60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşama kadar ben de dikkat ediyorum arkadaşlar işyerinde cipsler kolalar halleyler benimolar yerkeeen ben burçak aldım çok açsam 1-2 tane yiyorum.

kizlar merhaba ben spora basladim diyet konusunda henuz basarisizim. bu gun 4 kilometre yurudum 1 saatte fitness yaptim henuz net kilomu bilmiyorum spor hocam yarin tartacak bildiririm insallah bende gorururm 56 57 kilolari

Her akşam bu videodaki hareketleri yapıyorum. Çok yorucu fakat fazlasıyla işe yarıyor bi deneyin derim arkadaşlar.

Günaydın hepinize.

Tartıldım bu sabah yine 62.5 kg pöfff sıkıldım. Adet dönemimde değil anlamadım, neden düşemiyorum bilemedim?? Haziranın ilk haftasında olacağım neredeyse daha 2 hafta var

kizlar merhaba ben spora basladim diyet konusunda henuz basarisizim. bu gun 4 kilometre yurudum 1 saatte fitness yaptim henuz net kilomu bilmiyorum spor hocam yarin tartacak bildiririm insallah bende gorururm 56 57 kilolari
Keşke ben de salona gidebilseeeem

Dünkü menümü paylaşıyim:
Sabah:
1 Dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
Öğle:
1 kase tarhana çorbası
Ara:
2 tane eti burçak
Akşam:
3 yk sebzeli bulgur pilavı
3 yk kuru fasulye
dereotlu cacık

Günaydın hepinize.

Tartıldım bu sabah yine 62.5 kg pöfff sıkıldım. Adet dönemimde değil anlamadım, neden düşemiyorum bilemedim?? Haziranın ilk haftasında olacağım neredeyse daha 2 hafta var
Ben de ısrarla her gün tartılıyorum aslında tartılmamamız lazıım. Bir gün 59.90-diğer gün 61.10- bi gün 60.00 .
Bence içtiğimiz suyu atamamak da kilomuzun fazla çıkmasına neden oluyo.

İşe gidip gelirken aralıklı da olsa 30+20+20+20=90 dk yürümüşüm.
Bu arada 3 gündür squat hareketi var ya çömelim kalkma onu yapıyorum.
50 ile başladım 55-60 arttırıyorum tabii bu en az yaptığım rakam :)

Günaydın hanımlarr bir kaç gündür yoktum reglim ödem falan derken tartılamadım spora düzenli gidemedim. Ama bu gün devam ediyorumm

Kizlarrrr selammm...

bikac gundur yazmadim buraya kizim rahatsizdi onla ugrastim... bu hafta regli olcam ona ragmen gecen hafta 61.8dim bu sabah 61.4 geldim cokkkkk sewindim..

sizler nasilsiniz keyiflerr nasilll

Çok geçmiş olsun.. regl bitsin 60kg lere inersin... Bizler aynıyız değişiklik yok şeker. Bende kafam çok taktım 1 haftadır 62.5 lgyim..

Tskkur ederim cnm..
ben en son 59.3 bile gormustum ama bana noldu bilmiyorum, herjes bahar gelince diyete badlar ben resmen saldim, ilk hedefim 60 olmak sonra yine 59.. bebis istiyorum we hamile kalmadan elimden geldigince cok kilo wermek istiyorumm

Ben çok mu yiyorum ya anlamadım.
Mesela bugün bu saate kadar
2 tane haşlanmış yumurta beyazı 35 kalori
çeri domates + salatalık 35 kalori diyelim
öğlen ; 1 yemek tabağı zeytinyağlı fasülye(biraz fazlaydı) 300 kalori diyelim
Şuana kadar 370 hadi 400 kalori

Akşam yesem yesem et salata yerim , 250-300 de ona sayalım
700-900 kalori arası desem.. Bazal metabolizma hızım 1400...500 kalori eksik alıyorum.Benim ayda sırf yemeği kısmamdan 2 kilo, yürüyüşten 1,5 kg vermem lazım. 1 haftadır tık yok

Yukarıdaki hesabımda hep abartarak normali her gün benim max aldığım kalori 750 kaloriyi geçmiyor

Wucudun az yemeye alismis olabilir, yada kitlik moduna gecmis olabilir, bu kadar az yeme, mesela biraz kawrulmamis kuruyemis, gun icinde biraz meywe ye gec saate kalmadan.. bende diyete ilk baslafigimda cok az yiyodum suan kan hapi kullaniyorum, ee saclarim gercekten cok fazla dokuldu...kalorisi az olan besin degeri yuksek seyler yemeye cslis şaşırt wucudunu bsk nasil gitcek o kilolar

Kızlar sabah kahvaltısında çok yiyorum ben diğer öğünlerim az oluyo ama kahvaltıda ekmek yemesem doyamıyorum napcam ben

Cancım besin değeri yüksek , kalorisi az şeyler demişsin ya.. Mesela önerilerin neler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…