60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablacım kızmasın ama şu işi de yapayım.saglık konusunda çok hassasım.bir daha müdahale etmiycem hiçbirseyıne..

kızlar bana istanbulda iyi bir dermatolog önerebilecek olan var mı?özellikle egzama konusunda ihtisası olan olursa çok iyiolur.internette bulamadım istediğim gibi birini.

tavsiyelere açığım..

evet bitanecim...aynen bunu demek istiyorum!sen ''bilmem kimin eşi'' olarak anılmak ve yaşamak isteyen bir kadın olamazsın!..böyle olanlara saygısızlık yapmak istemem ama senin fıtratın uygun değil bu duruma...bu tamamen hayattan beklentiyle ilgili bir durum...sen de ben gibisin...biz ''kendimiz''olabilmek üzre çaba gösteren ve buna baş koymuş kadınlarız!...''BEN'' olmadan''BıZ''olunamayacağına o kadar yürekten inanmışız ki....başka türlüsü bozar bizi prensesim...lütfen ''SEN''i yitirme...
(bu arada hayırdır prenses?egzama???geçmiş olsun...bir sağlık sorunu yoktur inşallah..)

pardon bitanem...sevdiceğin içinmiş...şimdi gördüm...
bence en iyisi balıklı göle(sivas) gidin prensesim...bazen şifa doğadan geliyor mucizevi bir biçimde...ordaki balıklara bıraksın sevgilin egzama denen o illet problemi....

cok haklısın ablacım.. ve sana ne kadar cok tesekkür etsem azdır cunku ne zaman cayar gibi olsam,akışına mı bıraksam desem,kılıflara uymalı mıyım desem.. senın sözlerın gelıyor aklıma ya da sana yazıyorum böyleişte..nasihatların beni çok iyi motive ediyor hayata ve ınandıklarıma karşı..

bu arada egzama her ikimizde de var.onun ıkı parmağında oluyor.onunki genetik babada da var. doktorlar geçmez demıs.benımkıı genetık değil.zaten benımkı de sac derimde sadece. pul pul dökülüyor derim.kanıyor bazen.bir doktor gördu .tedavısı yok dedı,genetık değilse strestendır dedı.yada doktorlar herseye stres diyor bılmıyorum.ben de cok iyi bir doktor bulayım bı de o görsün demıstım.
balıklı gölün egzamayı tedavi ettiğini ilk kez duydum.sıvas uzak ama. tedavi için araştırmaya değer.cok tesekkür ederım.

akışına bırakmak...akışına bırakmak demek hayatımızın dümenini bir başkasının ellerine ya da en iyi düşünceyle tesadüflere bırakmak demek....ama bizim bir tane hayatımız var ve tesadüflere ya da akışına bırakılmayacak kadar değerli....sütliman bir denizdede olsak, dev dalgalı bir okyanustada...dümen bizde olmalı prensesim...batacaksa biz batırmalıyız bu gemiyi,kurtulacaksa da biz kurtarmalıyız...biliyorum anlıyorsun beni...bu gencecik yaşına rağmen anlıyorsun biliyorum...birgün ''keşke''dememek için,birgün''evet ben yaptım,yanlış da olsa ben yaptım''demek için hayatımızın dümenini hiç kimseye teslim etmemeli....
(egzama gerçekten stresle çok yakından ilişkili bir rahatsızlık canım...sivastaki bu mucize balıkların da bu derde şifa olduğunu duydum ve okudum birçok yerde...yurt dışından bile birçok insanın bu tedavi için sivasa geldiğini biliyorum...)

ben de tıpkı aynı seylerı söylüyorum ablacım..bu yuzden cevremden hep elestiri alıyorum.hersey kontrolun altında tutmaya calısmaktan,kılı kırk yarmaktan,bu kadar titizlenmek vazgec,hayatı rahat bırak artık,diyorlar.ama bu uğurda uykusuz kalacaksam,kendımden vereceksem vereyım.ben böyleyim.hayatımın en zor dönemini geçirdiğimi düşünüyorum.ve en kontrolsüz..bu yüzden cok acıtıyor benı..elimde avcumda tutamadığım bir hayatım var..maalesef ipler bu kez benım elimde değil..gercekten kaderin elinde ama ben de 4 gözle o ipleri tekrar elime alacağım zamanı beklıyorum...

tesekkür ederim ablacım gecenin bu saatindeki dostluğun için...

görüşemezsek sana tatilde iyi eğlenceler..ben yatayım artık uyku bastırmışken hazır...

iyi geceler..

sanada iyi geceler benim asil kardeşim...ama unutma nolur... ipler senin elinde olduğu sürece sensin ve yaşadığın hayat senin hayatın!...ipler bakasının eline geçtiği an;o hayat senin olmaktan çıkmıştır zaten
sakın vazgeçme sen olmaktan!ve ipleri hiç kimsenin eline verme...
dostluk dersen...dostluk zordur prensesim...uykusuzluk bu zorlukların en hafifidir...az önce senin gibi gencecik bir dostumdan mesaj aldım,sevgilisinden ayrılmışonun yaralarıyla ilgilenmem gerek...tekrar iyi geceler....

