- 21 Ocak 2015
- 368
- 587
- 103
- 35
Kizlarrrr hadi canlanın azalmak yok tam gaz devam cumaya az kaldi birlikten kuvvet doğar birlik olalım o kilolar korksun bizden. Çok gaza geldim
Idare eder canim. Tarcini dene derim bn tarçınlı süt içiyorum canim tatlı çekince iyi geliyoKaçamak yapmamaya çalışıyorum canım ama adet olmam çok yaklaştı şişkinim acayip üstelik bugün hem doyamadım Hemde tatlı istedi canım çok fena yani anlayacağın durumum fena
Senin durumlar nasıl canım nasıl gidiyor diyet
Idare eder canim. Tarcini dene derim bn tarçınlı süt içiyorum canim tatlı çekince iyi geliyo
Günaydın kızlar
Ben tost yaptım bugün beyaz peynirli yanında salatalık domatesle onu yicem..
Kepekli tost ekmeği tabi
Adetim yaklaşıyo benimde iştahım çok artar normalde bir hafta öncesi o yüzden bu hafta zor geçiyo benim
Inşallah canim benim dayanamazsan azıcık ucundan nefsini körlersinBen daha olmadım ama az kaldı
Kazasız belasız kaçamaksıZ atlatmak dileğiyle inşaallah
Inşallah canim benim dayanamazsan azıcık ucundan nefsini körlersin
önceki günden kalma bulgur pilavi fasulye ama azJoleya sabah sigara böceklerini götürdün akşama ne yiyorsun bakalım
benimde 5 . günüm bayaa azalttım tatlıyı yersemde bitter yiyorum azTünaydın tatlışlar hepimizin aynı döneme denk geldi benimde 4. Günüm bu süreci atlatırsak bi daha zorlanmayiz sanirim
Cidden zor bu dönem bide ödem olcak Cuma günü dumur olmasak bari
kizlar bugün eşim müthiş morelimi bozdu yaşın 40 a geldi senin zayıflaman eski halini alman cok zor diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?