Yaa yok artıkk
Özge seni burada göreceğimi asla ummazdım
Bende basladım ablalarım
15 yaşındayım boyum 1.65 ve kilom 64.Bu oldukca moral bozucu onceden 70dim sonra 67ye düştüm.sonra 62ye sonra 60a ama tatilde bir saldım sormayın aniden 66 olmuşum.Sıktım kendimi biraz şimdi 64 kiloyum.Ama yinede cok fazla yasıtlarım hep 50-60 arası.50 kilo olmak istiyorum.Şimdi diyetimsi bir şeye başladım kafama göre yani.Ama nasıl verdim önceden derseniz,Sabah kahvaltısı olarak nesfit,öğlen haşlama tavuk falan yada elma v.s akşam sulu yemekler.Ama ekmek yok.Acıktıkca kuru kuru nesfit.Şimdide böyle yapıyorum. Bakalım sonuclarımı sizlerle paylaşırım
Saol canım sen ne zaman gidiyosun plan ne zamana:smiley-cool:
Merveciğim sana da hayırlı kandiller canım...görüşmeyeli işe girdin mi çok merak ediyorum...topikte neler oldu ben yokken önemli gelişmeler var mı...:uhm:
Bende basladım ablalarım
15 yaşındayım boyum 1.65 ve kilom 64.Bu oldukca moral bozucu onceden 70dim sonra 67ye düştüm.sonra 62ye sonra 60a ama tatilde bir saldım sormayın aniden 66 olmuşum.Sıktım kendimi biraz şimdi 64 kiloyum.Ama yinede cok fazla yasıtlarım hep 50-60 arası.50 kilo olmak istiyorum.Şimdi diyetimsi bir şeye başladım kafama göre yani.Ama nasıl verdim önceden derseniz,Sabah kahvaltısı olarak nesfit,öğlen haşlama tavuk falan yada elma v.s akşam sulu yemekler.Ama ekmek yok.Acıktıkca kuru kuru nesfit.Şimdide böyle yapıyorum. Bakalım sonuclarımı sizlerle paylaşırım
ben kk'de çok yeniyim de... yaa bu kilo takip çizelgesini nasıl yapıyorsunuz acaba? ben de istiyorum. motivasyon olur.
Selam Kızlarr,
işler çok yoğun sabahtan beri yazamadım...
Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz aramıza..
Ben bugün nesfit olayına başladım..
Sabah: bir kese nesfit yedim
Ara: etiform hindistancevizli bar
Öğlen:bir kaç parça tavuk sote, çok az meyhane pilavı, 1 bardak ayran
Öğledensonrası için elma aldım, yeşilinden. 1 elma yicem.. Akşam da çukulatalı k-flakes var evde de ondan yicem..
Saraaaa nerdesin canımmm...???
afiyet olsun canım..
herkes birbirini soruyor..ben herkesi özlemişim..bir de senle tatil dönüsünden berı konusamadık agız tadıyla nsıl gectı canım tatilın..??
bu arada hakikaten sara nerde? fibula>?? merve?? ve diğerleri??
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burdan yapabılırsın dıye tahmin ediyorum.
İyi geçti canım.. 3 kilo aldım döndüm.. onları vermeye çalışıyorum şimdi de..:bbo:
Yeni hedef ağustos 17 ye kadar 55. Ama bakalım ne olucak.. Çok fena motivasyonum düştü.. Geçen hafta hiiçç.. Her akşam yemekrizleri falan geçirdim.. Kuruyemişler dondurmalar, patates kızartmalarıı... Bugünden itibaren ama yeniden eski tempoma geri dönücem işallah...
Sen nasılsın canım.. Nasıl gidiyor?
uğraştım ama oldu sanırım. teşekkür ederim. bakalım böyle kalacak mı yoksa ilerleyecek mi? ilk kez diyet yapıyorum. daha önce 6 yıl sigara içtiğim halde tak diye bırakmıştım. iradem güçlü diye biliyorum. ama bakalım:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?