Arkadaşlar aranıza benide kabul edermisiniz. bende 8 ay önce doğum yaptım..bu güne kadar emdirdiğim için diyet yapamadım. onun içinde kilo veremedim.ama artık kızım ek gıdalara geçtiği için bende zayıflamak istiyorum..evet zayıflamak için ne yapıyoruz. öncelikle bu göbüş nasıl gider.hamile gibiyim hala mafoldumben..boyum 1,65 kilom 66,5 en az 8 kilo vermem lazım...

Günaydın canım, Aramıza hoşgeldin.a.s.
Allah minik kızını Analı Babalı büyütsün.​

mervişiiiim çok güzel görünüyorsun:lepi:alkisalkisalkis
ama hep söyledim..yine söylüyorum...bu ka dar ye ter ar tık ki lo ver meeee...kaydirigubbakcemile3
kilonu koru ve sadece spor yap artık güzelim emi?

çok teşekkür ederim aplam.az daha kaldı 1 ayda falan geri kalanını verebilirim inşallah opuyorumnanaktan

teşekkürler cicişim.çok çok yavaş haftada 100 gr falan verdiğim için korkmuyorum canım.lokumun pişmanlığı hala üzerimde kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim tatlım.hala kilo konusunda kocamı memnun etmiş değilim hedefim 50 belki o zaman mutlu olur:umursamaz:

tırmıklamak çok rahatlatıyor dimi ciciş
bizim aramız düzelmedi hala pişmanlığında
dün koca buket bi gülle geldi, normalde hemen yumuşardım am bu seferki başka

hoşgeldin aramıza

GÜNAYDIN KIZLAR a.s.

gayet iyisin sen ya bide bacaklarım kalın diyosun bacak yokki sende gel bide bana bak sen kaydirigubbakcemile3
Neyse sen koru yeter bence kilonu

canım edindiğin bilgileri ve deneyimleri paylaşman çok sevindirici devamlarını bekleriz . . .
özellikle seminerlerde bahsedilenlerden . . . :1ninca:

öle bir şey olmayacak sen ne zaman bu topikten koparsın o zaman böle bir şey olabilir . . .
bak biraz ayrıldın hemen kilo aldın . . .
burayı asla ihmal etme kaçamakların bol olsada ihmal etme . . .
tabi bizide . . . opuyorumnanaktan

Allah minik kızını Analı Babalı büyütsün.​

hazan slm . . . a.s.

Selam herkese bugün yediklerimi yazıyım
kahvaltı : 1 simit beyaz peynir ve şekersiz çay
ara : küçük bir elma (ağaçtan kopardım çok küçük :))
Kendinize iyi bakın ayrıca evlibarklı bacaklarına kalın diyo ben ekliyimde görsün kalın bacak nasıl oluyomuş :))

Allah minik kızını Analı Babalı büyütsün.

hoşgeldin aramıza

hoşbulduk arkadaşlar..bende zayıflamaya geldim bakalım başarabilirmiyim. sabah sadece 2 kayısı yedim 1 saat öncede 1 salatalık yedim... çok azimliyim çok mutlaka verecemmmmmmzemuszemus

GÜNAYDIN KIZLAR

SELAM KIZLAR Yazamıyorum ama sizi sürekli okuyorum.Malum taşınma stresindeyim Hergün biyeri elden geçiriyorum.işlerim çok yogun son 15 günkaldı kamyon taşımacılar herşey ayarlandı.balıkesirdeki evin boyası temizliğide bu hafta yapılıyo.sadece toplanıp gitme kaldı .çok zordayım.ara verdikçe sizleri günlük takip ediyorum kiloma gelince 61 de takıldım yıne 3 hafta oldu haa bide davetler falan oluyo benim için hazırlanan ikramları yemessem olmuyo bende akşzm yemiyorum yürüyüşle dengeliyorum vermem durdu ama ben bunada razıyım kilomu koruyum yeter.işte benden bukadar

canlarım selam...
ben tatil dönüşüne kadar bir daha giremem herhalde topiğe
hepiniz kendinize iyi bakın...inşallah döndüğümde hepinizi hedef kilonuza inmiş ya da yaklaşmış bulurum...
bu arada x-tra jelin 5 günlük düzenli kullanımı sonucu bir toparlanma var gibime geliyor:)uzun süre ve düzenli kullanırsa işe yarayacak gibi görünüyor...ben dönüşte kullanmaya devam edip sonuçları paylaşacağım sizlerle...
hepiniz Allah'a emanet olun canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
HOŞÇAKALIIIIIIIN....

Ablacım ii tatilller, iyi yolculuklar ..
İyi bak kendine... Çok çok eğlen olur mu?
Kocaman öpüyorum..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Allaha emanet ol..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…