60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar hafta içi yaptığım yürüyüşleri hafta sonu yapamıyorum ve cuma günü biraz araştırma yaptım.
Kilo veren arkadaşların bazılarının ip atlayarak bazılarının da squat yaparak kilo verdiklerini gördüm.
Hem cumartesi hem pazar 1000 civarında ip atladım 100 civarındada squat yaptım. Tavsiye ederim.

Regl olmama son 10 gün ve iştahım açıldı.... Birdebu sabah tartıldım 62,8 kgyim. Cumartesi sabah 62,3 kg idim.

Pöffff

ara öğün yapmış gibi düşün. Çok sıkıntı yapılacak bir durum yok

Günaydın hepinize canlarım. Devam değil mi diyete.
Bu sabah tartıldım 62,4 kg yim. Ya ben niye zayıflayamıyorum

Reactions: mhn

Peynir, ekmek yedirmez. Seninki psikolojik sanırım :) ceviz yemeyi denesene.

Son düzenleme:
Regl olmama son 10 gün ve iştahım açıldı.... Birdebu sabah tartıldım 62,8 kgyim. Cumartesi sabah 62,3 kg idim.

Pöffff

Ben de adet döneminde öyle oluyorum. Sanki karnımın içinde kara bir delik var. Çekiyor da çekiyor yiyecekleri. Hiç yemediğim şeyleri bile canım istiyor

Günaydın arkadaşlaar sabah tartıldııım ve 59.80 çıktııım çok mutluyuuuum.
Hemen dün yediklerimi yazıyım:
Sabah 9 dan önce kahvaltımı yaptım:
1 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
1 domates
1 salatalık
8 zeytin zeytinin tuzu iyice gitmiş lezzetsiz ama ben seviyorum yaaa.
Öğlen 1 de yedim acıkmamıştım ama
1 kase tarhana çorbası
1 tereyağda yumurta
1 küçük dilim çavdar ekmeği
Akşam kızıma yapmıştım yumurtayı bu kez yemedi ben de kendim yedim
Yanında közlenmiş biber domates salatalık
9 gibi 1 dilim karpuz yedim.
Kızım uzun zaman sonra 10 gibi uyudu gün içinde koşturmaktan yorulmuşum ben de uyudum
(30+20+20+20=90 dk yapıyo) Tabii dünkü 80 squatımı da 160 olarak fazlasıyla yaptım :)

Hanımlar birşey sorucam... Sizce ben 18 günde kaç kilo verebilirim.
Şuan 62,3 kg yim... 60 olabilir miyim? 13/6/15 te çok önemli bir yere gideceğim...
60 olmak için ne yapmalıyım? Fikir verir misiniz? Bu arada 4/6/15 te regl olacağım, tüm anotomimi çıkardım , yorumlarını rica ediyorum.

Ben son kez söyleyeceğim. Daha önce de defalarca söyledim ama dinlememekte ısrar ettin arkadaşım. 750 kalorilik bir listeyle zayıflayamazsın.

Ben son kez söyleyeceğim. Daha önce de defalarca söyledim ama dinlememekte ısrar ettin arkadaşım. 750 kalorilik bir listeyle zayıflayamazsın.

canım benim etrafımdaki herkes sinirimi bozuyor, diyorlar ki biz senin yaptığın diyeti yürüyüşü yapsak 6-7 kilo gitmişti..
Yok niye zayıflıyamıyorsun v.s artık sinir kalmadı bende diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…