60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende basladım ablalarım
15 yaşındayım boyum 1.65 ve kilom 64.Bu oldukca moral bozucu onceden 70dim sonra 67ye düştüm.sonra 62ye sonra 60a ama tatilde bir saldım sormayın aniden 66 olmuşum.Sıktım kendimi biraz şimdi 64 kiloyum.Ama yinede cok fazla yasıtlarım hep 50-60 arası.50 kilo olmak istiyorum.Şimdi diyetimsi bir şeye başladım kafama göre yani.Ama nasıl verdim önceden derseniz,Sabah kahvaltısı olarak nesfit,öğlen haşlama tavuk falan yada elma v.s akşam sulu yemekler.Ama ekmek yok.Acıktıkca kuru kuru nesfit. Şimdide böyle yapıyorum. Bakalım sonuclarımı sizlerle paylaşırım

bak canım sen henüz ergenlik dönemindesin.gelişimin herseyden önemli.o yüzden cok dengeli beslenmelisin.kesinlikle hızlı kılo kaybını hedefleme.ekmek yemelisin.tam bugday ekmegını tercıh et.sabah kahvaltında peynır,arada sırada yumurta,ekmek ve salata hep olmalı.nesfıtı ara öğünlerde tüket bence..bol bol meyve,sebze ve mutlaka et(beyaz et agırlıklı ama kırmızı da olmalı),kuru baklagiller tüketmeyi de unutma..
neticede boyunun uzaması durabılır..hatta kemık gelişimin her manada olumsuz etkilenebilir..

selam kızlar,
kaç gündür pek uğrayamadım.özledim hepinizi..
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler..
ben kaç gündür diyeti serdim.bilenler bilir.bugun tekrar basladım.yarında spora başlıycam inşallah..

bugün yediklerimi yazayım;
sabah ıkı dilim çavdar
2kasık cerkez pilavı
domates salatalık,nar ekşili,az zeytınyaglı
yarım dilim peynır

kahvaltı cok geç oldugundan ögle yemegını karpuzla geçiştirmek zorunda kaldım.
1 tabak karpuz

aksam 3 adet kıymalı patlıcan dolması
3 kasık zeytinyağlı barbunya
3-4 kasık light yoğurt
3 kasık patlıcan salatası

2 saat önce ise 3 adet kuru kayısı ile 2 adet ceviz.

bugunkü mönümü beğendim.umarım artık taşkınlık yapmam

bu arada uzun zamandır 1 agustosta 59 olmalıyım diyordun ya..bunun için çabalamaya karar verdım.az günüm var bılıyorum. -tatlicadiarzu- umarım olur çünkü olursa kendımı donut yiyerek ödüllendiricem. çok pisboğaz gördüm kendimi delikafadulden

Saol canım sen ne zaman gidiyosun plan ne zamana​
:smiley-cool:

cicim bizi biliyosun karadenizdeyiz burada ağustosta fındık olur ve fındık ayında işler çok durur . . .
fındıkta yayla düşünüyoruz ailece bakalım nasib . . .

Merveciğim sana da hayırlı kandiller canım...görüşmeyeli işe girdin mi çok merak ediyorum...topikte neler oldu ben yokken önemli gelişmeler var mı...:uhm:

derin sen konuşabiliyosun di mi bi de . . .
çok kızgınım sana çokkkk gördün 5 li rakamları terk ettin bizi . . .
nasıl özledik seni . . . :kedi:

günaydın fıstıklar...

kımsecikler yok..ne oldu size?bir tek sabuşş gelmiş iki satır karalamış ve gitmiş..

üff kızlar 8 gün diyete ara verdım hemen bir kılo koymuşum. sabah tartıldım 61.5 kıloyum.2.5 kılo vermem lazım acılen oysa ..

sen daha kucuksun nesfıtı bosver dengelı beslen ye ama mesela esmer ekmek ye sık yemek ye o zaman verırsın zaten zaten kılo verme yontemı sık ve az yemek 6 ogun falan yanı ama sen normal ye sık ye ok mi?
metabolızman hızlanır o zaman ıster ıstemez kılo verırsın kaydirigubbakcemile3

ben kk'de çok yeniyim de... yaa bu kilo takip çizelgesini nasıl yapıyorsunuz acaba? ben de istiyorum. motivasyon olur.

sabun naber fısıtıgm?

nasıl gidiyor senın oğlak? ne zamandır soracak oluyorum.denk gelemedık bir türlü

Selam Kızlarr,

işler çok yoğun sabahtan beri yazamadım...
Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz aramıza..

Ben bugün nesfit olayına başladım..

Sabah: bir kese nesfit yedim
Ara: etiform hindistancevizli bar
Öğlen:bir kaç parça tavuk sote, çok az meyhane pilavı, 1 bardak ayran

Öğledensonrası için elma aldım, yeşilinden. 1 elma yicem.. Akşam da çukulatalı k-flakes var evde de ondan yicem..

Saraaaa nerdesin canımmm...???

afiyet olsun canım..

herkes birbirini soruyor..ben herkesi özlemişim..bir de senle tatil dönüsünden berı konusamadık agız tadıyla nsıl gectı canım tatilın..??

bu arada hakikaten sara nerde? fibula>?? merve?? ve diğerleri??

yediklerimi yazayım..

sabah ıkı kasık cıngene pilavı
ıkı mınık dılım cavdar
somates,salatalık
yarım kk yagsız peynır

öglen(hala yemekteyim)
bır kupa yagsız süt ,türk kahveli,splendalı
su cıkolatali etiformdan bır paket

aksam üstü meyve

aksam hafif bir yemek

gece de gene az meyve ile kapanıs yaparım umarım..

bugun pazartesi kızlar destek olalım bırbırımıze..

kacamaksız günler diliyorum herkese

İyi geçti canım.. 3 kilo aldım döndüm.. onları vermeye çalışıyorum şimdi de..:bbo:

Yeni hedef ağustos 17 ye kadar 55. Ama bakalım ne olucak.. Çok fena motivasyonum düştü.. Geçen hafta hiiçç.. Her akşam yemekrizleri falan geçirdim.. Kuruyemişler dondurmalar, patates kızartmalarıı... Bugünden itibaren ama yeniden eski tempoma geri dönücem işallah...

Sen nasılsın canım.. Nasıl gidiyor?

aynı krizlere ben de girdim canım..sabah normal baslayan dıyetım gece olunca yolundan şaştı.bu da bana kılo olarak yansıdı..agustosa dek 59 olmak istiyorum ben de artık. ama çok zor görünüyor. ay ne oluyor bize anlamadım.kılo verdık dıye şımardık desek; gecenlerde mangoda beyaz lycralı kot denedım.dar kesım. öyle iğrenc olduki,bacaklarım sankı hiç incelmemiş gibi cıktı meydana tombul tombul..aklıma geldikçe daha çok yol katetmem lazım diyorum.. :1no2:

ilk kez diyet yapıyorsan bunun müthiş avantajını göreceksın cunku metabolizman hızlı olacak.benım sana tavsıyem sabırlı ol..yedıklerını azar azar azalt.kendıne küçük hedefler koy mesela ılk hedefın 60 olsun.hiç zorlanmadan düsersin 60a.onun altı bıraz daha kastıracak senı. o yuzden bırden kendını zorlayıp pes etme ihtimalını kuvvetlendırme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…