Canim çok acıktıysan eziyet etme kendine yoğurt yiyebilirsin ya da 1 bardak ayran iyi gelir mideni yatıştırırAllahimmmmm açlıktan ölücem sanki. Ama 3 tane kuru kayısı yedim.
Yeşil çay ve şu içiyorum. 40 dk sonra yemek yiyeceğiz. Midemin terbiye olması lazim. Onun dediği değil benim dediğim olacakCanim çok acıktıysan eziyet etme kendine yoğurt yiyebilirsin ya da 1 bardak ayran iyi gelir mideni yatıştırır
Süpersin canimYeşil çay ve şu içiyorum. 40 dk sonra yemek yiyeceğiz. Midemin terbiye olması lazim. Onun dediği değil benim dediğim olacak
ben kendimi tutamıyorum rutin her sabah bakiyorumValla bende her sabah merak ediyorum ama kendimi tutuyorum. Cuma günü daha büyük sonucu göreyim diye.
sağlıklı hafif bir menü olmusMerhaba kızlar , bugün kızıma alışveriş yapmaya çıktık o yüzden yorgunum. Bugünkü menüm ;
Sabah aç karnına 1 su bardağı ılık limonlu su
Kahvaltıda domates, 5 zeytin , peynir , biraz da yumurta
1 su bardağı rezene çayı
Kahvaltıyı geç yaptığımız için 2 öğün yedim kızlar
Akşam yemeğini dışarda yedik
1 tane ayran , 4-5 parça tavuk ve salata
Su tüketimim de 2 litreyi geçti. Birazdan tarçınlı süt içeceğim
afiyet olsun canim ne guzel hafif yemissinKızlar neler yediniz bugün.... benim menü
Sabah 300 ml sirkeli ılık su
08:00de göbek marul domates salatalık 3 zeytin peynir ve minik pogaca
11.30 yeşil elma yeşil çay
14:001 kepçe mercimek çorbası 4 kasık mantarlı tavuk sote 1 ayran
17;00 de sade türk kahvesi 3 kuru kayısı yeşil çay
19:00da 1 kepçe ezogelin çorbası az kuru fasulye salata
Akşam da yeşil çay ve tarçınlı süt içerim.
Şimdiden 2 lt yi gectim su tüketiminde.
Sussam olmaz işler yoğun galiba bugün pek giremedi. Allah kolaylık versin
Yeşil çay ve şu içiyorum. 40 dk sonra yemek yiyeceğiz. Midemin terbiye olması lazim. Onun dediği değil benim dediğim olacak
Bende tutamıyordum canim. Ama bir gun arttigini gorsem hemen moralim bozuluyordu.artik baskulu kaldırdım kendimi kontrol etmek için.ben kendimi tutamıyorum rutin her sabah bakiyorum
HarikasinBenim de günlük menüm şu şekilde
Sabah 7.30 ılık sirkeli su
8.00.de 2 yumurta peynir ceviz salatalık
Arada 1 yeşil elma
Öğle bir kase Mercimek çorbası
Ara 5 tane kakaolu kurabiye farkındayım 1değil 2 değil 5 tane napmışım bilemedim sonradan
Akşam haşlanmış tavuk budunun yarısı yoğurt salata
1.5 lt su içtim yatana kadar 2 olur
2 siyah çay içtim
2.yeşil çay da içiyorum
Bugünlük böyle
Harikasin5 kurabiyeye takılma sen.sekerin düşmüştür. Bugün nöbet de tutmuşsun sinir falan...özellikle dikkat ediyorum anim kahvaltıda ceviz yiyorsun özel bir nedeni var mi yoksa zeytin yerine cevizden mi yağ almak icin
Sağolun kızlar taa doğumlardan kalan hemoroid malesef.Arada kontrole gidiyorum bazen aktifleşiyo ama genel olarak iyiyim.
Doktordan önce yumurtalı ıspanak ve tavuk şiş yedim
Az öncede üzerine labne sürdüğüm 3 mini tahıl ekmeği dilimi avuç içi kadar büyüklüğü ve bir kase marul salatası soğanlı ( inş midemi yakmaz )yedim ve ısırgan çayı bir kupa daha içtim arada yudum yudumda su içiyorum
Sizlerin menülerde harikaymış canım çekti ayy halen gözüm aç
Şimdi kahve yapcam onsuz duramıyorum tv izlerken yanında kek olmayan kahve de ne bilim yumurtasız omlet beğendisiz hünkar gibi ahahah
Huzurlu akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?