evet bitanecim...aynen bunu demek istiyorum!sen ''bilmem kimin eşi'' olarak anılmak ve yaşamak isteyen bir kadın olamazsın!..böyle olanlara saygısızlık yapmak istemem ama senin fıtratın uygun değil bu duruma...bu tamamen hayattan beklentiyle ilgili bir durum...sen de ben gibisin...biz ''kendimiz''olabilmek üzre çaba gösteren ve buna baş koymuş kadınlarız!...''BEN'' olmadan''BıZ''olunamayacağına o kadar yürekten inanmışız ki....başka türlüsü bozar bizi prensesim...lütfen ''SEN''i yitirme...sorunu öyle güzel analiz etmişsin ki..
evet o "kendine güvenen,mağrur,boyun eğmez kıza aşık oldu" ve ben kendım olmaktan çıktım.psikolojimin bozuldugunu düşünüyorum.o yüzden kendımle çelişen hareketlerim var.sevgılım de zaten durumdan rahatsız ama bellı etmeyeye calısıyor.neticede zor bır dönemdesın,diyor .anlayışlı olmaya çalışıyorum,diyor. ama ne olursa olsun o bir erkek ve bugun rahatsız olsa da yarın,dediğin gibi,bunlara alışabilir.iş bulamadığımdan dolayı onu iş edindiğim için, onun önünde arkasında ömrün tükenebilir.bir bakmısım sonra 45 yasında ama ,hala güzel olması gerekırken, 60yasında gösteren,yıpranmıs,bakımsız bir kadın oluvermişim.ömrüm boyunca tam olarak keşfedilmemek,mallanmamak,ele avuca sığmamak,ne yenmek ne de mağlup olmak ve hem ruhen,hem bedenen zamana meydan okur gibi taptaze kalabilmek (tıpkı sen gıbı) istiyorum ben. basaralı erkeğin arkasındakı kadın değil,önundekı en az onun kadar basarılı kadın olmak istiyorum.benim çizgim bu.. bu zarardan dönmeliyim.kendıme yeni uğraşlar bulmalıyım gerekırse ama bu hobi erkek arkadsımın sınırlarına bodoslama dalmak olmamalı..
pardon bitanem...sevdiceğin içinmiş...şimdi gördüm...ablacım kızmasın ama şu işi de yapayım.saglık konusunda çok hassasım.bir daha müdahale etmiycem hiçbirseyıne..
kızlar bana istanbulda iyi bir dermatolog önerebilecek olan var mı?özellikle egzama konusunda ihtisası olan olursa çok iyiolur.internette bulamadım istediğim gibi birini.
tavsiyelere açığım..
akışına bırakmak...akışına bırakmak demek hayatımızın dümenini bir başkasının ellerine ya da en iyi düşünceyle tesadüflere bırakmak demek....ama bizim bir tane hayatımız var ve tesadüflere ya da akışına bırakılmayacak kadar değerli....sütliman bir denizdede olsak, dev dalgalı bir okyanustada...dümen bizde olmalı prensesim...batacaksa biz batırmalıyız bu gemiyi,kurtulacaksa da biz kurtarmalıyız...biliyorum anlıyorsun beni...bu gencecik yaşına rağmen anlıyorsun biliyorum...birgün ''keşke''dememek için,birgün''evet ben yaptım,yanlış da olsa ben yaptım''demek için hayatımızın dümenini hiç kimseye teslim etmemeli....cok haklısın ablacım.. ve sana ne kadar cok tesekkür etsem azdır cunku ne zaman cayar gibi olsam,akışına mı bıraksam desem,kılıflara uymalı mıyım desem.. senın sözlerın gelıyor aklıma ya da sana yazıyorum böyleişte..nasihatların beni çok iyi motive ediyor hayata ve ınandıklarıma karşı..
bu arada egzama her ikimizde de var.onun ıkı parmağında oluyor.onunki genetik babada da var. doktorlar geçmez demıs.benımkıı genetık değil.zaten benımkı de sac derimde sadece. pul pul dökülüyor derim.kanıyor bazen.bir doktor gördu .tedavısı yok dedı,genetık değilse strestendır dedı.yada doktorlar herseye stres diyor bılmıyorum.ben de cok iyi bir doktor bulayım bı de o görsün demıstım.
balıklı gölün egzamayı tedavi ettiğini ilk kez duydum.sıvas uzak ama. tedavi için araştırmaya değer.cok tesekkür ederım.
