evet..evet...evet....kaydirigubbakcemile3
Selam canlarım, nasılsınız?
Bugün pek gelemedim yanınıza,
Arada bi okuyup çıkmam gerekti.
Beneğim bu yazıyı beğeniyorum,
Ama bana ait olanlardan değil.
Eğer isterseniz bana ait olanlardan da eklerim
:kedi::kedi:
opuyorumnanaktan
Tatlım yeni okudum,
Bu arada resimlerine bayıldım.
Bence bırak rejimi, spor yap.
Gerçi onada ihtiyacın yok ama.
O kocan olacak kozalağa da şaştım doğrusu,:1shok:
Karşısında iskeletmi istiyo nedir.klava:
Süpersin bebişim zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan
umarım öyledir canımkızlar merhaba bende döndüm :) ama acı bir dönüş oldu :) bı hafta önce gece gece tartılıp 59 cıkmıştım şimdi tartıldım yıne gece 61 cıktım ama yarın öbür gün regl olucam onu beklıyorum. onn etkısı vardır deyin nolur. yoksa çizelgemi değiştircem
canımmmm kıyamam sanabide suan 3 tane kepekli bisküvi yiombilgisayar basinda oburlugum tutuar hep nedense:)
yedikelrimin miktrini azaltigimdanmi ne artik sanki karnim azalmis gibime gelyio..eksisi gibi sisi degil
kizlar 70 li kilolardan bahsetmisiniz,
ben bi ara 74 kiloydum:) nasil o hale geldim onu da yazimda ibretlik olsun öyle kilo aldran seyler yapmasin.
hergün canin cektikce pekmez yiecen. bid epekmez bidonda olunca 5 kg lik bitmek bilmyior.
canin istedigi kadar seker cuklta. miktari hiiic önemli degil. hatta bitince kos süpermarkete al.
yagli kizartma ne warsa yiecen. hic salata aliskanligin olmyucak. hatta gece bile yiecen bunlari canin cektikce.
yürüyüs, spor unutucan.
bn böle yapa yapa nerdeyse 10 kg aldim. sonra klimi basima topladim. eski elbislerime girmemek, basalarinin dalga gecmesi kilomla sinirime gidiyordu. kendi basima uyguladigim diyet planlari fln derken bulumik olmaya basladim yedigim 10 dakka bile durmazdi vücütümda. bi ara da hicbisey yememeye basladim anoreksyia oluordum ki aklimi basima topladim sürekli yemekle ilgilenmeyi bosverdim kendime baska ugraslar buldum. 22 kiloyu kendi kendime verdim ama cok sagliksiz görünoyrdum. beslenmeyle alakali seminerleri ziyaret ettim. hatta gecen ay öylesine bi kilo werme semineri wardi. yöntemleri de sirf diyet icecegi ile beslenmekk ti. yapsammi yapmasammi die cok düsündüm ama saglikli beslenmek en iisi. kilo gelir gider ama saglimizi kaybedersek ck zor belkide hic dönmeyebilir.
bilmez miyim güzelimhergün sizilerin elestridigi seyi yapmamaya calisiyom
evt canim öyle oldu. bu hastalik fena bisi, hele birde ztn baska dertleriniz warsa bide kilo nuzu kafiya takmissaniz iyice kötü oluor. tedavisiz fln kurtuldum. bibucuk sene sürdü yaklasik bu böyle. kalori saymakta berbat birsey insan bagimli olyuor ne yese hesaplar hale geliyor. mecbur kalinmadikca yapilmamasi lazim. genelde bu tür hastaliklar ztn kalori saymakla baslyior biliomusun:
o sivi da igrenc zaten sanki tükürük gibi -tatlicadiarzu-
of offff yaaaay 85 miydin sen kiz iyi vermissin valla masallah
cnm o zaman dertleirm wardi cok sükür öyle degil artik.
