- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Akşama kadar ben de dikkat ediyorum arkadaşlar işyerinde cipsler kolalar halleyler benimolar yerkeeen ben burçak aldım çok açsam 1-2 tane yiyorum.Yok yok çok şükür ben o konuda kendimi dizginliyorum..1 tane deyip 2-3 kaçırmıyorum yada kendime 1 günlük ödül veriyorum diyebilirim, açıkçası psikolojimde düzeliyor. Bugün bir arkadaşımla konuştuk bana diyor ki; ne kadar zamandır ekmek yemiyorsun? dedim 8 nisandan beri, sadece 1 yada 2 dilim yemişimdir o kadar daha da yemedim. Dün akşam bir arkadaşım tatlı yapmış bana geldi oturmaya çay kaşığıyla bile almadım yemem dediğim an biter...
Mesela bugün şuana kadar
2 haşlanmış yumurta beyazı + 2 çeri domates + 1/2 kırmızı biber
zeytinyağlı fasülye
yeşil çay şekersiz + nescafe şekersiz ..
Keşke ben de salona gidebilseeeemkizlar merhaba ben spora basladim diyet konusunda henuz basarisizim. bu gun 4 kilometre yurudum 1 saatte fitness yaptim henuz net kilomu bilmiyorum spor hocam yarin tartacak bildiririm insallah bende gorururm 56 57 kilolari
Ben de ısrarla her gün tartılıyorum aslında tartılmamamız lazıım. Bir gün 59.90-diğer gün 61.10- bi gün 60.00 .Günaydın hepinize.
Tartıldım bu sabah yine 62.5 kg pöfff sıkıldım. Adet dönemimde değil anlamadım, neden düşemiyorum bilemedim?? Haziranın ilk haftasında olacağım neredeyse daha 2 hafta var
Kizlarrrr selammm...
bikac gundur yazmadim buraya kizim rahatsizdi onla ugrastim... bu hafta regli olcam ona ragmen gecen hafta 61.8dim bu sabah 61.4 geldim cokkkkk sewindim..
sizler nasilsiniz keyiflerr nasilll
Çok geçmiş olsun.. regl bitsin 60kg lere inersin... Bizler aynıyız değişiklik yok şeker. Bende kafam çok taktım 1 haftadır 62.5 lgyim..
Kizlarrrr selammm...
bikac gundur yazmadim buraya kizim rahatsizdi onla ugrastim... bu hafta regli olcam ona ragmen gecen hafta 61.8dim bu sabah 61.4 geldim cokkkkk sewindim..
sizler nasilsiniz keyiflerr nasilll
Wucudun az yemeye alismis olabilir, yada kitlik moduna gecmis olabilir, bu kadar az yeme, mesela biraz kawrulmamis kuruyemis, gun icinde biraz meywe ye gec saate kalmadan.. bende diyete ilk baslafigimda cok az yiyodum suan kan hapi kullaniyorum, ee saclarim gercekten cok fazla dokuldu...kalorisi az olan besin degeri yuksek seyler yemeye cslis şaşırt wucudunu bsk nasil gitcek o kilolarBen çok mu yiyorum ya anlamadım.
Mesela bugün bu saate kadar
2 tane haşlanmış yumurta beyazı 35 kalori
çeri domates + salatalık 35 kalori diyelim
öğlen ; 1 yemek tabağı zeytinyağlı fasülye(biraz fazlaydı) 300 kalori diyelim
Şuana kadar 370 hadi 400 kalori
Akşam yesem yesem et salata yerim , 250-300 de ona sayalım
700-900 kalori arası desem.. Bazal metabolizma hızım 1400...500 kalori eksik alıyorum.Benim ayda sırf yemeği kısmamdan 2 kilo, yürüyüşten 1,5 kg vermem lazım. 1 haftadır tık yok
Yukarıdaki hesabımda hep abartarak normali her gün benim max aldığım kalori 750 kaloriyi geçmiyor
Wucudun az yemeye alismis olabilir, yada kitlik moduna gecmis olabilir, bu kadar az yeme, mesela biraz kawrulmamis kuruyemis, gun icinde biraz meywe ye gec saate kalmadan.. bende diyete ilk baslafigimda cok az yiyodum suan kan hapi kullaniyorum, ee saclarim gercekten cok fazla dokuldu...kalorisi az olan besin degeri yuksek seyler yemeye cslis şaşırt wucudunu bsk nasil gitcek o kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?