazıyor ama kalıbıda büyük gibi duruyor yani 38 gibiydi...
Ben şuan 62,4 kg yim ama bu pantalonun içine zorlanmadan çok çok rahat bir şekilde girdim..
Ben 50-52 lere kadar düşücem , merak ettiğim 50-52 kilo olursam bedenim kaç olur?
Fiziğime gelince , ben kilo verince her bir yanım eşit inceliyor. Sadece baldırlarım kalın maalesef onuda bir şekilde sporla falan şekilllendircem
Maalesef ben de takip edemedim çözümü her şeyden kaşık kaşık yemekte buldum.belli bir liste takip edemiyorum. ne önerirsiniz? 67 kiloyum, 10 kilo vermem gerekiyor
Üniversite mezunu olmak
3 ayrı yabancı dil bilmek
şaka şaka....
Şimdiden aramıza hoşgeldin canım.. Kilo vermek için buradayız, birbirimize destek olmak için...
youtubedan baktım bir sürü hareketler var ama ben türk değil yabancı videoları takip ediyorum onları deniycem çare yokNasıl incelecekler acabaa ? Ben de de var da aynı sorun.
Netim yok benim yaa hoş önceden step plates yoga yapmadığım kalmadı az çok biliyorum ama yürüyüş kolayıma geliyoyoutubedan baktım bir sürü hareketler var ama ben türk değil yabancı videoları takip ediyorum onları deniycem çare yok
esprileeer, esprileeeer :) :)
Hoşbulduk.. Bi keresinde rastlamıştım Her cuma tartıdaki kilosunu bildirmeyen giremez grubumuza sunu bunu yapacak dıye sert uyarılar vardı da :) ondan sordum..
Bence de önceden akşamları elime ne geçerse yiyodum şimdi burada yazacağımı düşünerek yesem de çok az yiyorumYok bizde öyle bir şey yok şeker ama hepimiz mümkün olduğunca cuma sabahı kilo bildiriyoruz...Burada olmak iyi oluyor, insan disipline oluyor bence :)
esprileeer, esprileeeer :) :)
Hoşbulduk.. Bi keresinde rastlamıştım Her cuma tartıdaki kilosunu bildirmeyen giremez grubumuza sunu bunu yapacak dıye sert uyarılar vardı da :) ondan sordum..
Bence de önceden akşamları elime ne geçerse yiyodum şimdi burada yazacağımı düşünerek yesem de çok az yiyorum
Evet yaaa Ben de kış boyu gece yarısına kadar neler yiyodum neler şimdi yesem de bir lokma alıp bırakıyorum.ben Nisan başından beridir foruma her gün muntazam uğruyorum. benim kadar abur cubur seven yoktur. Kremalı bisküvi ile ayran içmiş adamım yanidüşün artık, o zamandan beri çikolata, şeker, tatlı türüne varsa sıfır.
Ekmek dersen o günden bu zamana toplam ya 2-3 dilim yemişimdir.. Akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum.. Düzenli yürüyorum kesinlikle %60-70 insan dikkat ediyor faydasını göreceksin sende... Nisana kadar akşam tartıldığımda (dolu mide) 67,5 kg lerdeydim.. Şimdi akşam tartılıyorum 62,5 kg yim. Baya yol kat ettiğime inanıyorum..
Gittim canım. 300 fram yağdan vermişim ama vücudumda 800 gram ödem var. Diyetisyenin tartısında 60,7 olması lazım. Evdeki tartıda sabahları tartılıyorum ya 59,4. Diyetisyene de söyledim. Akşamları geliyorsunuz evdeki tartıyı baz alabilirsiniz dedi. 12,7 kilo da yağ var vücudumda. Bu hafta adet olacağım ama yine de seni geçerim
Maalesef bundan fazla gitmiyo Ben 63.60 la başladım.1 ayda 2.5 kilo gitti. 1 ayda da 1 kilo ancak verebildim. Bugün tartıldım 60.00 çıktım. Acele etme 50 leri de görüceeez.Günaydın rejime devam değil mi arkadaşlar.....
Ben bu sabah tartıldım 62.5 kg yim bu aralara çok oynamıyor kilom bu hafta 400-500 gram ancak indi.
Maalesef bundan fazla gitmiyo Ben 63.60 la başladım.1 ayda 2.5 kilo gitti. 1 ayda da 1 kilo ancak verebildim. Bugün tartıldım 60.00 çıktım. Acele etme 50 leri de görüceeez.
Hep birer tane deyip başlıyoruz ama fazla kaçıyo. Ama kilo verenlere bakıyorum da ben halaa çok yiyoruuuum.inşallah canım... Bende sabah tartıldım 62,5kgyim aynı değişiklik yok....Olsun buna da şükür, yaklaşık 1,5 ay evvel 67 den aşağısını göstermiyordu tartı...
Dün akşam kuru incir ve kuru kayısı kaçırdım çayın yanında, napim neyse olacak o kadar değil mi?
Hep birer tane deyip başlıyoruz ama fazla kaçıyo. Ama kilo verenlere bakıyorum da ben halaa çok yiyoruuuum.
Himmm.... Her halukarda beni geciyorsun yaniNerelere gitsem ben yaa
Aksama kadar okadar hareket ediyorum, otobusle gidip erken inip yuruyorum, ama yinede hizli gitmiyor nu kilolar.Yapistilar resmen ustume yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?