60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sanada canım ben kahvaltıdan sonra daha bişey yemedim acıktım feci şekilde ama bi mandalina yiyip iki saat daha bekliycem bugün midem feci kazınıyo en iyisi biraz dışarı çıkmak gözümün önünde yemek görmiyim

Kızlar öğlen haşlanmış yumurta ve salata yedim şimdi yeşil çay içiyorum oğlum birz uyusa spor yapmak istiyorum ama ne mümkün bugün çok huysuz

Aman canım dışarda dikkat et asıl tehlikeli yiyecekler dışarda hem hafif birşeyler yesene almaz aç açına

Kızlar öğlen haşlanmış yumurta ve salata yedim şimdi yeşil çay içiyorum oğlum birz uyusa spor yapmak istiyorum ama ne mümkün bugün çok huysuz
İyi yapmışsın canım protein + vitamin süper.Oğluşunun huysuzluğu neden acaba hastalıktan mı :/

Aman canım dışarda dikkat et asıl tehlikeli yiyecekler dışarda hem hafif birşeyler yesene almaz aç açına
Ormanda yürüdüm canım benim Allahtan evimiz hemen park girişinin yanında caddeye insem dönercilerin sokağında düşer bayılırdım zaar
Mandalina ve bir avuç kavrulmuş fındık yedim birazdan eşim gelcek onu bekliyorum masayı hazırlıycam

İyi yapmışsın canım protein + vitamin süper.Oğluşunun huysuzluğu neden acaba hastalıktan mı :/
Nazar değdi oğluma önceki gün gezmeye gittik bizimki de kalabalık ortamda pek sakin durur kendini begendirecek ya kızlara:) aman ne uslu çocuk diye pek sevdiler herkese gülücükler saçıp mavi boncuk dağıttı evde bana hep huysuzluk :)

Sen çok iyi gidiyorsun canim kendine hakim olabiliyosun kutluyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…