akışına bırakmak...akışına bırakmak demek hayatımızın dümenini bir başkasının ellerine ya da en iyi düşünceyle tesadüflere bırakmak demek....ama bizim bir tane hayatımız var ve tesadüflere ya da akışına bırakılmayacak kadar değerli....sütliman bir denizdede olsak, dev dalgalı bir okyanustada...dümen bizde olmalı prensesim...batacaksa biz batırmalıyız bu gemiyi,kurtulacaksa da biz kurtarmalıyız...biliyorum anlıyorsun beni...bu gencecik yaşına rağmen anlıyorsun biliyorum...birgün ''keşke''dememek için,birgün''evet ben yaptım,yanlış da olsa ben yaptım''demek için hayatımızın dümenini hiç kimseye teslim etmemeli....
(egzama gerçekten stresle çok yakından ilişkili bir rahatsızlık canım...sivastaki bu mucize balıkların da bu derde şifa olduğunu duydum ve okudum birçok yerde...yurt dışından bile birçok insanın bu tedavi için sivasa geldiğini biliyorum...)
sanada iyi geceler benim asil kardeşim...ama unutma nolur... ipler senin elinde olduğu sürece sensin ve yaşadığın hayat senin hayatın!...ipler bakasının eline geçtiği an;o hayat senin olmaktan çıkmıştır zatenben de tıpkı aynı seylerı söylüyorum ablacım..bu yuzden cevremden hep elestiri alıyorum.hersey kontrolun altında tutmaya calısmaktan,kılı kırk yarmaktan,bu kadar titizlenmek vazgec,hayatı rahat bırak artık,diyorlar.ama bu uğurda uykusuz kalacaksam,kendımden vereceksem vereyım.ben böyleyim.hayatımın en zor dönemini geçirdiğimi düşünüyorum.ve en kontrolsüz..bu yüzden cok acıtıyor benı..elimde avcumda tutamadığım bir hayatım var..maalesef ipler bu kez benım elimde değil..gercekten kaderin elinde ama ben de 4 gözle o ipleri tekrar elime alacağım zamanı beklıyorum...
tesekkür ederim ablacım gecenin bu saatindeki dostluğun için...
görüşemezsek sana tatilde iyi eğlenceler..ben yatayım artık uyku bastırmışken hazır...
iyi geceler..
Arkadaşlar aranıza benide kabul edermisiniz. bende 8 ay önce doğum yaptım..bu güne kadar emdirdiğim için diyet yapamadım. onun içinde kilo veremedim.ama artık kızım ek gıdalara geçtiği için bende zayıflamak istiyorum..evet zayıflamak için ne yapıyoruz. öncelikle bu göbüş nasıl gider.hamile gibiyim hala mafoldumben..boyum 1,65 kilom 66,5 en az 8 kilo vermem lazım...
mervişiiiim çok güzel görünüyorsun:lepi:alkisalkisalkis
ama hep söyledim..yine söylüyorum...bu ka dar ye ter ar tık ki lo ver meeee...kaydirigubbakcemile3
kilonu koru ve sadece spor yap artık güzelim emi?
valla mervecim resimlerini görünce iyi ki de yemişsin yani... Çok hoş görünüyorsun.. Hatta bacakların fazla bile zayıf.. aplamın dediklerine aynen katılıyorum canım.. Daha fazla kilo vermemelisin tatlım, yoksa çirkn görünür.. Hadi onu geçtim hasta olursun canım..
Tatlım yeni okudum,
Bu arada resimlerine bayıldım.
Bence bırak rejimi, spor yap.
Gerçi onada ihtiyacın yok ama.
O kocan olacak kozalağa da şaştım doğrusu,:1shok:
Karşısında iskeletmi istiyo nedir.klava:
Süpersin bebişim zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan
Bu arada benim kozalakla bi gelişme yok.
Bugün elime geçirip merviş gibi cırmalayışımı saymazsak tabi
:jeyyar::dilcikar:
Uyuz beni delirtti sanırsam,
Cinnet geçirdim sayılır.
Ama yine sevimlilik yaptı, yumoş kibin oldum zemuszemus
Tabi hala konuşacaklarımız var.
Ayrıca bugün karpuzdan başka bişey yemedim.
