60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar neler yediniz bugün.... benim menü
Sabah 300 ml sirkeli ılık su
08:00de göbek marul domates salatalık 3 zeytin peynir ve minik pogaca
11.30 yeşil elma yeşil çay
14:001 kepçe mercimek çorbası 4 kasık mantarlı tavuk sote 1 ayran
17;00 de sade türk kahvesi 3 kuru kayısı yeşil çay
19:00da 1 kepçe ezogelin çorbası az kuru fasulye salata
Akşam da yeşil çay ve tarçınlı süt içerim.
Şimdiden 2 lt yi gectim su tüketiminde.

Merhaba kızlar , bugün kızıma alışveriş yapmaya çıktık o yüzden yorgunum. Bugünkü menüm ;
Sabah aç karnına 1 su bardağı ılık limonlu su
Kahvaltıda domates, 5 zeytin , peynir , biraz da yumurta
1 su bardağı rezene çayı
Kahvaltıyı geç yaptığımız için 2 öğün yedim kızlar
Akşam yemeğini dışarda yedik
1 tane ayran , 4-5 parça tavuk ve salata
Su tüketimim de 2 litreyi geçti. Birazdan tarçınlı süt içeceğim

sağlıklı hafif bir menü olmus

afiyet olsun canim ne guzel hafif yemissin

ilk günüm olduğu icin bazı cisslari azalttım yarın daha iyi olucak insallah
kahvalti ac karnına ılık limonlu su
2 haşlanmış yumurta. 2 kibrit k.beyaz peynir.8 zeytin.maydonoz .bir çay kaşığı bal.sekersiz cay.
ara bir kucuk kase leblebi fıstık
yesil cay.
ara sekersiz turk kahvesi.iki kucuk bitter cik.
ara kış cayi sekersiz
aksam 7.30
yarim tabak bulgurpilavi
bir kepçe kuru fasulye
salata .az yogurt.3 adet nugget.
şimdide sekersiz cay ve kuru üzüm yiyorum biraz birden kesemedim kizlar biliyorum üzüm iyi olmadi bu saatte

Sussam olmaz işler yoğun galiba bugün pek giremedi. Allah kolaylık versin

Slm canım bugün nasıl yoğun geçti anlatamam tüm gün nöbet full ders + toplantı eve 6. Da anca gelebildim yorgunluktan 2 dk koltuğa oturayım dedim uyumuşum kalktım yemek yedim gelemedim daha kendime canım şimdi yeşil çay içiyorum

Benim de günlük menüm şu şekilde
Sabah 7.30 ılık sirkeli su
8.00.de 2 yumurta peynir ceviz salatalık
Arada 1 yeşil elma
Öğle bir kase Mercimek çorbası
Ara 5 tane kakaolu kurabiye farkındayım 1değil 2 değil 5 tane napmışım bilemedim sonradan
Akşam haşlanmış tavuk budunun yarısı yoğurt salata
1.5 lt su içtim yatana kadar 2 olur
2 siyah çay içtim
2.yeşil çay da içiyorum
Bugünlük böyle

Harikasin 5 kurabiyeye takılma sen.sekerin düşmüştür. Bugün nöbet de tutmuşsun sinir falan...özellikle dikkat ediyorum anim kahvaltıda ceviz yiyorsun özel bir nedeni var mi yoksa zeytin yerine cevizden mi yağ almak icin

Sağolun kızlar taa doğumlardan kalan hemoroid malesef.Arada kontrole gidiyorum bazen aktifleşiyo ama genel olarak iyiyim.
Doktordan önce yumurtalı ıspanak ve tavuk şiş yedim
Az öncede üzerine labne sürdüğüm 3 mini tahıl ekmeği dilimi avuç içi kadar büyüklüğü ve bir kase marul salatası soğanlı ( inş midemi yakmaz )yedim ve ısırgan çayı bir kupa daha içtim arada yudum yudumda su içiyorum
Sizlerin menülerde harikaymış canım çekti ayy halen gözüm aç

Şimdi kahve yapcam onsuz duramıyorum tv izlerken yanında kek olmayan kahve de ne bilim yumurtasız omlet beğendisiz hünkar gibi ahahah
Huzurlu akşamlar

Şimdi kahve yapcam onsuz duramıyorum tv izlerken yanında kek olmayan kahve de ne bilim yumurtasız omlet beğendisiz hünkar gibi ahahah
Huzurlu akşamlar [/QUOTE]
Ayyyy Allah'ım yaaa. Yine güldüm canim.guldurdun. ısırgan çayı me ise yarıyor acaba?

Kendimi kaybetmiş olmalıyım galiba canım ki doyana kadar yemişim baksanıza sonra da şekerinden mide bulantısı yaşadım karar verdim yanımda kuru meyve taşıyayım böyle zamanlar için
Canım ceviz hem tokluk Hemde canlılık enerji veriyor ayrıca c. Karatay.dan duymuştum vücuttaki yağları yakmak için miktar kontrolü yapılarak doğal yağlar tüketilmelidir en güzel örneği de taze çiğ cevizmiş
Denemelisiniz mutlaka canım

Benzetmelerin şahane canım

Bunların hepsi açççlıktaaan benzetmelerim bile yemek üzerine baksanızaa :)))))
Tatlım ısırgan çayı ödem sökücü doktorum tavsiye etmişti
Gideyim uyuyayım barii canlar şuraya bir mutlu sabahlar bırakıyorum uyanınca alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…