60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın..... Bir mutluyum bir mutlu anlatamam, emeğimin karşılığını alıyorum galiba...
8/4/15 te başladım 66,5 kg idim.
28/5/15 bugün tartıda 61,7 kgyim
Toplam; 4.8kg vermişim

Çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim seninle kilomuz birebir aynı sade ben 65 in üzerinde değildim . Ama şimdiki kilomuz tam benim boyun 168 senin kaç nasıl besleniyorsun neler yapıyorsun ?

Çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim seninle kilomuz birebir aynı sade ben 65 in üzerinde değildim . Ama şimdiki kilomuz tam benim boyun 168 senin kaç nasıl besleniyorsun neler yapıyorsun ?

Benim boyum 162 cm...
8 nisandan beri kahvaltım tek tip değiştirmedim.
2 haşlanmış yumurta beyazı+domates+salatalık (içine kırmızı biber, yeşil biber işte bir tek onları değişirdim ara ara)
öğlen; ya zeytin yağlı ya da ıspanak v.s tarzında sebze yedim
mutlaka arada ya meyva yada yoğurt yedim
akşam; haşlanmış tavuk yada yağsız et yada balık
not; 10 günde bir karbonhidrat almak adına 1-2 dilim börek yedim, bu kilomun düşmesini sağladı ama 10 günde 1 yaptım.
haftada bir gün sadece 2 avuç fındık yiyorum, yediğim anda tüm bağırsaklarımı çalıştırıyor
Günde 2 lt su , bunu hiç atlamadan içtim..
Her akşam hiç aksatmadan 1 saat bazen 1,5 saat yürüdüm.
50-52 kg olana kadar devam

merhaba arkadaslar ben spora devam maalesef daha sali gunu tartildim nobette 67.9 kilo geldim daha once 68,9 kiloydum bu gun kahvaltida omlet yaptim bi dilim ekmek yedim yaninda biraz keci peyniri dort zeytin ve domatesle maydonozla salata yaptim salataya elma sirkesi ve limon koydum beslenmemei yeni yeni duzenliyorum daha cok aksam yemekten kismayi dusunuyorum zaten severek yedigim tek ogun kahvalti

Süper tebrik ederim

Bence bu gidişle 60 ın altına çok çabuk inersin hiç merak etme

Benim beslenmem de seninkine çok yakın
Günlük 1100 Kalorilik besleniyorum rafinera yemek şirketinden geliyor yemeklerim onunda bitmesine 1 hafta kaldı
Protein karbonhidrat sebze meyve ayarlanmış durumda 2 haftadır sadece yürüyüş yapıyordum şimdi spor Kulübü'ne yazıldım hatta biraz önce geldim
Benimde bu şekilde inşallah güzel sağlıklı kilo veririz

slm kızlar
78 den 62-61 arası gidip geliyorum tekrar kilo almak istemiyorum 1-2 kilo daha verip korumak istiyorum bende aranıza katılabilir miyim hangi günler tartılıyorsunuz ve neler yapıyoruz

slm kızlar
78 den 62-61 arası gidip geliyorum tekrar kilo almak istemiyorum 1-2 kilo daha verip korumak istiyorum bende aranıza katılabilir miyim hangi günler tartılıyorsunuz ve neler yapıyoruz
kızlar kimseler cvp yazmayacakmı burasıda mı sessız bir topık yoksa

kızlar kimseler cvp yazmayacakmı burasıda mı sessız bir topık yoksa

Buradayız hoşgeldin. Topik sessiz değil ama bir gün yazıp gidiyorsunuz. Onun için ben de hemen bir şeyler yazmıyorum. Kalıcısınızdır umarım.

Buradayız hoşgeldin. Topik sessiz değil ama bir gün yazıp gidiyorsunuz. Onun için ben de hemen bir şeyler yazmıyorum. Kalıcısınızdır umarım.
canım kalıcı olurum ayrıca kalori arkadasım gurubundaydım ama artık kımseler yazmıyor o yuzden sıkıldım acıkcası motıve olamıyorsun bu sekılde orda pazartesı gunlerı tartı gunuydu burda ne zaman ve neler yapıyoruz bılgı alabılırmıyım

Yalnız ben çok sık yazamıyorum. İşyerindeyim. Ama sık sık yazmaya çalışırım.Sen gitme yeter ki..

gitmem ama şöyle burdada su an kimseler yok gibi motive etmelıyız bırbırımızı tartı gunu varmı pekı

merhaba bende yeni katıldım belli bi tartı günü yok bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…