Yanlış biliyorum tatlılarım, ama içimden gelmedi :kedi:
Arkadaşlar aranıza benide kabul edermisiniz. bende 8 ay önce doğum yaptım..bu güne kadar emdirdiğim için diyet yapamadım. onun içinde kilo veremedim.ama artık kızım ek gıdalara geçtiği için bende zayıflamak istiyorum..evet zayıflamak için ne yapıyoruz. öncelikle bu göbüş nasıl gider.hamile gibiyim hala mafoldumben..boyum 1,65 kilom 66,5 en az 8 kilo vermem lazım...
diyete başlamadan önce annem bana 36 beden bi şort aldı, onu görünce buna girmem lazım dedim kaydirigubbakcemile2 ve nihayet girdim.diyet bittimi bitmedi ama girmek istediğim şortu giydim ve son halimin yorumlarını sizden alıyım dedim.cicişler alıntı yapmadan yorumlarsanız yarın silerim ok opuyorumnanaktan
bide suan 3 tane kepekli bisküvi yiombilgisayar basinda oburlugum tutuar hep nedense:)
yedikelrimin miktrini azaltigimdanmi ne artik sanki karnim azalmis gibime gelyio..eksisi gibi sisi degil
kizlar 70 li kilolardan bahsetmisiniz,
ben bi ara 74 kiloydum:) nasil o hale geldim onu da yazimda ibretlik olsun öyle kilo aldran seyler yapmasin.
hergün canin cektikce pekmez yiecen. bid epekmez bidonda olunca 5 kg lik bitmek bilmyior.
canin istedigi kadar seker cuklta. miktari hiiic önemli degil. hatta bitince kos süpermarkete al.
yagli kizartma ne warsa yiecen. hic salata aliskanligin olmyucak. hatta gece bile yiecen bunlari canin cektikce.
yürüyüs, spor unutucan.
bn böle yapa yapa nerdeyse 10 kg aldim. sonra klimi basima topladim. eski elbislerime girmemek, basalarinin dalga gecmesi kilomla sinirime gidiyordu. kendi basima uyguladigim diyet planlari fln derken bulumik olmaya basladim yedigim 10 dakka bile durmazdi vücütümda. bi ara da hicbisey yememeye basladim anoreksyia oluordum ki aklimi basima topladim sürekli yemekle ilgilenmeyi bosverdim kendime baska ugraslar buldum. 22 kiloyu kendi kendime verdim ama cok sagliksiz görünoyrdum. beslenmeyle alakali seminerleri ziyaret ettim. hatta gecen ay öylesine bi kilo werme semineri wardi. yöntemleri de sirf diyet icecegi ile beslenmekk ti. yapsammi yapmasammi die cok düsündüm ama saglikli beslenmek en iisi. kilo gelir gider ama saglimizi kaybedersek ck zor belkide hic dönmeyebilir.
Selam ablam,
Selam balea,
gece kusları napıyorsunuz bakim?
diyet özürlü fiu da geldi. bu aralar hiç yapamıyorum dıyet ya ..halbukı agustosa dek 59 olcaktım ben..hayal oldu artık hayatta olamam.işin kötüsü gece beslenıyorum..nasıl 76-78leri gördüysem bir zamanlar aynen öyle..
o kılolardayken bıle beslenme türü anlamında (tatlı harıc)hiç kötü alıskanlıgım yoktu.tam bir giritli gibiydim.ot,sebzenın bınbır turu,minımum et,tahıllı ekmek ve zaytınyagı.. ama hep geceleri krizlere girerek düzensiz yasayarak aldım ben bu kıloları mafoldumben gene aynı yoldayım..ruh halımle beslenmeyi ayırmayı bir türlü ögrenemedım.yedıgımden tat alsam neyse..gece ne bulursa yiyen bırıyım..sevmedıgım olsa bıle farketmıyor.60.5 olmustum ama su an kımbılır kacım...
bana yardım edın kızlar yoksa tüm emeklerım bosa gidecek.. :Saruboceq:
Günaydın canım, Aramıza hoşgeldin.a.s.
Allah minik kızını Analı Babalı büyütsün.
Günaydın canım, Aramıza hoşgeldin.a.s.
Allah minik kızını Analı Babalı büyütsün.
canlarım selam...
ben tatil dönüşüne kadar bir daha giremem herhalde topiğe
hepiniz kendinize iyi bakın...inşallah döndüğümde hepinizi hedef kilonuza inmiş ya da yaklaşmış bulurum...
bu arada x-tra jelin 5 günlük düzenli kullanımı sonucu bir toparlanma var gibime geliyor:)uzun süre ve düzenli kullanırsa işe yarayacak gibi görünüyor...ben dönüşte kullanmaya devam edip sonuçları paylaşacağım sizlerle...
hepiniz Allah'a emanet olun canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
HOŞÇAKALIIIIIIIN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?