- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
- 18
Kepekli simitti amaSimit ekmekten daha tehlikeli ama biliyor musun?
Kepekli simitti ama
inşallah canım... Bende sabah tartıldım 62,5kgyim aynı değişiklik yok....Olsun buna da şükür, yaklaşık 1,5 ay evvel 67 den aşağısını göstermiyordu tartı...
Dün akşam kuru incir ve kuru kayısı kaçırdım çayın yanında, napim neyse olacak o kadar değil mi?
Kizlarrrr selammm...
bikac gundur yazmadim buraya kizim rahatsizdi onla ugrastim... bu hafta regli olcam ona ragmen gecen hafta 61.8dim bu sabah 61.4 geldim cokkkkk sewindim..
sizler nasilsiniz keyiflerr nasilll
Bana evde artık fare diyolar o kadar çok seviyorum ki peynir yemeyi akşam yemek bile yapsam üstüne peynir rendelerim yine yerim sabahları da kahvaltıda peynir dışında birşey yemem reçel falan sevmem hiç. Önce peyniri azaltmam lazim sanırım ekmeği o yediriyo bana
Kızlar ben L-carnitine kullanmayı düşünüyorum Aranız da kullanan memnun kalan var mi?
canim ben meraklı kedicik nickimi degistirdim sevgilim tanıyacak diye:)) gidiyorum spor salonunaSpor yapıyor musun?
Regl olmama son 10 gün ve iştahım açıldı.... Birdebu sabah tartıldım 62,8 kgyim. Cumartesi sabah 62,3 kg idim.
Pöffff
canim ben meraklı kedicik nickimi degistirdim sevgilim tanıyacak diye:)) gidiyorum spor salonuna
Günaydın arkadaşlaar sabah tartıldııım ve 59.80 çıktııım çok mutluyuuuum.
Hemen dün yediklerimi yazıyım:
Sabah 9 dan önce kahvaltımı yaptım:
1 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
1 domates
1 salatalık
8 zeytin zeytinin tuzu iyice gitmiş lezzetsiz ama ben seviyorum yaaa.
Öğlen 1 de yedim acıkmamıştım ama
1 kase tarhana çorbası
1 tereyağda yumurta
1 küçük dilim çavdar ekmeği
Akşam kızıma yapmıştım yumurtayı bu kez yemedi ben de kendim yedim
Yanında közlenmiş biber domates salatalık
9 gibi 1 dilim karpuz yedim.
Kızım uzun zaman sonra 10 gibi uyudu gün içinde koşturmaktan yorulmuşum ben de uyudum
(30+20+20+20=90 dk yapıyo) Tabii dünkü 80 squatımı da 160 olarak fazlasıyla yaptım :)
Forumda ki rumuzumu öğrenmesini istemiyorum ondan degistirdimSevgilim tanıyacak derken??
Forumda ki rumuzumu öğrenmesini istemiyorum ondan degistirdim
Yok canim uye değil de benim sürekli forumda takildigimi görünce merak ediyor kendi telefonundan foruma girip bulmaya calisiyordu ben kimim diye bir ara onla ilgili konu açmıştımSiteye mi giriyor ben de onun anlamadım?
Hanımlar birşey sorucam... Sizce ben 18 günde kaç kilo verebilirim.
Şuan 62,3 kg yim... 60 olabilir miyim? 13/6/15 te çok önemli bir yere gideceğim...
60 olmak için ne yapmalıyım? Fikir verir misiniz? Bu arada 4/6/15 te regl olacağım, tüm anotomimi çıkardım , yorumlarını rica ediyorum.
Ben son kez söyleyeceğim. Daha önce de defalarca söyledim ama dinlememekte ısrar ettin arkadaşım. 750 kalorilik bir listeyle zayıflayamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?