liseyi bitrmek üzereydim ve tam o ara babam da adini bile söylemeye igreniyorum ama kanser hastaligi teshis edildi. ne kadar kötü bi dönemdi anlatamam. tedavisi cok agir birsey ama allahtan simdi iyi cok sükür insallah hep iyi kalir. o dönemde kardesimde anoreksiya oldu hemde ilerlemis ti onda 40 kg di 174 boyuyla. birde bikac dost kazigi eklersen tamam olyuor liste....
ay 85 miydin sen kiz iyi vermissin valla masallah
cnm o zaman dertleirm wardi cok sükür öyle degil artik.
liseyi bitrmek üzereydim ve tam o ara babam da adini bile söylemeye igreniyorum ama kanser hastaligi teshis edildi. ne kadar kötü bi dönemdi anlatamam. tedavisi cok agir birsey ama allahtan simdi iyi cok sükür insallah hep iyi kalir. o dönemde kardesimde anoreksiya oldu hemde ilerlemis ti onda 40 kg di 174 boyuyla. birde bikac dost kazigi eklersen tamam olyuor liste....
aramıza hoş geldin prensesSelam ablam,
Selam balea,
gece kusları napıyorsunuz bakim?
diyet özürlü fiu da geldi. bu aralar hiç yapamıyorum dıyet ya ..halbukı agustosa dek 59 olcaktım ben..hayal oldu artık hayatta olamam.işin kötüsü gece beslenıyorum..nasıl 76-78leri gördüysem bir zamanlar aynen öyle..
o kılolardayken bıle beslenme türü anlamında (tatlı harıc)hiç kötü alıskanlıgım yoktu.tam bir giritli gibiydim.ot,sebzenın bınbır turu,minımum et,tahıllı ekmek ve zaytınyagı.. ama hep geceleri krizlere girerek düzensiz yasayarak aldım ben bu kıloları mafoldumben gene aynı yoldayım..ruh halımle beslenmeyi ayırmayı bir türlü ögrenemedım.yedıgımden tat alsam neyse..gece ne bulursa yiyen bırıyım..sevmedıgım olsa bıle farketmıyor.60.5 olmustum ama su an kımbılır kacım...
bana yardım edın kızlar yoksa tüm emeklerım bosa gidecek.. :Saruboceq:
amin canım...ama inanki derdi veren Allah sabrını da veriyor ve hayat devam ediyor...saolun kizlar. amin.....
lenf kanseriydi. teshisi daha gec konulmadi allahtan. cok agir tedavisi kemotherapiler fln. en kötüsü de o caresiz beklemeler. birde bir ara kafaya koymustu "ben tedavi olmak istemiorum dedi bikmisti :1no2:
hayattan hic bir tad alamiordum, yediklerimi cikartmaya sonra da hic yememye basladim. "yasadigim o durumlari kontrol edemiyorum elimden hic bir sey elmyior, bari vucutumu kontrol edeyim mantigi" olustu bende. vucutuma yemek almamakla sanki temiz tutuyordum gibime gelyiordu. ne sacma birsey.
mawibenekcimrabbim babanin mekanini cennet eylesin cok üzüldüm ya (((
fiume, gecmis olsun((
iyi geceleeeeer....bir ay sonra görüşmek üzere...kaydirigubbakcemile3fiume olur canim böyle dönemler:)
önemli olan, diyeti tüm bitakmamak. sende yarin daha cok dikkat edersin:))
gecekuslari ben uyayim bari, sabah özel ögrencilerim gelicek
sizlere iyi geceler canlar...ayrilamyiom da ya burdan :gitme:
aramıza hoş geldin prenses
fulyayla ben de aynı durumdayız
hele ben manyak gibi yiyorum
noldu bana bilmiyorum...iki gün sonra tatile gidiyoruz ya!tatil demek de yemek(!)demek yacamış gibi yiyip tatil moduna girdim ((((((
tatil dönüşü herhalde 70-79 topiğine giderim dedim bugün kızlaramafoldumben
bu arada sen nerelerdesin bakim?neden bu kadar özletiyosun kendiniklava:
fiume olur canim böyle dönemler:)
önemli olan, diyeti tüm bitakmamak. sende yarin daha cok dikkat edersin:))
gecekuslari ben uyayim bari, sabah özel ögrencilerim gelicek
sizlere iyi geceler canlar...ayrilamyiom da ya burdan :gitme:
iyi geceleeeeer....bir ay sonra görüşmek üzere...kaydirigubbakcemile3
prensesiiiiiim...yapma...sen onun sevgilisisin,annesi değil!!!şimdi rahatsız oluyordur ama bir süre sonra hele birde evlenirseniz,bu özverilerin bir de bakmışsın senin görevin oluvermişablacım erkek arkadasım izinde.. biz de istanbulda takılıyoruz öyle..sabahtan aksama kadar gezıyoruz aksam da gec dönuyorum eve.
tatile gitmeme kararı aldık.sarımsaklı da bır yerle görüşmüş ama o gece kaprıs yaptım istemem dıye,sebebını ben de bılmıyorum,iyice dengesizleştim bu ara.. sonra da toparlamak ıcın bak evlenıcez tek maaş. para harcamayalım falan dedım.
tatilin t si gecınce direk yemek gelıyor ınsanın aklına ablacım. zaten benden sana müsade 3 kgya kadar alma hakkın var. dönüşte bir haftada verırsın.daha fazla alma ama..
ben de toparlanabılsem de 1 agutosta 59 olsam of ya...kndimi hiç iyi hissetmıyorum bu aralar.kendıme kızıyorum cok.tüm derdım sevgılım oldu.gerekli gereksiz herseyı ıle ilgilenır oldum .dengeler altüst oldu. bir de baktım ütüsünü ben yapıyorum,yemege cagırıyorum her aksam.yetmıyor öglenlerı arıyor ne yedın dıye soruyorum.evıyle ilgilenıyorum.düzenlı gelen bır bayan vardı temızlıge..kestırdım kabul ettırmıyorum.kıyafetlererını ben alıyorum.onu giy,bunu giyme cekıyorum.doktora gitmesı gerek,gitmıyor beyfendı.tutup kolundan götürücem.doktor arastırıyorum netten..ne hale gelmısız ya..hep benım bir uğraş bulamamdan oluyor.baskalarında görüp elestırırdım.simdi ben aynısnı yapıyorum.fren yapmam lazım.aslında çoğu erkegın hosuna gider.sorumluluklarını karsı tarafa bu denlı atabılmek ama benımkı cok memnun değil halınden.haklı da..benım bunları neden yaptıgımın da farkında o yüzden ses cıkarmıyor.yanlıs yoldayım cok.akıl ver bana ablacım.
sırf bu yuzden kıloları yavas vermek işime gelıyor aslında..tüm fazlalıkları atınca neyle uğraşcam ben..
iyi geceler canım sana..alıskanlık yapıyor burası..foruma gıremeyınce aklım burda kalıyor benım..
tatıle tam olarak ne zman cıkıyorsun ablacım?
prensesiiiiiim...yapma...sen onun sevgilisisin,annesi değil!!!şimdi rahatsız oluyordur ama bir süre sonra hele birde evlenirseniz,bu özverilerin bir de bakmışsın senin görevin oluvermişbenim sevgilim yapmaz deme..insanoğlu iyiye ve güzele o kadar çabuk alışıyor ki şaşarsın
gerçekten şaşırttın beni!..benim mağrur ve elit prensesime ne oldu???kendine dön ve kendin ol ne olur...sen öyle erkeğinin peşinde vik vik gezinip,herşeyini yoluna koyan ajandası olacak bir kız değilsin ki!!!olma da zaten...prensesim hadi KENDİN ol....hem o senin bitanecik sevgilin de kendine güvenen,mağrur ve boyun eğmez kıza aşık oldu,anaç bir kıza değil...
(bir aksilik olmazsa 2 ya da en geç 3 gün sonra çıkıyoruz bitanecim tatile...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?